به اسپلایی که قابلیت متوقف کردن دشمن رو دارن میگن .(و همچنین به افکتشون)نقل قول:
مثل Stun ، Snare و ... .
Printable View
به اسپلایی که قابلیت متوقف کردن دشمن رو دارن میگن .(و همچنین به افکتشون)نقل قول:
مثل Stun ، Snare و ... .
اون سرویس که دوستان قبلا گفتن الان این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گذاشته میتونید تست کنید کانکش تست دادن
فقط قیمت مقایسه کنید دوستمون نامحدود زمانی داده بود...
محتوای مخفی: خداحافظ دوستان
راستی این کاربر فعال چون کم پیدا میشه امیر جان خواستی بردار از همین الان ..........
ماشالا به شما که اینقد پرو هستی کی ما ایرانیا میخوایم پی ببریم بزرگترین نوب خودمونیم بیچاره روسا ما که ترول تریم...:n23:نقل قول:
Crowed controlنقل قول:
به هر چمپی که ابیلیتی داره که به هر نحو به بازیکنای دشمن رو stunn, slow,silence,snars,blinds,fear ,... میکنه میگن CC داره مثل tryn,ashe,amumu ,Leona,...
ziggs که خیلی خوبهنقل قول:
یعنی بدبختی ما تا این حده که تو مود Draft pick از ترسم که یه وقت نبازیم میام چمپای ت-خمی رو بن میکنم که یه وقت هم تیمی هام پیکش نکنن بعدش طرف میاد میگه چرا zigg رو بن کردی:n03::n04:
اگه بلد باشی بازی کنی البته
داداش تو رو خدا نخندون ما رو خخخخخخ :n08:نقل قول:
دیگه الان هر کسی میدونه آخره بازی op نرین champ yi هست. :n10:
یادت رفت بگی passive ulti رو، هر 3 تا اتک مااااااااااادر بگرید :n09:نقل قول:
امروز می خواهم طرز صحیح باختن مثل سگ رو با یه تیم نوب آموزش بدم :n28:
وقتی ساپورت میری و damage dealt تو از همه بیشتره دلت می خواهد فقط بمیری و دیگر هیچ :n04: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اخه با اینترنت ایران میخوای bf4 بازی کنی ؟! گرافیک هم که نگو ....
همین lol ت..می لگ وقتی میندازه ادم اعصابش خرد میشه دیگه fps که نگو
آقا این vpn این شرکت عالیه پینگم تو بازی شد 90-100 بدون هیچ لگی البته برای رفیقمه من بوزر پسورد ازش گرفتم چند دست رفتم :n02:نقل قول:
یکی دیگه از دوستام wireless این شرکت داره اونم پینگش 100 ایناس کلن فقط مودمش 350 تومانه :n04:
دوستان من امروز که بازی رو اجرا میکنم error میده. کسی میدونه مشکل از چیزه؟
سلاممن پینگم عالیه و تایم اوت هم ندارم ، اما چند بار در بازی dc میشم ، مثل زمانی که اینترنت فیلتر شده بود.شما مشکل dc ندارید؟
وسطا ی بازی خب اره yi شیششو روشن میکنه همه چمپا رو درو میکنه ولی اخرا ی بازی همه میدونین که 100% فوکوس تیم رو yi هستش حتی اگه W رو استفاده کنه هم اخرش میمیره کلا هیچ چمپ mele اتکری اخر بازی زیاد شاخ نمیشه مگر اینکه یه ابیلیتی کوفتی زهره ماری داشته باشه بتونه وسط دشمن بمونه گنک نشه و دمیج بزنه (مثال = 6tryndamere )نقل قول:
من هم تا چند وقت پیش نمیدونستم ولی خیلی از پلیرا الان میدونن که ADC فقط مخفف Attack damage carry نیس که هر چمپی که AD بسته بشه ADC . فقط به چمپا ی ranged مثه Ashe - Quinn - Catlyn -Miss Fortune که دشمن سخت تر میتونه روشون فوکوس منه و رنج هستن گفته میشه
ADC نه, Marksman :n09:نقل قول:
نقل قول:
خب معلومه باید می باختید. بازی 57 دقیقه طول کشیده در صورتی که من به چمپ های دوتا تیم نگاه میکنم تیم شما یه چمپ Late game نداره در صوذتی که تیم دشمن 2 تا چمپ Late game داره Leona و Trundle که تو team fight نقش مهمی رو ایفا میکنند. در صورتی تیم شما می تونست برنده بازی بشه که زیر 30 دقیقه بازی رو تموم میکرد.
