اَتِنیویشنِ دان استریمم 25 و snr دان استریمم 22 هست ولی attainable rate DownS رو برام زده11 مگ؟!نباید بیشتر ازینا باشه؟نقل قول:
Printable View
اَتِنیویشنِ دان استریمم 25 و snr دان استریمم 22 هست ولی attainable rate DownS رو برام زده11 مگ؟!نباید بیشتر ازینا باشه؟نقل قول:
حرف شما اصلا با عقل جور در نمیاد چون ibs نمیتونه چنین کاری رو انجام بده من تا حالا تو این چند سال ندیدم ربع ساعت سرعتم بالا بره بعدش بیاد پایین یا یک روز یا چند روز ibs از کار افتاده یا سرعتا رو بالاتر بردن وگرنه چنین چیزی ندیدمنقل قول:
یه عکس از وضعیت خطت بزارنقل قول:
الان سرعتم 500 هستنقل قول:
ولی خیلی از سایت ها رو باز نمیکنه، حتی الان از آپلودبوی هم دان نمیکنه!
سرعت بازکردن سایت هم افتضاحه
دو قسمت توی مودم هست یکی adsl driver که زده:نقل قول:
Up Stream 508 kbps Down Stream 2047 kbps Attenuation Down Stream 24 Attenuation Up Stream 16 SNR Margin Down Stream 22.4 SNR Margin Up Stream 27.4
یجای دیگه هم هست Diagnotstics>Adsl که یه تست 3 دقیقه ای میگیره و توی این مدت هم اینترنت قطع میشه و بعد 3 دقیقه اینو میگه:
Downstream Upstream Hlin Scale 4569 8054 Loop Attenuation(dB) 24.9 17.1 Signal Attenuation(dB) 24.9 16.1 SNR Margin(dB) 6.4 6.4 Attainable Rate(Kbps) 11144 1156 Output Power(dBm) 21.3 12.3 محتوای مخفی: جزئیات تست،بلند بالاست:دی
نمیدونم اینجا چرا SNR رو میگه 6.4 و کوچکترین تغییری هم نمیکنه،مثلا اگه سیم رو به اسپلیتر وصل نکنم SNR توی جدول بالایی تغییر میکنه و مقدار attainable rate هم مقداری تغییر میکنه ولی SNR پایینی همیشه 6.4 هست:n13:
سلام .. دوستان یکی میشه نظرشو در مورد خط من بگه به نظرتون چطور هست ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16:
فکر کنم زیاد خوب نباشه attenuation بالاست و snr هم کمی پایینه،اینطور که مودم زده تا 7 مگ جواب میدهنقل قول:
کسی نبود؟؟؟؟نقل قول:
من الان رو آی پی 37 هستم ولی سرعتم همون سرعت اسمیه پینگ هم مطلوبه. 512 نامحدود اکسین. دان استریم هم 10 مگ بسته شده.
آی پی لعنتی هم که کماکان گیر کرده عوض نمیشه.
با عوض شدن آی پی سرعت بالا میره؟ چجوریاست؟
+
بعد نوشت:
خب تونستم برم رو آی پی 2.185. ولی سرعتم باز همون سرعت اسمیه.
نمیدونم باز اینترنت چش شده فقط تو حالت بریج وصل میشه تو حالت روتر ایپی میگیره وصل نمیشه