آقا من ایویچ رو یادمه ، ولی باخت 7 -1 به رم رو هم یادمه!نقل قول:
Printable View
آقا من ایویچ رو یادمه ، ولی باخت 7 -1 به رم رو هم یادمه!نقل قول:
استقلال انتقام گرفت و سوم شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران با پيروزي مقابل استقلال اهواز به رده سوم جدول صعود كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس اين ديدار از ساعت 14:45 در ورزشگاه تختي اهواز و در حضور حدود 8 هزار تماشاگر برگزار شد.
امير حسين صادقي در دقيقه 16 و سيد مهدي سيد صالحي در دقيقه 46 گل هاي استقلال تهران را به ثمر رساندند.
محسن قهرماني قضاوت اين مسابقه را بر عهده داشت. وي به سيد مهدي سيد صالحي، كيانوش رحمتي و جان واريو از استقلال تهران و هادي خنيفر، اسماعيل شريفات و ديگو ماكسيمو از استقلال اهواز كارت زرد نشان داد.
استقلال تهران با اين نتيجه 46 امتيازي شد و علاوه بر انتقام شكست 3 بر 2 دور رفت از تيم اهوازي موقتا جاي پرسپوليس را در رتبه سوم گرفت. استقلال اهواز نيز با همان 28 امتياز در رده هفدهم جدول قرار دارد و با اين نتيجه به سقوط نزديك تر شد.
خوب بازی کردیم ... امیدوارم همین روند رو حفظ کنیم !
استقلال امروز اصلا خوب بازی نکرد
کاملا تایید میشه ... دمت گرمنقل قول:
وقتی لیدر تیم ملی به خاطر خصومت شخصیش با قطبی تایلند رو تشویق میکنه دیگه ...:13:
خلاصه اینکه بی فرهنگ تر از خودمون خودمونیم و والسلام
من با این حرف شما موافقم!انصافا بعضا هم به مربی فرصت داده نمیشه کلا مرفاوی بد بد هم کار نکرده!نقل قول:
تقریبا مشابه این مسائل برای تیمهای باشگاهی ما هم هست (نمونه واضحش در این فصل استقلال)
ولی قطبی فرق میکنه با برانکو هم فرق زیادی میکنه!به نظرم صلاح این بود که یه چهار سالی به قلعه نوعی فرصت بدن انصافا مربی خوبیه!(خوب که بلده از مهره ها استفاده کنه!)کلا قطبی هرگز امکان نداره موفق بشه اگه دایی میموند از این بهتر میبود!
سایت گل :پرسپولیس در یک بازی دشوار و نه چندان پرهیجان سه امتیاز حساس و شیرین را به حساب خود واریز کرد تا به بردهای متوالی اش در لیگ ادامه بدهد. این در حالی است که تیم مجید جلالی پایین تر از حد انتظار نشان داد.پرسپوليس با اين پيروزي كه هفتمين برد پياپي (با احتساب دو ديدار جام حذفي)محسوب ميشود 49 امتيازي شد و بار ديگر رتبه سوم جدول را از استقلال پس گرفت.
