اکانتینگ از کار افتاده دارم دانلود میکنم :n02:
Printable View
اکانتینگ از کار افتاده دارم دانلود میکنم :n02:
میگم قرار بود ضریب اشتراک از اول مهر بشه 1 به 8 چی شد؟عملی شد؟
مگه قبلا غیر از این بود ؟نقل قول:
یعنی چی؟نقل قول:
یعنی وقتی از مودم می یایی بیرون قطع میشی؟
یعنی وقتی وارد مودم میشی وصل میشه؟
0 تا 9 و 88 و 89نقل قول:
یعنی مثلا
2.185.9.1
2.185.4.1
2.185.88.1
و ...
منم مودمم 2730U هستنقل قول:
با دکمه زیر مودم ریستش کن ( 10 ثانیه نگه دار تا ریست بشه )
بعد دوباره کانفیگش کن
یه روش دیگه برای ریست این مودم هست که برای موارد خیلی حاد هست :
1- 30 ثانیه دکمه ریست رو نگه دار
2 - همینطور که نگه داشتی دوشاخه مودمو بکش 30 ثانیه دیگه نگرش دار
3-همنطور که نگه داشتی دوباره دوشاخش رو بزن و 30 ثانیه دیگه دکمه رو نگه دار
بعدش چراغ پاور مودم قرمز میشه بعد مودم رو خاموش و روشن کن چراغ پاور مثل حالت عادی سبز میشه حالا مودم رو از نو کانفیگ کن امیدوارم مشکلت حل بشه :n16:
من قبلا" یه بار رمز WiFi وقتی خاموش و روشن میکردم میپرید هارد ریست کردم درست شد
البته ممکنه هم مشکل سخت افزاری باشه ( بایوس مودم ) که اون دیگه باید شرکت گارانتی باید برات عوضش کنه
سلام به دوستان عزیز
اینم از وضعیت نت ما بعد از کلی کلنجار رفتن با مخابرات و پاس ماناماد
نتم 256 نا محدوده و دانلودم بین 32-40 ولی خیلی وقتا تا 50 هم میره همین جوری واسه چند ساعت ولی موضوع اصلی پینگم بود که تا چهارشنبه هفته پیش بالای 600-700 بود در مواقع عادی و خیلی وقتا تا 900 هم میرفت ولی به طور عجیبی در یک حمله انتحاری و به صورت خودجوش از همون چهارشنبه به مدت 2 روز سرعت دانلودم شده بود 120 خلاصه که کلی چیز میز دانلود کردم و بعدش دوباره نرمال شد ولی مسئه اصلی پینگم هستش که از همون موقع شده این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه الان اگه خدا بخواد و همین جوری نیگه اش داره نتم به طور کامل خوب شده هم از لحاظ دانلود و صفحه باز کردن و پینگ
مال منم که همینه 1 هست ولی میزنه سوپر انلاین ترکیه ؟بعنی ترکیه با اذربایجان سرعتش فرق فوکوله ؟نقل قول:
خوووووووووووب میبینم که تاپیک مخابرات هم ترکیده و دیگه کسی اهمیت نمیده که پست بزاره .نه به 1 ماه پیش که روزانه 30 پست میدادید نه به الان که هراز گاهی یه نفر یه نیمچه پستی میده:n09:
اوضای نت همینطور بمونه دیگه تمدید نمی کنیم تخلیه می کنیم ، دیگه خود دانند ...!
فرق سرعتشون کمه ولی پینگشون خیلی فرق میکنه.نقل قول:
یه چیزی که هست اینه که سرورهای آذربایجان و ترکیه، توی ساعات خاصی سوییچ میشن... خیلی کم میشه که با هم باشن، یعنی یه گیت وی تک رقمی آذربایجان باشه و یه گیت وی تک رقمی دیگه، ترکیه.
الان مسیر ترکیه هست
یادمه ماه پیش، هر شب ساعت 12:15 پینگ تو بازی از 130 میشد 220 یه دفعه، و وقتی چک میکردم، میدیدم شده ترکیه...
