دوستان مودم 2101 معمولی منظوره نه پلاسش چطوره؟
ایا تایید میشه؟
بین این و i60 کدومش بهتره؟
صرف نظر از fdd که من استفاده ای ازش ندارم
Printable View
دوستان مودم 2101 معمولی منظوره نه پلاسش چطوره؟
ایا تایید میشه؟
بین این و i60 کدومش بهتره؟
صرف نظر از fdd که من استفاده ای ازش ندارم
داداش من دو تا مودم ايرانسل دارم يكي 2101 پلاس و يكي هم i60نقل قول:
مودم 2101 به زور دو تا چراغ روشن ميشود تو منطقم و سرعتش ده ميگ بود ولي از وقتي مودم i60 گرفتم چهار تا چراغ روشن شد و سرعتم ميانگين 18 مگ هست و يه روزايي تا 40 مگ هم ميرسه بغير از اين تجميع فركانس داره بغير از اون ميتوني روش و ي پ ي ا ن ست كني غير از اون ميتوني اپليكيشن رو گوشيت وصل كني و كنترل كني ديتارو
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
ولی در کل جراغ مودم براتون ملاک نباشه از داخل تنظیمات مودم پارامترهارو چک کنین
بنده در صحبت هام تاکید کردم که مدل پلاس ۲۱۰۱ رو کاری ندارم مدل معمولیش رو گفتم
به هر حال متشکرم
دوستان یه سوال فوری وارم
میخام ببینم این طرح یکساله ۴۸۰ گیگ که الان رو مودم i60 هستش از کی این طرح برقراره؟
و چرا فقط این مدل یدونه طرح داره؟
و ایا با پایان ماه ممکنه طرح مودم تغیر کنه؟
ممنون میشم یکی ب سوالاتم پاسخ بده
الان نزدیک 3ماهی هست طرح برقراهنقل قول:
خوب دیگه سودش در طرحش هست فعلا
فکر نکنم قرار نیست هر ماه طرح بدن
سلام دوستان من ی مودم zw101 دارم با سیم کارت آسیاتک مشخصات سیگنال دریافتی من هم این هست ولی سرعت افتضاح داره نمیدونم مشکل از کجاست ممنون میشم اساتید کمک کنند
Status
DL MCS
0
UL MCS
23
DL Frequency
3570000 KHz
UL Frequency
3570000 KHz
Bandwidth
20000 KHz
RSRP
-58 dBm
RSRQ
-7 dB
SINR
19 dB
WB SINR0
dB
WB SINR1
dB
CINR
19 dB
TX Power
-30 dBm
PCI
60
Cell ID
96492063
MCC
432
MNC
35
CQI
15
مشخصات دریافتیت که خوبه برای اینکه مشکلتو پیدا کنیم یه کار کن : اول برو سایت اسپید تست ،تست سرعت با سیم کارت اسیاتک بزار بعد یه سیم کارت ایرانسل معمولی (فرقی نداره سیم تی دی باشه یا fd ) بزار تو مودم باز تست سرعت بزار تا ببینم از دکله یا از سرویس دهندهنقل قول:
دوستان اگه میشه یه راهنمایی کنین ممنون میشم
الان مودم i60 با طرح 480 گیگ یکساله حدود 1200 ایا قیمتش مناسبه و ارزش داره؟
من قبلا دقت نکردم قیمت این مودم و طرح های روشو الان از شماها راهنمایی میخام
ممنونم
دوست عزیز قیمت بسته هاش بعد از تموم شدن 180گیگ بشدت بالا هست و شک نکن وقتی توی ایران هر سال دلار و دیگر چیزها بالا میره بسته هم قیمتش گرون وحجم کم میشهنقل قول:
اگر adslخونه داری بهتر بری از ی شرکت که حجم بالا میده بخری
من خودم بشخصه برای دانلود و یوتوب و اپ های خارجی مثل اینستا adslاستفاده میکنم
حتی اگر سرعت کم باشه
بهتر از اینکه سرعت 40تا80مگی داشته باشم و تند تند حجم بخرم
سلام دوستان من با مودم GP-2101 plus تو پست بام یه همچین سیگنالی دارم و سرعتم به ۲۰ مگ میرسه ...
میخواستم سوال کنم اگر مودم اوت دور بگیرم ممکنه بهتر بشه سیگنال و کوالیتی ؟
خیلی مشکل دارم توی اینترنت و توی خود خونه که کلا سیگنالم داغوونه، لطفا راهنمایی کنید ممنون .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه یه مقدار بهتر بشه ولی به نظرم هزینه نکنی بهتره چون اونم کمک زیادی نمیتونه بهت بکنه کلا مودم رو روی پشت بوم یکم بچرخون ببین لینک کوالیتی بهتر میشه یا نهنقل قول:
این بهترین سیگنالی بود که توی بلند ترین نقطه پشت بام گرفتمنقل قول:
اما خوب نیست بازم ..
