[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آرت 1 ترکیده شبها ....
دیشب فقط 1.2 گیگ گرفته.
قبل از ساعت 1 با سرعت 117 میگرفت.
بعد از ساعت 7 هم دوباره شد 117.
ای بابا
الزام برخورد شدید دستگاه قضایی با فروشندگان V.*PN
دیگه چیزی نیست که برامون ببندن !!! :41::19:کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=96287
سرعت دانلود من الان 4 .
ارزش داره isp رو عوض کنم ؟ الان کی خوبه ؟
برای من سرعت چند شبه که خرابه ولی دیشب از ساعت 2/30 به بهعد دوباره سرعت دان اومد روی 115 در ضمن روزها هم سرعت دان همینه آیا واقعا خود شاتل سرعت ساعات رایگانو دستکاری می کنه(آرت 1)
همچین گفتی ، فکر کردم مسئولی چیزی گفته!نقل قول:
تابناک جدیدا از این شیرین بازی ها زیاد انجام میده!
یکی نیست بگه خودتون اون روزی که سایتتون پیلتر شد ، چطوری اونو باز میکردید؟
با همین چیز پی ان های خطردار:31: ؟؟؟
البته اینی که میگه بعضیاشون کلاهبردارن ، بشخصه تایید میکنم!!
==============================
سرعت دانلود روزانه من که هیچ تغییری نکرده ، ولی شبانه جالب شده
مثلا اکو 512 هست ، ولی شبا یه بار کانکت میشی ، میشه 20 ، دوباره قطع کنی ممکنه 20 باشه ممکنه 60 ، البته همون بار اول هم ممکنه با 60 دانلود کنه ، مثلا دیشب از 4 به بعد که یه دیسکانکت کردم:
قبل از 6:20 ، اون دو بار با سرعت 60 و آی پی یکسان ، 6:20 آی پی عوض شد از ساعت 6:20 تا 6:41 هر 4 بار با یه آی پی یکسان کانکت شده که با سرعت 20 و زیر اون دانلود میکرد، ساعت 6:41 مجددا کانکت کردم ، بازم آی پی عوض شد ، سرعتم شد 60
البته رنج ای پی ها روی 94 بود ، ولی عددای آخرش فرق داره
من نمیدونم این دیگه چه نوع کلاهبرداریه دیگه!:19:
:18::18::18::18:
ماشاالله 1958 صفحه :18:
عجب بدبختی ایه بخدا
دوستان من 512 اکو داشتم . این ماه ( تقریبا هفته ی پیش ) رفتم اکو 128 گرفتم . روزا که با 512 اصلا فرقی نمی کنه . ولی نمی دونم شبا چرا از 16 بالاتر نمیره .
جالب اینجاست که از 16 بالاتر نمیره ولی اگر از سایت اپرا دانلود کنم ، سرعتم روی 58 ثابته :18: .
قبر پدر شاتل و دست اندرکارانش . ( بخدا اینقدر اعصابم خورده که حتی اگر بخاطر این حرف بن هم بشم ناراحت نمیشم . )
دوستان گلم
ای دوستان عزیزم
ای جیگرها
این عزیزان
یه لطفی به این داداش کوچیک و حقیرتون بکنید .
من میخوام isp رو عوض کنم . کارم هم فقط دانلود فیلمه . یه شرکتی رو معرفی بکنید که مشکلی نداشته باشه . سرعت ساعات رایگانش هم خوب باشه .
خونمون قزوینه . اینجا صبانت هست ، شاتل هست ، پارس آنلاین هست ، فن آوا هم هست .
از کدوم بگیرم که حسابی حال کنیم ؟؟؟؟
دستتون رو میبوسم :40: .
با تشکر
صد در صد پارس آنلایننقل قول:
البته فکر کنم اشتها شما زیادهنقل قول:
شما دارید پول 128 رو میدید بعد میخوای سرعتت 512 باشه
خوب معلومه که دستت به هیچ جا بند نیست حالا شاتل اومده سرعت رو بالا برده برای جذب مشتری دلیل نمیشه که تموم ساعات شبانه روز سرعت بالاتر بده و هزینه کمتر بگیره
شما برو روی همون اکو 512 اگه سرعت کمتر از 60 شد بعد بیا اعتراض کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما شما هم میدونی که با این پولی که ما به اینا میدیم هر کشور دیگه ای که بریم (حتی افغانستان) اینترنت 24 مگ میدن اونم نامحدود نه؟؟نقل قول: