تست همین الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نمیدونم این چه توجیهی هست که شما میکنید! با منطق شما اگربجای ده گیگ نیم گیگ هم بشه دانلود کرد باید خوشحال باشیم چون شرکتهای دیگه نیم گیگ رو دوهزارتومن میدن اینجا شده پانصد تومن! عجب.. حتی دویست مگ هم هنوز بصرفه هست مگه نه! دست ایرانسل درد نکنه ایراد از ماست که قدرشناس نیستم. حرف شما مانند اینه که یک میوه فروش تابلو بزنه پنج کیلو سیب هزار تومن. سیب هم تو بازار دوهزارتومن باشه. من و شما بخریم بعد که رفتیم خونه ببینیم یک کیلو سیب بیشتر تو پاکت نریخته بعد که بریم بهش بگیم دزدی و کم فروشی چهار کیلو دیگش کو بگه نه آقا... یک کیلو سیب همه جا دوهزارتومنه من هنوز هم بهتون یک کیلو هزار تومن حساب کردم!باید خوشحال هم باشید. کسی ایرانسل رو مجبور نکرده اعلام بکنه نامحدود و یا ده گیگ وقتی نمیتونه یا نمیخواد بده چرا کاربر رو فریب میده. باید حجمی رو اعلام بکنه که هشتاد درصد کاربرها قادر به رسیدن به حدود اون حجم باشن وگرنه میشه سوءاستفاده میشه فریب و میشه دزدی. در مورد پشتیبانی تنها تفاوت ایرانسل با شرکتهای دیگر اینه که ایرانسل تظاهر میکنه داره بهت رسیدگی میکنه ولی درواقع مانند بقیه کار خودش رو انجام میده و مشترک رو دست بسر میکنه. حداقلش شرکت های adsl نسبت به حداقل کیفیتی که در قرارداد ذکر شده و قطعی بیش از حد پاسخگو هستند. ایرانسل که اساسا پاسخگو نیست امروز سرعت من ده مگ فردا بشه پنجاه کیلو بایت و ماه ها همینطور بمونه آیا کاری از دستم میاد! در مورد شاتل هم که چند بار مطرح کردید خوب حتما پورت خالی در مخابرات منطقه شما نیست وگرنه همون روز اول وصل میکردند. بنده تو سی ساعت اسیاتک رو تخلیه کردند و صبانت برام وصل شد. فقط هم با دوتا تماس تلفنی بدون رفتن به جایی. کسی از مشتری بدش نمیاد اما باید امکانش هم باشه. الان ایرانسل در خیلی جاها 4g نداره یا بعضی جاها همون 3gهم نداره .نقل قول:
آقا یکی جواب سوال منو بده من بسته های اینترنت یک ماهه 5 گیگ که از 6صبح تا 12 ظهر فعاله میخرم خوب ولی نمیدونم چرا راس ساعت 11:30 قطع میشه و تا ساعت 12 هی من وصل میکنم هی اون قطع میکنه نمیدونم برای من اینجوریه یا ماله همه اینجوریه.با 700 تماس گرفتم یکی میگه که مشکل از بسته نیست .یکی دیگه میگه که انتن های منطقه تون اپدیت نیست.یکی هم میگه شبکه شلوغ میشه اون ساعت.خلاصه ولی همشون برام یه پرونده درست کردن و شماره پرونده رو برام پیامک میزدن (خدا خیرشون بده) غیر از این کاره دیگه ای انجام ندادن.تا اینکه به صورت اتفاقی متوجه شدم که اگر شارژ پولی داشته باشم .به هیچ عنوان نتم قطع نمیشه.و تا ساعت 12 وصله .اول فکر کردم از شارژه پولیم کم میشه بعد دیدم نه از شارژم کم نمیشه.خلاصه اینجوری مشکلم حل شد.حالا نمیدونم خبر این کشفو به اپراتور های 700 بدم یا نه؟نظرتووووووووون
اقا اینکه شما سرعت میگیرید این سرعت واقعیه که 18 مگ در ثانیه دانلود میکنه یا کمتر؟
Sent from my LT26w using Tapatalk
بابا 18 مگ خیلیه نکنه تو ایرا ن نیستی .والا من که بالاترین سر عتی که گرفتم اونم کله سحر ساعت 6 صبح 8مگابیت بود اونم چی دو ثانیه رو 8 بود بعد میرفت اون پاینا رو 1 مگابیت.بعد چند دقیقه میومد بالا بعد میرفت پایین.از مودم دی لینک استفاده میکنم3جی که حداکٍر سرعتش 14 مگابیته.بقیه ساعتای روزم که سرعتش80 یا 90 کیلو بایته.هر وقت تبلیغات ایرانسلو میبینم تو تلویزیون دقیقا همونجایکه میگه سریعترین سرعت اینترنت در ایران دلم میخواد کلمو بکوبم به دیوار.یه وضعیه ها:n34:
نقل قول:تازه این 18 مگ با اسپید تسته با دانلود منیجر تا 30 مگ هم میرسه. :n07:نقل قول:
شما با 3g یا 4g این سرعتو تجربه کردین؟
من اخرین سرعتم 1.5 مگ بوده چقدرم حال کردم خخ
Sent from my LT26w using Tapatalk
نقل قول:
منم قبلا یه چیزی توی همین مایه ها گفتم مخصوصا برای کسانی که بسته نیم ساعته فعال می کنند ( قابل توجه کسانی که میگن سیم جداگانه ای برای این بسته استفاده کنید)
اگر توی سیم کارتتون بسته رزرو یا شارژ پولی داشته باشید خوب استفاده می کنید اما اگر موجودی صفره و بسته هم ندارید احتمال پریدن آنتن زیاده
4Gنقل قول:
در ضمن این 18 مگابیته یعنی با دانلود منیجر سرعت میشه حدودا 2.5 مگا بایت.
من به شما حق میدم و نمیگم شما اشتباه می کنیدنقل قول:
من خودم با نسل3 ایرانسل معمولا سرعت خیلی بالایی ندارم
و اصلا تو خونه ی ما فورجی وجود نداره
در مورد 10 گیگ شما هر موقع اون 10 گیگ رو پر کردی و دیدی اینترنت قطع شد ولی دقیقه هنوز داری می تونی معترض باشی
آخه من تا حالا ندیدم کسی این 10 گیگ رو پر کنه
اینکه ایرانسل پاسخگو هست یا نیست و isp ها پاسخگو هستن حرف شماست
ممکنه واسه همه اینجور نباشه
من خودم چندین بار از شرکت آسیاتک شکایت کردم
اگر پاسخگو بودن که شکایت نمی کردم
در مورد میوه فروش هم بگم که هیچ فرقی نمی کنه که اون شخص چی میگه مهم اینه که شما چی به نفعتونه
الان ایرانسل بیاد بگه 10 گیگ خوبه؟خودش هم می دونه کسی به 10 گیگ نمی رسه؟یعنی اون موقع این شرکت خوب میشه؟اینجا هیچ اتفاقی نیفتاده و فقط حرف ها عوض شده
در مورد پوشش هم به نظرم از سایر اپراتورها بهتر کار می کنه
شرکت های اینترنتی ایران باید با خود ایران مقایسه بشه و نه با شرکت های خارجی
به هر حال این نظر منه و من ایرانسل رو به شرکت های هم رده خودش مقایسه می کنم و نه با شرکت های دیگه
احتمال داره در سطح جهانی شرکت استانداردی نباشه