نقل قول:
اما الان روز خوبه شبا خیلی بده!!!!!!!
دان استریم رو کجا میشه دید؟
Printable View
نقل قول:
اما الان روز خوبه شبا خیلی بده!!!!!!!
دان استریم رو کجا میشه دید؟
دقیقا،سرعت رو رو همین 69 ثابت کردننقل قول:
ولی سرعت داونلودم حتی توی روز هم از 66بالاتر نمیره؟
الان زنگ زدم شاتل گفت اون کابله هنوز درست نشده ، درست بشه سرعتها هم بر میگیرده.
سرعت ما نیز داغون شد دوباره(اسمایلی آه و اندوه و عصبانیت با هم:دی)
تازه میخواستم سریال دانلود کنما...:(
سلام
من میخام اینترنت پر سرعت شاتل بگیرم ( چون سرویس دیگه ایی توی میبد نیست)
میخام بدونم یه مدم خوب که قیمت بالایی نداشته باشه چیه ؟
البته وایر لس نمیخام
اگه شاتل ميخواي بموني زايكسل بگير چون تجهيزات شاتل توي اكثر مراكز مخابراتي زايكسل هست. براي من كه يه مشكل عجيب دارم با شاتل تست كرديم به اين نتيجه رسيديم با هررررررر مودمي وصل شم اون مشكل هست به جز زايكسل! حتماً هم از بازار بخر كه خود شاتل كلي روش ميخوره!نقل قول:
سلام
این ترافیک من اول اردیبهشت صفر شده بود در صورتی که من 4 گیگش رو مصرف کردم
به پشتیبانی گفتم بهم گفت ترافیک سرویس های ارت سر ماه ریست میشه و اون 4 گیگ مهمون مایی و توی اردیبهشت 12 گیگ رو استفاده کن
حالا استفاده کنم یا میخواند بکنن تو پاچمون؟؟؟
lمشکل اینجاست که با حسابداری شبکه کار میکنم ولی شاتل هم لاست و هم پینگ تایم بالا داردنقل قول:
چرا عوضیها این جوری میکنن . خوب در جا شبانه رو بردارن راحتمون کنن دیگه . تا 3 شب دانلود کرده و صبح بلند شدم دیدم اصلا اینترنت قطعه . خوب کلی سیستم روشنه و کار میکنه الکی . عوضیها اگه میخوان شبانه رو بردارن خوب بردارن دیگه این کارها چیه .
چند روز پیش به یه نفر گفتم یه فایل 100 مگی رو واسم اپ کنه که من شب بگیرمش . اونهم با ترافیک روزانه اش اپ کرده . حالا 5 شب شده هنوز اون فایل رو نتونستم بگیرم تا اینکه رپید پاکش کرد . شورشو در اوردن عوضیها .
شاتل =! سود = ضرر
این که این مودم و اون مودم 99 درصد چرت و پرته !نقل قول:
شاتل مودمهای زایکسل سر دلش گیر کرده میخواد بندازه سر دل مردم
به نظرم مودم پلانت planet سفید رنگ مدل 3410 بگیر ارزون و خوب توی اصفهان 34 قیمتشه
lan , usb همراه روتر
برای من هنوز کاملا درست نشده اما نکته عجیبش این خبر سایت مخابراته که اعلام کرده مشکل برطرف شده !نقل قول:
کد:http://www.tct.ir/home/fa/search.php?idnews=14018&s=