واعظ آشتياني: تساوي شهرآورد در نتايج اخيرتيم فوتبال استقلال موثر بود
مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران گفت: کسب نتيجه تساوي در دقايق پاياني شهرآورد تا حدود زيادي در نتايج اخير تيم فوتبال استقلال موثر بوده است.
"امير رضا واعظ آشتياني" روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: تيم استقلال در دو بازي شهرآورد اين فصل، از شرايط بهتري نسبت به تيم پرسپوليس برخوردار بود و تنها در دقايق پاياني از حريف گل تساوي را دريافت کرد. همين موضوع باعث شده که استقلال بعد از آن بازي آنطور بايد و شايد امتيازات لازم را از ديگر تيم ها نگيرد.
وي ادامه داد: بايد بپذيريم که فشار رواني و استرسي که از سوي تماشاگران به دليل بالا بودن انتظارات به تيم منتقل مي شود بسيار بالاست و اين موضوع باعث شده تا استقلال نتواند نتايج درخشان بازي هاي گذشته خود را تکرار کند.
واعظ آَشتياني در خصوص بازي روز گذشته استقلال و پيکان نيز تاکيد کرد: هر چند که نتوانستيم سه امتياز بازي را کسب کنيم اما، با اين حال بازيکنان استقلال يک بازي منطقي و تماشاگر پسند را به نمايش گذاشتند و از عملکرد آنان راضي هستم.
مديرعامل باشگاه استقلال با تاکيد بر اينکه تماشاگران پيکان به شدت بازيکنان استقلال را مورد فحاشي قرار دادند خاطرنشان ساخت: من که همواره به عنوان مدير عامل به همراه تيم استقلال به ورزشگاه هاي مختلف رفته ام تاکنون چنين جوي را نديده بودم. تماشاگران پيکان به شدت بازيکنان تيم استقلال را مورد فحاشي و هتک حرمت قرار داده بودند. ديگر در چنين فضايي چگونه مي توان فوتبال بازي کرد؟
واعظ آشتياني شرايط جوي را نيز در نتايج لرزان اخير استقلال موثر دانست و افزود: هم در بازي با پاس همدان و هم در بازي مقابل پيکان شرايط نامناسب جوي بخصوص وزش شديد باد بازي را تحت تاثير قرار داد و از کيفيت آن به شدت کم کرده بود.
وي درباره نحوه قضاوت اين ديدار نيز يادآور شد: گويا هر چه به پايان بازي هاي ليگ برتر نزديک مي شويم شرايط داوري نيز تغيير مي کند. ما در بخش هاي مختلف فوتبال بخصوص داوري نيازمند آموزش و توجه بيشتري هستيم تا تيم ها در اين وضعيت از داوري متضرر نشوند.
مديرعامل باشگاه استقلال ادامه داد: هم اکنون دو تيم استقلال و ذوب آهن در کورس قهرماني هستند و هرگونه لغزشي در داوري سرنوشت قهرمان ليگ برتر را تحت تاثير خود قرار مي دهد.
واعظ آشتياني در خصوص بازي آينده استقلال مقابل ذوب آهن تصريح کرد: اين بازي سرنوشت قهرمان ليگ برتر را تا حد زيادي روشن خواهد ساخت. به همين دليل استقلال تنها براي کسب سه امتياز بازي به اصفهان مي رود.
وي در پايان گفت: خوشبختانه براي بازي مقابل ذوب آهن تمامي بازيکنان در شرايط خوبي قرار دارند و با تمام قوا به ميدان خواهيم رفت. اميدوارم در اين ديدار نيز همانند بازي رفت نتيجه لازم را کسب کنيم.