گل: محسن خلیلی(50) برای پرسپولیس
ورزشگاه آزادی،
تماشاگر 20 هزارنفر
داور: محمود رفیعی
اخطار: جلال کاملی مفرد و ملادن بارتولویچ(فولاد)، کلاه کج(پرسپولیس)
پرسپولیس: میثاق معمارزاده، ابراهیم شکوری، مجتبی شیری، حمیدرضا علی عسگر، شیث رضایی، عادل کلاه کج، کریم باقری(75 میثم بائو)، حسین بادامکی، حوارملامحمد(87 علیرضا محمد)، محسن خلیلی، هادی نوروزی(65مجتبی زارع)
سرمربی: علی دایی
فولاد: حسین آشنا، جابا مجیری، جواد شیرزاد، جلال کاملی مفرد، سعید رمضانی(80کاوه رضایی)، علی همودی، سیامک سرلک، غلامرضا رضایی، بختیار رحمانی، ملادن بارتولویچ(63 نادر احمدی)، مهدی چمن آرای
سرمربی: مجید جلالی
شرح بازی: در دقیقه 93 بازی زمانی که دوربین تلویزیون در یک نما دایی و جلالی را با هم نشان داد، بازی با یک گل به سود پرسپولیس به پایان رسیده بود علی دایی پنجمین برد متوالی در لیگ برای تیمش کسب کرده بود. بردی که حسابگرانه ترین و تاکتیکی ترین پیروزی تیم او محسوب می شد. پرسپولیس در تمام دقایق بازی به فولاد مسلط بود و با مهار غلامرضا رضایی و سیامک سرلک هرگز اجازه خودنمایی به این تیم نداد، تیمی که قبلا نشان داده چقدر در ضدحملات خطرناک است اما قرمزها در روزی که با احتیاط بیشتری بازی می کردند در حالی بازی را با یک گل به سود خود تمام کردند که به نظر هدف دایی همین بود یک پیروزی مقابل فولاد که از زمان حضور جلالی قابل احترام تر و خطرناک تر بازی می کند. البته تیم جلالی در بازی امروز چندان شجاع و تهاجمی نبود. آنها در تمام 90 دقیقه تحت تأثیر تیم پرسپولیس بودند و حتی بعد از گل خلیلی واکنش خاصی از خود نشان ندادند این برد با گل خلیلی برای پرسپولیس بسیار با ارزش است چرا که سپاهان فردا در جهنم تبریز کار سختی در پیش دارد.
شرح گل: 1ـ0(پرسپولیس): حرکت مجتبی زارع در محوطه جریمه و پاس او به ابراهیم شکوری با سانتر بی نقص وی توام شد و محسن خلیلی با یک ضربه سر زیبا گل برتری پرسپولیس را به ثمر رساند.
بهترین بازیکن: شیث رضایی مدافع پرسپولیس که در اواخر بازی نیز بازوبند کاپیتانی را به بازو بست به همراه مجتبی شیری و عادل کلاه کج سه عنصر دفاعی پرسپولیس بودند که بدون اشتباه و مسلط بازی کردند.
اتفاق ویژه: در نیمه اول بازی فرار هادی نوروزی از پشت مدافعان فولاد او را در شرایط تک به تک با دروازه بان قرارداد که این موقعیت با پرچم مشکوک کمک داور آفساید اعلام شد علی دایی بعد از این صحنه اعتراض شدیدی به تیم داوری داشت که همین مسأله باعث شد کمک داوران دیگر اشتباه قبلی را تکرار نکنند
نکته:فولاد خوزستان پيش از اين بازي 11 بازي پياپي را واگذار نكرده بود. اين تيم از هفته شانزدهم كه در فولادشهر اصفهان مقابل ذوبآهن با يك گل شكست خورد، ديگر شكستي را متحمل نشد و ركورد شكست ناپذيري خود را به 11 هفته رساند، اما با شكست در اين ديدار اين ركورد سرانجام شكست تا فولاديها با دست خالي تهران را ترك كنند.
البته این سایت گل تعداد تماشاگرارو چرت نوشته حداقل 35-40 هزارتا بودن ...
:7::22::34::15:
هورا یک هیچ بردیم من خوشحالم.خداییش مربی قوی و های کلاسی داریم.میرزاپور هم که شخصیت خوبی داره.فورواردو می خوایم چکار تا جواد جان هست.اصلاً مگه فوروارد تو ایران هست.برهانی و خلیلی هم که چند ساله گل نزدن.
البته من یه پیشنهاد به برادر قطبی دارم.چند تا بازی با گوام و مجمع الجزایر کومبا کومبا و البته کویت انجام بدیم و سیستم های هفت دو یک یا یک هشت یک و یا کلاً سیستمهای تک مهاجمه را مقابل این تیمهای قوی امتحان کنیم.تازه تک مهاجم هم حتماً نباس مهاجم باشه که دفاع هم می تونیم بزاریم جای فوروارد
قطبی خوب مربیه خوب :34:
واقعا این پستت مفید بود حیف که دکمه تشکر نیست :27:
خیلی وقتها فحش میدم به خودم که چرا ایران به دنیا اومدم ...
