دوست عزیز ، نوشته ام از 12:35 میگذارم تا 6:55نقل قول:
Printable View
دوست عزیز ، نوشته ام از 12:35 میگذارم تا 6:55نقل قول:
نقل قول:
بی خیال کجاش بد نیست
من سرعتم قبل اینا در طول روز 150 حتما میشد ضمنا با idm تا 200 میرفت
مثلا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبها ولی خوب همه افت سرعت دارن من وضعیت شبهام اونجور بود حدود 30-40 .
اما 10 روزی میشه که همه چی گند شده در طول روز بالاتر از 60 نمیره . شبها هم که حدود 10 - 12 میچرخه .
pol 256 شهرستان
من امروز جز یه دفه که dc شد مشکل خاصی نداشتم.
دانلود دیشبم که عالی بود.
256 محدود تهران
فکر میکنم مثل قضیه 12:30 تا 1 هست که نباید دی سی بشی.6 تا 7 هم نیباید دی سی بشی.البته من حدس میزنم رفیق،مطمئن نیستم.اگه هم تو حجم مصرفی نزده شاید ماله این اپدیتی سایت هست که دارن انجام میدننقل قول:
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
داش امین مرکز مخابراتیت عالیه و مثله اینکه خیلی خلوته :27:نقل قول:
دوست من تو عکسی که شما از گزارش کارکردتون گذاشتید نوشته شده مدت زمان استفاده 592 دقیقه!نقل قول:
پس یعنی شما از ساعت تقریبا 9 کانکت بودید تا ساعت 6:55 اگه شما بقول خودتون 12:35 مجددا کانکت شدید
باید تو گزارش مصرف نوشته میشد!
از این ببعد با بادی گارد بگرد چون احتمالا ترور بشی:31::31:نقل قول:
اخه تازه 1 ساله پارس اومده تو مرکز ما.نقل قول:
هنوز مثه مراکز دیگه شلوغ نشده .
خدا کنه هیچ وقت نشه.:31:
فعلا که اوضاع خوبه دارم حداکثر استفاده رو میکنم که اگه بعدا افت کرد دلم نسوزه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیالت تخت رفیق بدخواه نداریم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرویس POL256 بندر انزلی
داداش ما هم انزلیم با چه مدرکی 256 بهت دادن؟نقل قول:
داداش مدرک سیخی چنده؟!؟!:31:نقل قول:
من اینترنتی شارژ میکنم مشکلی پیش نمیاد!!!:46:
با سلام
اقا من مودم Symphony Sy602 دارم
الان چون گوشی و iPod دارم می خوام مودم وایرلس tplink 8901g بگیرم که ماله پارس نیست
آیا مشکی پیش نمیاد؟
و بعد از خرید مودم برای وصل شدن به اینترنت چه کار یاید کنم؟
نقل قول:
مدرک نمیخواد که ................
البته شنیدم بعضی جاها گیر الکی میدن !!
به من که گفتن هر سرویسی بخوای میشه .
چند وقته پارس حالش بده
256 الان
عدسی رو از کجا بگیریم؟ نصبش چطوریه؟نقل قول:
آقا خوندم بچه های پارس گفتن دانلود شبانمون کمه
مثلا 500مگ
من شاتل بودم دارم میام رو پارس 1مگ دارم میگیرم
باشون هم طی کردم کارم با نته یکم از سرعت اصلی سرویس بیاد پایین تر شرکتو رو سرتون خراب میکنم:دی
ولی با شاتل 512 بیشتر از 500مگ برام رویا بود
مثلا گادفادر میخواستم 700مگ دانلود کنم دو شب طول کشید
حالا ببینیم این چیه
بدبختیه
ایرانم شد جا؟
والا فک میکنم برق کارا داشته باشن.نقل قول:
نصبش هم کاره شما نیست باید خودشون نصب کنن.
با اسپیلیتر و میکروفیلتر کارت راه نیفتاد...؟؟؟
دوست من مودم ها از یک سرویس استاندارد استفاده می کنندنقل قول:
پس یعنی 99 درصد مودم های موجود در بازار با تمام سرویس دهنده ها هماهنگ هستند
اینکه شرکت ها میگند که فلان مودم مشکل داره یا با سرویس ما همخونی نداره حرف مفتی بیش نیست
مودم های TP-Link از اونجایی که ساخت کشور دوست و برادر!!چین هست بخوبی با تمام ISP ها هماهنگ
هست
سلام.از دوستان عزیز خواهش میکنم به تاپیک زیر برید و در انتخاب مناسب ترین اینترنت شبانه تاپیک رو یاری کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=493044
قوانین:
1.فقط افرادی که از سرویسهای محدود استفاده میکنند پست دهند
2.سرویسهای خود رابه صورت زیر معرفی کنید:
نام شرکت ارایه دهنده اینترنت شهر و نوع سرویس انتخابی(مثلا 2 گیگ 512)
سرعت روزانه
سرعت شبانه
مدت زمان شبانه رایگان(مثلا 5 ساعت)
با تشکر
اینترنت من صبح تاحالا قطعه.چراغ اینترنت مودمم روشن نمیشه.البته اینترنت کانکت میشه ولی سند و رسیو نداره
الانم با دایل آپ اومدم.
کسی همچین مشکلی نداره ؟
دوستانی که کبکشون خروش می خونه و شبانه 4GB به بالا دانلود دارن ... وضعیت دانلودشون اینطوریه دیگه ؟!! :
من اکانت 128 دارم و دیشب دانلود شبانه برای اولین بار اینطوری شده بود !!! چه کار کنم همینطوری بمونه ؟!! :31:
یکی دیگه از بچه ها مشکل داشت.نقل قول:
من مشکل حادی ندارم. فقط گاهی اوقات سرعت میره بالا و میاد روی صفر و دوباره از اول ...
به نظرم نویز خطم بالاست و با عدسی میشه مشکل رو حل کرد.
یک بار شبکه شاتل قاطی کرده بود محدود سازی اسپیدشون پریده بود اینطوری دانلود میکردم:دی
این سرعت آرزوئه:دی
حالا من دو شنبه میرم مخابرات ببینم سریع وصل میکنن یا نه
فقط یک سوال از بروبکس پارس
من دارم 1Mb میگیرم
منطقه مخابراتیمونم راه اهن و خیلی خلوته انگاری
به نظرتون کار درستی کردم که شاتل 512 با سرعت زوری 60کیلوبایت بر ثانیه رو ول کردم و اومدم روی پارس؟
یعنی میرزه که پولی که به 512شاتل میدادم به 1مگا پارس بدم ؟
فقط به درگاه خدا دعا کن.نقل قول:
البته راه دیگش که برادر reb گفتن اینه که اون 8-9 نفری که باشما share هستن ترور کنی یا کابله تلفنشون رو از بیخ نابود کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه منم شنیدم این عدسی یه مقدار گرونه ولی اگه بزاری عالیه.نقل قول:
این صفر شدن دانلود برای منم یکی دوبار پیش اومده ولی فک نمیکنم ربطی به نویز داشته باشه.
دقیقا پارس آنلاین یه چیز گنگ و نا معلومیه امکان داره با سرعت 1 مگ سرعت دانلودتون به 300 یا شاید هم بیشتر برسه امکان داره به زور به 100 برسه هیچ اعتباری نیست بستگی به شانست دارهنقل قول:
منم وقتی که میخواستم از پارس سرویس بگیرم مسئول فروششون گفت مرکز مخابراتی شما ( پیروزی) یکی از مراکز مخابراتی خلوت ماست و به راحتی با 128 سرعت دانلود شما به 100 تا 150 میرسه منم با همین حرف ها گولشون رو خوردم و سرویسم رو وصل کردم وقتی که وصل شد به زور سرعت به 16 میرسه وقتی هم که زنگ میزنی به پشتیبانی یه سری مزخرفات تحویلت میدن
پس فقط راهنمایی که من میتونم بهت بکنم اینه که هواست رو جمع کن
پارس بهم گفتن منطقه مخابراتی شما چون خلوته سرعتتون بالاس
میگم بین چند نفر شر کردید میگن حداکثر تا 4 چون شلوغ نیست
حالا بگیریم ببینیم چی میشه
ولی شاتل دیگه خیلی اذیت میکرد
پشتیبانی توپ سرعت 0
داداش چه پشتیبانی ای ؟؟!!نقل قول:
ما که هر وقت زنگ زدیم یا مشکل از ما بود یا مخابرات !!!
