به نظر من همچین اتفاقی نمی افته و اگر با هر دوتا همزمان دانلود کنی هر کدومش 20 مگ میده. پس نامحدود هم دارای شیطنتهای ایرانسلی خاصی است ( سرعت و پهنای باند لینکی که به سایت می دن مهمه و خیلی متغیره )نقل قول:
سل آی دی نشون میده به کدوم دکل وصلی
Printable View
به نظر من همچین اتفاقی نمی افته و اگر با هر دوتا همزمان دانلود کنی هر کدومش 20 مگ میده. پس نامحدود هم دارای شیطنتهای ایرانسلی خاصی است ( سرعت و پهنای باند لینکی که به سایت می دن مهمه و خیلی متغیره )نقل قول:
سل آی دی نشون میده به کدوم دکل وصلی
سلام بچه ها من گوشیم سامسونگ جی وان فورجی هست سیم کارتم هم فورجی نیست ولی وقتی میزنم رو فورجی اونلی گوشیم وای میسه رو دو خط نه کمتر نه بیشتر و تو جزییات سیگنال هم که برم نوشتهlte 98 8 asuجریان چیه
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
ینی من تو پوششم یا سیگنال کاذبه؟چون وقتی مثلا گوشی رو ببرم تو حالت هواپیما و برش گردونم دیگه سیگنال نمیاد
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
سلام
لطفا تمام تعرفه های نامحدود اینترنت همراه ایرانسل را معرفی کنید .
تا جایی که خودم فهمیدم کلا دو نوع بیشتر نداره :
1- نامحدود 2 تا 8 ( هفتگی ) با مبلغ 10 تومان
2- نامحدود 2 تا 8 ( روزانه ) با مبلغ 3 تومان
آیا تعرفه نامحدود دیگری هم داره ایرانسل ؟
کسی نظری نداره در این باره؟نقل قول:
نقل قول:
شما مشترکان اعتباری میتوانید کد#4444*را شمارهگیری کنید تا طرح پیشنهادی منحصر به خودتان را ببینید. در این جشنواره، بستههای ویژهای در انتظار مشترکانجدیدخواهد بود. پس از خرید و فعالسازی سیمکارت خود، کد#4*1*4444*را شمارهگیری کنید تا با پرداخت 10.000 تومان بسته ترکیبی شامل1000 دقیقه مکالمه ایرانسلی، 1000 پیامک ایرانسلی و 1000 مگابایت اینترنت همراهرا خریداری کنید و از ارتباطات ایرانسلی خود لذت ببرید!
شما بدونه سیم 4 جی نمی تونید به شبکه نسل 4 وصل شید و تا زمانی هم که وصل نشید معلوم نمیشه کیفیت سیگنال در چه حدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این عکسو ببینید. من نامحدود 30 دقیقه ای خریدم ولی واسم حجم رو زده 10 گیگ!!! مگه نامحدود نیست پس این حجم چیه دیگه!!! واسه شما هم اینجوریه؟؟؟
برای همه همین 10 گیگه ولی کسی نمیتونه 10 گیگ بگیره بیشترین حجمی که من گرفتم 7گیگ و خورده ای بودهنقل قول:
عجیبه والا. منم 6 گیگ بیشتر نتونسم بگیرم... حرومشون بشه.نقل قول:
من به خیال 10 گیگ رفتم حموم و برگشتم دیدم 1.50 گیگ از حجم تعرفه ماهیانه که داشتم هم با دانلود رفت... چه کلاه برداره این ایرانسل
والا برید خدارو شکر کنید
من نهایتا تونستم ۲ گیگ دانلود کنم از این نیم ساعت