من خوزستانم . شما کجا؟
Printable View
من خوزستانم . شما کجا؟
منم هرمزگاننقل قول:
پس انگار فقط غرب کشور اینجوره
ماله خود مبین هست یا شرکتهای تابعه؟نقل قول:
اوضاعش چطوره؟
مال مبین نت نیستنقل قول:
اسمشم زیرش زده بودم
سرعتش بدک نیس؛اما کلا3-4 روزه تک لینک سرعت کامل نمیگیرم
من الان با چند تا سایت lookup تست کردم زده مبین نت .نقل قول:
نقل قول:
پس مال شما هنوزشم خوبه. مال من که توی این چند ساله خیلی کم شده تک لینک سرعت کامل رو بگیرم.
دوستان یک اتفاق عجیب برای من افتاد !
من دیشب وارد تنظیمات مودم شدم و متوجه شدم 3 گیگ از ترافیکم مصرف شده ! در حالی که نه دانلودی داشتم نه وبگردی... فقط به نت وصل بودم. سیستم هم نه ویروسی داشته نه برنامه ای که سر خود آپدیت بشه.
کلا با net limiter هر چی که میشد رو فیلتر کرده بودم.
بعد متوجه شدم که زمان کارکرد مودم رو 7 ساعت زده در حالی که مودم 19 ساعت مداوم روشن بود بدون اینکه من خاموشش کنم یا ریبوت کنم.
دیشب با کلی ناراحتی ازین که حجمم بی جهت هدر رفته و باید 5 ماه و 29 روز با 12 گیگ سر کنم مودم رو خاموش کردم و خوابیدم.
امروز که وارد پنل کاربری مبین نت شدم دیدم اون 3 گیگ از حجمم کم نشده ! باور کردنی نبود.
کسی میدونه چرا این اتفاق افتاده ؟ چرا مودم خودش خاموش شده و روشن ؟ چرا 3 گیگ حجم مصرف شده ولی در حسابم منظور نشده؟
تنها چیزی که به فکرم میرسه این هست که نسخه نرم افزار مودم بروز شده باشه و اون خاموشی دلیلش میتونه این باشه.
کسی تا حالا چیزایی که شرح دادم رو تجربه نکرده؟
مال من درست شد . سرعت خوب شد
نقل قول:
در مورد مصرف راستش احتمالات زیادی هست و برای همین دقیق نمیتونم چی بگم. البته توی صفحات قبلی در این مورد خیلی بحث شده که اگه حوصله کردین و خوندین، میتونه کمک باشه.
ما در مورد قطع و وصل از شبکه هم قبلاً خیلی بحث شده. برای این وضعیت که برای شما شبیه وضعیت خاموش و روشن هست، میتونم بگم دو حالت به احتمال زیاد اتفاق افتاده. اولی که احتمال بیشتری داره اینکه ترافیک خیلی زیاد منطقهتون روی دکل، باعث شده که سیستم موقعی که شما از شبکه استفاده نمیکردین، قطعتون کرده و برای همین اطلاعات داخل مودم هم ریست شده. احتمال بعدی که ضعیفتر هست اینکه مبیننت توی منطقهتون تعمیرات داشته و لحظاتی مودم از شبکه قطع شده و بعد که وصل شده، اون اطلاعات صفر شده. در اینجور موارد احتمال عوض شدن IP هم هست.