تفاوت محسوسی نداره ولی احتمالا 3 انتنه ها بهتر باشن چون 2 انتن مربوط به سیگنال وایمکس هستند.نقل قول:
Printable View
تفاوت محسوسی نداره ولی احتمالا 3 انتنه ها بهتر باشن چون 2 انتن مربوط به سیگنال وایمکس هستند.نقل قول:
دوستان اوضاع مبین نت توی شهرک ولیعصر تهران (چهار راه یافت آباد) چطوره؟
مودم رو که رستارت کردم و خودشون تنظیمات رو تلفنی گفتن باز درست نشد . اگه مشکل از دکل منطقه هست چرا فقط مال من اینطوری شده ؟ مودم اگه مشکل داشته باشه هیچ ضمانتی در کار نیست ؟نقل قول:
نقل قول:
راستش موردی که نیاز به پینگ داشته باشه که بتونم تست کنم، ندارم. اما برای سرعت دانلود چه کانکشن تک و چه چند تایی رو چند روزه که تست کردم و فرقی بین IP وطنی و خارجی ندیدم. گویا این قضیه برای ADSL بهتر جواب میده. یعنی از تعریفهایی که مشتریهای IP وطنی گفتن، اینجور میشه برداشت کرد.
نقل قول:
چرا که نداشتیم، زیاد هم داشتیم و داریم و بیشتر هم داره میشه. اگه حوصله نکردین صفحات قبلی رو بخونید همین چند پست قبل به عزیزی در همین مورد توضیح دادم که چطور مودم خود بخود میره به حالت گشتن دنبال دکل و توی صف انتظار اتصال میمونه.
شما دو مشکل دارین که میتونن همزمان با هم تاثیر بذارن. البته تست یکی از این مشکلات و اینکه ببینید دارین یا نه رو خودتون هم میتونید انجام بدین. مشکل اول که قابل بررسی از طرف خودتون هست، میزان قدرت و کیفیت سیگنال هست که هر چی بیشتر و بهتر باشه، سریعتر به آنتن منطقه وصل میشید. دومی ترافیک روی دکل هست که باعث میشه تعداد درخواستها برای اتصال بیشتر از توان دکل باشه و اینجوری کسانی که سیگنال بهتری دارن و یا از اینترنت استفاده میکنن، در اولویت هستن. برای همین شاید دیده باشین که مواقعی که هیچ وسیلهای به مودمتون وصل نیست، بطور موقت از شبکه قطع میشید و بعد از روشن کردن کامپیوتر یا موبایل یا موارد مشابه، باید منتظر اتصال مجدد بمونید.
نقل قول:
خوب دوست عزیز BSID یعنی ID یا شناسه BS که مخفف Base Station یا همون دکل آنتن وایمکس هست. بعضی مواقع بهش BTS هم میگن. با تغییر فرکانس میشه کاری کرد که از بین دو یا چند دکل توی منطقه، یه آنتن خاص باقی بمونه و مودم فقط سعی به تماس با اون رو داشته باشه. این آدرس ۶ قسمتی با اعداد هگزادسیمال اطلاعات آنتنی هست که بهش وصل شدین، اما دیدم بعضی فکر میکنن این آدرس مربوط به مودم خودشون هست.
نقل قول:
چون هنوز جواب اولی من رو ندیده بودین، رفتین سراغ ریست مودم. متاسفانه این ریست هم شده یه اسباببازی دست پشتیبانی مبیننت که باهاش مشتریها رو دست به سر میکنن. وگرنه خودشون هم میدونن در بخش اعظم موارد مودم سالم هست و نیازی به فرت فرت ریست نداره. من خودم اوایل که آشنا نبودم، گول میخوردم و حتی یه روز کارم به چهار بار ریست کشید که از پشت تلفن، به اصطلاح کارشناسان بهم دستورش رو میدادن. الان دیگه به حرفشون گوش نمیدم و خودم رو پشت تلفن، علاف وصل شدن به پشتیبانی نمیکنم.
کاری که اول میکنم تست سیگنال و سعی به پیدا کردن یه محل مناسب توی خونه یا شرکت، برای قرار دادن مودم هست.
دومین کار هم دست به دعا میشم که قوس و قزح جور دربیاد و اون روز خاص، مشتری زیادی در محلمون سعی به استفاده از مبیننت نداشته باشن. البته اگه حوصله داشته باشم با چند بار ریستارت سعی به پیدا کردن یه IP خوب میکنم که البته در مورد شما مصداق نداره چون شما در همون اول کار که وصل شدن به دکل هست، گیر میکنید.
درضمن شما از کجا مطمئن هستین که حتماً مشکل توی منطقه فقط مال شما هست و باقی اوضاعشون خوب هست؟ پشتیبانی بهتون گفته یا حدس میزنید؟ چون اگه مشکل ترافیک داشته باشید که همهگیر هست، مگه مشکل سیگنال داشته باشید که میتونه فقط مال شما یا کاربرهای مشابه شما باشه.
من سرعت تک لینکم فقط بعضی روزای اخر هفته و از ساعت 12 ظهر تا 9 شب یکم میاد پایین بقیه مواقع سرعت حداکثر هستنقل قول:
الانم دارم دانلود میکنم سرعت 124 فیکسه
مورد دیگه ای که این وی پی ان ها دارن گذشته از بحث دانلود خیلی به لود شدن سایت ها کمک میکنن گاهی وقتا یه سایتی صفحه سفید میمونه باید چند باری رفرش کنی تا باز بشه یا سایتای https یکم دیر باز میشن اما با ای وی پی ان خیلی خوب باز میشن
مورد دیگه هم که بهش برخورد کردم در صورت عادی برای تماشای کلیپ توی سایت اپارات هیچوقت سرعت حداکثرم رو نمیداد و ویدیو با لگ اجرا میشد،اما با این وی پی ان بدون مشکل اجرا میشه
مورد بعدی هم روی این وی پی ان یدونه کریو هم اجرا میکنم و اونم خوب جواب میده:n02:
دوست عزیز من دو سال و نیم هست مبین نت دارم و اولین بار هست این اتفاق . ضمنا از جمعه شب اینطوری شده و دیگه کانکت نمیشهنقل قول:
از خیلیها اینجا پرسیدم و مشکلی نداشتن. مودم من بیرونی هستنقل قول: