سعيد لطفى: جهانبازى هم عليه ما سوت زد ، هم عليه استقلال
سعيد لطفى بر اين عقيده است كه استقلال هيچ تفاوتى نكرده، بلكه اين تيم پيكان بوده كه مقابل آبى هاى تهرانى پرقدرت ظاهر شده است. مدافع پيكان درخصوص بازى با تيم سابقش گفت: ديدار خيلى خوب و جذابى بود. از قبل هم گفته بودم هر تيمى كه از فرصت ها بهتر استفاده كند پيروز بازى است. هم ما و هم استقلالى ها فرصت هاى زيادى براى گلزنى داشتيم كه در نهايت هر كدام از يكى از موقعيت هايمان استفاده كرديم تا بازى به تساوى كشيده شود. البته اين درست نيست كه گفته شود استقلال به نسبت هفته هاى گذشته ضعيف شده است. به نظر من اين تيم هيچ فرقى نكرده بود و تنها قوى شدن پيكان دليل بر بد بازى كردن استقلالى ها بود. مهاجمان ما فرصت هاى زيادى را بر روى دروازه استقلال ايجاد مى كردند كه اگر كمى با دقت ظاهر مى شدند الان ما پيروز بازى بوديم. لطفى در ارتباط با قضاوت جهانبازى اظهار داشت: داورى فقط به ضرر استقلالى ها نبود. ما هم در اين بازى از داور خيلى ضربه خورديم. من فكر مى كنم داور به اندازه يكسان به ضرر ۲ تا تيم سوت زد. مدافع سابق استقلال در ارتباط با احساس خود در اين ديدار گفت: استقلال را قلباً دوست دارم. واقعاً خيلى برايم سخت بود كه مقابل اين تيم بازى كنم اما با اين حال من نسبت به پيراهن پيكان تعهد اخلاقى دارم و بايد با تمام وجود مقابل استقلال به ميدان مى رفتم.لطفى درخصوص آينده پيكان گفت: همه بازى ما را مقابل استقلال ديدند. تيم ما بدشانس است. پيكان فقط در ضربات آخر به مشكل برمى خورد، متأسفانه ما نمى توانيم ضربات آخرمان را به گل تبديل كنيم البته اميدوارم در چند بازى باقى مانده حداقل اين بدشانسى ها به پايان برسد. اگر خوش شانسى سراغ پيكان را بگيرد ما مى توانيم جزو ۳ تيم رده اول جدول قرار بگيريم.