نمیدونم مودم کلا ضعیف هست یا چی ...
تازه اگر بخوام این سیگنال رو هم استفاده کنم بای برد مودم رو بزارم توی یه باکس ضد اب و داستان های بعدش ....
گرفتار شدم چی کار کنم از این وضعیت اینترنت منطفه ...
دوستان از جایی میخام ی مودم بگیرم
برای اینکه خیالم راحت بشه اکبنده و تاحالا استفاده نشده میتونم به ایرانسل زنگ بزنم و با چک کردن مک ادرس مودم وضعیتشو چک کنم ؟
ایا راهی وجود داره؟
درود دوست عزیز من خودم تازه این مودم رو تهیه کردم قبلش هم کلی تحقیق کردم برای خریدش بزار راهنمایت کنم.نقل قول:
اول از هرچیز ببین که چه جور استفاده ای از مودمت داری و بعد میزان مصرف حجمیت رو بسنج.
ایرانسل: بد نیست و کارت رو راه میندازه، سرعتش که به منطقه ات بستگی داره و ساختمان خونه ات که چقدر سیگنال ازش عبور میکنه اگر شرایط آنتن دهی ات خوب باشه سرعتش عالیه اما یادت باشه بسته هاش بعد از اون یکسال اول که 480 گیگ داری اصلا نسبت به بقیه شرکت های ارائه دهنده اینترنت TD-LTE به صرفه نیست و اگر کار زیادی با اینترنت انجام بدی یا مصرفت بالا باشه زود تمام میشه و مجبوری هزینه بیشتری پرداخت کنی مگر اینکه مصرفت سبک باشه در حد وب گردی روزانه و اینستا رفتن. بدرد گیم نمیخوره چون ثبات نداره. برای دانلود باید بسته های شبانه بگیری که 2 تا 7 صبح فقط به صرف هست و سرعت دانلود شبانه بالاست ولی خب قید دانلود تو طول روز باید بزنی و فقط شبا دانلود کنی وگرنه روزانه ات تمام میشه.
مبیننت:مبین نت از طرفی کیفیت سرعت اینترنتش باز به منطقه بستگی داره ولی چون آپشن FD-LTE هم داری که یعنی اگر بخوای و تشخیص بدن البته همون اینترنت رو برات میندازن رو خط همراه اول و خب چون همراه اول همه جا پوشش دهی داره بیشتر میتونی روی سرعت تعیین شده حساب باز کنی. از لحاظ به صرفه بودن بسته های اینترنتش خوبه و نسبت به ایرانسل واقعا به صرفه تره اما مقداری گرونتره که بخاطره حجم بیشتری که میده طبیعیه دیگه. برای گیم امتحان نکردم ولی بعید میدونم خیلی ثبات خوبی داشته باشه. برای دانلود گیگ پک داره که با قیمت مناسب میتونی حجم روزانه بگیری.
ADSL: اینجا باید ببینی کدوم ارائه دهنده اینترنت ADSL تو منطقه ات خوب عمل میکنه بری از همون خدمات بگیری. سرعتش کاملا بستگی به کابل و فاصله تا مرکز یا دکل و از این حرفا داره و متغیر در میاد مثلا دیدی بیشتر از 8 مگابیت بهت ندادن اگر با سرعت متوسط یا کم مشکلی نداری اوکیه (نسبت به مبیننت یا ایرانسل). برای دانلود که دستت بازه خیلی به صرفه و پرحجمه خیالت تخته میتونی دانلود کنی و خیلی پول ندی ولی قید دانلود سریع رو بزن چون همونطور که گفتم سرعت پایینه. بدرد گیم میخوره معمولا خیلی باثباته ولی باز بستگی به اون ارائه دهنده داره مثلا مخابرات باشه یا شاتل.
جمع بندی اینکه دردسر راه اندازی اینترنت سیم کارتی مثل ایرانسل و مبیننت نسبت به ADSL کمتر و سرعتشون بیشتره ولی از طرفی گرونترن و ثباتشون پایینتره مخصوصا تو بازی. ببین چه استفاده ای داری و عاقلانه هزینه کن. سوالی داشتی در خدمتم.
موفق باشی دوست گلم:»
سلام میگم اطلاع دارید که آسیاتک روی دکل ایرانسل TD-LTE میده یا نه؟ سرعتش چطوره؟ ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
ببین سیگنال مهم نیست فقط لینک کوالیتی مهمه هر چی بالاتر باشه مودم سرعت بهتری میتونه بگیره برای من سیگنال از مال تو خیلی ضعیف تره ولی لینک کوالیتیم 16 هست .اون مودم بیرونی که میخای بگیری قیمتش یک و خورده ایه که به سختی هم گیر میاد و اونایی که استفاده کردن میگن تو سرعت بالا هی ریست میشه و مشکل داره تو هم که سیگنالت اونقدری خوب نیست که بخای براش یه تومن هزینه کنی پس برو سراق مبین نت قیمتشم کمترهنقل قول:
اره دیگه اسیاتک کلا اویزونه ایرانسله تی دی اسیاتک همون تی دی ایرانسله پوشش همون پوششه ولی روی همراه ایرانسل سرویس نمیده یعنی اگر روی تی دی ایرانسل پوشش خوبی نداشته باشی با اسیاتک هم همونجوره ولی میگن سرعتش از ایرانسل کمتره .هیچ وقت سرعت و کیفیت یه زیرمجموعه از اپراتور اصلی بهتر نیست .نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه کوالیتی بالاتر از این نرفت
مبین نت هم زنگ زدم میگه ما رومینگ میشیم روی دکل های اطراف که اگر این جوری باشه وضعیت همینه که هست ...
از نظر این شرکت ها هم سرعت ۴ مگ یعنی اوکی که به درد من نمیخوره و برگشت نمیدن پولم رو ....
دیگه نمیدونم چی کار کنم
اگه همراه اول خوب انتن میده و سرعتش بالاست رومینگ بگیر دیگه اونطورم نیست که همیشه 4 مگ باشه برای من تا جالا زیر 20 مگ نیومده .اگر هیچ کدوم انتن نمیده پس باید بری سراغ کابلی مثل adsl یا vdsl ftth یا وایرلس که اونم احتمالا جواب نده اگر اینا رو هم نمیتونی بگیری کلا بی خیال اینترنت بشو یا خونه رو عوض کن .نقل قول:
نقل قول:
ممنون بابت راهنمایی ..
والا ADSL که محل ما از بس خط ها خرابه که ۴ مگ به زحمت آپ میشه با یه کوچولو ترافیک هم میوفته ...
فیبر هم رفتم سفارش دادم الان ۴ ماهه خبری نیست ...
فک کنم عوض کردن خونه زود تر نتیجه بده بخدا
من جات بودم همون مورد اخر رو انجام میدادم چون علاوه بر حل مشکل اینترنت روحیم هم عوض میشد:biggrin:نقل قول:
سلام
دوستان مودم شما هم به ورژن 201 آپدیت شده ؟ چی فرق کرده ؟
کدوم مودم دوست عزیز؟نقل قول:
سلام دوستان عزيز يه سوال داشتم اينكه ايرانسل الان براي مودم i60دوتا سيم كارت ميفرسته اون سيم كارت fd رو اگه بندازم روش همون ميتونه td lte رم بگيره؟؟ كه مجبور نباشم هر بار برا سوييچ بين td و fd سيم كارتو جا به جا كنم
نه نمیتونهنقل قول:
ضمنا بسته همراه تی دی هست و برای fdهیچی نداره
بجای شما باشم اصلا سیم معمولی رو ثبت نام نمیکنم که هم مشکل 10سیمکارتی بوجود نیاد هم اگر کسی خواست بده به اون استفاده کنه
نقل قول:
مودم i60 من از 198 به 201 آپدیت شده دیروز. ایرانسل
سلامنقل قول:
درسته به 201 آپدیت شده ولی من تغییر خاصی متوجه نشدم
ممنون میشیم دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند و حرفه ای هستند راهنمایی کنند.
ممنون از جوابتون واس اينكه بسته شبانه fd خيلي ارزون تره ميخواستم برم رو اون با اين تفاسير پس نميرزه اصلا به دردسرش هر بار بايد سيم كارت جا به جا شهنقل قول:
درود
خواستم بدونم مودم tf i60
با مودم
gp 2101
فرقی از نظر انتن دهی دارد یا خیر ؟
یک سوال دیگه هم دارم
من در نقشه ایرانسل انتن دهی td lte دارم
اما با ستاره 20 مربع میزنه پوشش ندارید td lte
خواستم بدونم کدومش درسته
متشکرم
درود پاسختون بارها در این تاپیک مطرح شده مطالعه بفرماییدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه سری نکاتی میگم
شما که داری هزینه میکنی همون i60 بگیر
اولا این مودم cat 6 هست گیرندگیش از تمامی مودم های ایرانسل بهتره
قابلیت تجمیع فرکانس td رو داره تو همین تاپیک هم تصاویر ادغام دوستان گذاشتن
قابلیت mimi4*4 در شبکه fd داره که انگار داره همه جا راه میوفته و 4g+ میشه مودم
در ضمن این مودم از تمامی فرکانس های توی ایران پشتیبانی میکنه و آنلاک هم میشه همین انجمن هم آموزشش هست
شما تا تست نکنید نمیتونید بفهمید واقعا td هست یا نه از همسایه و دوست و آشنا بپرسید
مشاغل اطرافتون نگاه کنید معمولا برای دفاتر کاری از TD استفاده میکنند.
موفق باشید
سلام .اره با سیم fd میتونی هم به تی دی وصل بشی هم fd ولی دیگه از بسته های تی دی نمیتونی استفاده کنی و فقط باید بسته های مخصوص fd رو برای سیم کارتت بخری که قیمتش بیشتر میشهنقل قول:
سلام دوستان این مودم بیرونی ZW101 ایرانسل آیا حداکثر سرعت 80 مگ ایرانسل کسی تونسته دانلود کنه یاخیر آیا مودم خوبی است؟ من خودم I60 دارم کیفیت سیگنالش کمه لطفا راهنمایی کنید؟
من سه سال پیش این مودمو داشتم قطعا روی پشتبام سیگنال بهتری میده ولی جایی که من نصبش کرده بودم مودم معمولی هم همونقدر سیگنال میداد .اون موقع من تا 50 مگ باهاش میگرفتم ولی الان دوستان میگن روی 60 مگ به بالا مودم هی ریست میشه .من این مودمو توصیه نمیکنم بهت .نقل قول:
دوست گرامی نیازی به تغییر مودم نیست i60 از نظر گیرندگی قوی ترین هستنقل قول:
یک مزیت خوبی هم که داره اینکه امکان اتصال آنتن خارجی به مودم وجود داره شما به جایی اینکه هزینه کنی مودم عوض کنی آنتن بخر براش
نمونه آنتنی هم که بچها برای td استفاده کردن توی کانال استاد صابر عزیز هست عضو شو سرچ بزن میاد
modem_land@
اما قبلش یه توصیه اگر برات یجوری مقدوره مودم رو روی پشت بوم قرار بده تست کن ببین سیگنالت بهتر میشه یا نه بعد برا آنتن هزینه کن :دی
چرا برای بعضی ها مودم I60 براشون به ورژن 201 آپدیت شده ولی ماله من هنوز نسخه 196 هست آپدیت نمیشه وقتی میزنم بررسی برای آپدیت میزنه دستگاه شما بروز هست.
برا منم دیروز تنظیمات مودم رو باز کردم یه توافق نامه آورد و بعدش آپدیت کرد به 201 ... منتها دیشب انلاکش کردم و ورژن 196 رو زدم ولی دیگه بعدش هرچی گشتم ورژن 198 ایرانسل رو گیر نیاوردم این رام های جنرالی که دوستان زحمت کشیدن تو قسمت انتخاب نوع شبکه و only tdd , only fdd مشکل دارن یا بعضیاشون اصلا ندارن این قسمت رو حتی با انتخاب حالت 4G هم نوار کشوییش باز نمیشه! و همچنین mimo , ca
منم مثل شما هرچی میزنم آپدیت بشه میزنه که دستگاه بروز هستش!
کسی راه حلی پیدا کرد به منم بگه
ولی ماله من آنلاک نیست هنوز یه ماه نیست خریدمش از سایت خود ایرانسل هم گرفتمه ولی آپدیتش نمیاد.نقل قول:
سلام داداش. من این مودمzw101 دارم. بله نهایت سرعت رو میده. من بیشترین سرعت دانلودی که باهاش داشتم 10.5مگابایت برثانیه بوده که میشه 84مگابیت برثانیه. sinr هم 18دسی بِلنقل قول:
حد اکثر سرعت اپلود سرویس های نامحدود 4 و 8 رو چطور ست کردند؟
مساوی با حداکثر سرعت دانلود است، ضریبی از ان است و/یا باز است؟
دوست عزیز یه سوال، اگر بالا پشت بام آنتن بهتر و قوی تری دریافت کردیم،خرید آنتن تقویتی داخلی میتونه کمک کنه؟ یا آنتن بیرونی باشه حتما تا کمک کنه؟نقل قول: