بله.نقل قول:
فازشون معلوم نیست چیه!!
Sent from my ASUS using Tapatalk
Printable View
بله.نقل قول:
فازشون معلوم نیست چیه!!
Sent from my ASUS using Tapatalk
دیدید گفتم یه کلکی تو کاره...اینا دلشون واسه مردم نمیسوزه! رفتن حساب کردن گفتن چه جوری سر مردم رو دوباره کلاه بزاریم.. قیمتها رو 2 برابر کردننقل قول:
اگر دلشون واسه مردم می سوخت با همون قیمتهای قبلی نامحدود ها رو بر میگردوندند..نه 2 برابر..
خب نمیگیریم. مجبور که نیستیم!
اگه هم اجبار کنن تخلیه می کنیم.
احمق که نیستیم 510 هزار تومن بدیم واسه اینترنت 8 مگ که به اندازه 2 مگ
هم ارزش نداره.
از اول صحبت این بود که اینترنت نامحدود بدن برای سرویس های آنلاین مثل فیلم
و گیم و ... اینا اومدن 256 گذاشتن.
آخه 256 چیه که نامحدود و محدودش چی باشه؟
به چه دردی میخوره؟
اگه واقعا میخوان فکری بحال اوضاع نابسامان اینترنت کشور بکنن باید سرویسهای زیر 1 مگ
رو حذف کنن و سرعت تک کانکشن رو ببرن بالا و قیمتها رو مناسب با درآمد مردم تنظیم
کنن نه چند برابر قیمت جهانی.
برای اینترنت که بیل نمی زنن بقیه دنیا چیکار می کنن ما هم مثل اونا.
چرا باید برای ما چند برابر باشه؟
من نتمو عوض کردم و lte گرفتم برای دانلود از شر این کوفتی راحت شدم و دیگه مجبور نیستم برای یه فایل 4 گیگی دو سه روز کامپیوترم روشن بمونه در عرض نیم ساعت میگیرم !
مخابراتو برای وب گردی استفاده میکنم 512 نامحدود چون صاحب خط نمیتونه بره به مرکز نتونستم تخلیه کنم
حالا نشه دوره بعد تعرفه ماها با همین جدیدا محاسبه بشه؟ اینا حساب کتاب نداره کاراشون یهو قبض میاد 90 تومن
آخه چقدر باید بی... باشن بگن نامحدودها جمع شه محدود شه برن حجمی نامحدودا فشار میارن به شبکه نتشون 128 شه طبق قانونه و شیر میشه بعد که کلی از نامحدودهارو فراری دادن میان بگن همون طرح قبلی با دوبرابر قیمت
مگه نمیگفتین نامحدودها کیفیت نتو آوردن پایین پس چرا دوباره گذاشتین؟ واقعا چقدر شماها رو دارین
من تعجب میکنم با این همه داستانی که تو این سالها داشتیم بازم بعضی ها میان اینجا شادمانه ! میگن خبر اومده حجمی ها جمع شن!
این همه تجربه بس نبود برات عزیزم؟ نخیر از این خبرها نیست و نخواهد بود در بهترین شرایط اینترانت ملی برای سایت های داخلی رو برای اینکه ملت رو ترغیب کنن بیشتر ازش استفاده کنن چند سال اول نامحدود میدن با هزینه اندک
عجب! یعنی سـیاست های اینا واقعاً حیرت انگیزه!
اول میگن امیدواریم همه کاربران نامحدود به سمت اینترنت محدود بیان که مشکلات برطرف بشه. چند ماه بعدش میگن محدود چی هست اصلاً؟ میخوایم به همه حال بدیم و نامحدود بفروشیم! بعد مشخص میشه که قیمت نامحدودها دو برابر شده!!!
یعنی رسماً میخوان قیمت هایی روی نامحدود بذارن که آدم خودش مجبور بشه خداحافظی کنه و بره سمت محدود.
حالا معلوم نیست این تعرفه ها برای کاربران قدیمی هم هست یا نه؟ مثلاً من که 2 سال پیش 512 نامحدود گرفتم، قراردادم تا کِی ادامه داره؟ سالانه تمدید میشه؟
بعید میدونم این جدول قیمتی که کاربارن قرار دادند درست باشه.
اصلا پخش کردنش هم درست نیست
مخابرات هم اینقدر نادان نیست این قیمت ها رو اعمال کنه
داخل سایت مخابرات این قیمتها هست برای چی درست نیستنقل قول:
اگر نادان نبودن الان به اینجا نمیرسید اوضاع اینترنت.نقل قول:
اینکه اینترانت هستنقل قول:
اینترمت نیست
واسه اینترانت البته سرعتهاش عجیب تره
انگار مال ۱۰ سال قبل هست
آخه ۶۴ کیلو بیت مگه داریم هنوز؟!
مگه دایل آپ آخه