برای جمع آوری خط پارس آنلاین باید چیکار کرد؟حتما حضوری باید رفت؟
Printable View
برای جمع آوری خط پارس آنلاین باید چیکار کرد؟حتما حضوری باید رفت؟
زنگ بزنید، فرم تخلیه رو ایمیل میکنن، پرینت بگیرید پرش کنید، اسکن کنید یا عکس بگیرید با ایمیل یا فکس یا ربات تلگرام بفرستید.نقل قول:
برای من با اینکه 3 روزم مونده بود بیشرفا ساعت 12 دیشب قطع کردن ولی هنوز تخلیه نشده، امروز زنگ زدم میگه تا 72 ساعت طول میکشه
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
زنگ بزنید، فرم جمع آوری رو ایمیل میکنن، پرینت بگیرید، پر کنید، با کپی کارت ملی اسکن کنید یا عکس بگیرید با ایمیل یا فکس یا ربات تلگرام بفرستیدنقل قول:
بیشرفا برای من ساعت 12 دیشب قطع کردن با اینکه 3 روزم مونده ولی هنوز تخلیه نشده، امروز زنگ زدم میگن 72 ساعت طول میکشه
زنگ بزنید، فرم جمع آوری رو ایمیل میکنن، پرینت بگیرید پرش کنید با کپی کارت ملی، اسکن کنید یا عکس بگیرید با فکس یا ایمیل بفرستید.نقل قول:
برای من با اینکه 3 روز از سرویسم مونده بود ساعت 12 دیشب قطع کردن ولی هنوز تخلیه نکردن، امروز زنگ زدم میگه 72 ساعت طول میکشه!
دوستان الان که قیمت رفته بالا کیفیت درست شده یا هنوز افت سرعت و افزایش پینگ داره؟
من نتم چند روزه تموم شده تمدید نکردم که تخلیه کنم
اگر مشکلات حل شده فعلا صبر کنم، چون بقیه شرکتا هم وضعشون خوب نیست
به نظر من هر جوری که هست تخلیه نکن و با بد و خوبش بساز چون خوباش شاتل و اسیاتک بودن که من هر دو رو دارم و اونا هم ریدن .خوبی پارس اینه که تنوع تعرفه هاش بهتره ممکنه تخلیه کنی شرکت جدیده هم بعد یه مدت خراب شه و پارس خوب شه .اینطوری تا اخر عمرت باید مشغول ثبت نام و تخلیه باشی .نقل قول:
از توی سایت درخواست بدی خیلی طول میکشه تا جمع کنن نسبت به حضوری رفتن؟
من پنجشنبه توی سایت درخواس دادم، شنبه لنگ ظهر شد زنگ نزدن، آخرش خودم زنگ زدم. تلفن بخش تخلیه :82204030نقل قول:
لطفا حذف شود.تشکر
همون اشغالی که بوده هستنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
خب بالاخره خط من وصل شد از شاتل اومدم پارس آنلاین
کشش خط 2 مگ رفت بالاتر SNR هم 6 دسی بل افزایش یافت نویز خطم خیلی اومده پایین
جالبیش اینه کارشناش شاتل که واسه تخلیه زنگ میزنه میگفت تخلیه کنی وضع خطط بدتر میشه:n09:
پینگ هم خیلی بهتر شده وبگردی هم خوبه حالا بازم باید تو بازیا ببینم چطوره ولی فعلا همه چی خوب بوده چشش نزنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این با سرویس گیمه ؟
آره داداشنقل قول:
من که به همین راضیم
نقل قول:
یه زمانی پینگ به این آیپی 65 70 میشد گرفت... نمیدونم چه اتفاقی افتاد رو تمام آی اس پی ها
من قبلا شاتل داشتم امدم به پارس انلاین. خیلی از شاتل بهتره. سرویس گیمینگش خوبه. پینگش بد نیست نسبت. مشکل افت سرعت و نوسان پینگ تو شاتل هم بود. تو پارس انلاین هم هست اما خیلی بهتر از شاتل.
خیلی تعجب میکنم همه از پکت لاس شکایت میکنن. یکی از مثبت ترین نکات پارس آنلاین نسبت به شاتل اینه که پکت لاس ندارم. تو شاتل 20 درصد بود اینجا اکثرا صفر و پایدار هست حتی آخر شب.
درباره پشتیبانی نظری ندارم زیاد کارم گیر نکرده بعضی وقتا خوب بوده بعضی هاشون هم بد و تنبل.
تعرفه هاشون رو جدیدن مثل بقیه شرکت ها عوض کردند اما هنوز هم از شاتل بهتره. شانزده مگ ماهی 200 گیگ با قیمت قبل. 75 گیگ ازش کم کردن. در کل با این قیمت دلار منطقیه این کارا.
سرویس دهنده ها واقعا منطقه به منطقه فرق میکنه کیفیتشون نمیشه کلی گفت خوبه یا بدنقل قول:
منم دقیقا شرایط شمارو داشتم رو شاتل
الان ولی پارس آنلاین خیلی بهتر شده خطم
یادمه پارسال کیفیت خط امد پایین و پکت لاس شدید داشتم. از پشتیبانی پیگیری کردم گفت خط طبیعیه مشکل از سمت شماست. از مخابرات پیگیری کردم بنده خدا آمد در خانه گفت یکی از سیم هات از کانکتور قطع شده.
بدون اینکه کسی دست بزنه سیم قطع شده بود. چند وقت پیش هم با مشکل قطعی دست و پنجه نرم میکردیم که با تعویض سوکت خط ورودی رفع شد. بدی سیم مسی همین چیز هاست.
اینطور چیز ها ممکن هست اتفاق بیفته. پشتیبانی همیشه هم نمیخواد بپیچونه و کارش رو راحت کنه.
من تصمیم داشتم از شاتل بیام سمت های وب یا دیده بان یا پارس که تو این چند روز همشون تاپیکشون شکایت از قطعی و افت سرعت بود دل و زدم به دریا و شاتل رو سه ماهه شارژ کردم الان که اینو نوشتین که کشش خط رفته بالاتر و پینگش بهتره و اینا ، اونجام به شدت داره میسوزه .احساس میکنم روی اتیش نشستم :n27:
متاسفانه چون شرکت زیرساخت مدیریت اینترنت ورودی کشور رو در دست داره کار زیادی از دست شرکت ها بر نمیاد.نقل قول:
در کل تخلیه خط و وصل کردن سرویس جدید یک هفته زمان میبره ارزش امتحان کردن رو داره.
لطفا حذف شود.با تشکر
مشکل امروز منم همین بودنقل قول:
گفتم اصلا میرم عصر تلکام،خیلی گرون کردین،نمیرفت زیربار
میگه شاتل هم گرون کرده من گفتم:n07:باشه تو راست میگی
بعد میگم فرم تخلیه بفرست،میگه حضوری باید بیایی
روشی هست که بشه اینترنتی تخلیه کرد
عصرتلکام به اون مسخرگی و درپیتی اینترنتی درخواست میزدی،تخلیه میکرد
دوستان لینک یا سایتی بحز 195 هست،بگذارن اینجا تا سریعتر تخلیه کنم
ممنون
پارس آنلاین غیر حضوری چطوری میشه درخواست جمع آوری خط را داد
ثبت در سامانه 195نقل قول:
بعد نیازی به حضور توی نمایندگی پارس آنلاین نیست؟نقل قول:
این گزینه درخواست جمع آوری تو سایت ظاهرا دکوریه
من شنبه تو سایت درخواست دادم تا امروز ظهر که سه شنبه هست هیچ خبری نشد نه زنگ بهم زدن نه چیزی. حضوری رفتم دفترشون تازه اون موقع اون مسئولش درخواستم رو فرستاد برای مخابرات
نمیدونم چی شده قبلا از توی سایت درخواست میدادی فورا تماس میگرفتن اما الان هیچی به هیچی حتی زنگ هم نمیزنن بگن که حضوری بیا :|
1 ماه پیش هم یکی از اقوام از توی سایت درخواست داد اما بعد از گذشت 1 هفته هیچ خبری نشد و اون هم مجبور شد حضوری بره درخواست بده
خود نمایندگی اینو بهم گفت، گفت هرکی بخواد تخلیه کنه راهنماییش میکنیم تو سامانه 195 ثبت کنه! اونشو دیگه باید از نمایندگیتون بپرسیننقل قول:
من شنبه فرم تخلیه رو فرستادم، همون شب اینترنتم رو قطع کردن ولی تا امروز تخلیه نشده، فردا از خواب بیدار بشم تخلیه نشده باشه 195 شکایت میکنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویسها فقط برای تازه واردین هست یا کسانی هم که خطشون روی پارس هم قعاله میتونن بخرن؟
من امروز از طریق پنل درخواست دادم ولی به نمایندگی هم زنگ زدم.برید حضوری نماینده شهر بهتره.یکی از دوستان هم تو این پست توضیح داده که از طریق فکس هم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کجای پنل زده؟نقل قول:
هرچی گشتم ندیدم
شما به جمع بندی نرسیدین بجز مخابرات؟
نه.سرویسم 2 روز دیگه تموم میشه.شاید هنوز پارس موندم و مجبور باشم صرفه جویی کنم تو ترافیک.ترافیک مخابرات کمه.20 گیگ بین الملل.البته اون سرویس رنگین نتش تو سایت tci.irنبود.نمیدونم چطوری میشه انتخابش کرد.نقل قول:
های وب رو هم دیدم.ظاهرا های وب هم هنوز گرون نکرده.احتمال زیاد همه شرکتها گرون کنند.
برای درخواست تخلیه: هم برید قسمت مدیریت سرویس.قسمت درخواستها.
های وب که قیمتاش خیلی گرونه چیزی که دیدمنقل قول:
بجز جشنواره فن آوا و شبدیز و مخابرات بنظرم همه گرون باشند
پارس آنلاین هم گرون میده و هم خدمات جانبیش مثل تخلیه و...دیگه خیلی مسخره شده
های وب که گرون نکرده، مثلا 8 مگ رو 210 گیگ میده، پارس 150 گیگ میداد! 16 مگ 525 گیگ، پارس 275 گیگ قبل گرون کردن. من های وب ثبت نام کردم منتظر تخلیه ام.نقل قول:
قیمتش چطوریه این 8مگ؟دنبال سرویسی هستم با همین حدود سرعت ولی بیشتر از ماهی15-20 پام نیفته،6ماهه هم باشه مهم نیست...فکرنکنم های وب کمتر از ماهی 35-40 بیفتهنقل قول:
پارس آنلاین که دیگه شده دزد سرگردنه
ماهی 20 تومن که هیچ جا پیدا نمیشه. های وب سرویس ویژه 8 مگ داره 1 ماهه 42 گیگ 36 تومن، 3 ماهه ماهی 53 گیگ ماهی 35نقل قول:
رفتم مخابرات کسی درباره اینترنت جوابگو نبود فقط پرسیدم برای تخلیه کارمندای مخابرات باید انجام بدن یا پارس آنلاین؟ گفتن پارس آنلاین! اومدم خونه 195 شکایت کردم، بعد زنگ زدم بخش تخلیه میگه دو روز پیش تخلیه شده! میگم پس چرا چراغ مودم هنوز روشنه و سایت پارس آنلاین بالا میاد میگه شاید توی مرورگرت ذخیره شده!!! این دفعه باید زنگ بزنم هر چی از دهنم درمیاد بارشون کنم.
به واحد mdf مخابرات برید و شمارتون رو بدید چک کنند. اخرین فعالیت انجام شده روی خط رو به شما میگن اونجا (مثلا تاریخ فلان پارس نامه داده برا تخلیه و تاریخ فلان تخلیه شده خط و...) اگه این واحد بعد از چک کردن شمارتون گفت که خط پارس تخلیه شده پس تمومه و برید ثبت نام جدید انجام بدید و با چراغ مودم کاری نداشته باشید.نقل قول:
آخه به های وب هم زنگ زدم گفتم تخلیه شده ولی هنوز چراغ اینترنت روشنه و سایت پارس آنلاین بالا میاد، گفت تخلیه نشده!نقل قول:
با شرکتها کاری نداشته باشید. واحد mdf مسئول تخلیه و رانژست. اگه گفت انجام شده و میتونی ثبت نام جدید کنی دیگه مشکلی وجود نداره.نقل قول:
الان زنگ زدم 195 گفت زنگ بزن 2021 بپرس، زنگ زدم میگه ما فقط برای اینترنت مخابرات هستیم.نقل قول: