نقل قول:
مشکل اینجاست که توی منطقه من، همه جای اطراف کاملاً سبز هست و دیگه نمیشه مرکز که محل دکل هست رو تشخیص داد.
Printable View
نقل قول:
مشکل اینجاست که توی منطقه من، همه جای اطراف کاملاً سبز هست و دیگه نمیشه مرکز که محل دکل هست رو تشخیص داد.
نقل قول:
یعنی به این راحتی اطلاعات میدن؟ چون من خودم بعد از مدتها تماس و درگیری سر ضعف سیگنال آخرش فقط آدرس یه دکل اون هم بصورت مبهم و کلی رو دادن. انگار که این مشخصات خیلی محرمانه هست و اگه مشتری بدبخت بفهمه و مودم رو نسبت به اون بهتر تنظیم کنه، جای آسمون و زمین عوض میشه.
سلام
به نظر دوستان خوبم حالا که شارژ مبین نت من تموم شده، میتونم از مودم HUAWEI BM632w به عنوان مودم adsl استفاده کنم؟
نمیشه عزیزنقل قول:
گند ترین سرویس دهنده اینترنت ایران = مبین نت
یعنی من با اینترنت 1 مگ الان 3 روزه به زور می تونم یه صفحه ساده از سایت های داخل کشور را باز کنم خارج از ایران که کلا وصل نمیشه
جالبه که پشتیبانی بعد از 1 ربع موندن پشت خط و بعد از نیم ساعت اراجیف که به تموم کسایی که مشکل دارند تجویل میدهند میگه شما وضعیتت خوبه
به من می گه از سایت مبین نت برو تست سرعت بگیر (آخه مگه مردم مثل خودشون نفهم هستند و فرق شبکه داخلی مبین نت را با اینترنت متوجه نمی شوند) اینقدر چرت گفت که دیدم فایده نداره صحبت کردن باهاش. یعنی ما اصلا اینترنتمون قطع باشه ولی اسپید تست خودشون سرعت بده از نظرشون کافیه:n21:
افتضاح تر از مبین نت تو ایران وجود نداره و اولین روزی که خطم از PCM به فیبر نوری تغییر کنه مودم اوت دورش را با کلیه تشکیلاتش میندازم تو سطل آشغال که حقیقتا جاش همونجاست:n02:
جالبه سایت خودشون هم سرعت 0.3 مگابایت بود و می گفت خوبه:n04:
دیگه خودت که سطح شعور بعضی از نماینده های مبین نت رو بهتر میشناسی. حتما فکر کرده اگه جای دکل رو بگه اطلاعات طبقه بندی شده رو فاش کرده.نقل قول:
اینجا هروقت سیگنال تغییر می کنه زنگ می زنم نمایندگی امار جابجایی دکل ها رو ازش می گیرم. حتی ادرس دکل های غیرفعال رو هم از یه نمایندگی گرفتم البته طرف واقعا ادم کار راه بندازی بود
نقل قول:
آقا چرا منت نماینده رو بکشی زنگ بزن 096790 بهت میگه
نقل قول:
منطورم از نمایندگی رو اشتباه گفتم و همین مرکز سراسری منظورم بود که با کتک هم حرف نمیزنن. فقط موندم نمایندگی که مودم رو نفروخته باشه هم حاضره به هر کس که زنگ زد، جواب بده یا نه.
دو شب هست که سرعت شبانه من گاهی مثل سابق بین 210 تا 240 هست و به نظرم بعد از دو ساعت اول میره روی 80 الی 100 ...
این مدلیش رو کم داشتیم !
آقا اصلا بگو کجا هستی من لیست بی تی اس های اونجا رو بدمنقل قول: