سلام.
دوستان عزیز کانتر رو بر روی چندین کامپیوتر نصب کرده ام!
که همشون کار می کنند و با هم شبکه میشن!
اما حالا من نمی تونم با اونها شبکه بشم!
در قسمت LAN بازی نمیشناسه چیکار کنم؟!
Printable View
سلام.
دوستان عزیز کانتر رو بر روی چندین کامپیوتر نصب کرده ام!
که همشون کار می کنند و با هم شبکه میشن!
اما حالا من نمی تونم با اونها شبکه بشم!
در قسمت LAN بازی نمیشناسه چیکار کنم؟!
اولا آیپی ها رو باید درست کنی بعد یه سرور با برنامه ای که تو خود بازی هست بسازی به اسم hldsنقل قول:
ببین به شما بگم میاین اونجا چیت میزنین بازی رو خراب میکنید :41::41:نقل قول:
حالا اگه خواستی ............:31:
ممنون میشم جواب من رو هم بدین:13:
:32:خسته شدم جواب بدید دیگه خواهشا:11:نقل قول:
ُلام دوستان خسته نباشید من کانتر 1.6 رو با 270 مگ حجم دان کردم و همچنین آنتی چیت و پچ مستر گیم تا یه ماه داشتم بازی میکردم اما از دو سه روز پیش این ارور رو میده چند بار هم پاک کردم دوباره نصبیدم ولی نمیره تو بازی دوستان کمک کنید که دلم براش تنگ شده :
دوستان یه نسخه سالم و جدید
کد:http://appzpro.softarchive.net/counter_strike_non_steam_clean_steam_rip_untouched_build_v_int.704519.html
با سلام کانتر برای من اجرا نمیشه
موقع اجرا این ارور رو بهم میده.
evailable memory in less than 15 mb!!-97341440
مشکل کار کجاست؟
من یه کانتر سورس چند روز پیش با حجم 1.6 گیگ دانلود کردم ولی زبونش روسی ... راهی نداره با نصب فایلی چیزی انگلیسی بشه ؟ توی آپشنش گشتم نداشت ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا ویندوزتون se7enهستنقل قول:
با سلامنقل قول:
درسته ویندوز من سون از نوع شصت و چهار بیتی هست.
یعنی ایراد از ویندوز هست؟
برای رفعش باید چه کاری انجام بدم؟:10:
یرو روش سمت راست کلیک کن و بعد ویندوز ویستا سرویس پک 2 رو درست میشه
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟
این اتفاق برای کانتر 1.6 من افتاد، ولی با یک پچ درست شد. برای سورس هم حتما باید باشه. اگه چیزی پیدا کردم برات لینک میکنمنقل قول:
دوست مننقل قول:
روی فایل اجرایی کلیک راست کن و از بخش compability اون رو بزار روی ویندوز اکس پی و run کن . دلیل اون پیغام ویندوزتونه که سون هستش .
موفق باشی
آی پی که مشکلی نداره! از همه لحاظ OK هستش! اول هم درست بود یکدفعه اینطوری شد!نقل قول:
رفیق اون موقعه نمیشناخت!
رفتم داخل سورس بازی و برنامه hlds رو اجرا کردم و شبکه رو بر روی LAN قرار دادم و یدونه سرور ساختم!
بعدش رفتم داخل بازی کانتر و Find Server رو زدم و دیدم که بازی کامپیوتر های دیگه رو شناخت!حالا برنامه hlds رو هم بستم اما بازم بازی های اون یکی کامپیوتر ها رو میشناسه فکر کنم درست شد!
سلامنقل قول:
ببین برای هر دوتا سیستم آیپی ها تو باید درست کنی تا پیدا کنه :31:
بعدش حتما باید سرور وصل باشه
از این کد استفاده کننقل قول:
hud_fastswitch 1
سرور استیم ایرانی میشناسید معرفی کنید؟
بچه ها سرور اهواز گيم مجددا راه اندازي شد ، آيپي رو اد كنيد :
79.175.165.135:27015
لطفا به دوستان خود اطلاع رساني كنيد:10:
دو روزه نبودیم ببین چه خبره.:18:
دوستان عزیز و تازه وارد. اگه سوالی دارین لطفاً یکم صبر هم پیشه کنین چون همه دوستانی که اینجا هستن همه کاره نیستن. مثلاً اونهایی که خوره کانتر هم باشن نمی تونن به بعضی سوالاتتخصصی پاسخ بدن. مثلاً باگها و یا ارورهای بازی. منم خودم یکمشون رو بلدم چون خودم قبلاً گیم نت داشتم.:31:
اگه سوالی دارین و بهتون زود جواب داده نمی شه یکم صبر داشته باشین.:31:
دوست عزیز برای اینکه این مورد حل بشه باید بری توی تنظیمات و یه تیک رو برداری. (شایدم بذاری) وقتی توی منوی اولیه بازی قسمت تنظیمات میری. توی تب مشخصات شخصی جایی که برای خودت نام انتخاب می کنی یه گزینه هست که اگه بزنی یه منوی جدید وا میشه.نقل قول:
option>multiplayer>advanced
اونجا می تونی تنظیمات بیشتر و دقیقتری اعمال کنی. سه تا از اینها که مهم هستش ایناس:
1. توی یکیش می تونی چپ دست یا راست دست بودن رو انتخاب کن. وقتی کانتر بهم بریزه و از توی بازی نتونی درستش کنی از اینجا می تونی دست چپ یا راست رو انتخاب کنی.
weapon alignment
2. یکی دیگه هست که می تونی توش نشونه رو تغییر بدی. البته این خاصیت نشونه که در همه حالات سایزش یکسان باشه و یا هنگامی که میشینی کوچیک بشه. توی بعضی بازی ها این گزینه خیلی کارآمده.
dynamic crosshair
3. این اون چیزیه که شما دنبالشی. اگه تیک این گزینه زیر رو بذاری دیگه برای سویچ کردن نیاز به کلیک نداری.
fast switch weapon
البته آیتم های دیگه هم کارآمدی خودشون رو دارن ولی بهتره تغییرشون ندی. این سه تا آیتم هم از همه کارآمدتر و مهم تر هستن.
برای سرچ هم بهتره توضیحات بیشتری بدی تا ببینم مشکل از کجاست. البته رایج ترین مشکل رو راه حلش رو میگم چک کن شاید درست بشه. توی سرچ که رفتی یا همون find server اول به تب بالا توجه داشته باش. اگه می خوای شبکه بازی کنی باید تب lan رو انتخاب کنی و اگه می خوای از اینترنت سرور پیدا کنی باید توی تب internet دنبال بگردی. یه گزینه دیگه هم هست که توی همه این منوها هست. روش نوشته change filter
این گزینه برای وقتی هست که تعداد سرورها زیاده و می خوای اون سروری رو پیدا کنی که مشخصاتش برات مهمه. مثلاً توی اینترنت. توی این منو می تونی نوع مپ تعداد بازیکناش و یا اینکه پر باشه یا نه و یا رمز داشته باشه یا نه رو انتخاب کنی. البته در حالت نرمال باید تمام فیلد های این منو رو خالی کنی تا سرورها رو بهت نشون بده. اگه مشکلت حل نشد خبرم کن.:5:
اگه در مورد باقی تنظیمات سوالی داشتی بگو تا جواب بدم. دوستان هم اگه سوالی داشتن دریغ نکنن.:31:
بخش كانفيگ هاي اهوازگيم راه اندازي شد
ميتونيد بر اساس نيازتون كانفيگ مورد نظرتون رو دانلود كنيد :10::40:
کد:www.AhvazGame.Com
سلام دوستان
خیلی وقته کانتر نمیزنم
ظاهرا با سون 64 بیتی مشکل داشت
من الان سون 32 دارم
اما بازم مشکل داره
بدین صورت که از بازی میپره بیرون همون اولش
بچه ها میگند با سون 32 مشکلی نداره پس چرا مال من درست نیست ؟
از کامپتیبیلیتی هم اقدام کردم درست نشد
خود بازی 1.6 و پچش هم وی 21 هست
سلام
دوستان فعلا مشکل حل شد
پچ 23 ریختم کار کرد
سلام.
اگه میشه اسم مپ هایی که در مسابقات جهانی کانتر استفاده می شود را بگویید!
de_dust2
de_dust
de_inferno
de_nuke
de_aztec
بیشتر این مپ ها هستن
سلامنقل قول:
خیلی دیر جواب دادی :27:چون همش حل شد :31:
اما دستت درد نکنه عزیز :11::11::40:
حالا یه سوال
من نمیتونم وارد سرور زامبی بشم (چند وقته پرشین یه سرور زامبی داده)اگه پچ خاص و مدل خاصی میخواد آدرس بدید دانلود کنم تو کف این زامبی مدم نمیدونم چطوریه و امتحانش نکردم :13:
سلام
شما با برنامه خاصی آنلاین بازی میکنید؟
اگه ممکنه لینکی چیزی بزارید تا ما هم بازی کنیم.
راستی ویندوز من 7 - 64 بیتی هست . مشکلی که نداره ؟ در ضمن با کانتر ناترینو میشه بازی کرد ؟ نیاز به پچ داره یا نه؟
ببخشید که سوالام زیاد شد
ممنون
سلام دوستان من ميخواستم برم سرور پرشين گيم ، ولي لوگين نميكنه ديگه قبلا زياد ميرفتم:(
ميزنه
kicked you have no entry
:( چه كنم؟
سلام به همه ،
من یه مشکل اساسی با sxe ورزن 11.8 و 11.7 وکلا همه ورژن هاش . وقتی برنامه sxe رو باز میکنم
و بعدش هم کانتر رو اجرا میکنم ، تا وارد سرور میشم حدود 2 دقیقه بعدش صفحه مرگ میاد ( صفحه آبی ) نمیدونم
چکارش کنم هرکاری بلد بودم انجام دادم این درصورتیه که من بدون آنتی چیت هیچ مشکلی ندارم ( فقط پینگ ) ،
و وارد سور میشمو بازی میکنم ولی تو سرورهایی که آنتی چیت میخواد بعد از اجزا بازی صفحه ی آبی میاد ، این رو هم
بگم که من در حالت کار با ویندوز و کار با بقیه برنامه ها و یازی های به هیچ بعنوان صفحه آبی نمیاد . فقط موقعی که
sxe رو باز میکنمو میخوام بازی کنم صفحه آبی میاد ....
خیلی ببخشید متنم طولانی شد ...
اگه کمکم کنین ممنون میشم .
windows xp
patch 3.2
sxe 11.8
از اين سرور استفاده كن:31:نقل قول:
79.175.165.135:27015
سلامنقل قول:
از ويندوز xp سرويس پك 3 استفاده كن مطمئنا مشكلت حل ميشه
ممنون از جوابتنقل قول:
ولی من دقیقا همین بازی ها با همین پچ و .. که خودم داشتم روی سیستم یکی از فامیلامون که همون ویندوزی رو استفاده میکنن
که من دارم تست کردم همین ظهر بود خیلی راحت اومد اصلا صفحه آبی نیومد و وارد سرور شدم اتفاقا سرور اهواز رو هم رفتم
من خودم الان اهوازم ولی هیچکی نبود ولی توی سرور csnini و novingame لومد ، 30 دقیقه هم بازی کردم
راه دیگه هست مشکلم رو حل کنم ؟
کمک کنید ..
اين ارور سخت افزاري هستشنقل قول:
يك سري از مدل هاي سخت افزاري مشكل دارن با اين برنامه
رايانه شما هم از همين دسته هست
بهتره سرويس پك 3 باشه
سرور اهواز هم از اين به بعد پره خيالت راحت :31::10:
با سلام به همه عزیزان...!
من کانتر سورس دیجیتال زون رو نصب کردم مال 01/01/2010
آپدیتش هم که مال 01/02/2010بود رو نصب کردم
با این کانتر تو سرورشاتل دارم بازی میکنم(تقریبا 2 هفته اس)
وقتی میخوام تو بازی وویس بدم بهم میگن وویست خرابه ، فقط صدای خش خش شدیدی میاد !
من گفتم شاید میکروفونم خرابه
رفتم تو option>voice بعدش test microphone رو هم زدم فقط صدای خش خش شدیدی میومد !
بیرون از بازی صدام واضح از اسپیکر پخش میشه ، حتی صدامو ظبط کردمو دوباره بهش گوش دادم عینهو صدای شجریان بود:8::31:
میکروفونمو عوض کردم بازم نشد !
زدم به پورت پشت کیس بازم نشد !
پورت های جلوم اتصالی داشت ، کابل اونهارو هم از کیس کندم ، بازم نشد !
باخودم گفتم شاید مشکل از بازیه ! ولی دقیقا از روی همون setup واسه رفیقم هم نصب کردم اون راحت تو بازی وویس میده و صداش هم واضحه !
رفتم تو کانتر 1.6 option>voice>test microphone اونجا هم فقط خش خش شدیدی شنیده میشد !
باخودم گفتم شاید مشکل از کارت صداس ، دوباره CD مادربورد رو گذاشتم همه رو repair کردم بازم نشد که نشد !:41::41:
توروخدا زود کمکم کنید...!
راستی ویندوزم هم سرویس پک 3 هست .
منتظرما . . . ! ! !:19:
اسمیکه میخوای باهش کانکت بشی چیه دوست عزیز؟نقل قول:
سلام
بچه ها منم یه سرور زدم بیان توش خوش حال میشم !!
راستی دادم کسی که سرور شاتل کانفیگ کرده برا کتنفیگ کرده xan
91.99.100.19:27015
اسمه سرور cssiranian
می خوایم براش پسورد هم بزاریم
iranian
:10:
DOstan
ip 4ta server ke online bashe ro yeki vase ma mizare
?
ghadim master game bodam nemidonam chi shode mesle inke downe
please server moarefi koonid
(kybordam farsi nadarE)