دومآ zac باید tank بازی می کرد و خود شما Blade of the ruined king نبستی که از حیاتی ترین آیتم های Adc هستش.
و از همه مهمتر بردن یک بازی به تعداد Kill/Death/Assist بستگی نداره. البته یک نکته ظریفی هست تو Assist که برای تیم حریف 86 به 78 بیشتر هستش که نشان دهنده هماهنگی و توانایی بیستر تیم حریف تو Teamfight هستش.:n26:
سلام من برگشتم
زندان بودم 2 ما بدون ملاقاتی خوب چه خبر ! ؟:n16:
داداش شما مثل اینکه اصلا تو جریان نیستی، zac دقیقه 30 بازی ترول کرد هر چی تانکی داشت فروخت وارد خرید پرید تو بیس تیم مقابل کاشت اونجا بد که مورد اومد تو بیس فول ad رفت واقعا باید ببریم؟ وقتی damage dealt لوکس ما (support) از lissindra و fizz بیشتره ؟ liss و zac ترول کردن ریدن به بازی اونها سه بار surrender دادن ولی vote نشد. در ضمن آیتم های من خیلی هم خوب بودن تنها کسی بودم که حتی tank ها رو تو 3 sec می کشتم هیچ احتیاجی هم به Blade of the ruined king نداشتم چون یه جای آیتم من رو می رفت مجبور شدم بفروشم تا frozen mallt بگیرم که تانک هم بشم برای تیم. آقا نمی دونی الکی قضاوت نکن هیچ کس نمی تونه با یاری که troll میکنه ببره.:n15:نقل قول:
فقط بازم می تونم بگم تو رو خدا ما رو نخندون چون ندیدی yi، fiora, tryn,.... بپرن وسط 5 تا تک به 5 پنتا بگیرن. دقیقا مثل ursa warior تو dota allstar. هر کسی میدونه آخر بازی ad می بره مخصوصا از نوع attacker مثل yi و fiora آخر بازی کل تیم حریف رو درو می کنن. در ضمن تو تیم فایل قرار نیست yi دعوا رو شروع کنه که بخان روش focus کنن. بله عزیزم :n24:نقل قول:
بکس اون سایت چی بود که مشخصات هم تیمی هاتو مینوشت مثل سیلور هستن یا .... ؟
پس Zac خیاره ؟نقل قول:
نقل قول:
ای بابا این ریوت هم که ما رو ........
یا قطعه یا لگ داره یا 20000 تا بوزر دارن لاگین می کنن :n22:
در ادامه ی حرف دوست عزیز این سایت ها هم هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی تو بازی هستی میخوای ببینی بقیه چطورن با چمپ هاشون و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دومی جالب تره) برای اینکه ببینی دوستت اوضاعش چطوره و...:n01:
باز draven دیدم حوس draven کردم:n02:
اصلا یه وضعی شده میگه draven خودتونو بسازید بفرستید:n09:
mmosite.com پر از draven های league of draven هستش:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08:
اه ه ه ه ه ، بسسسسه دیگه!:n02: دیگه داره حالم از هر چی draven و سیبیله!:n02: به هم میخوره.نقل قول:
بعدشم پس تو این عکس draven ،ziealan کجاست؟ :n10:
بعد بعدشم این عکس آخر مورد اخلاقی داره هااااا! :n02:
وای عکس اخر :)))))))))
پهن شدم کف زمین ار خنده هنوز دارم میخندم
Draven هست دیگه بچه بازه:n02: :n08::n08::n08::n08::n08::n08:
با این که خیلی از jayce متنفرم ولی تو این عکس دلم به حالش سوخت
Jayce جزو خفن تریناس!نقل قول:
چجوری متنفری تو؟ :n13:
Jayceبرای من همیشه لگ درست میکنه خیل عجیبه.هر وقت با این چمپ میرم تو بازی پر لگ اهمیتی هم نداره پینگم چنده یا تایم اوت دارم یا نه.
:n27:
منم از jayce بدم میباد گیم پلیش خیلی ت.خ.م.ی هست اما خیلی شاخه :n02:
این بازی هم پدیده ایه برای خودش
الان هیچ تایم اوتی با سرورهای دی ان اس ندارم
البته 4.2.2.4 کلا سرورش خاموشه :n02:
اما با سرور بازی یک در میان تایم اوته!
این هم سندش :n07:
ظاهرا با همون 4.2.2.4 مرتبط بود
الان که اون درست شد بازی هم اوکی شد :n13:
عاغا یه چیزه خیلی جالب انگیز کشف کردم :n19::n19:
برین twivested treeline یا همون 3به3 بعد یه باس داره اون بالا شبیه عنکبوت ولی خیلی گندس (اسمش یادم نیس:n02:)
بعد با تیم برین جلوش دنس برین یهو اونم دنس میره:n19:
خعلی باحاله....(واسه کسانی گفتم که نمیدونستند مثه خودم)
چه باحال، نمیدونستم،
ولی خوب دنس حرامه، سعی کنید دنس نرید زیاد، یا با چمپ های مذکر دنس برید :n09:
آقا این Lucian کی میاد؟
تستش کنیم ببینیم چطوره
حجت الاسلام فتوا نده :n08::n08:نقل قول:
عزیزم حالا از کجا میدونی این IP ماله سرور بازیه؟ اگر یه سرچ کنی می بینی ping سرور های lol که مربوط به توی گیم میشه بستس و شما نمیتونی پینگ رو بگیری. ممکنه مال صفحه لاگین باشه یا lolclient ولی برای توی بازی نیست.نقل قول:
اگه بگی تو کدوم سرور بازی می کنی شاید بتونم ip اون رو برات در بیارم.
eune.leagueoflegends.comنقل قول:
پینگی که با این دارم درست همونه که تو بازی دارم عزیزم
نمیدونم میتونم منظورمو درست بت برسونم یا نه ولی دو تا چمپ هستن یکی jayce و یکی nidalee مثه پلو پز همه کاره میمونن همه چیز دارن ولی هیچ چی ندارن. یعنی مثلا اون اصالتیو که باید داشته باشنو ندارن . وقتی که از رنج به میلی تبدیل میشن تو 1-2 ثانیه هرچی dps دارن رو میکنن بعدش که اسپلاشون میره تو کولدان دیگه میشینن نگا طرف میکنن.نقل قول:
به این دسته میگن Assassin, ولی نه Nid نه Jayce هیچکدوم Assassin نیستن (Kha,Fizz,Zed,Veigar <- Assassin,...)نقل قول:
AD Nid که کلا تانکه با فوکوس روی AA و Q در حالت Cougar
AP Nid فقط قبل از Teamfight بدرد میخوره, با Q جون دشمن رو کم میکنه تا وسط Teamfight تیمش با یه سری کم جون رو برو شن
Jayce هم تقریبا ترکیبی از این دوتاست با Cannon Q+E جون دشمن رو کم میکنه و وسط Teamfight با Cannon W, Cannon QWE دمیج میزنه
اضافه کنم که CDهای Jayce خیلی کمه و کم پیش میاد شما Stanceو عوض کنی و چیزی رو CD باشه (بجز Cannon E !) :n26:
روی client که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته با ادمین هم ران کردم اما نشد . کسی میدونه مشکل چیه ؟