چطور باید بندازیم روی این گیت وی ها ؟ فقط با ریست میشه ؟
داش سروش دستت درد نکنه من فکر میکردم پینگ مخابرات کلن بالاست ولی نگو گیت وی فرق میکنه.من دیروز بدون حتی یه زره لگ داشتم فیفا 14 بازی میکردم.این گیت وی عالیه.بهترین پینگ توی ایرانه تقریبا.نقل قول:
فقط یه سوال از کجا میفهمید که الان روی ترکیست یا آذربایجان؟
راستی بنده ضحی کیش
هستم.سوالی باشه در خدمتم
کسی میدونه این خط ها که تا 20 مگ رو ساپورت میکنن چه فرقی با مال بقیه دارن ؟ مطمئنا ربطی به نوع سیم کشی و ... نداره و ایا میشه من که خطم تا 4 مگ رو ساپورت میکنه کاری کنم که تا 20 مگ هم بشه ازش کشید ؟تجهیزات میخاد ؟
اونا نت تا سقف 20 مگ میتونن بگیرن شما تا مرز 4 مگ ... تو ایران و با این سرعت 4 مگ شما زیاد هم هست .نقل قول:
باید خطط فیبرنوری باشه . بعضی جاهای اهواز فیبر شده ( من خودم فیبرنوری ـه خطم )نقل قول:
پس چرا بعضی از یوزرهای همین تاپیک که فیبر نوری هستند میگن مخابرات تا 1 مگ بیشتر براشون نمیبنده ؟نقل قول:
اتفاقا خودم 2 مگ میخواستم ماناماد گفت پورت و تجهیزات فعلا نداریم . ولی اگر امکانات ISP فراهم باشه راحت 20 مگ جواب میده خط فیبرنوری .نقل قول:
1مگ نامحدود
مخابرات مرکز انقلاب اهواز-فیبر نوری
درسته بعضیا انکارا رو سرور داخلی حساب میکنن اما با توجه به فاصله پینگم از پینگ داخل خیلی ها هم بهتره:n10:
مال من فیبر نیست اما از اون موقع که سیما رو عوض کردن خطم تا 24مگ رو هم ساپورت میکنه در صورتی که قبلا 2مگ رو هم نمیکشید:n05:نقل قول:
چطوری باید بفهمیم خطمون تا چند مگ میکشه ؟
برو به مودمنقل قول:
حداکثر رو اونجا نوشته
اپ استریمت روی چند هست که اپلودت اینقدر بالاست ؟نقل قول:
من هم از همین جا گرفتم ولی با سرور خودش اپلود خودم رو میده .اگر سرعت پورت سرور باشه که برای منم باید همین قدر بده ولی نمیده .چلا ؟
الان یه نفر بگه خط من تا چه مقدار اپلود و چه مقدار دانلود رو ساپورت میکنه ؟ میخوام بگم زیادش کنن .روی چند بزارن خوبه ؟ (البته به شرطی که با افت snr لینک نپره..
به نظرم دان استریمو رو 14000 و اپ استریمو رو 1020 ببندن خوبه البته snr خطت پایین میاد(ممکنه تا 4 هم برسه)اما این افت snr ناشی از زیاد بستنه و هیچ ضرری نداره و لینکت هم نمیپره فقط یکم دیرتر لینکت ثابت میشه(2-3دقیقه ممکنه طول بکشه) . طبق تجربه ای که دارم محاله که هر چقدر بهشون گفتی واست ببندننقل قول:
این همون سرور المانه که اون موقع که دان استریممو زیاد بسته بودن سرعتای نجومی میگرفتم ازش البته مال انگلیس هم بعضیاشون سرعتو زیاد میکنننقل قول:
در حال حاظر کسی از دوستان به گت وی آذربایجان و ترکیه متصل هست؟
از بعد از ظهر که قطع شدم دیگه به این گت وی ها وصل نمیشه
اون سرعت اپلود که فیکهنقل قول:
اون در اصل فکر کنم سرعت پورت سرور قند شکن باشه :n02::n09:
غیر ممکنه روی 4 ثابت بمونه .قبلا زیر 10 که میومد فوری لینک میپرید اونوقت چه جوری شما میگی تا 4 هم بیاد لینک نمیپره ؟نقل قول:
من وصلم ولی ریست نکردم شاید اگه قطع کنم دیگه بهشون وصل نشه.نقل قول:
دیگه از این تستا نزاری ها:n19:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا علی این دیگه چیه:n04:.قضیه چیه که ماناماد داره از این سرعتا بهت میده؟:n24:نقل قول:
من که نگفتم رو 4 ثابت میمونه.گفتم ممکنه تا 4 هم بیاد معمولا بین 4-8 میشه.اگر خطت نویز داشته یاشه و snr پایین بیاد اره لینک میپره اما وقتی خطو زیاد ببندن که 100% snr پایین میاد فرق میکنه خودم داشتم که بهت میگم با snr 4 اصلا لینکم نمیپرید تاره نوسان سرعت هم خیلی کمتر بودنقل قول:
2مگ:n21:.4روز دیگه سرویسم تموم میشه از شرشون خلاص میشم فقط هم سرعت دانلودشون کم میشه تا حالا ندیدم سرعت اپلودشون کم بشه و این نشون میده خودشون سرعتو کم میکنن:n21::n21::n21::n21::n21:
خوب دیگه به من میدن.اینم تست بدون قند شکننقل قول:
ولی چه فایده وقتی حجمیه که حال نمیده.الان باید برم جایی وقتی برگشتم چند تا تست دیگه میزارم .تازه الان داره کم میده وگرنه بیشتر از اینا هم باید بره:n10::n10:
دیگه باید از گذشته ها تست بزارم-1مگ محدود -قبلا
من نمیدونم چطور خطت تا 14 مگ میکشه اما الان سرعتت 38 مگه:n13:نقل قول: