متنو درست نخوندی ....نقل قول:
یک سوم ترافیکش خارجیه بقیش داخلیه ...
پس منصف تر نیست ...
های وب 120 گیگ خارجی میده + داخلی نصف محاسبه میشه ...
اگر سه ماهه بگیری میشه 160 گیگ در ماه با تعرفه 80 تومن ...
Printable View
متنو درست نخوندی ....نقل قول:
یک سوم ترافیکش خارجیه بقیش داخلیه ...
پس منصف تر نیست ...
های وب 120 گیگ خارجی میده + داخلی نصف محاسبه میشه ...
اگر سه ماهه بگیری میشه 160 گیگ در ماه با تعرفه 80 تومن ...
داداش دقت کن که فقط یک سومش اینترنته و بقیه اش کشکه.نقل قول:
شاتلند رو بسته اشو حذف کردن بی پدرا
میخوان گیگی هزار بفروشن
مرد دیگه 5 ترابایت 10 تومن
و 100 گیگ ترافیک داخل
شاتل شاتل لند رو حذف کرد
های وب فشفشه
بقیه شرکتا هم شبانه
عملن ب ضررمون شد
ناموس مملکت ! هر روز که از خواب پا میشن میگن چه کنیم دوباره خون این ملتو تو شیشه کنیم بدیم خون آشامای مملکت !
الآن چه مرگتون بود این طرحو دوباره به اجرا درآوردید ! خدایی خندتون نمیگیره اسمشو گذاشتید نامحدود با 5 گیگ مصرف منصفانه !
شاتل که الآن 4 گیگو میده 12500 . یعنی قیمت هرگیگ بیشتر از قیمت فعلی هست اونم با سرعت خیلی خیلی کمتر ! اسمشم نامحدوده :n21:
واقعا هرکس به این سرویس ها نظر مثبت داره واقعا ...
با این وضعیت حجم و ترافیک الان طلا شدن!!!
یکی الان به من بگه حجم اینترنت گرمی چند؟؟؟
نه دیدن مردم خوب سرگرم تلگرام اینا شدن گفتن بذار جیبارو پر کنیم
دقیقا اینا نیاز مردمو هدف قرار میدن
ی روز میبینی مرغ گرون شدن ی روز نون ی روز ...
ن میشه نخرید ن میشه خرید
دقیقا هدف ترکوندن مردمه
اینترنت چیز ضروری نیست ولی خب دقیقا چیزیه که نیاز و جز زندگی مردم شده الان
بهرحال باید برادرای مسلمون ما هم ی جا تامین شه دیگه
مملکت قشنگی داریم بعد ادعاهای قشنگی هم داریم
من که میرم دیده بان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فشفشه میمونه .....نقل قول:
دقیقا یاد اون زمانی افتادم با هارد و سی دی میرفتم خالی
پر برمیگشتیم
هرکی پول داشت نت داشت دیتا میفروخت الان دوباره ابنا زنده شدن
نکنه ازاشاره به ایجاد اشتغال همین بوده:n08:
آره همین الان زنگ زدم بهشون خودشون گفتند چون هنوز خیلی کاربر نداره از سرعت و همه چی مطمئن باشیننقل قول:
کل ارزش شاتل به شاتل لند بود
این جهرمی هم بیکار بود
آقا شما کاری نمی کردی سنگین تر بود
من زنگ زدم یه یارو برداشت حتی نمی تونست صحبت کنه فک کنم فقط تو کرمان سرویس میدن ....نقل قول:
این طرحی که شاتل داده عملا دیگه ترافیک بین الملل که تمام کارمون با اونه هر گیگ عمرا بیاد زیردونومن یعنی افتضاح به معنی واقعی کلمه است صدرحمت به های وب چی فکر کرده پیش خودش
خاک برسرا به حساب اومدن اینترنت نامحدود بدن
اره اکثر تمرکزشون رو استان کرمونهنقل قول:
ولی گمونم اصفهان هم بدن
آره قبلا اینطور بوده اما به تازگی تو شهرهای دیگه از جمله تهران هم دارن سرویس بدن اما مشخصه که مثل شرکت های بزرگ کارمند ندارن و پشتیبانی آنچنانی ندارن اما قطعا تا معروف نشده شرکت ایده آلی خواهد بود.نقل قول:
چرا شاتل تو این بسته های جدیدش اینقدر خسیس بازی در اورده شاتلند رو هم که جذف کرده دیگه باید درخواست جمع اوری بدم شاتل پوکید
طبق قانون جدید حجم اینترنت بین الملل باید نصف حجم داخلی باشه اما شاتل گفته یک سوم حجم داخلی میتونید از اینترنت بین الملل استفاده کنید
شاتل خراب کرد با این سرویس های نامنصفانه تا الان بدترین تعرفه ممکن شد برای شاتل:n27:
بسته شاتل لند هم که حذف کرد
یکی نبود بگه لامصب 2/3 حجم سرویس برای سایتهای چرت داخلی میخوایم چیکار:n34:
ترافیک داخلی ضریب 2 داره یعنی اون میزان ترافیکی که شاتل در اختیارتون میزاره رو بر 3 تقسیم کنید مقداری که به دست میاد میشه ترافیک مجاز خارجینقل قول:
+
پرچم بدترین تعرفه فعلا دست شاتلِ!
این تفکیکی که بین ترافیک داخلی و خارجی شده بزرگترین توهین به کاربراست ترافیک کمتر بده ولی مثل هایوب اجبار نکنه به استفاده از ترافیک داخلی به نظرم مشترکین شاتل به شدت باید به این اقدام اعتراض بکنن وگرنه این رویه بین همه شرکت ها مد بشه دودش به چشم همه خواهد رفت
یعنی تعرفه های جدید شاتل رو دیدم اصلا باورم نشد عملا اینترانت میخاد بندازه میگه غلط میکنی ترافیک بین الملل استفاده کنی :n36:
ببخشید این سوالی که می پرسم یک کم سطح پایینه
درسته که تو پنل می نویسه چقدر اینترنت بین الملل استفاده کردیم اما می خوام بدونم الآن که دارم اینترنت استفاده می کنم و سایت باز می کنم یا دانلود می کنم کدوم سایت یا کدوم فایل دانلودی داخلیه و کدومش بین الملل؟چطور باید بفهمم؟
معمولا خود سایت مینویسه که ترافیکش داخلی هست یا بین الملل (مثل سافت 98) و اگه ننوشته باید ایپی ادرسش را چک کنی تو سایتهای تست ایپی و با تست پینگ هم میشه اگه داخلی باشه پینگ زیر 100 هستنقل قول:
خب که چی؟نقل قول:
آرت 1 رو حدود چهل گیگ فعلا مصرف کردم هنوز هم محدود نشدم چون تقریبا روزی 1.5 گیگ استفاده کردم و یکسره دانلود نکردم
تازه اگر محدود بشم سرعت قفل میشه روی 32 کیلوبایت
و باز هم تازه اگر هم محدود بشم بعد از نهایتا یک هفته سرعت باز میاد رو 1.5 مگابیت
خب حالا طرح جدید: 16 گیگ ترافیک خارجی دارم پنج تومنم باید بیشتر بدم محدودم شدم باز باید حجم بخرم چون سرعت میاد روی 16کیلوبایت یعنی عملا صفر
نمیدونم شاید فکر میکنی عدد 16 بزرگتر از اعدادی چون 30 یا 40 و همینطور 16 کیلوبایت بزرگتر از 32 کیلوبایت هست
ظاهرا ترافیک داخلی فقط دیگه واسه 500 تا سایت منتخب نیست و کل سایتای داخلی رو در بر میگیره ...
من با اینکه از پینگ و سرعت شاتل راضی هستم ولی اگر این 1/3 برداشته نشه 100 درصد تخلیه میکنم.
این دیگه توهین هست به شعور مشترک های شاتل که 1/3 اینترنت باشه و 2/3 سایت های چرت داخلی:n24:
فکرنکنم تقیر بدن
پینگشم که از ۲شب پیش رفته بالا
شاتل لند رو برداشتند...
اگه چند ماه پیش میپرسیدن که میشه وضعیت اینترنت ایران بدتر از اینی که هست بشه میگفتم مگه میشه؟ خب مثل اینکه میشه!
صد درصد من تخلیه میکنم، بدون شاتل لند،شاتل کاملا بی ارزشه.
بگو چرا مفتو مجانی تمدید زدن خودکار
منکه از چشنوارهای قبلیش حجم مونده دارم تا اینا تموم شه میرم شرکت دیگه
این تفکیک حجم کار دستش داد
مخابرات هم تعرفه هاش رو اعلام کرد!
الان فقط مونده آسیاتک و صبانت و پارس آنلاین.
نارضایتی از نعرفه های جدید در بین کاربران به شدت بالا رفته و در صورت عدم اتخاذ تصمیم جدید برای تعرفها اکثر پورتهای این شرکت اینترنتی تخلیه خواهد شد.
معنی نداره وقتی اکثر مصرف شما اینترنت بین الملل هست بیان بگن ما یه بسته 90 گیگ بهت میدیم اما فقط 30 گیگ از این بسته برای مصرف اینترنت بین الملل و سایتهای پرکاربردی که شما هر روز باهاش سر و کار دارید هست. حتی ذره ای فکر نشده روی این نوع نعرفه گذاری متاسفانه
معایب:
1- حذف کامل اینترنت رایگان شبانه که حتی بابتش پول هم دریافت می شد از مشترک
2-قرار دادن جدول تعرفه ای که در آن اینترنت داخلی و خارجی به تفکیک ستونی درش آورده نشده برای مثال طرح 128کیلو به شما معرفی شده 12گیگ حجم ماهیانه اما در واقع برای بدست آوردن حجم اصلی باید این 12گیگ تقسیم بر 3 بشه یعنی 4گیگ شما از اینترنت بین الملل می تونید الستفاده کنید.
3-عدم مهم بودن و نیاز کاربر و نیاز سنجی بازار در حالی که شاتل به راحتی و با توجه به میزان ترافیک اینترنت بین الملل و حجم دیتا خودش به خوبی از این قضیه با خبره.
4-حذف بسته های 5000گیگ ترافیک ایران برای کاربرانی که مشتری اون بسته بوده اند
5-حذف کامل تعرفه های اکو و تعرفه های نامحدود سابق از روی سایت و عدم توجه به نیاز یوزر
6-حذف تخفیف پلکانی برای ترافیک اضافی
فصل کوچ پاییزی فرا رسیده است متاسفانه...:n15:
این الان یعنی چی؟! من همیشه سه ماهه با ترافیک شبانه رایگان! ( که پولش رو هم میگرفتن و اصلا اگه 10 روز هم دانلود نمیکردم بازم سرعتش پایین بود!) فاکتورم میشد حدود 60 تومان! الان اینجا شده 94 تومان!!! تازه اصلا طرحشم معلوم نیست چیه؟!!!
اگه کل ترافیک خارجی باشه که از های وب هم بهتره !نقل قول:
مدیر عامل کروات زده و شیک شاتل:
منتفع سرویسهای اینترنت جدید، مردم هستند!
منتفع سرویسهای اینترنت جدید، مردم هستند!
احمدرضا نخجوانی، مدیر عامل شرکت شاتل درباره ى مصوبهی 266 کمیسیون تنظیم مقررات برای سرویسهای غیر حجمی اینترنت به خبرنگاران گفت: "مصوبهی جدید قیمت، حتما" به نفع کاربران کشور است و اصولا" با همین هدف نیز تصویب شده است اما دربارهی تاثیر آن بر وضعیت اقتصادی شرکتهای اینترنتی نگرانیم و بر آن امیدیم که این بار سرنوشت مصوبات برای گرفتن حقوق صاحبان پروانه متفاوت باشد."
او افزود: "این اطمینان خاطر را به کاربران میدهیم که سرویسهای جدید معرفی شده، به نفع کاربران است و در مجموع هزینهی متوسط مصرف ترافیک را برای ایشان کاهش میدهد. با این حال، کسانی که از سرویسهای گذشته استفاده میکردند تا پایان دوره میتوانند از سرویس خود استفاده کنند. چه آن که هزینه ترافیک آنان کاهش جدی یافته و حداکثر بیست هزار ریال برای هر گیگابایت ترافیک پرداخت میکنند. یکی از محاسن این سرویسها این است که کاربران به طور شفاف از آستانهی مصرف منصفانه با خبر هستند و اگر کاربری نیاز به حجمی فراتر از میزان تعریف شده داشته باشد، میتواند استفاده از سرویس را مدیریت کند. بزرگترین ویژگی و مزیت سرویسهای جدید این است که هیچگاه دریچهی سرویس به ترافیک داخلی حتا با اتمام ترافیک به روی کاربران با هر سطح مصرف یا سرویسی، بسته نخواهد شد."
او در پایان اشاره کرد: "سیاستهای تشویقی ما برای مصرف ترافیک داخلی [!!!] به خصوص برای بحث محتوای فیلم همچون شاتللند و نماوا، همچون گذشته ادامه خواهد داشت و کاربران از این امکان استفاده خواهند کرد."
از فاکتور 94 هزار تومانی بنده کاملا مشخصه که کاربران استفاده رو میبرند!!!
اینایم فقط از خارج کرواتو یاد گرفتن خدماتشون نه :n34:
خیر عزیزنقل قول:
کلا بر اساس ترافیک داخلی و خارجی هست
یک سوم بین الملل
اگه قرار بود مخابرات همچین تعرفه ای بده که این همه نارضایتی از سرویس ها نداشتند ملت :n02:
نقل قول:
دوستمون در تاپیک مخابرات استعلام کرده که دو سوم حجم خارجیه و یک سوم ترافیک داخلی!
تقریباً مشابه قیمت و حجمهای های وب میشه.
تماس گرفتم با مخابرات اینترنت بین الملل که ارایه میدن روی این طرح دو سوم هست
برای مثال اون طرح 16مگ ماهی 130گیگ 90 گیگیش اینترنت بین الملل هست بقیش داخلی
یا اون طرح 512 کیلو 7گیگ خارجی 7گیگ داخلی
تنها مزیت شاتل اینجا اینه که گفته اگه کمترین سرویس رو هم بگیری محدودیت سرعت ( تا جایی که بشه) نداره. حالا بقیه رو نمیدونم