قیمت جفتش 220ت هستش. همچین تفاوتی ندارن:n02: امپ هم 250 rms که دیگه امپ قوی نمیخواد.نقل قول:
اون مدل درگ رو که فرمودین من نشنیدم نظری نمیتونم بدم:n40:
اگه بین این دوتا موندی به حرف دلت گوش کن هر کدوم که تو حالته بردار :n39:
قیمت جفتش 220ت هستش. همچین تفاوتی ندارن:n02: امپ هم 250 rms که دیگه امپ قوی نمیخواد.نقل قول:
اون مدل درگ رو که فرمودین من نشنیدم نظری نمیتونم بدم:n40:
اگه بین این دوتا موندی به حرف دلت گوش کن هر کدوم که تو حالته بردار :n39:
سلام خدمت دوستان عزیز.میخواستم لطف کنید مقایسه ای بین دو کواک mc609 گلیدن و هلیکس e69x انجام بدین چون میخوام برای استیج عقب ماشینم یکی از این دو رو انتخاب کنم.ممنونم .اگه یه امپ کار درست ترجیحا از برند هلیکس هم پیشنهاد بدین که بتونه یه جفت کامپ جلو(e4x)و کواک عقب رو کاملا راه بندازه ممنون میشم.:n01:
سلام دوستان یه سوال در مورد امپلی
ضبط 5250
باند 710 کدنس 125 ار ام اس
ساب 15 کدنس 500 ار ام اس دو کویل
حالا میخوام بدونم امپلی واسش چی بگیرم،یه چهار کانال واسه جفتش؟یا مونو جداگانه واسه ساب؟خازن میخواد؟
لطفا هرکدوم بهتره،مدل آمپلی های مناسبشم پیشنهاد بدین. در ضمن خیلی اهل شلوغ بازی نیستم ولی صدا و بازدهیش برام مهمتره
یه سوال دیگه اینکه امپلی Csa.1000.4 چجوریاست و واسه اینا مناسبه که فقط باهمین اوکی بشه؟
ممنون دم شما گرم
سلام دوستان سیستم مد نظر من اینه :
Amp: Pioneer GM-A 3602
Band: Kenwood PS6985
JBL GTO938
Earthquake T693X
از بین این 3 باند بهترینشون کدومه ؟ بیس نرم و وضوح بالا مد نظر بنده هست.
پخش هم یک JVC قدیمی دارم KDG385 که تنظیمات تخصصی توی قسمت Audio نداره ، جوابگو هست یا حتما باید تعویض شه ؟
فعلا میخوام باند رو بخرم و یک ماه بعد آمپلی فایر .
با تشکر
سلام دوست من خیلی خوش آمدین به جمع ما:n16:نقل قول:
از نظر ساختار و طراحی و ....این دو با هم متفاوت هستند.
گلیدن 2Way هست و دیستورشن کمتری داره تو ولومهای بالا،110وات RMS هست و 3 اهمی با توان 95 -100 وات نیز درایو میشه.
هلیکس 3Way هست کمی شفاف تر و صدای بازتری داره.قدرتش کمتر و 50 واتی هست.
اگر از هلیکس بخواهید فقط میتوند مچ ma40fx بگیرید.کلاس D چهار تا 75 وات و ساخت چین.فکر کنم الان موجود نیست.قیمت هم قبلا 600 -630 بود.
اگر از گلیدن بخواهید امپ 4 کانال بگیرید ML95.4 انتخاب خیلی خوبیه. کلاس AB ساخت کره و 4تا 95 وات.قیمت هم 650
سلامنقل قول:
اگر 4 کانال خوب بخواهید بگیرید خب هزینه خیلی بالا میره. میتونید یه 9604 پایونیر بگیرید البته سابتون کامل درایو نمیشه.
اگر استیج جلو اسپیکر اضافه نمیکنید یه 5602 برای اسپیکر و یه 917D کن وود برای ساب بگیرید.
آمپ 1000.4 کدنس رو هم مشخصاتش رو دیدم. روی 4 اهم 150 وات میده و مناسبه برای اسپیکرتون اما خروجی در حالت بریج رو تو منوالش ننوشه که جای تعجب داره.
سلامنقل قول:
718 رو 250 بر میداره واقعا؟!!خیلی خوبه ردش کن بره.الان آکش این قیمته.
mtx تاندر 6000 هم به نظر من صدای جالبی نداره تو بیضیها. خیلی بمه.اگر بیضی خوب میخواید spr-69 آلپاین یا قویتر از اون تاندر 8000 mtx بگیرید.
سلامنقل قول:
ارت کوئیک مگه هست؟!!خیلی وقته شرکتش جمع شده.
938 رو میگفتن نسبت به هزینه اش صداش خوبه
به جی وی سی 7158 هم فکر کن بیس خوبی داره.
ممنون از پاسختوننقل قول:
تو حالت بریجش زده 4 اهم 600 وات
بعد 2 اهم 4×300 واتم میده که البته باز واسه ساب کمه
حالا تاکیدم بیشتر رو این امپلیه واسه اینکه میگن واسه اسپیکروساب امپلی خود کدنس باشه بازدهی بهتری داره
بسیار ممنونم آقا حمید .اینطور که توضیح دادین متوجه شدم کواک mc609 خیلی سرتره .اگه بخوام همین کواک رو با امپلی ml90.4 ببندم واسه استیج جلو کامپ با کیفیت چی بگیرم؟ ماشینم پراید 132 هست و فکر کنم حتما باید 10 سانتی باشه.من بیشتر صدای کیفیتی میخوام تا قدرتی
شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم.میتونم با همین امپلی که گفتین یه ساب rs 12 و یه جفت کامپ با کیفیت اینطور که نظرات رو خوندم mx165 رو معمولا پیشنهاد دادین درایو کنم؟ هر چند که از دست دادن استیج جلو رو اصلا دوست
والا ------ که موجود داره EarthQuake رونقل قول:
ایول چه مدلی گفتی تاحالا ندیده بودمش . نظرات رو خوودم مثل اینکه همه به شدت راضیند . حالا با این آمپی که گفتم کامل درایو میشه یا آمپ رده بالاتر میخواد ?
ممنون حمید جان
نقل قول:
دادا بیس تاندر 6000 چطوره؟ و زیرش چطوره؟
در ضمن قیمت کارکرده تاندر 8000 چنده؟
سلام یه سیستم میخوام جمع کنم در حد 1/200/000
میشه کمکم کنید