دوستان شبانه رایگان نیست؟دانلود نکنیم؟
Printable View
دوستان شبانه رایگان نیست؟دانلود نکنیم؟
به خاطر اینکه ساعت اروپا 1 ساعت به جلو رفت تا 1 مهر که ساعت رسمی ایران هم 1 ساعت به جلو بره شبانه آسیا تک به جای 1 تا 8 موقتا 2 تا 9 شده.
دوستان من به آسیا با تلفن 15444 زنگ زدم گفتند در مورد سرویس ها ضریب 1 به 4 رعایت میشه درسته ، من 4096 خواستم پس باید تو بدترین شرایط 1 مگ بده ؟ نظر شما چی هست ؟
شرکتی که توی تلوزیون بلیغ کنه معلومه که تعداد مشترک هاش زیا میشن و اگه مدیریت نکنه قطعا به مشکل میخوره
دوست عزیز تعرفه هایی که شرکت های اینترنتی ارائه میدن بر حسب بیت هست نه بایت.تعرفه ی شما 4096 کیلوبیت(4 مگابیت) هست که معادل 512 کیلوبایت میشه و اگر ضریب اشتراک تعرفه تون 1 به 4 هست در بدترین حالت سرعت شما 128 کیلوبایت هست.نقل قول:
مطمئنی ؟ یعنی امشب ساعت 2 رایگان شروع میشه ساعت 9 صبح تمومه ؟ حالا نذاریم 2 تا 9 از این ور یه ساعت بره از اونور عوض ساعت 8 تا 9 کل حجممون رو بدیم بره ؟ :دینقل قول:
تغییر سرویس دادم به سرویس شهاب!:n19:
سرعت روزانه دانلودم 900 تا 1ونیم مگ نوسان داره.:n20:
شبانه 240!:n03:
پینگم تخیلی تو سرورای ایرانی:eh:
تایم رایگان هم همون 1تا 8 صبح هستش الان سرعت من لاک پشتی شده:n09:
الان سرعت شبانم نرمال هستش یا باید بیشتر باشه؟
به نظر من سرعت دانلود برای تایم رایگان بالای 200 باشه عالیهنقل قول:
دوستان قضیه نامحدود اسیاتک چیه؟
زیر نشوته 5 گیگ رایگان
مگر نامحدود نیست پس دیگه گیگ رایگانش چیه؟
کلا راضی هستید؟
دوست عزیز این رو خود پشتیبانی به من گفت. منم از ساعت 2 تا 9 n تا فیلم برای دانلود گذاشتم. غافل از اینکه تو اون یک ساعت 8 تا 9 4 گیگ حجمم از بین رفت!تماس گرفتم با پشتیانی بشون گفتم میخوام گزارش یک دزدی رو بدم! گفتن ساعت رایگان همون 1 تا 8 هست. من رو به آرامش دعوت کردن و گفتن اگر حقیقت داشته باشه و پشتیبان به شما دروغ گفته باشه حجمم رو بم برمیگردونن.نقل قول: