همون کاربر sat_sat این حرف زده یکی از پشتیبان های ۲۰۲۰نقل قول:
Printable View
همون کاربر sat_sat این حرف زده یکی از پشتیبان های ۲۰۲۰نقل قول:
دوستان این مشکل دانلود شبانه آشنای اول حل شده یا نه؟
اگه بخوای مقایسه کنید باید بگم یوز رهای خود مخابرات این مشکلی رو که یوزر های قدیمی ضحی کیش داشتن رو ندارن از نظر کندی سرعت حالا بازم خودتون باید انتخاب کنید نهایتا این ماه که قرارداتون تموم شد برید یکی از این برند شاپ های مخابرات (اداره کل تو چهار راه گلسار - سبز میدون - میدون فرهنگ) و درخواست اینترنت مخابرات رو بدیدنقل قول:
عزیز من امشب شیفتم شما زنگ زدی بگو با پشتیبان شماره 27 می خوام صحبت کنم شما بزار دانلود من خودم 7 صبح مودمت رو قطع می کنم اگه چیزی کم شد برات اضافه می کنمنقل قول:
فعلا راه بهتری به نظرم نیومد :n12:
ممنون ... ولی من بیشتر منظورم این سرویس های " 5 مگ " و " 10 مگ " هست که اضافه شده .. می خواستم بدونم اینا چه سرعتی رو میدن ؟نقل قول:
بعد ... یه سوال دیگه از جناب پشتیبان دارم . :دی
من الان 3 روزه منتظرم 7 گیگ حجمم منتقل شه ، اما هنوز 0 ـه . تا حالا 3 بار با بشتیبانی هم تماس گرفتم و میگن باشه تا فردا درست میشه ، ولی هنوزم که هنوزه منتقل نشده .
پنل خرید حجم هم باز نیست تا بشه حجم خرید ... نمیدونید تا کی این قضیه درست میشه ؟
اندیشه :n12: بعد این عکس مودمو ریست کردم.. 20 دیقه اینترنتم قطع شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پشتیبان :دینقل قول:
آقا حداقل بگو این یوزرهای ضحی کیش سرعتشون کی اوکی میشه؟
شما میتونی سرعت رو کم و زیاد کنی؟ برای مثال اگه سرعت ما کم بود زیادش کنی؟
ممنون!
هیچی دیگه فرمودن که شما بدون هیچ اطلاع قبلی به آشنای اول منتقل شدید تلفن پشتیبانی و سایت پذیرنده ایننقل قول:
در مورد مشکلات نت هم مشکل حجم بلای کاربر ها که از دو شرکت به آشنای اول اومدن رو گفت و اینکه باید صبر کنید تا همه چیز درست بشه
رفقا چه شرکتی مرکز 2رو به خوبی ساپورت میکنه؟ شرکتی هست که از لحاظ سرعت و پشتیبانی خوب باشه؟ دانلود باز هم نیستم.صرفا وب گردی
های وب چطوره؟