من میخواستم از شاتل adsl بگیرم اما اومدم اینجا کاملا ناامید شدم حالا به نظر شما چیکار کنم؟ از شاتل بگیرم؟
Printable View
من میخواستم از شاتل adsl بگیرم اما اومدم اینجا کاملا ناامید شدم حالا به نظر شما چیکار کنم؟ از شاتل بگیرم؟
مرسی دوستان از پاسختون
من دیشب برا اولین بار رفتم از این مجانی بودن استفاده کنم واقعا پشیمون شدم سرعتم 2 یا 3 بود در بهترین حالت و اکثر زیر 1 kbبود و قطع میشد یه بار هم خوب شد به 11 12 رسید گزاشتم دانلود رفتم خوابیدم بعد اومدم دیدم تا 70 مگ دانلود شده و بعد قطع شد حرصم گرفت مگه idm نباید ادامه دانلود بده چرا پس قطع شد و نوشته بود باید از اول شروع کنم
خلاصه 6 صبح سرعتم 68 شد و من بلاخره 100 مگ دانلود کردم هلاک شدم!!!
من احتمال میدم کار با idm رو بلد نیستم کسی میتون راهنماییم کنه یا یه جایی معرفی کنم بخونم یاد بگیرم .پلیز...
مثلا میتونم کاری کنم تا فایلی که تا نصفه دانلود شد اگه قطعی پیش اومد بعدش از ادامه دانلود شه؟؟؟
رفیق هیچ ربطی به IDM نداره
همه چی برمیگرده به اون لینکی که داشتی ازش دانلود میکردی
اگه لینکش قابلیت رزوم داشته که خب میتونی از بقیه اش دانلود کنی، اگر هم نه که خب دوباره از اول شروع میشه !
لینک رپیدشیر هم فقط در صورت اکانت Premium داشتن هست که قابلیت Resume داره. در حالت Free خیر
تازه بعضی ها خیلی بدشانس هستند و با اکانت Premium رپیدشیر مثلاً یه فایل رو تا 98 درصد میگیرن و بقیشو دیگه نمیگیره ! حالا علتش چیه ؟! چون خود رپیدشیر نامرد فایل رو از رو سرورش (به خاطر نقض قوانین و از این جور چرندیات) بر میداره !!!
از دیروز تا حالا سرعت ها برگشته به روز اول
الان من آرت 3 دارم سرعتم بین 100 تا 120 متغیر هست
فکر کنم باز بودجه کم آوردن گفتن دونه بپاشیم یه ذره مشتری جذب کنیم !!!
تایپیک که داریم برای این موضوع:نقل قول:
یه نگاه بنداز ، ببین مشکل کجاستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
سوال یا مشکلی بود همونجا بپرس
البته عکسهای پست اول اون تاپیک با پیلترشکن بالا میاد
دیشب که برای من افتضاح بود ، اونم از سرور میهن دانلود!نقل قول:
ضمنا اینم برای خالی نبودن عریضه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزی هست که پینگم برای Cod4 توی سرورهای خارجی خیلی بالا رفته قبلا پینگم 220_280بود الان شده 560.:2:
برای شما این اتفاق نیافتاده؟
براباعث و بانیش لعنت شاید مخابرات باشه شایدم دزد سرگردنه شاتل (لعنت ا.. علیه):2:
سرعت هم شبا روی 12ثابته:31: تا دوهفته پیش یه شب 2800مگ :18:دان کردم ولی الن اصلا نمیذارم شبا داونلود کنه .البته سرعت با V.P.N خوبه .:27:
راستی داون استریم من 2048 هستش ولی سرعت داونلودم حتی توی روز هم از 66بالاتر نمیره؟:19: برای شما سرعتا درست شده یا نه؟
صبا دانلود شبانش خوب بود
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
دانلود امشب افتضاحه
درسته
امشب خیلی افتضاحه :41:
زیر 20 سرعت :41: