ماله منم پیامک امد یک گیگ به مناسبت تولد امام رضا اما 2 گیگ دادن
Printable View
ماله منم پیامک امد یک گیگ به مناسبت تولد امام رضا اما 2 گیگ دادن
چرا برا ما نمیاد !؟!؟ :3:نقل قول:
برای من هم نیومده ! چطوریاست ؟! مگه به همه مشتریان اختصاص نمیدن ؟!
سرویس 128 نامحدود بعد از 12 روز استفاده و دانلود حدود 20 گیگ محدودم کردن الان و سرعت زیر 16 .مودمو که ری استارت میکنم تا 3 دقیقه سرعت میره بالا و بعدش دوباره محدود میشه.دوستان کسی نمیدونه چیکار کنم از محدودیت در بیام؟
تا تموم شدن قرار داد یا نمدید دوباره از محدودیت در میای ، الان چاره ای نیست
جالب اینجاس که مودمو خاموش روشن کنم تا 3 دقیقه سرعت میره بالا بعد محدود میشهنقل قول:
تو هم که به قول خودت داری کلاس میزاری و ناز میکنی!نقل قول:
فعلا هیچ باگی از این نظر پیدا نشده!
اگر هم پیدا کردم به خاطر مرام انسانی و اشتراکیم همه جا این باگ رو جار خواهم زد تا حتی اگه 1 ثانیه هم شده مردم ازش استفاده کنند پس شانس بیارید که پیدا نکنم :27:
باگ های قبلی هم اگه اعلام نمیشد من و تو از کجا میفهمیدیم؟
در ضمن ممنون که اشاره کردی بهش هاها فقط امیدوارم سرکاری نباشه :ی
به جای شوق و ذوق یک لحظه هم به این فکر کنید که زحمت میکشید کار میکنید حقوقتون رو باید بدین پای اینترنتی که اصلا نباید براش هزینه کنید
دیگه چقدر مودم خاموش روشن بشه، مودم میترکه حالا بیا مودمو درست کننقل قول:
اره منم دارم منتها یه جوری شده بعضی موقع ها پینگ نداری یه دفعه البته این چند روز اینطوری شده شایدم ربط به قطعی های این چند روز داره و من اشتباه می کنم ولی من 130 تا می گیرم فکر کنم نزدیک 20 گیگ دانلود کردم چند روز دیگه معلوم میشه سرعتم کم میشه یا نهنقل قول:
سرویس 128 نامحدود بعد از 12 روز استفاده و دانلود حدود 20 گیگ محدودم کردن الان و سرعت زیر 16 .مودمو که ری استارت میکنم تا 3 دقیقه سرعت میره بالا و بعدش دوباره محدود میشه.دوستان کسی نمیدونه چیکار کنم از محدودیت در بیام؟
بهتون می گم
الان محدود شدم تا 3 دقیقه مودمو بزنی توی برق سرعت خوبه ولی بعد محدود میشه دوباره.اینم 2 تست پشت سر هم که البته بعد محدود شدن پینگ هم رفته بالانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]