من دیشب با 37.221 اعصابم خورد شد لامصب خیلی ipافتضاحیهنقل قول:
شایان انگار سرعت 1مگ و 2مگ فرقی ندارن:n13:
Printable View
من دیشب با 37.221 اعصابم خورد شد لامصب خیلی ipافتضاحیهنقل قول:
شایان انگار سرعت 1مگ و 2مگ فرقی ندارن:n13:
نه امروز انگار سرعت 1 مگو زیاد کردننقل قول:
من 4-3 روزه ریست نکردم بخاطر همینه هنوز سرعتم روی 5.11 مگ مونده
به نظرت چه نقشه ای کشیدن؟نیتشون خیره یا شر از بالا بردن سرعتا؟:n13:نقل قول:
مخابرات که هیچوقت نیت خیر ندارهنقل قول:
اما به نظر من اگر سرعتا همینجوری بمونه شبانه در خطر میفته که اونم من 3 ماهه تمدید کردم
وگرنه قبلا هم 5 و 10 مگ داشتیم نیازی به این کارا نبود دیگه
البته شایدم منظورشون این بوده که در پوشش 1 مگ و 2 مگ سرعت بالا بدن که بخوان چیزی یا قانونی رو دور بزنن , نمیدونم اما شاید حذف شبانه 10 مگ تحت اختیار خود مخابرات نبوده و اجباری بوده:n13:
نه فکر نمیکنم اینجور باشه چون قبلا هم سرعت 1مگ و 2مگ یکی بودنقل قول:
به نظرم از اینه که رئیسشون عوض شده یادمه چند سال پیش هم سرعتا رو بردن بالا (همون موقع که ضحی اومد)
کی سرعتا رو زیاد کردن؟نقل قول:
من از سال 89 مخابراتم اما یادم نمیاد تا حالا بالاتر از سرعت اسمی داده باشه
1 مگ و 2 مگ هم اصلا یکی نبودن تا حالا , من یکی از دوستام چندساله ضحی 1 مگ داره منم همیشه مارمالاد 2 مگم هیچوقت سرعتامون مثل هم نشده اونکه میبینی بعضیا مثلا با 512 سرعت 250 کیلو میگرفتن استثنا بود و مشکل از اکانتینگ بود که از زیر دست مخابرات در میرفت
همون موقع که اوآسیس رفت و پورتا رو داد دست ضحی سرعت 1مگ شده بود 300کیلوبایت برا چند ماه و من همیشه 1مگ میگرفتم اونموقع 300کیلوبایت خیلی بود اونموقع هنوز سرویس 2مگ محدود نیومده بود فقط نامحدودش بودنقل قول:
قبل از اینکه سرویسای 5و10مگ بیان 1مگ و 2مگ هردوشون سرعتشون 250کیلوبایت بود تقریبا 1سال همینجور بود
اتفاقا من همون موقع منتقل شدم مارمالاد دوستم منتقل شد ضحی و دوتامون سرعتمون مثل قبل مونده بودنقل قول:
البته من خودم هم یه بازه چند ماهه ضحی بودم بعد رفتم مارمالاد
حتی اون موقع که ضحی بودم دان استریمم هم بالا بود 4 مگ بود ولی سرعت بالا نمیداد
ماناماد هم که تا اومد زد دان استریما رو کم کرد:n31:
ماناماد که اونموقع نبودش تا 1سال فقط ضحی بود بعدش ماناماد به نمایندگی از اوآسیس اومد همین الانشم ماناماد اوآسیس نیستنقل قول:
چرا سرعت 2مگ و 1مگ یکی بود تا قبل از اینکه 5و10مگ بیاد باور نمیکنی از alimail3248بپرس
حتی 512هم سرعت دانلودش 130بود
اره میگم که منم چند ماه ضحی بودم بعد رفتم مارمالادنقل قول:
اما من و دوستم تا حالا که سرعت بالاتر از اسمی نگرفتیم
حالا اگر تو سرعتت بالاتر بوده جز همون استثناها بودی :n02: