ای بابا یعنی دوباره بریم شاتل؟ تازه به مخابرات پناه آورده بودیما، نگو که چه سرنوشت شومی در انتظارمون بود :mellow:
Printable View
ای بابا یعنی دوباره بریم شاتل؟ تازه به مخابرات پناه آورده بودیما، نگو که چه سرنوشت شومی در انتظارمون بود :mellow:
دوستان خواهشا زنگ بزنن پشتیبانی
اینجا بچه ها فقط میتونن به قول معروف درد دل کنن
الان دوباره زنگ زدم پشتیبانی گفتم کی مشکل حل میشه خسته شدیم
میگفت به ما قول دادن مسئولین که همین روزا ،َُ عید فطر مشکل حل بشه
گفتم خب دلیلش چیه
میگفت یه خورده تو پهنای باند کم اوردیم این مشکل به وجود اومده(قابل توجه دوستایی که ای دی اس الو فقط واسه دانلود میخوان و میخواستن):n23:
و گفتم چرا انقدر بی مسئولیتی؟؟ چرا نیومدن یه پیام خشک و خالی هم تو پنل بدن و یه اطلاعیه قبل از این مشکل و یا حداقل یه اطلاعیه تو این روزا ندادن؟
میگفت اره حق با شماست و فلان
بازم عاجزانه خواهش میکنم همگی دوستان زنگ بزنن پشتیبانی و دست رو دست نزارن
یکی بیاد تمامی ادرسهایی که میشه به بالادستی ها شکایت کردو بازه که همه یه نامه بنویسن تا اهرمی بشه واسه سرعت بخشیدن به حل این مشکل لعنتی
دوستان یه بیست دقیقه ای قطع بوده نت تغییری احساس نمیکنین الان! دارن چیکار میکنن
از صبح اینترنت قطع ِ.. ماشاله خیلی سرعت بالاست قطع هم میکنن.وقتی هم که زنگ میزنی میگن مشکل از سرور تهران ِ!و وقتی هم که از پایین بودن سرعت حرف میزنی قول امروز و فردا رو میدن.
بی تکلیف تر از مخابرات هم هست!!داریم یعنی؟داریم؟
خیرسرشون اینترنت صیحی تا الان قطع بود گفتم الان همه چی درست شده
رفتم تو سافت 98دانلود رو زدم تازه دیدم دیروز که 45 تا 50 بود الان شده 20
الکی نیست که میگن بی مسئولیت ترین ..........تو ایران هستن
دوستان یه چیز باحال الان با اکانت دوستم که 128 نا محدود یک ساله داره وصل شدم سرعت رو 45 هست در صورتی که ما ماهانه داریم رو 8 ثابت شده:n01::34:
از صبح تا الانم که اینترنت برا من قطع بود با خودم گفتم حتما دارن یه غلتی می کنن اما در کمال تعجب هیچ غلطی نکردن:sq_24:
این قعطی هیچ فایده ای نداشت بدتر شد که بهتر نشد :n03:
دوستان من دیروز تو سازمان رادیویی شکایت کردم هنوز جواب ندادن
باید هممون شکایت کنیم اگر کاری نکیم اینا هر کاری که خواست انجام میدن رومون
تا عید سعید فطر صبر میکنیم ببینیم چی میشه به نظرم خوب نمیشه
:n17:
خوب که میشهنقل قول:
فقط معلوم نیست کی درست میشه
اگه خوب شد 1ماهه شارژه تو من میکنمنقل قول:
اگه خوب نشد برعکس
قبول؟
من نمی دونم منظور دوستان از خرابی چیه،الان پینگ خوبه،سایتم که خوب باز می کنه،یک 512 نامحدود بگیرید دیگه،با 128 که نباید انتظار سرعت 4 مگ داشته باشید!:n13:نقل قول:
خوب 512 سرعتش مثلا چقدره؟
512 نامحدود داری؟نقل قول:
سرعتش چنده؟
محتوای مخفی: از این لینک سرعتش چنده
بله سرعتم خیلی خوب شده و پینگ هم بهتر از سرعت شدهنقل قول:
داداش گرفتی ما رو ی چیزی بگو تو سر آدم بره با این وضعیت انتظار داری براش پول هم بدیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربرهایی که سرویس قدیمی دارین باید سرویس حجمی بگیرین تا درست بشه حداقل برای خودم که اینطوری بود دقیقا بعد اینکه رزرو کردم سرویس حجمی رو سرعت رفت بالا و پینگ و پیج باز کردنم عالیهنقل قول:
اگه خیر دانلود کردن رو بخوریم همینطوری عالیه!
دقیقا" تا 55 می ره،سایت هم الان عالی باز می کنم،پینگ هم time out نداره فیکس زو 214 از 4.2.2.4نقل قول:
اون فیلم رو بگیر کیفیت درستو حسابی نداره ولی همین هفته اومد اسمشو نمیگم برو تو همون سایت عکسشو ببین یا تو گوگل سرچ کننقل قول:
کیفیت بالا مهر ماه می یاد
منم 128 نامحدود داشتم 8 بود سرعتم الانم حجمی گرفتم همینه سرعتمنقل قول:
هم اکنوننقل قول:
پینگ فعلا خوبه اما سرعت آپلود همچنان دو برابر دانلوده !!!!!!!!!!
دوستان كسي 512محدود داره؟ سرعت دانلودش چنده؟ تفاوتي با512 نامحدود داره؟ بيشتر از 60 ميشه؟؟:n27:
فرقی بین محدود و نامحدود ندارهنقل قول:
من 128 نامحدود داشتم 8 میرفت الان محدود شارژ کردم همون 8 هست
شما مثل اینکه حالت خوب نیست!!نقل قول:
تا چند روز پیش که سرعتا خوب بود شما هر یه ساعت عکس از نت خودت میزاشتی و به به و چه چه میکردی و
میگفتی اینترنت مخابرات اه اه هست!
حالا که وضعیت اینه شما نعریف میکنی از مخابرات!!
با خودت چند چندی؟
وقتی از نت استفاده نکنی پینگ خوبه ولی وقتی بخوای یه صفحه رو لود کنی زرتی میشه 1000 به بالانقل قول:
انگار مرگ گرفتتش
به نظر من یه نفر که سرعتش خوبه بیاد یه نامه ای چیزی بنویسه تو یه سایتی
یا حتی یه سایت تو رزبلاگ و... درست کنه و ادرسشو بده همه بچه ها بریم اینجا حرفاشو تایید کنیم
بعد هم به نامه میدیم به سازمان رادیویی و ... این لینک سایتو میدیم
به نظر من همینو عملی کنیم و یکی دست به کار بشه و یه متن بنویسه
خداییش دست رو دست نزاریم همین طوری پولمونو بخورن یه ابم روش
که حتی نیان یه اطلاعیه هم تو پنل بزنن
بالاخره یه مسئولی داره که یقشه بگیرن
خواهشا دوستان نظر بدن که اگه خوبه یکی رو مسئول این کار بکنیم که نامه رو بنویسه و...
دوستم 128 نامحدود 6 ماهه داره میگه سرعتم تا 50 میره.
در صورتی که من 128 نامحدود یه ماه داره سرعتم 8 هستش.
به نظرم این ماه هم به سرعت ربط داره.
سرویس های 6ماهه با یک ساله سرعتشون بیشتره فکر کنم. چه محدود و چه نامحدود.
محدود 128 6 ماهه هم امتحان کردم سرعت تا 50 میرفت.
دوست عزیز متاسفانه مخابرات کاری خلاف قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی انجام نداده چون ضریب اشتراک 1 به 8 هست سرعت سرویس 128 اگه 2 کیلوبایت هم باشه کاربر حق اعتراض نداره اینم از وضع قوانین اسف بار کشوره پس شکایت به این سازمان و اون سازمان هیچ نتیجه ای نداره چون مشابه همین کار رو قبلا چند سال پیش که شاتل دانلود شبانه رو محدود کرده بود انجام دادیم اونم با تشریفات اداری و دادگاهی ولی هیچ نتیجه ای نداشت چون بر اساس قوانین شاتل هیچ تخلفی انجام نداده بودنقل قول:
تنها سازمانی که می تونه تو این شرایط به ما کمک کنه و کاری از دستش بر میاد خود مخابرات چون ریش و قیچی فعلا دست خودشه پس تنها راه باقی مونه اینه که تمام کاربرا شکایتشونو از طریق مختلف چه تلفنی و چه ایمیل و چه سامانه انتقاداتش به گوش این شرکت برسونن و تهدید به رفتن کنن تا شاید مخابرات از ترس ریزش کابر و از دست دادن مشترک هاش این محدودیت ها رو همونطور که قبلا هم برداشته برداره
سلام خدمت دوستان عزیز
من ته توی این داستان رو در آوردم.
زنگ نزدم بگم: اقا این چه سرویسه مزخرفیه که دارین چرا اینطور شده و ازین حرفا! که طرف هم فقط بپیچونه بگه بزودی درست میشه! (ارواح .... شون)
گفتم: اقا من سرویس هم امروز فردا تمام میشه ! می خواستم مشورت کنم باهاتون! با توجه به اینکه من خیلی دانلود می کنم... چه سرویسی واسم خوبه؟
خودم الان 256 نا محدود دارم قبلا خوب بود اما الان جوابمو نمیده!
اکانت دوستامو تست گرفتم 1 مگ نامحدود خوب نبود. اما یکی 1 مگ محدود 1 ساله داشت من خیلی از سرویسش خوشم اومد!
الان سرعت ها چطوریه؟ من خیلی دستم نیومد! اگه میشه راهنمایی کنید.گفت 1 مگ 128 میشه دانلودش. 2 مگ 256 میشه! حالا اینم در نظر بگیرین که اگه نا محدود بگیرین Share میشه سرعتتون.
این از مکالمه من و 2020!
الان خدایی طرف دیگه به چه زبونی بیاد بگه آقا من سرعت هامون رو اسمی کردیم؟ یعنی هرچی اسمشه همونقدره!
اینطوری از زیر زبون طرف حرف میکشن:D
موفق باشیم.
بابا یکی میاد میکه نتم 128 الان سرعت اومده رو 8 بعد ناراحته. بابا من سرویس 1مگ دارم محدود 8 گیگ 1 ساله اینم وضعیت نتم [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]خودتون ببینین چی میکشیم اینجا . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 10 سال هستش دارم با اینترنت کار می کنم،چیزی که شما قبلا" باهاش کار می کردید اینترانت بود نه اینترنت که حتی سایت p30 هم به زور باز می کرد،اما از وقتی که این تغییرات اتفاق افتاده 512 نامحدمدم چه داخلی چه خارجی سرعتم یکی شده،امثال خودتان با دانلود بی رویه باعث این کار شدند چون من از اولم زیاد دانلود نداشتم،حداقل الان بین منی که پول 512 دادم با کسی که 128 داره یک فرقی هستش و دیگر یک سری اشخاص با دانلود بی رویه نمی تونن حق بقیه کاربرا رو ضایع کنن:n09:نقل قول:
معلومات شما هم با این حرف کاملا" مشخص شد :n09:نقل قول:
احتمال زياد سرعت واقعي شده والا به نظرتون عجيب نيست كه اينترنت از طرف شركت زير ساخت مشكل پهناي باند پيدا كنه؟ يعني راسته اين حرف؟ سابقه داشت همچين چيزي؟! اين شركت كه پهناي باند رو بسيار گرون مي فروخت حالا مشكل پيدا كرد؟
(لابد منظور پشتيباني مخابرات اينه كه زيرساخت به ما پهناي باند نمي ده كه سرعت غير اسمي بديم)
آقایون من تو همین تاپیک گفتم اینا سرعت ها رو نصف میزان واقعی کردن من الان دو مگ محدود دارم و سرعتم باید حداکثر 256 کیلوبایت باشه ولی سرعت دانلود من حداکثر حدود 120 هست تو اسپید تست هم سرعت دانلودم رو تو بهترین سرور میزنه یک مگابیت ... یعنی اینا الان بهم دروغ گفتن من پول سرویس دو مگ محدود رو بهشون دادم ولی سرعت اینترنتم یک مگه ... محدود که دیگه شیر نمیشه پس باید سرعت دانلودم بالای 200 باشه ولی نیست....
خب پس میشینیم دست رو دست میزارم سرمونو گوش تا گوش ببرننقل قول:
این طوریاای که شما میگی هم نیست مشکل اینا الان مطمئنا پهنای بانده و اگه هم سرعتها واقعی شده باشه که نشده 128 باید 16 کیلوبایت در ثانیه بده نه 8....
و اینکه االان من و بیشتر بچه ها پینگ بالای 1000 داریم اینم نمیشه به پای واقعی شدن سرعت ها گذاشت
حالا شما میگی شاتل این طوری کردین جواب نگرفتین شاید مخابرات قضیه اش فرق داشته باشه و شکایت از سازمان های دیگه بتونه به ما کمک کنه
و اینکه شما میگین که فقط با زنگ زدن به 2020 شکایت کنیم که اونا کاره ای نیستنو هر کدوم یه جواب میدن
و از طریق پنل هم بخواییم اعتراض کنیم که من تا الان دو تا پیام دادم که جواب نگرفتم
دیگه چطوری باید اعتراض کرد؟!؟!!
نباید دست رو دست گذاشت که خود مخابرات مشکلمونو حل کنه
بالاخره سازمان رادیویی نفوذ داره
خودم قبلا شکایت کردم حتی واسم زنگ زدن و پیگیر مشکلم شدن
اگه بخواییم همین طوری این جا بیایم اینجا و اعصاب خودمونو خورد کنیم که کاری از پیش نمیره
خواهشا دوستان نظر بدن که چیکار کنیم
به نظر من این راهی که گفتم رو بریم شاید جواب داد
تیری تو تاریکیه
time-out به حدی زیاده که 5ثانیه هم نمیشه گیم آنلاین زد
جدبدا فک کنم یه 2-3 ماهی بشه برای من که محدود دارم شبا موقع دانلود رایگان هر چند دقیقه نت قطع و وصل که idm ات هنگ کنه یا لینک مشکل پیدا کنه نتونی دانلود رایگان بکنی دیروز دیگه اعصابم خورد شد هر چی تونستم از تو پنل بهشون گفتم ولی دریغ از یک پاسخ.چند روز پیش هم یه انتقاد تند کردم ولی انگار نه انگار.
داداش من این معلومات نیست که دارم بهت گفتمنقل قول:
این چیزیه که دارم میبینم وقتی که از نت استفاده نمیکنم پینگ ثابته و وقتی سایتی لود میشه پینگ به 1000 میره
حالا چون شما وضعت خوبه همیشه پینگت ثابته نمیتونی بفهمی چی میگم
در حال حاظر پینگ من بدون لود کردن و دانلود کردن متغییر 250 هستش
دوستان به این آدرس نامه بدید رئیس هیت مدیره مخابرات مازندرانه شمار هتلفن هم هست اگر دوست داشتین زنگ بزنید من که پیام دادم شما هم پیام بدید تا برسی بشه
نامه بدیدمحتوای مخفی:
سلام
دوباره شاهد پست ها و بحث های بی مورد با تاپیک هستیم
لطفا قوانین رو رعایت کنید
با تشکر