دوستان ، یکی میتونه تعرفه سرویس های مخابرات رو الان اعلام کنه؟؟ اصلا مخابرات الان سرویس نامحدود ارائه میده؟ مشخصات!!
Printable View
دوستان ، یکی میتونه تعرفه سرویس های مخابرات رو الان اعلام کنه؟؟ اصلا مخابرات الان سرویس نامحدود ارائه میده؟ مشخصات!!
:n05::n05::n05::n05:
شماره پشتیبانی ADSL مخابرات تبریز چنده ؟ کسی داره ؟ مرکز شاهگلی اگه فرق میکنن ...
9710971نقل قول:
&
2020
از دیشب شدیدا پکت لاست دارم یعنی 1 ثانیه چراغ پکت لاست بتلفیلد 4 خاموش نمی شه :n28::n28::n28:
اینم از مخابرات
به قول ملا نصرالدین بو اشک ده قوتولدی اوبیریسی اشکی گتیرین. باید از اینجا هم جکع کنم برم یه شرکت دیگه لا مصب ها 1 ماه دوم نمی ارن :n14:
همه حال و حولت رو کردی یه روز که تایم اوت داد فوری لعن و نفرین میکنی!!!!:n02:نقل قول:
مگه من بودم که هر شب 25 گیگ دانلود میکردم !!! :n02:
از دیشب شدیدا پکت لاست دارم یعنی 1 ثانیه چراغ پکت لاست بتلفیلد 4 خاموش نمی شه :n28::n28::n28:
اینم از مخابرات
به قول ملا نصرالدین بو اشک ده قوتولدی اوبیریسی اشکی گتیرین. باید از اینجا هم جکع کنم برم یه شرکت دیگه لا مصب ها 1 ماه دوم نمی ارن :n14:
دست رو دلم نزار که خونه :n14::n14::n14::n28::n28::n28::n28::n27::n27::n27:نقل قول:
Information DownStream Upstream SNR Margin 3.5 db 5.8 db Attenuation 55.0 db 30.6 db Data Rate 4096 kbps 530 kbps Forward Error Correction Seconds 34119 3 CRC 17023 17
والا دیگه برام اعصاب نموند !! زنگ زدم گفتم هر چی کارشناس دارید بفرستید بیاد :دی
دست رو دلم نزار که خونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جای من بودی چیکار میکردی؟
کلا شبها نت من تعطیله !! یعنی این مودم نمیتونه خط رو آپ کنه :n08:
ای خدا 2 تا خط تلفن دارم یکی 1 مگ رو نمیکشه یکی هم 4 مگ رو !!!
میترسم سومی رو هم بخرم اصلا از همون اولش کار نکنه :n08::n08::n08:
یعنی اون snr تو کشته منو 3.5 :n08::n08::n08:نقل قول:
مشکل یه جای دیگست کار ما از خط تلفن و این حرفا گذشته باید جمع کنیم بریم افغانستان ! میشیم اولین پناهندگان اینترنت یه کمپ هم میدن میشینیم تو چادر از اینترنت لذت میبریم :39: