من که اصلا نفهمیدم چی گفتین واضح تر بگین لطفانقل قول:
Printable View
من که اصلا نفهمیدم چی گفتین واضح تر بگین لطفانقل قول:
عزیز دمت گرمنقل قول:
خوب شد گفتی،اصلا بهش توجه نداشتم
باید به کدوم مدیر نامه بدیم؟
اين يه مسئله خيلي قديمي هست كه قبلا هم دربارش بحث شده بود..اينجا چون زياد بحث ميشد شمارش رو بستن..چيز زياد مهمي هم فك نكنم باشه ..چون ميزان pro بودن ادم به تعداد پست هاش نيست..
دیلیل نمی تونه زیاد بودن پست ها باشه، یه سر به تاپیک WoW بزنید بد نیست، تعداد صفحات از 1000 گذشته اما همچنان شمارش براش فعاله. من خودم چند بار به مدیریت نامه زدم اما جوابی بهم ندادن، لطف کنین شمام بهش پیام بدین بلکه یه فرجی حاصل شه.
از این لینک می تونین مستقیما با مدیر سایت در ارتباط باشین :
کد:http://www.p30world.com/contact
دوستان واسه اینکه فروم از این حالته دپی در بیاد هرکس اطلاعی راجع به exp -- تو گارنا داره اطلاعاتشو در اختیار بقیه بذاره، اگه کسی از نحوه exp دادن تو حالت عادی هم چیزی می دونه ما رو در چریان بذاره، یا کلا این که چی exp می ده.
مرسی از همتون
سلامنقل قول:
برو خجالت بکش هنوز دنبال اکس پی گرفتنی :دی حتمامنو نمیشناسی :دی دفه بعدی که بیام خودمو معرفی میکنم یه چنتا reply مشتی هم میزارمکه همه حالشو ببرن
ببین داداش، دو حالت داره، یه سری کسایی هستن که واقعا نوبن و فقط می خوان اکانت آپ کنن، یه سری هم کسایی هستن که خیلی وقته دوتا بازی می کنن اما تازه اومدن تو گارنا چون لولشون پاییه مشکلات خودشونو دارن، من واسه دسته دوم گفتم.نقل قول:
قیافت خیلی آشناست، تو فیلم قلب یخی بازی می کنی؟!!!
اینجا درباره ی تنها چیزی که بحث نمیشه هیروها و آیتمها هستن:19:
ما یه سوال کردیم دعوا درست شد :41:
دعوا نمک زندگیه!نقل قول:
آقا کسی به مدیریت نامه زد؟!
کسی جوابی پیدا نکرد؟نقل قول:
اگه سرعته نتت پایینه این طبیعیه، باید یکم تو وارکرافت منتظر بمونی تا شاید یکی پیداش بشه، یه راهه دیگه هم اینه که اگه می دونی که هاست شده تونلش کنی یا ازش بخوای تونلت کنه.نقل قول:
از منوی start برو تو run توش اینو بنویس:
ping 4.2.2.4 -t
این دستور پینگ شمارو با اینترنت جهانی چک می کنه، اگه عددی که می ده زیره 300 یا 400 باشه یعنی می تونی راحت بازی کنی اما اگه به 1000 می رسه مکه معمولا هم می رسه سعی کنی نری تو گارنا !
ممنون از جواب ولی سرعت اینترنت من بالاست (512)پینگ هم 180-190 هست تونل هم کردم نشد...نقل قول:
خب برادر ابوالفضل patch بازیت چیه؟این مشکل از کی شروع شده؟کدوم رووم هستی؟:20:
چنتا پست قبلی گفتم..اما شمایی دوباره میگم:31::10:نقل قول:
تقریبا ساعت 4:30 نت من وصل شد رفتم تو یکی از روم های ایران(یادم نیست چه رومی)بعد وارد یکی از سرور ها شدم از اونجا مشکل آغاز شد اولیش این لود که وقتی بقیه چیزی مینوشتن هیچی نشون نمیداد انگار هیچی ننوشتن و فقط اسپیس رو فشار دادن از بازی اومدم بیرون start game زدم دیگه هیچی نشون نمیداد رفتم تو یکی از روم های خارجی اونجا همه چیز درست بود هنوز هم درسته اما با روم ایران مشکل داره پچ بازی هم 1.24b هست معمولا روم 4 هستم
چه مشکل عجیبی:18:
با رووم hlr 2 هم امتحان کن....:14:
نظری ندارم :(
دوستان لطفا راهنمایی کنن
شبا ساعت 11 انلاین باش کلن وارنقل قول:
مشکل شما پچتونه دقیقا شماره پچت رو بنویس با خورده اعدادشنقل قول:
به به بکس قدیم چطوری دادانقل قول:
جا اراز خالیه
شبا 11 به بعد هستیم
caocaox اد کن
واسه اسپمرهایی مثل شما بهتره خاموش باشه نیاین اینجا چرت و پرت بنویسین پستاتون زیاد شهنقل قول:
با 512 5 به 5 هاست میشهنقل قول:
رووم 4 11 به بعد باش اونجا هستیم
شما که ادعات **** خرو پاره میکنه چرا میترسی انلاین شی پس؟نقل قول:
پیشنهاد می کنم یک بار گارنا رو دوباره نصب کنین اگه نشد وارکرافتتون رو هم دوباره نصب کنین دیگه با این دو کار باید هر مشکلی هست درست بشه وگرنه باید ویندوز رو هم دوباره نصب کنین :31:نقل قول:
ﺁﻗﺎ ﺍﮔﻪ ﺩﻋﻮﺍﺗﻮﻥ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺑﮕﯿﺪ ﻫﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﻣﻘﺎﺑﻞ
Nega siren &
Dragon knight
ﮐﺪﻭﻣﺎ هستن:10:
باز این cao cao اومد زر زد رفت، انگار باید همون بلایی که ادعای من سر خر می یاره سره اینم بیاد.
ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻓﺎ ﯾﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﯿﺪ ﺭﭘﻠﯿﺸﻮ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﻫﻤﻪ ﺑﺒﯿﻨﻦ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺗﮑﻠﯿﻒ ﻣﺸﺨﺺ میشه:31:نقل قول:
هی آقای cao-cao پیشنهاد می کنم یک بار دیگه قوانین انجمن را بخونیدنقل قول:
اینجا هرکی نظرش را می گه و کسی از شما نخواسته که به نظر دیگران جواب بدهید
این انجمن مدیر داره:13:
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
دوست عزیز ما اینجا برای جنگ نیامده ایم فقط درباره وارکرافت صحبت می کنیم تا با کمک هم مشکلاتمون رانقل قول:
توی این بازی رفع کنیم:27:
ﺩﺍﺩﺍ ﺟﻨﮓ ﭼﯿﻪ؟:31:
ﻣﯿﮕﻢ ﯾﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﻦ ﮐﻪ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺷﻪ ﮐﯽ ﺑﺎﺯﯾﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﺑﺎﻫﻢ ﺑﺤﺚ نمیکنن
به نظر من ۱ روز بچهای همین تاپیک دوره هم جم بشیم ۱ دست،دوستانه،بازی کنیم
فقط شروع بازی ساعت ۱۱ شب تو روم کلان وار باشه بهتره
هرکی موافق که هاست شه بگه،من ۱۲۸ دارم. 3b3 شاید بتونم
فکر خوبیه، باعث می شه باهم بیشتر آشنا شیم. منم 128 دارم فکر نمی کنم به درد هاست شدن بخوره یکی که 256 یا بالاتر داره هاست شه.نقل قول:
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﻓﻌﻼ ﺍﯼ ﺩﯼ ﺍﺱ ﺍﻝ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﻣﺎﻩ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯼ ﺩﯼ ﺍﺱ ﺍﻟﻢ ﺭﺍﻩ ﻣﯿﻮﻓﺘﻪ ﺍﻻﻧﻢ ﺍﯾﻦ ﭘﺴﺘﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﯽ ﻣﯿﺎﻡ ﻣﯿﺪﻡ
ﺍﯾﺸﺎﻻ ﺗﺎ ﺳﻪ ﭼﺎﺭ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﻨﻢ ﻣﯿﺎﻡ ﺑﺮﯾﻢ ﯾﻪ ﺩﺳﺖ ﺩﻭﺭ ﻫﻤﯽ ﺑﺎﺧﺖ ﺣﺴﺎﺏ ﺑﺰﻧﯿﻢ ! :31:
من خودم ۲۵۶ دارم ولی اگه برم گیم نت اونجا ۵۱۲ هست می تونم هاست شم ولی ساعت ۱۱ شب نمی تونم بیام چون اون موقع خوابم معمولا صبح ها بازی می کنم من.نقل قول:
من 512 به ظاهر 1mb دارم البته الآن سرعتش آشغال شده!
خواستید Host میشم 5v5...
انگار همه موافقن.
پس،
پنج شنبه، 18 فروردین، ساعت 23، Iran DotA Clan War Room یا همون cw. هرکس 100% میاد بگه تا روش حساب کنیم ببینیم جمعا چند نفر میشیم.
من 99 درصد هستم! اگه خونه باشم حتما میام!
ID : Murder250
موفق باشید!
من که هر شب تو گارنا هستم
منم میام ۱۰۰%
ID: sn3war
ممنون
caocaox
hajiahmad
hamed_lol
ما هم هستیم
سلام دوستان
اگه مشکلی نیست منم هستم
Amir_To
1.24.2.6378نقل قول:
مشکل شما پچتونه دقیقا شماره پچت رو بنویس با خورده اعدادش
host:Murder250
sn3war
sorena70
caocaox
hajiahmad
hamed_lol
Amir_To
این لیست بچها که موافقن بازی کنن
۳تا دیگه میخواد
این بازی دوستانه هست
هیچ گونه دعوا و رو کم کنی داخلش نیست
ممنون از همه
داریم خوب پیش میریم، فقط امیدوارم پدپینگ نداشته باشیم ;)
بچه ها من چند تا سایت و فروم ایرانی دیدم که ادعا می کنن هـ .ک . گارنا ساختن و حرفای این مدلی که البته اکثرشون فقط فیک هستن و کار نمی کنن (اگه خوش شانس باشین) اگه بد شانس باشین هم معمولا تروجان یا کی لوگر هستن، من تو این فکرم که خودمون یه هـ .ک . درست حسابی بسازیم که واقعا کار کنه. (لازیم نیست بگم که بدونه تروجان!)
من تقریبا همه چیز رو آماده کردم، فقط می مونه یه چیزه خیلی کوچیک که اگه کسی بتونه کمکم کنه همه چی تمومه.
کسی می دونه چطور می شه بیشتر از یه گارنا باز کرد؟
قبل از اینکه بخواین به این سئوالم جواب بدین بذارین چندتا نکته خدمتتون بگم:
از برنامه های هـ .ک . جانبی نمی خوام استفاده کنم، مثلا Garena Master.
دنباله یه روشی می گردم که نوعی ترفند ویندوز یا رجیستری باشه، برای مثال اگه بخوای بیشتر از یه یاهو مسنجر اجرا کنی باید بری تو رجیستری، بعد بری تو این آدرس: HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test
بعد یه مقدار DWORD Value بسازی اسمشو ذاری Plural مقدارشم بدی 1. بعد می تونی بی نهایت یاهو اجرا کنی و با آی دی های مختلف آن شی.
من دنباله یه همچین ترفندی می گردم، برنامه ی کلیم هم اینه که با باز کردن چندین گارنا و ست کردن مقادیر قسمت Advanced وارد چندین سرور و چندین روم بشیم و گارنامونو واسه چند ساعت باز بذاریم تا afk exp بگیریم. من خودم چند نفرو دیدم که همزمان تو چند تا روم بودن (اسماشونو درست نیست بگم)، طرف در عرض 2 روز از لول 31 شد 34. امروز صبحم چک کردن دیدم هنوز 34 هستش.
شرمنده طولانی شد، لطفا هرکی می تونه کمکم کنه تا ایشالا بعد از کامل شدنش به اسم بچه هایی که کمک کردن بذاریمش تو نت و ملت باهاش حال کنن (مارم دعا کنن!)
*** برنامه ساخته شد، لطفا دیگه در این مورد پست داده نشه ***
بروبچز منم هستم:دی
s0sk
فقط اگه میشه رووم کلن وار یا hlr باشه:46:
یه چیز دیگه:
اگه میشه بعد از ظهر باشه....دیر وقت هم نباشه(11شب خیلی دیره:دی....من خوابم میگیره:دی)
خوب این که پچ b نیست این ماله پچ c است! شما وارکرافتو گارنا تو دوباره بریز احتمالا حل می شه.
+ s0sk !نقل قول:
امیدوارم برای Host ی هم نتم مشکل نداشته باشه...
قبل عید سرعت دانلودم 70.80 بود الآن شده 30.40 نهایتا 50!!!
پینگم هم تقریبا 2 برابر شده!:18:
ولی خوب فکر نمیکنم مشکلی ایجاد بشه...:46:
موفق باشید!
کی بازی میکنیم؟!:27:
از الآن میگم اسلات 10 مال منه ها:دی