بابا اهساب خودتون رو خورد نكنيد!! بالاخره بعد از سالها يه طيم غوي رو شيكست داديم !!
گزارش این مرتیکه چقد رو اعصاب بود.کریم باقری الان داره نوشیدنی مینوشه!علی دایی از نیمرخ خیلی نگرانه!
تائید میشه!نقل قول:
گلی که پرسپولیس زد و آفساید اعلام شد، رو کارگردان دو بار به خواست خیابانی صحنه آهستشو نشون داد... ولی نیومد یه بار بررسیش کنه که آقا آفساید نبوده یا نبوده!!!!!:دی
من یه چیزی به ذهنم میرسه و اونم اینه که این بشر وقتی حرف میزنه چشماش کار نمیکنه:27:نقل قول:
فقط خدا نکنه وقتی طرفدار یه تیم هستی و خیابانی گزارشگره تیمت یه گل بخوره و عقب بیفته ( مثل بازی چلسی - سیتی!!)
سپاهان هم که امروز از در و دیوار شانس آورد !:2:
TractorFC.com اختصاصي-اين ديدار كه در حضور بيش از 65 هزار هوادار تراكتور، برگزار شد، در پايان با نتيجه يك بر يك مساوي به پايان رسيد.
در اين ديدار براي تيم فوتبال تراكتور سازي تبريز، مهدي ثابتي، علي ميرشفيعيان، مجتبي ترشيز، سيد محسن حسيني، مصطفي اكرامي، مهدي كياني، جاسم كرار، فرهاد خيرخواه(الو ترائوره 78)، امير محبي، عليرضا جليلي، محمد ابراهيمي(مسعود ابراهيم زاده 84) به ميدان رفتند.
در دقيقه 7 بازي، فرهاد خيرخواه با شوت بسيار زيباي خود، نتيجه بازي را يك بر صفر به نفع تراكتور كرد.
در ادامه و در دقيقه 11 گل سپاهان توسط ابراهيم توره وارد دروازه تيم تراكتور شد و اين نتيجه تا پايان بازي تغيير نكرد، تا دو تيم با كسب يك امتياز به كار خود خاتمه دهند.
در اين ديدار چندين موقعيت خطرناك نصيب مهاجمان دو تيم شد كه با بي دقتي مهاجمان و واكنشهاي زيباي دروازه بانهاي دو تيم به گل تبديل نشد. مربيان تيم تراكتورسازي در چندين صحنه به قضاوت داور بازي اعتراض داشتند، در اين بازي سه خطاي مشكوك به پنالتي در محوطه جريمه سپاهان اتفاق افتاد كه داور از كنار آنها به راحتي گذشت.
با كسب اين نتيجه سپاهان با 56 امتياز در صدر جدول باقي ماند و تراكتور مجموع امتيازات خود را به 39 رساند و همچنان در رده ششم باقي ماند.
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
بهتره بگيم: داور 1 - تراكتور 1
سپاهان روزش نبود.
اما این گزارشکره چه حرصی می خورد. هی می خواست به نوعی به بیننده القاء کنه که داور به نفع سپاهان میگیره.
در کل سپاهان روزش نبود وگرنه 3-4 تایی میزاد.
بازی خوبی بودارزش نگاه کردن داشت
تراکتور خیلی خوب بازی کرد در مقابل سپاهانی که پول 4 تا از بازیکناش برابر با کل بودجه ی تراکتوره .
بازم مثل همیشه هوادارا بردن .
تبریک .
یاشاسین ترختور ...
بايد برآورد كنيم ببينيم نگرفتن پنالتي ها چقدر خرج برداشته!
انصافا سپاهان شانس اورد که ابراهیمی تک به تک رو از دست داد
بازی خیلی جذابی بود !
