نقل قول:
نقل قول:
توضیحات مفیدی بود :11:
Printable View
نقل قول:
نقل قول:
توضیحات مفیدی بود :11:
خوب دوستان نتیجه کلی در مورد 128 نامحدود رو می گمنقل قول:
بچه ها من 128 نامحدود گرفتم واقعا نامحدوده؟ یا بعد یه مدت محدود میشه؟
راحت دانلود کنم یا با ترس دانلود کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام حرفا ها درسته
سرعت تا وقتی که 20 گیگ نگیری تو روز 120 الی 130 کیلوبایت میده تا اخرین لحظه ماه می تونی کم دانلود کنی تا اخرین روز ماه سرعتت همین طوری بمونه اما مثله من می تونی سریع دانلود بزاری روز اولی که سرویس رو خریدی و تو یه هفته 20 گیگ رو دانلود کنی که الان برای من بعد 8 روز 20 گیگ رو گرفتم و سرعتم اومده رو 16 و تا اخر ماه که 22 روزم مونده همین سرعت می مونه.
Ping وقتی سرعتت 120 kb بود روی 280ms بود اما الان که سرعتت شده 16 کیلوبایت اومدن Ping رو اوردن رو 190ms که سرعت Page باز کردنت خوب بشه که احساس نکنی یه وقت سرعتت کم شده (دهنشون س...)
سرویس نامحدود 128 کلا 20 گیگ می تونی دانلود حالا هر گیگ 5 هزار تومان باشه که می فروشن 20 گیگ میشه 100 هزار تومان اگه اینطوری بخواهیم ارزش گذاریش کنیم که ما با 30 هزار تومان داریم می گیریم و منصفانه هست به نظرم
تازه من 8 روز از یه ماه استفاده کردم 20 گیگمو و 22 روز مونده و 22 هم با سرعت 16کیلوبایت می تونید روزی 1 گیگ اگه 24 ساعت بزاری دانلود کنی که اگه کله خر باشی و بخوای نهایت استفاده کنی 22 روز هم 22گیگ بگیری کلا میشه سرجمع 40 گیگی با این سرویس بگیری فکر کنم خوبه نه ؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!
در کل از اینا هر کاری بر می یاد بیان سرعتو کم و زیاد کنن ، هر وقت مشکلی بود سرعت زیاد کنن ، تبلیغات کنن اول سرعت خوب بدن بد خراب کن ، شبانه رایگان چند روز دانلود نکنی یه شب خوب می گیری هر شب بگیری کم می گیری ، کلا بخوام از ترفندهای پارس آنلاین بگم خیلی حرف هست
حالا هر کی سرویس بالاتر بگیره ، 256 نامحدود بگیر تا 2 مگ ، فقط فرقش فکر کنم 2 برابر بودن حجمیه که می گیری یعنی با 256 نامحدود که داری پول بیشتر می دی 80 گیگ بگیری و همین طور بگیر تا 2 مگ
خط پایان :31:
نقل قول:
هه! :39:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرداری آسفالت هم میکنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خوبین؟
این پاس چند روزیه سرعتش خوب شده
خیلی مشکوکه:13:
خط ها رو روی 4 مگ بستن. واسه همین سرعت خیلی رفته بالا. ولی پینگ همچنان تغییر خاصی نداشته
برادران مومن من 128 پارس نامحدود دارم الان سرعتمو محدود کردن به 16 کیلو و زمانی که مودمو دیسکانکت و کانکت کنم تا 3 دقیقه سرعت میره بالا.حالا کسی یه راه یا برنامه وجود سراغ نداره که مودمو در حالت بریچ 3 دقیقه یبار اتومات دیسکانکت و کانکت کنه؟اجرتون با خدا کمک کنین:40:در ضمن کاری که دوستمون امیر گفت کردم نشد
داداش واسه ما که همون 2 مگ هست،باید درخواستی چیزی بدیم که بکنن 4 مگ؟نقل قول:
من که گفتم!نقل قول:
پستای قبلیرو بخون!
بهت جواب دادم!
با یه ورژن از HSS میشه 3 دیقه یبار دیسکانکت کرد! بعد میشه با خود IDM وصل کرد!
قطع و وصل هر سه دیقه!
آخ ببخشید تو اون پست یادم رفت بگم با HSS قطع کنی هر سه دیقه!
من زنگ زدم پرسیدمنقل قول:
اول باید مرکز مخابراتت خیلی شلوغ نباشه و قابلیت افزایش پنهای باند روی اون مرکز قابل اجرا باشه
دوم اینکه وقتی خط را روی 4 مگ ببندن snr margine خیلی پایین نره و خطتون قدرت کشش را داشته باشه
میشه بیشتر توضیح بدید که کدوم قسمت IDM هست ؟نقل قول: