سلام
این ترافیک من اول اردیبهشت صفر شده بود در صورتی که من 4 گیگش رو مصرف کردم
به پشتیبانی گفتم بهم گفت ترافیک سرویس های ارت سر ماه ریست میشه و اون 4 گیگ مهمون مایی و توی اردیبهشت 12 گیگ رو استفاده کن
حالا استفاده کنم یا میخواند بکنن تو پاچمون؟؟؟
Printable View
سلام
این ترافیک من اول اردیبهشت صفر شده بود در صورتی که من 4 گیگش رو مصرف کردم
به پشتیبانی گفتم بهم گفت ترافیک سرویس های ارت سر ماه ریست میشه و اون 4 گیگ مهمون مایی و توی اردیبهشت 12 گیگ رو استفاده کن
حالا استفاده کنم یا میخواند بکنن تو پاچمون؟؟؟
خوب اینا که میگن درست شده ولی میگن باز کابل ایتالیا قطع شدهنقل قول:
من آرت 3 هستم (نه به خاطر اینکه میخوام باشم به خاطر اینکه اکو توی سلمان فارسی نمیدن!)
چند وقتی رپیدشیر بسته بود الان بازش کردن ولی دیگه اون سرعت 120 رو ندارم :13: توی تاپیک دیدم دوستان میگفتن اگه IP غیر از 94 بگیری 120 میشه ولی من 64 گرفتم بازم سرعت رو 36 تا 40 بود
الان راهی نیست برای دوباره 120 کردن؟ (اکانت پرمیوم رپید هم دارم دانلودم از رپید بالاس)
بعد پینگم واسه بازی بعضی موقع ها افتضاح میشه اینو چیکارش کنم؟
ممنون از دوستان
:46:
اصلاً شبكه هيچ ربطي به شاتل نداره. شما چه پينگتون 100 باشه چه 1000 شبكه به خوبي و بدون افت سرعت كار ميكنه! شما اصلاً سيمي كه از خط تلفن به مودم وصل شده رو بكشين بازم شبكه برقراره و روتر كار خودش رو ميكنه يا اصلاً از يه رنج به جز 192.168 آي پي ست كنين كه اينترنت برقرار نباشه و فقط شبكه برقرار باشه بازم اگه مشكل شبكه اي داشته باشين خودش رو نشون ميده. شبكه شما مشكل داره و هيچ ارتباطي به پينگ و پكت لاست و ايناي اينترنت نداره. :46:نقل قول:
منظور من شبکه تحت نت هست نه شبکه داخلی دوست عزیزنقل قول:
بنابراین لاست پکیج و حتی پینگ هم مورد اهمیت واقع میشود
سلام .
در حالی که تو خبرا میگفتن کابلا یاره یوره شده و اینترنت کشور مختل هست ، من با سرعتی هیولا مشغول دانلود بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . احتمالا یه کابل جدا برا اینترنت من کشیده بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ببینین چه 5شنبه، جمعه و شنبه ای داشتم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این در حالیه که من دانلود 5شنبه یاجمعم از 2.5 گیگ بیشتر نمیشده ! . خلاصه جای شمارم خالی کردیم حسابی .
البته امروز سرعتم برگشته به روال سابق و با حدود 25 دانلود میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اینترنت منم یه بار همینجوری شده بود .تو پنجشنبه جمعه حدود12 گیگ دان داشتم!!
خوش به سعادتتون دعا كنيد ما هم از اين دانها داشته باشيم:46:نقل قول:
دوستان یک سوال
توی فاکتور که مثلا زدن مهلت پرداخت تا 16 ام هست
و دوره بعدی هم از 18 ام شروع میشه
اگه تا 16 ام مبلغ رو ندی فاصله بین 16 و 18 ام یعنی این 2 روز قطع میشه ؟
یا از 18 ام که دوره بعدی شروع میشه قطع میشه ؟
اون تاریخ کلا الکیه!نقل قول:
هر موقع تا قبل از شروع دوره بعدیت پرداختی ، پرداختی!