یه بار نشد قبول کنن که مشکل از خودشونه :13:
نمیخوام بگم پارس اینترنتی که میده به مردم مزخرف تر از بقیه شرکتاست ولی چیزی و که مطمئنم اینه که دزدتر از خودش نمایندگیاشن.خیلی سیاست کثیفی داره پارس
اون اولش هم که یه نفر میخواد نمایندگی پارس و بگیره فک کنم اول چندتا تست ازش میگیرن ببینن ذاتا دزد هست یا نه اگه نبود بهش نمایندگی پارس آفلاین و نمیدن :27:
اینایی و که گفتم حاصل تجربیات بیش از 3 سال سر و کله زدن بنده با این کلاهبرداراست
اتفاقا برای من خیلی خوب بودنقل قول:
کارشناس فروش خوبی رو پیدا کردم شماره داخلیشو گرفتم فقط از اون حل میکردم
شده بود 4صبح زنگ میزدم درست میکردن
عالی بودن
کسی مشکل منو داره ، وقتی میرم تو مدیریت سرویس هیچ گزارشی مبنی بر اینکه استفاده کردم نمیزنه ، از امروز صبح قاطی کرده ، 10 بار کانکت و دیسکانکت شدم ولی هیچی ثبت نشده و حجم هم همونیکه صبح بود !!! فکرکنم دیشب بد جوری اکانتمو شارژ کرم:31: زنگ زدم به پشتیبانی میگه سایت کلا" مشکل پیدا کرده.
من امروزم مثل 4 روز پیش دانلود ردیفی نداشتم... سرعت بالای 50 بزور میرفت.... دیشب برای شما شب پر برکتی بود یا؟ :13:
این مشکل دیروز برای من پیش اومده بوده. حجمی نشون نمیداد !! :31:نقل قول:
عجب بدبختی گیر کردیم ها من 512 30GB دارم شک کرده بودم که بیشتر از اون چیزی که دانلود میکنم ازم کسر میشه امروز حسابی دقت کردم حساب کردم فقط 1400MG دانلود کردم وب گردی و هیچ کار دیگه ای هم نکردم اما رفتم تو سایت دیدم 1658MG کم کرده ازم. زنگ زدم پشتیبانی میگه اشتباه میکنید و من اسرار کردم گفتم مطمئنم گفت به ما مربوط نمیشه فردا زنگ بزن قسمت فروش ..
باید ببینم فردا چی میشه ولی فکر کنم دارن دزدی میکنن اینجوری پیش بره دیگه نمیگیرم 63 هزار تومن دارم پول میدم ماهی ...
سلام. برای اشتراک باید حضوری رفت؟ یا از سایت اقدام کنیم بهتره؟
حضوری بری بهتره
من خواستم از سایت اقدام کنم دیدم اینا کلا شوت میزنن:دی
دیشب رفته بودم خونه اون بنده خدایی که بخاطر مودم یه هفته علافش کرده بودن سرعت ماکزیمم چه قبل از 1 و چه بعد از 1 یعنی حداکثر سرعت ممکنه:31:نقل قول:
دلیلش هن اینه که منطقه تجاریه و کاربر خفن نداره که 1 تا 7 بذاره واسه دانلود اینا هم همینطورن یعنی چیزی دانلود نمیکنن و اگه دانلود کنن در ساعتهای غیر مجانیه.
لعنت به پارس آنلاین.امروز همش نتم قطع وصل میشد الان 5دقیقه میشه که درست شده:grrr:
آخه 30 گیگ رو میخوای چیکار، پسر خوب؟! :24:نقل قول:
256 8G یا نهایتا 256 20G بگیر، آنچنان فرقی با این سرویست نداره.
دانلود شبانه در ماه ، چندین برابر 30 گیگ میشه (البته اگه شانس بیاری) ! فکر کنم کافی باشه. :31:
کسی میدونه تهران مرکز دستغیب 2271 پارس اوضاش چطوره? بین این و شاتل موندم..
سلام
من سایت پارس آنلاین رو یک هفته هست نمیتونم باز کنم . دلیلش چی هست؟
بیکار بودیم گفتیم از این حرکت ها بکنیم!! :31:
آقا راهی نداره این پینگ رو بکشیم پایین؟
دوستان من یه مودم AM604 ایسوس دارم میخوام که یه G31 ایسوس بگیرم (برای استفاده از امکانات wi fi برای لب تاپ و گوشیم) حالا می خواستم بدونم از اونجاییکه مودم مورد تایید پارس انلاینه باید حتما مودم رو ببرم اونجا تست بگیرنو این چرتو پرتا یا مشکلی نیست و میتونم بخرم و نصبش کنم و استفاده کنم ؟ راستی اگه خواستم بنصبم مقدار VPI VCI رو همون مقداری بدم که تو مودم قبلیم داده شده ؟ تشکر