به احتمال زیاد سرعتتون همون 650 باشه و این موقع روز افت سرعت داره که مثل بقیس و نرمالهنقل قول:
اون باز نشدن سایت ها مشکل بعضی از ایپی های مخابراته , قبلا ایپی های 5 که همون گسترش ارتباطات هستن اینجوری میشدن
Printable View
به احتمال زیاد سرعتتون همون 650 باشه و این موقع روز افت سرعت داره که مثل بقیس و نرمالهنقل قول:
اون باز نشدن سایت ها مشکل بعضی از ایپی های مخابراته , قبلا ایپی های 5 که همون گسترش ارتباطات هستن اینجوری میشدن
سرعت نامحدود ها از اكانتينگ تغييري نكرده همون اسميه فقط سرويس هاي محدودو بردن بالانقل قول:
دوستان الان مخابرات رو چه سرویسایی دانلود شبانه داره ؟
سرویسهای ۲مگ و کمتر.نقل قول:
زنگ زدم ۲۰۲۰ گفتن هنوز شبکه مشکل داره و معلوم هم نیست کی درست بشه، ولی این گیت وی عوض میشه وقتی درست شد.
فرشاد، این قضیه ۱۰مگ بگیری بعدش بسوزونی، ۲مگ بگیری، حتما کار میکنه؟
خط من تا ۵مگ میکشه. ۵ مگ ببندم و ۲مگ رزرو کنم، بعد ۵مگو بسوزونم، چقدر احتمالش هست منم سرعتم بره بالا؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
کیفیت نتمون شده مثل آسیاتک فامیلمون که آسیاتک داره دقیقا نتش همیشه همینجوره با speedtest سرعتو پایین نشون میده ولی سرعت دانلودش عالیه فکر کنم اینکارو کردن بخاطر شارژ خوری چون از وقتی اینجور شده ترافیک اضافه میارم
به احتمال 85% سرعتت میره بالانقل قول:
شبکشون هم مشکل نداره دارن پهنای باندو ارتقاء میدن ممکنه وقتی همه چی درست شد سرعتا رو برگردونن رو حالت عادی الان سرعتا رو بردن بالا که صدای کاربرا درنیاد شایدم برا همیشه سرعتا رو بالا گذاشتن:23:
اون خودش مشکل هست دیگه. وقتی درست نشده، یعنی مشکل داره :|نقل قول:
خبر نداری کی درست میشه؟ پیشرفت کار، جزییاتش؟
خوب سرعتها رو ببرن بالا، وقتی استریم رو میارن پایین، چیش خوبه؟
مطمئنی اگر زنگ نزنیم، استریم سر جاش میمونه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
ولله من یه بار سر دان استریم با مارمالاد دعوام شد اومدم دیدم دان استریممو گذاشتن رو 1023 در صورتی که 2مگ داشتم ولی اینو مطمئنم که وقتی تماس میگیری باهاشون تمام مشخصات خط تلفن و صاحب adsl میفته روی مانیتورنقل قول:
اما ندیدم تاحالا ضحی از این خبیث بازیا در بیاره
انگار 2مگ بدرد نمیخوره سرعتش از 400 بالاتر نمیره 1مگ خیلی بهتره 600-700کیلوبایتو میداد تازه 3900تومن هم ارزونتره
فرشاد الان سرعتت چنده؟نقل قول: