من اول دایمی گرفتم اما پس از مدتی ایرانسل به جای اینکه به دایمی امکانات بیشتری بده طرحهای خیلی کم و محدود و گرانی گذاشت. هر چقدر هم اعتراض کردم فایده نداشت اخرش مجبور شدم اعتباری بگیرم!
Sent from my iPhone 6s+
Printable View
من اول دایمی گرفتم اما پس از مدتی ایرانسل به جای اینکه به دایمی امکانات بیشتری بده طرحهای خیلی کم و محدود و گرانی گذاشت. هر چقدر هم اعتراض کردم فایده نداشت اخرش مجبور شدم اعتباری بگیرم!
Sent from my iPhone 6s+
دایمی ایرانسل فقط طرح تماسش خوبه
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
نقل قول:در حال حاضر مثلا بسته های اینترنتی نامحدود برای شما قرار نداده ؟نقل قول:
طرح هاش گرونتره نسبت به اعتباری؟
نه هیچ طرح ساعتی نداره الان تو ایرانسل من بودم طرحهای دیگش یکسانهنقل قول:
تا چند روز پیش که کد دستوری زدم طرح ساعتی داشت ولی الان همه رو برداشته
نقل قول:نقل قول:عجب..نقل قول:
خیلی بده اینطوری !
اعتباری هم هزینه ی مکالمش زیاد هست هرچقدرم مکالمه ی کمی داشته باشی ولی خب روی هم رفته دقیقا ی ۶۸ تومان و برون شبکه ۹۰ تومان (تقریبی)زیاد هست
نسبت به دائمی رایتل... که کل کشور ۴۹ تومان و بسته های یکسان و خوب.
ولی خب رایتل سرعتش مثل ایرانسل نیست اما کند نیست
ادم گیج میشه چیکار کنه.
تو ایرانسل نمیدونم چه خبره ولی مثلا بسته 30 گیگ خریدم اصلا به هیچ عنوان قابل استفاده نیست بیشترین سرعت 28 کیلوبایته اخه موندم میخاد مزدوم رو تیغ برنه که اون بحثش جداش و چنانچه میخاد سرویس بده چرا اینجوری نمیفهمم؟ من مشهد هستم ایرانسل از مشهد شروع کرد تجهیز کردن و کامل شده پوشش به قول ایرانسل ولی داغونه
Sent from my LT25i
خیلی از طرحها برای دایمی قابل خرید نیست.
مثلا ۳۰ گیگ ۶ ماهه وقتی میخوای بخری میزنه ویژه مشترکین اعتباری
Sent from my iPhone 6s+
دوستان میشه منو راهنمایی کنید میخوام سیمکارتمو از طریق کد دستوری یوسیم کنم کدشو بلدم ولی تو مرحله دوم که شماره سریال یا کیت جدید میخواد ارور میده
من الان خریدم یرای دایمی !نقل قول:
Sent from my LT25i