بهترین و خوشبوترین همونیه که خودت ازش خوشت میاد.ممکنه بهترین عطر از دید من برای شما یه عطر معمولی باشه و از بوش خوشت نیاد.پس فقط سلیقه خودت ملاکه و هیچ کس بطور دقیق نمیتونه کمکت کنه.نقل قول:
Printable View
بهترین و خوشبوترین همونیه که خودت ازش خوشت میاد.ممکنه بهترین عطر از دید من برای شما یه عطر معمولی باشه و از بوش خوشت نیاد.پس فقط سلیقه خودت ملاکه و هیچ کس بطور دقیق نمیتونه کمکت کنه.نقل قول:
دوستان من یه ادکلن مردونه میخوام برای فصل سرد یا چهار فصل، بوی خوبی داشته باشه و زیر صد تومن باشه ! چی پیشنهاد میدین ؟
آنتونیو باندراسنقل قول:
شاید!نقل قول:
تا اونجایی که من توی سفیر گلستان دیدم جگوار 60 تومنی نداریم!
آنتونیو باندراس کدوم محصولش ؟ آخه بیشتر ادکلناش خنک هستن.
سلام دوستان
این ادکلنه به درد بخوری هست؟؟؟؟
DIESEL FUEL FOR LIFE
قیمتشم اگه دارید لطف کنید
در کل مارک دیزل خوبه؟
پخش بو و موندگاریه متوسطی داره ، قیمتشم 150-160 ! کلا" مارک خوبیه !نقل قول:
سلام دوستان
محصولات شرکت Coco CHANEL تو تهران نمایندگی داره.دیروز تو پاساژ تندیس میدان تجریش بودم....چند تا از ادکلن و عطرهای چنل بود .....اما فروشنده گفت اینا اصل نیست!!!! روی عطر البته زده بود ساخت فرانسه!!!
سلام
برای فصل سرما عطری میخوام که بوی چوبهای جنگلی، چرم، توتون، ادویهجات گرم و یا ترکیبی از دو یا چند مورد از این موارد رو داشته باشه.
پخش بوش خیلی زیاد نباشه (برای استفاده روزانه میخوام، نه برای مراسم). کلن یه کار کلاسیک و مردونه.
اگه عطری که معرفی می کنید در حجم های زیر 50 هم هست، ممنون میشم که بگید این موضوع رو.
قیمت هم زیر 150.
ممنونم.
احتمالن از این عطرهای محصول چین استنقل قول:
که قیمتی حدود ۲۵ هزار تومان دارند
بزرگوار وقتی میفرمایید خوشبوترین! مگر میشود با آن توی چشم نبود؟ : دینقل قول:
YVES SAINT LAURENT / L'HOMME COLOGNE GINGEMBRE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
L’Homme عطری مجلل و مدرن از خانه ایو سن لوقن
مناسب برای مردان شهری و با کاریزما است. پرقدرت و جذاب با یک استیل مغناطیسی
افسونگر و منحصر به فرد. یک تعادل فوق العاده بین ظرافت و مردانگی خالص.
این محصول با ماندگاری بسیار طولانی در سال 2006 روانه بازار گردید.
رایحه اولیه: ترنج- سدر- لیمو- زنجبیل
رایحه میانی: برگ بنفشه- ریحان- فلفل سفید
رایحه اصلی: چوب صندل- سدر ویرجینا- خس خس هائیتی- دانه تونکا
غلظت: کلوژن
۱۰۰ میل
۱۵۰ تومان
احتمالا تسترش بوده که قدیم25جدیدا30 تومن میدن(تستر هم ساخت همون کشور اصلی هست دیگه)نقل قول:
(ببخشید اینی که گفتید داخل مغازه بود؟)
اصلش رو بخواید همون تندیس طبقه انتهایی نمایندگی سفیر هستش
----------------------
دوستان من کلا خیلی تحت تاثیر عطرit"s me
از جاکومو قرارگرفتم منتهی موندگاریش خیلی خیلی پایینه
حالا اساتید محترم این تاپیک لطف میکنن عطری با بوی مشابه با اینو معرفی کنن؟قیمتش مهم نیست فقط میخوام مثل it"s meباشه :(
کلا گرون بود.مثلا یه عطر 40،50 دلاری که تو ایران بود حدود90 تومن(اون موقع دلار نزدیک 2 تومن بود) ، اونجا میگفت 380 ریال . ریال اون موقع هم بود حدود 500 . یعنی در میومد 190 تومن .نقل قول:
دلار تقریبا 3.7 ریال عربستانه. یعنی این که این عطر 40،50 دلاری رو نزدیک 100 دلار میفروختن...
دوستان یه ادکلن مردونه میشه معرفی کنید 80 تومن بیشتر نشه و تا 4 ساعت موندگاری داشته باشه و اگه رودل نکنم 100 میل باشه :31:
ادکلن قبلیم euphoria بود به نظرم بوش عالی بود اما نمیدونم قلابی بود یا ضعیف چون زود بوش می رفت (چه رو پوست و چه رو لباس) فکر کنم 30 دقیقه :41:
سلام دوستان
ادوکلن دیزل DIESEL FUEL FOR LIFE رفتم سوال کردم قیمتشو میگفت 35 تومن به نظرتون مشکلش چیه که اینقدر ارزون میگفت؟؟؟
گویا قیمت واقعیش 150 تومن هست به نظر شما بخرمش یا تغلبیه و مشکل داره؟؟؟
جوابش خیلی ساده اس level 2یا 3 هستن!!نقل قول:
از قدیم گفتن هیچ ارزانی بی دلیل هیچ گرانی بی حکمت نیس!!!!
مونده گاری ندارن بیشتر از عطر توش الکل ریختن 70 درصد الکل 30 درصد عطر هس توش
نقل قول:
150 تومن؟
عزیز اگه شما اینو 150 جایی دیدید لطفا آدرسش رو بگید و مژدگانی دریافت کنید :دی
قیمتا رفته بالا دوست عزیز
cafe Gold Lableنقل قول:
توضیحاتش هم در لینک زیر قابل مشاهدست
علاوه براین بنظرم "انرژی از بنتون" هم عطر خوبی واسه استفاده روزانه هستش(چندماه قبل29تومن بود الان لابد گرونتر از این شده )
"اکسیژن لانوین" زنونه هم عطر خوبیه اونم رنج قیمتش مناسبه
پسنجر هم از" s_t_dupond" خوبه قیمتش نسبت به اونای دیگه که گفتم بالاتره
سی کی وان شاک ادکلن جدید کلوین کلاین ادویهای است و در ژانر اورینتال اسپایسی طیقه بندی میشودنقل قول:
از نت میانی به بعد رو به گرما حرکت میکند. گرم، تیره و تلخ-شیرین میشود، البته به سبکی مدرن و جوان پسند
این رفت و برگشتهای فست موشنوار جهانی نوآر نیویورکی را شکل میدهد که با نورهای نئون روشن شده است
۱۰۰ میلش ۹۵ هزار تومان
۲۰۰ میلش ۱۱۰ هزار تومان
قیمت دارم؛ البته از یک فروشگاه هم سوال کردم
۲۰۰ میلش بهم گفت ۲۰۰ هزار تومان
من همیشه کف قیمتی را که گرفتم مینویسم
سی کی زیر ۱۰۰ میل حجم ندارد
البته تق (ادکلنش؛ نه پرفیومش) ۵۰ میل هم با رنج قیمت شما همخوانی دارد
تق کلاسیک مردانه است ولی سی کی شاک کلاسیک نیست
سلام دوستان
جلد دوّم کتاب در حال اتمام هست. امیدوارم بتوانم هرچه سریع تر آن را منتشر نمایم.
شریف عطّار
uploadbaz.comنقل قول:
4shared.com
دوستان در مورد عادی شدن شامه به بوی عطری که استفاده میکنیم صحبت کنیم.
خود من مدت زمانی که از یه عطر استفاده میکنم شامه ام کاملا به بوش عادت میکنه و اصلا بوشو حس نمیکنم برای همین تعداد اسپری هایی که میکنم خیلی بیشتر از حد معمول میشه.
و اینکه چه مدت زمانی طول میکشه تا عطری که روی پوست اسپری بشه بوش فیکس بشه؟ کسی در این دو مورد تجربه ای داره؟
اترنتی آکوا کلوین کلاین
۱۰۰ میلش شده ۸۸ هزار تومان
سی کی بی
۱۰۰ میل هم ۶۲ هزار تومان
این قیمتهای شکسته شده یکی از سایتهای فروش عطر است
که به گران فروشی هم معروف است
شما اگر بگردید از این پایینتر هم میتوانید پیدا کنید :)
شما وقتی عطری را اسپری میکنید ۱۰ دقیقه بعد باید بویش کنیدنقل قول:
تا بتوانید بوی نت اول حس کنید.
من همیشه ادکلنهای ۱۰۰ میلی که میخرم به ۵۰ میل نرسیده دیگر ازشان سیر میشوم
میروند کنار تا دیگر گهگداری ازشان استفاده کنم؛ بیشتر وقتها هم هدیهشان میدهم به رفقایم
همین طور که شما گفتید عادی شدن شامه به بوی عطری که استفاده میکنیم
البته ادکلنهایی هم بودند که تا ۱۰۰ میلشان را با اشتیاق استفاده کردهام
و وقتی داشتند تمام میشدند غصهام شده بود؛ چون من اصلن توی عمرم هیچ ادکلنی دوبار نخربدم :)
آقا مجتبای عزیز
شامّه ی انسان به هر بویی عادت می کنه و بعد از چند ثانیه دیگه متوجّه بویی که پیرامونشو گرفته نمیشه. این یک پدیده ی طبیعی و عادّی هست و در مورد تمامی انسان ها صدق می کنه.
به نظر من بهتره بجای اینکه تعداد پاف های موقع استفاده از عطر رو زیاد کنی، اون پاف ها رو با فاصله ی زمانی یکسانی در طول روز پخش کنی. مثلاً بجای اینکه یک بار 10 پاف از عطر ساعت 8 صبح اسپری کنی. هر 5 ساعت 5 پاف اسپری کن.
چرا که در صورت اوّل، عملاً شما در ابتدای روز، بوی عطر غلیظ و قوی و احتمالاً غیر قابل تحمّلی داری. ولی پس از چند ساعت، رایحه ی عطر شما اونقدر ضعیف می شه که دیگه قابل استشمام نیست. ولی اگر به این پیشنهاد عمل کنید در طول روز رایحه ی یکنواخت و ملایمی داری.
در مورد فیکس شدن بوی عطر:
فیکس کردن عطر به معنای تکنیک هایی که توسّط عطرساز استفاده می شه که ماندگاری عطر روی سطح مورد استفاده بیشتر کنه. ولی فکر می کنم منظور شما از فیکش شدن رایحه اینه که کی بوی عطر دیگه تغییر نمی کنه؟
برای پاسخ به این سوال باید بدونیم که مواد اوّلیّه ی سازنده ی عطر به سه بخش تقسیم می شوند:
نوت اوّلیّه: موادی که طی یک ساعت اوّل استفاده از عطر تبخیر و استشمام می شوند و رایحه ی اوّلیّه رو می سازند؛
نوت میانی: موادّی که تا 12 ساعت اوّلیّه ی پس از استفاده از عطر تبخیر و استشمام می شوند و بعد از اون دیگه این مواد از روی سطح مورد استفاده کاملاً بخار شده اند؛
نوت پایه: موادّی که بیشتر از 12 ساعت و بسته به شرایط و مادّه، بعضاً تا هفته ها و حتّی ماه ها ماندگار هستند.
معمولاً پس از اینکه نوت میانی بخار شد و رایحه ی نوت پایه پدیدار گشت، دیگه بوی عطر تغییر نمی کنه و ثابت می شه تا اینکه کم کم مولکول های مواد اوّلیّه از روی سطح مورد استفاده کم شده و بوی عطر ضعیف و ضعیف تر می شه و دیگه استشمام نمی شه.
پس در پاسخ به این سوال که کی بوی عطر دیگه تغییر نمی کنه باید پاسخ داد:
حدّاکثر بعد از 12 ساعت بوی عطر ثابت می شه ولی این زمان بسیار زیادیه. بعد از یک ساعت و پس از بخار شدن رایحه ی اوّلیّه عطر نیز تقریباً رایحه ی عطر یکنواخت می شه.
اگه قسمتی از جوابم مجهول بود بفرمایید واضح تر بیان کنم.
شریف عطّار
کتاب اصول و شیوه های عطرسازی، جلد اوّل، عطّاری فاخر را می توانید از لینک ذیل دانلود نمایید:
شریف عطّار
سلام گرم خدمت شریف عطار گرامینقل قول:
امیدوارم حالتان خوب باشه
از اینکه این کتاب رو برای علاقه مندان در اینجا قرار دادید به نوبه خودم سپاس گذارم
امیدوارم همیشه و همه جا در کارهایتان موفق و سلامت باشید
فرید جان
خواهش می کنم. ممنون می شم که شما و دیگر خوانندگان کتاب نظرات و انتقادات را در خصوص محتوای کتاب برام ایمیل یا اینجا بیان کنید.
شریف عطّار
حتما با کمال میل خواهم خواند و استفاده خواهم کرد.نقل قول:
ما که کوچکتر از این هستیم که بر مطالب کتاب نقدی داشته باشیم ولی تعریفش را خواهیم داد:11::11:
ممنون از شما جناب شریف عطار با توجه به اطلاعات خوب و مطالعه ای که در این زمینه داشتید میشه نحوه صحیح استفاده از ادکلن مثل نوع اسپری کردن، محل اسپری کردن و اینکه بگید چه مدت زمانی بعد از آخرین اسپری که میزنیم بوی قابل قبولی به مشام میرسه و به اصطلاح اگه میخوایم جایی بریم چه مدت قبلش باید ادکلن رو اسپری کنیم؟
دوستان یک عطر برای پاییز و زمستون میخوام.
از این چنتا کدومش رو توصیه میکنید؟
Kenzo. Jungle Homme
Ferrari. Essence Oud
Calvin Klein. Ck One Shock For Him
Ralph Lauren. Ralph Lauren 2
Van Cleef & Arpels. Midnight In Paris
اگر هم هیچکدوم، یه عطر معرفی کنید که ترجیحا کلاسیک و ماندگاریش بالا باشه، قیمتش هم زیاد مهم نیست ولی دیگه فضایی نباشه.
و اگر سایت یا جای مطمئنی رو میشناسید تو پیام خصوصی بهم بگید. ترجیحا سایت چون فعلا وقت بیرون خرید کردن رو ندارم.
ممنون
عطر زنونه خوب با بوی غیر میوه ای زیر 50 تومن :sq_1:. ماندگاری خیلی بالا الان پیدا میشه؟برای محیط رسمی
سلامنقل قول:
در خصوص نوع اسپری باید بگم تا جایی که ممکنه می بایست از نقطه نزدیک به سطح مورد استفاده مثل پوست، لباس یا نوار مقوّایی اسپری نمود تا تمامی عطر خارج شده از افشانه روی سطح قرار بگیره و در هوا پخش نشه. اگر تمامی مولکول ها روی سطح قرار بگیرند طبیعتاً قدرت و ماندگاری رایحه افزایش خواهد یافت.
محل اسپری: اگر دنبال دوام عطر هستید به ترتیب مقوّای ضخیم (نوار یا دستمال کاغذی ضخیم) و کتان (لباس) بهتر از پوست عمل می کنند. چرا که مولکول های عطر را به دلیل خنک بودن سطح و چسبندگی بیشتر مدّت زمان بیشتری روی خودشان نگاه می دارند. دوّم اینکه خنک تر از دمای پوست هستند و به دلیل انرژی گرمایی موجب تبخیر مولکول های عطر نمی شوند. در نتیجه ماندگاری عطر بیشتر می شه.
از لحاظ انتشار: نقاط گرم پوست مانند جاهایی از بدن که نبض دارند مثل پشت گوش، روی مچ دست، زیر گردن و داخل آرنج به دلیل انتقال انرژی گرمایی بهتر مولکول های عطر را منتشر می کنند تا جاهایی که نبض ندارند. پس استفاده از عطر در این مکان ها از بدن باعث می شه که از فاصله ی دورتری عطر شما استشمام بشه به نسبت اینکه همون عطر رو در مکان های سرد پوست یا روی نوار کاغذی و لباس استفاده کنید. همچنین استفاده از عطر روی کاغذ (نوار یا دستمال کاغذی ضخیم) و پیراهن کتونی باعث می شه انتشار عطر کمتر از انتشار روی پوست باشه.
از لحاظ بهداشتی: با توجّه به اینکه در عطرها مواد شیمیایی استفاده می شوند بهتر است عطر در تماس مستقیم با پوست و مو قرار نگیرد. چه بسا موجب ضرر و زیان به پوست و مو بشوند. لذا از لحاظ بهداشتی بهتر است به ترتیب عطر را روی نوار مقوایی سپس روی لباس و بعد از اون روی پوست استفاده کنیم. یعنی تا جایی که امکان داره می بایست از استفاده ی مستقیم عطر روی پوست خودداری نماییم.
رایحه ی قابل قبول پس از گذشت چه زمانی هویدا می شه؟
معمولاً خوش بوترین نوت عطر، نوت میانی است. چرا که معمولاً رایحه ی گل ها در این نوت قرار داره. نوت اوّلیّه معمولاً رایحه ی اسانس پوست مرکّبات و سبزه ی تازه چیده شده (نوت سبزبو) داره. پس به نظر می رسه بعد از یک ساعت، رایحه ی عطر لطیف تر، ملایم تر و ثابت تر (حداکثر تا 24 ساعت) می شه. پس استفاده از عطر یک ساعت قبل از جلسه یا مهمانی زمان خوبی هست. تا در این یک ساعت رایحه ی اوّلیّه تبخیر و با رایحه ی ملایم تر، خوش بوتر و ثابت تری (رایحه ی میانی) جایگزین بشه. البته ممکنه یک عطّار، نوت اوّلیّه ی خیلی خوبی ترکیب کنه تا مشتری با استشمام رایحه ی اوّلیّه ی عطر، قانع بشه که عطر رو بخره. ولی اون دست و دل رو برای نوت ثانویه (میانی) و نوت آخر (پایه) نذاره. بنابراین نمی شه صد در صد تضمین کرد که نوت میانی همه ی عطرها بهتر از نوت اوّلیّه است.
در عطرهای خطّی (linear) که رایحه ی عطر از ابتدا تا انتها تغییر نمی کنه فرمول بالا گفته شده دیگه صدق نمی کنه. یعنی به محض اینکه شما عطر رو استفاده کردید و الکل عطر تبخیر شد (در عرض 5 دقیقه) رایحه ی عطر هویدا می شه و این رایحه تقریباً تا آخر بی تغییر باقی می مونه. لذا در این نوع عطرها بهتره 5 یا 10 دقیقه قبل از میهمانی از عطر استفاده نمود تا بوی الکل از بین بره و به مشام نرسه.
شریف عطّار
سلامنقل قول:
اگر شما عطر را برای محیط رسمی می خواهید پس بهتر است سراغ رایحه های آکوآتیک (بوی اقیانوس، دریا، ساحل، رودخانه) سرد (که احساس خنکی را منتقل می کنند) و چوب بو نروید و عطرهای شیرین (وانیلی و ماندگار) مشک بو (ماندگار) و کمی گل بو را انتخاب کنید. بورس فعلی بازار عطر زنانه در ایران ترکیبی از رایحه های شیرین، میوه ای (فواکه) و گل بو است.
با عرض شرمندگی من خیلی برند و قیمت نمی شناسم و از اساتید درخواست می کنم بر اساس موارد فوق به شما پیشنهاد برند بدهند.
شریف عطّار
من عطر belle dopium رو خریدم ولی الان فهمیدم زنانست
میگم برای مردا ضایع نیست استفاده بشه؟
کسی متوجه میشه زنانست؟
25 تومان خریدم 90 ml گرون نیست ؟
وااا دوست عزیز اول اینکه الان توی این شرایط بازار شما عطر 25تومنی نمیشه گیر بیاری مگراینکه تستر بگیری! دیگه حتی عطرای ریو هم این قیمت نیستن!نقل قول:
بعد الان اپیوم خریدید بااین قیمت و ...:sq_14:
یک چیزی بگم عطرای yves saint laurentیعنی برندی که از اون این عطر رو اسم بردید کلا جز عطرای گرون فیمت هستند که در شرایط حاضر دست کم قیمت عطر اصلش (belle)باید 200تومن باشه!!!
نقل قول:
والا تاجایی که من اطلاع دارم کلا عطر زنونه زیر 50تومن درحال حاضر چیز خوبی پیدا نمیشه!(فقط دومدل عطر از بنتون میشناسم با این قیمت تازه اگر اون هم باز زیاد نشده باشه!)
یک مدل عطر ایوروشه هم دیده بودم چندین ماه قبل42تومن بود تازه حجم کمش! الان که خیلی بعیده این مونده باشه!!!
هالووین هم که خدارحمت کنه جدیدا شده 100تومن! یک زمانی جز کم قیمتها محسوب میشد!
میتونید نمایندگی oriflame(درتهران طبقه پنج بازار قائم) شهرهای دیگه هم نمایندگی مربوطه ،مراجعه کنید چندمدل عطر دارن در همین حدود قیمت که بنظرم (diamond musk)بوش جالبه پرفیوم هم هست اما در مورد موندگاریشون مطمئن نیستم!قیمتش در همین حدزیر50تومن هستش:sq_24:
این عطر هم جدید اومده حجم 30میلش 40هزار تومن هست البته حجم های کم معمولا کمیاب هم هستند امیدوارم که بیابید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درغیراین صورت باید برید سراغ عطرهای سری ریو که مشابه عطرای خوب رو کار کردند که این هم ماندگاری بالا نداره ! مگر اینکه مدام تمدید کنید!
حالا باز شاید اطلاعات من ناقص باشن اساتید محترم این تاپیک میتونن بهتر راهنماییتون کنن
Xeryus Rouge از نظر پخش بو عطر خوبی هست ؟ و نظرتون درباره بوش چیه ؟ ( خودم تست کردم خوشم میاد ازش )
تعریف Ferrari. Essence Oud رو زیاد شنیدم،از بین عطرهایی که معرفی کرده بهتره البته من تستش نکردم.نقل قول: