مشکل قطعی برطرف شد؟
Printable View
مشکل قطعی برطرف شد؟
برا من رو 2048 و 512 هستش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ایشون منظورش یه چی دیگه بود چون تا 7:14 رو 2 هفتس دارن همه میگننقل قول:
دوستان یه سوال داشتم. وقتی میرم داخل سایت اسپید تست و تست میگیرم نتیجم این میشه:
Ping : 46 ms
Download : 1.76 meg
Upload : 856 k
حالا سوالم اینه:
منظورش از سرعت دانلود یعنی همون پهنای باند؟ آخه سرعت دانلود اگه این باشه که ... :9:
و اینکه منظورش از پینگ چیه ؟
دوستان چرا سرعت امده پایین الان از 50 یا 60 بیشتر نمیشه 256 دارم
منظورش اینکه الان رو این پهنای باند خط اینترنت بسته شدی! که تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلودت!نقل قول:
پینگ هم یعنی با اون مرکزی که رو نقشه انتخاب کردی، انقد تایم طول میکشه اطلاعات جابجا بشه!
بچه ها من 128 نامحدود گرفتم واقعا نامحدوده؟ یا بعد یه مدت محدود میشه؟
راحت دانلود کنم یا با ترس دانلود کنم :21:
پهنای باند یه بحث کلی هستش ، و سرعت دانلود یکی از مقوله های پهنای باند !نقل قول:
اینی که سایت اسپید تست نشون میده بر حسب مگابیت هست و دانلود رو عموما بر حسب مگابایت عنوان میکنن . برای تبدیل اینا به یکدیگه باید مگابیت رو تقسیم بر 8 بکنید . در این تستی که گرفتید ، سرعت دانلودتون 1.76 مگابیت گفته شده که اگه بر 8 تقسیم بشه ، میشه 220 کیلوبایت ! که میشه حداکثر سرعت دانلود شما !اپلود هم همینطور
در مورد پینگ هم یکی از دوستان (igimax) در سایت پی تی توضیح خیلی قشنگی دادن که کامل هدف از پنگ رو نشون میده :
نقل قول:
. دستور Ping مخفف كلمات Packet INternet Groper است. (شايد بشه آن را اينچنين ترجمه كرد: بسته آزمون اينترنتي!) شايد به شكل ساده بشود روش كار اين دستور را به روشي كه يك ناو جنگي براي يافتن زيردريايي استفاده ميكند تشبيه كرد. ناو جنگي اصواتي را در زير آب منتشر ميكند و اگر اون اصوات به بدنه يك زير درياي برخورد كند صدايي به سمت ناو برگشت (اكو - echo) ميشود. اين عمل رفت و برگشت صدا دو چيز را به متصدي اون ناو اطلاع ميده: اول اينكه يك زير دريايي در اون منطقه است. دوم زماني كه براي تاخير اكو صدا صرف شده است (زماني كه براي رفت و برگشت صدا) نمايانگر فاصله اون زير دريايي است. اين دستور هم دقيقن همين كار را ولي در شبكه انجام ميدهد. يعني يك داده كوچك را به آدرس سروري ارسال ميكند و آن سرور با دريافت اون داده پاسخي براي آن ارسال ميكند. اين عمل دريافت پاسخ به معني آن است كه آن سرور (سايت) قابل دسترس است. همچنين با محاسبه زمان رفت و برگشت داده، ميتوان ميزان تاخير بين سيستم ما و اون سرور را مشخص و تعيين نمود.
این ادرس هم اطلاعات خوبی رو میتونه بهتون بده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من با موبایلم وصل میشم به نت الان قصد تهیه سریس پارس انلاین رو دارم سرعت دانلود فعلیم رو 30 کیلوبایت هست حالا میخوام بدونم سرویس 128 کیلوبایت پارس سرعت دانلودش به طور میانگین چقدره؟ اصلا سرویس پارس خوب هست؟ میشه روش س ا ک س یا و ی پ ا ن استفاده کرد و در اخر اینکه موقع خرید اگر بگم بهشون من خودم مودم رو از جای دیگه تهیه میکنم قبول میکنن؟
با تشکر
پارس تو یه سری مناطق خیلی خوب سرویس میده و مابقی ، خوب . حالا شانسکیه یا چیزه دیگه با مدیر شبکه شونه :دینقل قول:
اما در کل راضی هستم ، من 512 سه ماهه 2 گیگ دارم و سرعت دانلودم تو روز 300 و خورده ایی شبم 200 و خورده اییه و خدایی دیگه لیست دانلود م خالی شده نمیدونم چی دانلود کنم دیگه هاردامم پر !!!
و مودم رو هم اکثر isp ها این اجازه رو میدن و اختیاریه خرید مودم ازشون ;)