ولی انصافا" گزارشگر خیلی طرفداری می کرد :)
باشگاه استقلال به دليل محروميت غيرقانوني حنيفعمرانزاده از فدراسيون فوتبال شكايت كرد.به گزارش وبسايت رسمي باشگاه استقلال، به دنبال محروميت نيمفصلي حنيفعمرانزاده از حضور در مسابقات ليگ برتر تحت عنوان منشور اخلاقي؛ باشگاه استقلال به منظور جبران بخشي از خسارت وارده به لحاظ مادي و معنوي از فدراسيون فوتبال (سازمان ليگ) به دادسراي دادگاه عمومي مجتمع قضايي صدر شكايت كرد و پرونده قضايي در اين باره با شماره كلاسه 88/86-880743 تشكيل شد.
FCESTEGHLAL.IR
فکر نکنم شکایتشون به جایی برسه
ولی بنده خدا حنیف عمران زاده الکی یه نیم فصل محروم شد
اره دیگه طرفداری گزارشگرا معلومه و تو هر شهرستانی چنین حالتی است .نقل قول:
بازی بازی قشنگی بود اما خیلی فیزیک بود و بیشتر انگلوک بازی بود هر دو دقیقه یه نفر رو زمین ولو میشد . در ضمن کرار جاسم هم اوج خنده است با اون حرکاتش بعد اینکه روش خطا میشه
سپاهان خوب بازی کرد و لی تراختور هم کم نیاورده بود
در کل من طرفدار تراختور از بازی راضی بودم و نتیجه مساوی تقریبا عادلانه بود ولی داوری هم ضعیف بود .
این روش اعلام خبر نیست !نقل قول:
بهتره بگيم: داور 1 - تراكتور 1
در کل گزارشگر به قدری جوگیر شده بود که حتی خطاهای وسط زمین را هم می گفت مشکوک هست و باید کارشناسی شود !
البته به نظر من که طرفدار سپاهان هستم یک صحنه را مشکوک دیدم ولی نه در این حدی که گزارشگر می گفت.
کیفیت بازی سپاهان خیلی بالاست ولی در این بازی اگر نبودن چند تا از بازیکنان اصلی سپاهان را در نظر نگیریم چمن بازی خیلی بد بود اصلا طراوت نداشت مثل اینکه 2 تیم دسته سومی دارند بازی می کنند. کثالت آور بود.
یک تبریک به هر طرفداران هر تیمی که فکر می کنه نتیجه خوبی گرفته.
نگا به این رنگ چمن نکنید ! چمنش خوبه فقط رنگش بده کلا" تا حالا هیچ کس به چمن ورزشگاه گیر نداده و ایراد نگرفته !
مساوی عادلانه بود !
شعار تراختوریا هم باحال بود:31:
سپاهان اصفهان---قهرمان داوران:27:
مثل اينكه شما هنوز با سيستم جديد تركيب پست انجمن آشنا نيستين.نقل قول:
يه مطالعه اي بكنين. خوبه براتون !
منم نمی دونم ، چه جوریه این ؟نقل قول:
خوب پست هاي متوالي از طرف يه يوزر رو تركيب ميكنه و تايمشونو مينويسه.نقل قول:
كار مديران رو راحتتر كرده ديگه!
سپاهان با یک امتیاز از تبریز گریخت
گل ها: خیرخواه ( 4- تراکتورسازی) و توره (10- سپاهان)
ورزشگاه: یادگار امام
تماشاگران: حدود 75 هزار نفر
داور: یدالله جهانبازی
اخطار: توره و آل نعمه (سپاهان)
تراکتورسازی: مهدی ثابتی، مجتبی ترشیز، مصطفی اکرامی، علیرضا میرشفیعیان، حسینی، مهدی کیانی،جاسم کرار، علیرضا جلیلی، فرهاد خیرخواه (71- آلو ترائوره)، محمدابراهیمی، امیرمحبی (92- ابراهیم زاده)
سرمربی: فراز کمالوند
سپاهان: مهدی رحمتی، هادی عقیلی، سیدجلال حسینی، محسن بنگر، احسان حاج صفی، شاهین خیری (79- فرزاد حاتمی)، احمدجمشیدیان، حسین پاپی (46- احمدآل نعمه)، مهدی جعفرپور (46- آرماندوسا)، مهدی کریمیان و ابراهیم توره سرمربی: امیرقلعه نویی
شرح گل ها: صفر- یک ( تراکتورسازی): شوت محکم فرهاد خیرخواه از پشت محوطه جریمه دروازه سپاهان را باز کرد. ( دقیقه 4)
یک- یک: ارسال احسان حاج صفی با ضربه سر توره بازی را به تساوی کشاند. ( دقیقه 10)
بهترین بازیکن: جاسم کرار. او با حرکاتش خط دفاع سپاهان را بارها و بارها به هم ریخت و هر کاری که دلش خواست انجام داد.
اتفاق ویژه: کری های پیش از بازی میان تیم های سپاهان و تراکتورسازی باعث شد تا این بازی با حاشیه هایی از سکو ها همراه باشد و البته گزارشگر بازی بدون در نظر گرفتن حاشیه ها به گزارش بازی و تعریف از هواداران تبریزی پرداخت.
منبع : سایت گل
:31::27::39::38:نقل قول:
بازی خوبی بود.
من که رفتم استادیوم و گزارش رو ندیدم.انصافا گزارشگر حق داشت جانب دارانه گزارش کنه-تو بازی قبل گزارشگر اصفهان طوری گزارش می کرد که انگار تراکتور تیم محلات هست!
بله سپاهان گریخت-1 توپ خورد به تیر-و یک تک به تک رو رحمتی گرفت-کلا تراکتور خوب بازی کرد.
من نمیدونم چند بار باید به شما تذکر داد که از سایهای کلوپ هواداران یک تیم خاص خبر نذارید
سپاهان جالب بازی نکرد
اما در اصفهان خیلی ها مدعی بودند که در تبریز تلافی در میارن اما دیدیم
کلا کشته مرده گزارش این گزارشگر هم بودیم
تا توپ در هر جای زمین دست بازیکنان تراکتور میومد طوری فریاد میزد که انگار طرف گل زده!!!!!
جدا از اینکه هر اتفاقی هم به نظرش پنالتی بود و ماشالا یپا کارشناس
و جالب اینجا بود مداوم تراکتور رو مایه سر بلندی ایران معرفی میکرد و همش از جالب بازی نکردن بازیکنان سپاهان در مقابل تیم الشباب حرف میزد
این در حالی هست که اون بازی یک بازی ملی حساب میشه نه باشگاهی که این گزارشگر این حرف ها رو میزد
اگه حتی تراکتور یک بازی در لیگ آسیا هم داشت از این حرفها دلمون نمیسوخت
شاید گزارشگرهای اصفهانی مقداری جانب دارانه گزارش کنند ولی نه در این حد و یا اینکه تیم مقابل رو بکوبونند و نظرات کارشناسانه هم بدند!!نقل قول:
البته سپاهان هم چندین موقعیت داشت که بخت با تراکتور یار بود
نیازی به حرکات موزون شما نیست ! :دی همه پخش زنده از شبکه 3 رو دیدن و قضاوت میکنن ...
قبل از اینکه اینو بگید شما برید گزارش بازی قبل رو تو اصفهان ببینید.نقل قول:
نقل قول:
حالا کافی یکی از گزارشگرای تهران از پرسپولیس و استقلال طرفداری کنن بدبخت میشه ! من هیچ گزارشگری رو تا حالا اینقدر تو جو ندیده بودم !
درسته که خیلی طرفداری می کرد ولی عوضش جذاب هم بود ، نه ؟
:)
یک جوری تیتر می زنند که انگار تیم آخر جدول در مقابل تیم اول جدول توانسته یک امتیاز شیرین بگیرد !نقل قول:
در ضمن اگر این ها حرکات موزون هست چرا تو انجام می دهی ؟!!!