فکر کنم کد شو نگفت. کد خوکار (صدای ضبط شده) اعلام میشه یا طرف در شروع خودش میگه؟؟نقل قول:
Printable View
فکر کنم کد شو نگفت. کد خوکار (صدای ضبط شده) اعلام میشه یا طرف در شروع خودش میگه؟؟نقل قول:
داش امید ما چند شبه به این وضع گرفتاریم کل یک تا هفت رو. فکر نکنم درست بشه. سرعت رست شد راهکارشو بگو لطفا البته مداوم نه چند ثانیه ای.نقل قول:
میانگین تا ساعت 2:51، 45. سرعت الان 30. لینکامم همیشه داخلی و چند لینک با هم و از سایتهای مختلفه.
درست شد .نقل قول:
یه چند بار ریست کردم کانکشن رو تا آی پی لعنتی عوض شد .
ولی من هر کار کردم درست نشد. خدا از این کم فروشای حق مردم نگذره. من که نمیگذرم.نقل قول:
پهنای باند اینترنت تا سال آینده به ۱۵۰ گیگابیت و تا دو سال آینده به حد مطلوب میرسد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: افزایش پهنای باند داخلی نیز ۵۰۰ گیگابیت در ثانیه است که برای این نیز برنامه داریم تا آن را به ۸۰۰ تا ۹۰۰ گیگابیت برسانیم. چرا که خواستهها زیاد است و تلاش میکنیم زیرساختها را زیاد کنیم تا اینترنت قابل قبولی در دو سال آینده به مردم ارائه دهیم و شرمنده مردم در این زمینه نشویم.
وزیر ارتباطات: باید مانع از ضایع شدن حقوق ملت شویم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: عدم آگاهی به قوانین، مقررات و تخلفات در دستگاههای دولتی میتواند باعث فساد شود؛ بنابراین باید در قدم اول با آگاهسازی و شفافسازی، مانع از ضایع شدن حقوق ملت شویم.
وی خطاب به مدیران و معاونان مجموعه وزارت و شرکتهای تابعه ادامه داد: اگر حساسیتهای شما نسبت به اجرای قوانین بیشتر شود این مهم در میان بدنههای پایین تر هم اشاعه مییابد.
راهاندازی تلفن گویای ۱۹۵ برای شکایات ارتباطی
وزیر ارتباطات از راهاندازی تلفن گویا برای ارتباط مستقیم با مردم به عنوان یکی از پروژههای ۱۰۰ روزه این وزارتخانه خبر داد و گفت: تلفن گویای ۱۹۵ امکان ارائه مطالبات و شکایات مردمی از وضعیت ارتباطات کشور و ارائهکنندگان خدمات و اپراتورها را فراهم میکند و ما از این طریق پیگیریهای لازم را انجام میدهیم.
دیشب منم تست کردم سرعتم از سرور داخلق نهایت 90بودش که کاملا مشخصه محدود کردن!خارجیم که سرعتم در حد جک بود .دی :دی
نهنقل قول:
خود طرف باید بگه به م.ج ک زنگ میزنین حداقل بگین صداهارو ظبط کنن یعنی اول قبل برقراری بگه که مکالمات توسط ما برای کنترل کیفیت :دی ظبط میشه که اینا نتونن کدشونو نگن یا بد جواب بدن ح اقل دستو بالشون بسته میشه!
شرکت آسیاتک هم به یه مشترک زنگ زد که چرا شکایت کردی اونم جوابشو داد بعد کارمند آسیاتک گوشی رو روی مشترک قطع کرد.اونم کوتاهی نکرد و شکایت کرد ازش فرداش به مشترک زنگ زدن که اون اپراتور توبیخ شده ونباید همچین کاری میکرد تازه داشتن ازش عذر خواهی میکردن.اگه اینا بهت فحش هم بدن باز طرف میگه من عصابانی شدم قضیه ماس مالی میشه میره پی کارش.نقل قول:
فقط بایدرفت تهران این یارووزیره ارتباطاتو پیداکرد یه چاک بخوابونی توگوشش بهش بگی مرتیکه این وضعیتودرست کن.:n02:نقل قول:
من شب گذشته اعتبار زمانیم تموم می شود و حجمم رو خودم دانلود کردم که نسوزه.چون به ماه بعد منتقل نمی شه.برای همین تا ساعت 12 شب ترافیک رو تموم کردم که این حالوها برام همون موقع تمدید کنند(مثل دفع قبل)ولی 12 شب گذشت هیچ خبری نبود و ترح من تا امروز صبح تمدید نشده بود.این ها نشستن این یک ماه رو فکر کردن که چطوری مانع دانلود کاربرانشون بشن.شب بهشون زنگ زدم می گه باید تا ظهر صبر کنی.شب گذشت ما نتونستیم دانلود کنیم.حالا هنوز هم اعتبار زمانی دقیقا مال ماه بعد همین موقع هست.ببازم یک شب ازم دانلود کم کردن.
کجا زنگ بزنم بگم دردمو.
نقل قول:
سلام درسته کدشو نگفته ولی اگر بعد از خداحاففظی یا قطع اپراتور شما قطع نمی کردی صداتون ظبط می شد ویک مسولی شاید با گوش دادنش اون اپراتور رو تنبیه می کرد
دیشب لنگ یه زیرنویس بودم خدا شاهده تا ساعت دو و نیم نتونستم یه فایل 8 مگی رو دانلود کنم . اصلا دیگه از این شهر ناامید شدم . هیچ چیزش درست نیست نه مخابراتش نه شهرداریش نه .....
سرعت من كه دو شبه 66 كيلوبايت بر ثانيه هست نه كم ميشه نه زياد. در صورتي كه قبلا 98 كيلو بود. اون قبل تراش 130 كيلوبايت بود. باز اون قبل تر تراش كه خدا بيامرزه اون زمانا رو كه طرح بعث داشتم سرعتم 300 كيلو بود
آقا اصلا من طرح نامحدود ميخوام و چون فيبرم بايد از مخابرات بگيرم حالا تكليف من چيه. بياين همه با هم اعتراض كنيم كه چرا ارايه نميشه. در صورتي كه استان هاي ديگه مخصوصا تهران دارن نامحدود ميدن. يادش زماني كه نامحدود 512 داشتيم چه بازي آنلايني ميكرديم
اين لينكو ببينين يادش بخير چه روزاي خوبي بود:n22:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت 2020 هم درستش کردن و قالبش عوض شد من دیشب سرعت دانلود شبانم رو 160 kb/s بود خیلی خوب بود
دوستان من رفتم سایت گلدنت چرا نمیشه حساب رو ماهانه شارژ کرد ؟ یعنی طرح برنزی من برج 10 تموم میشه و هرچی میخوام یک ماه تمدیدش کنم مبلغ رو صفر میزنه !
آره برو با حجم شارژ كن براي زمانش پول نميگيرن زود تر برو. مثلا بزن 1گيگ با 12 ماه تا بتوني شارژ كني
الان كه خدايشش وب گردي خوب شده .
پ ن : اينا اگه بخوان ميتونن . ولي مهم اينكه كه نميخوان .
میشه؟! شما امتحان کردی؟نقل قول:
اره منم رفتم یک گیگ بخرم تمدید زمان رو که زدم رو 1 ماه قیمت یک گیگ تغییر نکرد ماه های بیشتر رو هم که امتحان کردم تغییر نکرد شما یک گیگ بخر با یک 1ماه قیمت همون 1گیگ رو برات میزنه.نقل قول:
حواست باشه شیطون گولت نزنه بزنی 12 ماه که شاید الان سیستمشون مشکل پیدا کرده باشه ولی بعدا از حلقومت میکشن بیرون.
نمیشه آقا به بانک وصل میشه ولی وقتی پرداخت رو میزنی هیچ اتفاقی نمی افته! این دزدا تخصصشون تو این کاراست مگه سرشون کلاه میره!
سایت گلد نت باز میشه . رنگ و لعابشم عوض شده!!!
نکنه این چند روز سایت باز نمیشده داشتن سایتو نقاشی میکردن :n09::n09::n09:
زحمتی که کشیدند theme این سامانه روعوض کردند واقعا عزیزان خسته نباشید:n21:
دوستان این کارا عاقبت نداره فردا میگن اختلال پیش اومده همونم که شارژ کردیم بهمون نمی دننقل قول:
دوستان اين حساب منه از آن زمان همچنان به اينترنت دسترسي دارم. حجم نوشته 175 مگ ولي اين نامحدوده سرعتشم مثل قبلا 32 كيلوبايت نيست 128 كيلوبايت ميره سرعت دانلودش. كار خوبي كردم كه نرفتم طرح ديگه بخرم همينو از پارسال دارم البته دو ماه اولش اينترنت دسترسي نداشت ولي بعدش الان 7 ماهه پول اينترنت ندادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا یک مورد دزدی دیگه مخابرات . من 12 فروردین طرح یکساله گرفتم از مخابرات الان توی سایت گلدنت تاریخ انقضاء اعتبار رو زده 1392/10/01 (!) دو ماه پیش نگاه کردم درست بود امروز که دیدم تاریخ انقضاء کم شده بود . همه چک کنید ببینید مال شما درسته ؟!
دهنش سرویس،این مخابرات هم شورش رو درآورده .من دیشب حدوده700 مگ دانلود رایگان کردم صبح ساعت 9 سامانه رو چک کردم دیدم تو قسمت دانلود رایگان زده خیالم راحت شد ولی الان که تم سامانه رو هم عوض کردن میبینم همه دانلود رایگانی ها رو صفر کرده همرو تو قسمت دانلود محاسبه شده زده و از حجم کلی من هم خیلی زیاد کم شده ای بابا این چه وظعیه دیگه اصلا معلوم نیست این اینترنت مخابرات دانلود رایگان داره یا نه
اينم مال من . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برداشتن دادن به من ماه هاي شما رو :n02:
نقل قول:
:n02: اعتبار رو داده باشن به شما من راضی هستم فقط این وسط خودشون نخورده باشن
یحتمل کلا همه چی قاطی کرده چون الان گلدنت دوباره باز نمیشه
چرا باز ميشه واسه من .نقل قول:
درسته الان برای منم باز شد اما هنوز تاریخ انقضاء همونه :n09:
دوستان من الان برم شارژ کنم ماه رو بزنم 12 ازم پول نمیگیره؟
اگه این جوریه هست اصلا شاید یک زمانی زدم تا وقتی که امام زمان ظهور کنه ما ها رو از دست اینا نجات بده:n02:
سلام دوستان ، من طرح بعثت دارم و از امروز صبح یک حالتی شده که پینگ 4.2.2.4 از 500 پایین تر نمیاد. هر چی هم Reset دادم بازم تغییری نمی کنه. کسی دیگر هم هست اینطوری شده باشه ؟ (مرکز مخابرات فرشچی)
نقل قول:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=509ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=506ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=504ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=507ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=508ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=710ms TTL=46
ماله من که داغون شده البته از بعداز ظهر این جوری شدهنقل قول:
الان صفحه های سرور های داخلی رو هم به زور باز می کنه
زنگ زدم به 2020 میگم طرح این شماره ی من چه زمانی منقضی میشه ؟
میگه برج 10 . میگم چطور برج 10 منقضی میشه وقتی طرح یکساله ست و توی سال 92 اومده ؟
میگه اینجا نوشته . میگم منم میدونم اونجا نوشته برای همین زنگ زدم که چرا اونجا اینجوری نوشته ؟
میگه صبر کنید . منم صبر نمودم ... ... ... بعد اومده میگه برای من اینجا اینو نوشته که برج 10 تمومه .
گفتم خب اینو که اولم گفتی پس برای چی گفتی صبر کن ؟ رفتی آب بخوری ؟ میگه نه آقا آب چیه ؟
رفتم بپرسم . گفتم خب رفتی پرسیدی چند نفر کمکت کردن که بیای و این جواب رو بهم بدی ؟!!!
گفتم یکی از دوستامون طرح سه ماهه داره تاریخ انقضای طرحش شده 1394 میگه خب ؟
گفتم هیچی بابا سلامتی برو آب بخور بعد یه چیزی گفت نفهمیدم چی گفت چون قطع کردم
ضمنا 2020 با چند بار تاخیر وصل شد چندبار هم میگفت شماره مورد نظر در دسترس نمی باشد !!!
گمون کنم این گلدنت داره کارای خطرناکی میکنه که هم پشتیبانی چت زده هم نت رو داغون کرده !!!
نقل قول:
واقعا اینا سیستم هاشون در پیته. من یک بار یک گیگ شارژ کردم و از حسابم کم کرد اما تو پنل نیومد . شاید نزدیک 10 هزار تومان پول فکس و تاکسی و موبایل دادم که حقمو بگیرم اما بازم نتیجه نداشت.
هر روز یک باگی تو سیستمشون میاد.
بلاخره بعد از مدتها امروز تونستم برم تو سامانه لعنتيشون و تم جديد و مسخره شو ببينم
چرا باز همه دانلودهاي رايگان رو زده تو محاسبه شده ؟
البته گمون نكنم ازم كم كرده باشه ولي چون مدتها بود نميشد ببينم كاركردم چه قدر بود اطلاع دقيقي ندارم
ولي باز چه بساطي قراره سرمون در بياد خدا ميدونه
باز از امشب دزدي شروع نشه خيليه
آقا چرا پینگ ناگهانی رفت بالا؟؟؟ از 4.2.2.4 500 شده!:n14:
چرا حساب من دوگیگ حجم داره؟من طرح خانوادم که باید یه گیگ شارژ بشه هر ماه:n19: