رفقا کسی میتونه با توجه به مشخصات مودمم فاصلم از مرکر مخابراتی رو بگه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
رفقا کسی میتونه با توجه به مشخصات مودمم فاصلم از مرکر مخابراتی رو بگه؟؟
4-5 کیلومترنقل قول:
چه جوری حساب کردی؟؟ به نظرت وضعیت خط بهتر از اینم میتونه باشه؟نقل قول:
فاصله ات خیلی دوره
اینم نتیجه عکس خودم.خونه ام تو باغ دریاچه و پیش شماره 3786 هست.خطم روی 5 بسته شده ولی فقط یک مورد اگر بازی RIFT دانلود کنم تا 5 مگ میره.
میدونم فقط میخام بدونم هیچ راهی نیست که بهتر بشه؟نقل قول:
حدسی گفتمنقل قول:
با این سایت میتونی محاسبه کنی:
توی قسمت Down stream attenuation باید مقدار رو وارد کنی
البته نتایج 100 درصد دقیق نیست
این سایته میگه 3.6 کیلومتر فاصله داری
ویرایش:
از سر خط تست کن مودم رو ببین وضعیتش بهتر میشه یا نه
یک چیز من تو عکس جنابعالی FEC Error دیدم که مشکوک به نظر میاد.هر چه فاصله بیشتر باشه عدد attainable rate کمتر میشه.بالاترین مقدار تا 21 هزار هست واینکه مقدار attenuation مربوط به downstream بیشتر میزنه (؟) که میتونه به معنای این باشه که خطت نویز بیشتری نسبت به خودم داره.
ویرایش اول :
کابل برق کناره کامپیوتر دخالت دارن و چک کردن وروی کابل تلفن واقع در ورودی خونتون و اینکه اسپلیتر هم باید نوع استاندارد داشته باشی.
ویرایش دوم :
موارد بالا گفتم در حیطه خودت هستن بقیه از دستت خارجه باید با خرابی تلفن تماس بگیری.این عددی که نشون میده برای خودت کفایت میکنه یعنی نیازهایت با مقدار نشون داده شده فاصله ای دارد که برات کفایت می کنه.لازم به ور رفتن نیست.
مقدار FEC error مربوط به Downstream نشون میده موقع دریافت مشکل داره.یکبار با مودمت تو تنظیم تست بزن ببین اررور میده یا نه
رفیق یه چیز جالبی که هست اینه که مقدار snr و دان استریم توی روز مخصوصا صبح ها خیلی بهتره.در کل مواقعی که مصرف برق کمتره بهتره به نظرت این طبیعیه؟نقل قول:
این هیچوقت 5مگو کامل نمیده تقریبا 4.3-4.5مگ میده حداکثر(70-80کیلوبایت کمتر)نقل قول:
اگر صبح ها بهتر میشه پس من به عوامل خارجی فکر میکنم که از بیرون در نویز خطت دخالت دارن.
من یک بار 520 کیلوبایت در ثانیه دانلود به مدت 20 دقیقه گرفتم! بعدش افت کرد.این عدد 5119 یعنی معادل 5.1 چون بر مبنای سرعت هست اگر بر مبنای حجم باشه میشه 4.99نقل قول:
520 کیلوبایت میشه 4.1 مگابیتنقل قول:
نزدیک خودمون هستی پس چرا چیزی نمیگی :n06: میشه اسپید تست بگیری اینجا قرار بدی ؟نقل قول:
سلام
من 5.5 گیگ برام محاسبه شده درصورتی که من شبانه دانلود داشتم
باید زنگ بزنم یا خودشون درست می کنند؟
Sent from my C6603 using Tapatalk
اسپید تست بالا نمیادنقل قول:
دوستان این طرح کمپین تابستان شبانه رایگان داره؟این طرح بهتره یا عيد ولادت تا ولايت؟
طرح حرفه ای بدون مودم رایگان بگیر که دانلود شبانه رایگان داره.نقل قول:
آقایان!
امروز رفتم مخابرات خرازی در خیابان فروغی واقع در دروازه تهران.اونجا رفتم که برای طرح حرفه ای بدون مودم رایگان درخواست فعال سازی کنم.منشی خانم به من گفت رانژه نشده و باهاتون تماس میگیرن و بعد اگه خواستید برای یوزر و پسورد بیائید اینجا.
یکی تکلیف من را روشن کند ، رانژه چه صیغه ای است ؟؟؟ من در زمینه اتوماسیون اداری 5 سال کار می کنم ( شیبرپوینت میگویم ).برای فعال سازی اصلا نیازی به تنظیم های سخت افزاری هست ؟ بنده فکر میکنم برای فعال سازی نیازی به چند تا کلیک بیشتر نیست پس چرا منشی این حرف زد ؟؟؟
اینو بگویم من طرح زرین برای چند سال استفاده میکردم یعنی مشتری قدیمی که برای اولین بار ای دی اس ال گرفتیم.حالا یک طرح جدید به اسم طرح حرفه ای بدون مودم رایگان گرفتم برای دانلود شبانه رایگان اونم که در کنار طرح زرین داشته باشم ولی بتونم از پنل کاربری خودم سرویس قطع و وصل کنم.الان دو تا طرح در پنل کاربری (فقط یک اکانت بیشتر نیست) دارم که یکی غیر فعال است.
رانژه نمیخواد که.بهش میگفتی که از طرح زرین استفاده میکنی.اگر طرح زرینت الان وصله و میتونی بهش وصل بشی یعنی خطت رانژه شده قبلانقل قول:
باید دوباره بری کپی کارت ملی هم ببر
نقل قول:
اون شخصی که این حرف را به منشی خانم زده اطلاعات کمی داشته یا اون شخص بر اساس شنیده های خودش این حرف را به شما زده در صورتی که خط شما رانژه شده است و با اضافه کردن یک پروفایل جدید سرویس جدید شما در پنل فعال میشود...
این DNS مخابرات شده هر روز بدتر از دیروز، تقریبا نود درصد سایت ها را باز نمیکنه. کلافم کرده.
Dns رو دستی ست کن روی 208.67.220.220 .Dns خیلی خوبیهنقل قول:
سلامنقل قول:
من به این صورت تنظیم کردم
8.8.8.8 ( جای این dns میتونید dns پابلیک دیگه ای از جمله همین که دوستمون فرمودن رو بزنید )
و
192.168.1.1
اینجوری سه تا dns استفاده میشه ( دوتا dns داخل مودم که مال مخابرات هستش )
علت اینکار هم اینه که موقعی که شارژتتون تموم بشه بتونید درگاه ملت رو برای پرداخت باز کنید:n01:
دوستان من دیشب دانلود شبانه داشتم و امروز ظهر دیدم ترافیک دائمی شده -1280 و ترافیک اعتباری صفر!نمیدونم قبل از این چقدر ترافیک برام مونده !به نظرتون پیکار کنم؟؟؟
تماس بگیرید 2020 اطلاع بدید بررسی میکنندنقل قول:
پ.ن. بعد از اینکه حجم من منفی شده دو سه روز بعد یه مقدار حجم بهم اضافه کردن.مقدار دقیقشو نمیدونم:n02:
اگه چند روز صبر کنم تا اعتبار زمانی طرحم تموم شه و بعد تمدید کنم اعتبار دائمی صفر میشه یا 1280 مگ ازش کم میشه؟
دوستانی که مشکل DNS دارند از نرم افزار زیر استفاده کنند...
زنگ زدم پشتیبانی قضیه اعتبار منفی رو گفتم جواب دادن که مشکل سیستمشونه و تا آخر هفته کسانی که شارژ منفی براشون خورده برمیگرده!امیدوارم
متاسفانه این سوالی بود که خودم هم داشتمنقل قول:
اما جوابی ندارم براش
شماره پشتیبانی چنده من هر چی شارز داشتم خوردن اینا کهنقل قول:
عجب :n24:
DNS برای کسانیکه میخوان اینترنت بهتری داشته باشند.
208.67.222.220
208.67.220.222
این دو تا الان پینگ روی اینترنت خودم زیر 200 است.برای آدرس زیر هم حدود 250 تا 280.
208.67.222.222
208.67.220.220
Comodo SecureDNS:
8.26.56.26
8.20.247.20
با سلام به دوستان عزیز.
2تا سوال داشتم.
1- چرا برای بعضی ها روی 10 مگ میبندن و برای بعضی ها 5 مگ؟
2- من اگه بخوام روی 10 مگ ببندن باید چکار کنم؟
باید طرح حرفه ای بگبربدنقل قول:
یک ساله
24 گیگ
سرعت تا ده مگ بازه
قیمت 110000 تومان
عزیزم همه چی که اتوماسیون نیست.برای رانژه باید از سمت DSLAM روی بوق تو مخابرات سیم کشی کنند ،با کلیک که نمیشه سیم کشی کرد!!! :دینقل قول:
اما شما چون طرح حرفه ای گرفتید پهنای باندتون روی 3 مگ بوده قبلا در حالی که طرح حرفه ای پهنای باندش ده مگه پس شما رانژه دارید فقط واحد OMC باید ریت خط شما را بالا ببره که باید پهنای باند را تو اون منطقه تست کنند اگه جا داشته باشه همون موقع زیاد میشه وگرنه یه چند روزی زمان میبره پهنا را زیادترش کنند.
مشکل غیر فعال کردنم احتمالا مال اینه که شما با دو تا کد ملی مختلف ثبت نام کردید ولی بازم غیر ممکنه دارید اشتباه میکنید .مطمئن بشید
جدا ما هنوز علت نارضایتیا متوجه نشدیم شما بگبد شاید ما فهمیدیمنقل قول:
متاسفانه برا DLCها حرفی ندارم خودم میدونم وضعش خیلی خرابه.از مخابرات یزد هم اطلاعی ندارمنقل قول:
اصلا برام مهم نیست کجا کار میکنم من حقیقت را میگم.منم خیلی بخوام مخابرات بمونم 5-6 ماهه دیگه.فک کردید اینجا خوبه یه ماه حقوق اینجا رو بهتون بدن کلا از مخابرات راضی میشید.منم از بس حقوقش زیاده دارم فرار میکنم ،نقل قول:
امر دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا این پست جا موند کسی خبر نداره چی به چی شده؟نقل قول:
رفیق من کاری به شما ندارم میفهمم شما هر چقدرم طرقداری کنید هیچی نصیبتون نمیشه.همون طور که میبینید واقعا سرویس مخابرات اکثرا ناراضین البته سرویساش بد نیستن ولی خوب ثبات ندارن مثلا این تستی که الان گرفتم و خیلی هم خوبهنقل قول:
ولی مثلا صبح پینگ میشه 600 سرعتم میشه 0/5مگ
نقل قول:نقل قول:نقل قول:با 2020 باید تماس بگیرید شمارتون را اعلام کنیدنقل قول:
رفیق دارم میگم ثبات نداره اون تستی که بالا میبینی گذاشتم خیلی برا سرویس دو مگ خوبه ولی اگه همیشه همین طوری بود من چاکر مخابراتم بودم.نقل قول:
وضعیت الان:
تنها خوبیش همین پینگشه
همون فرداش زنگ زدم گفتم یکیش رو هیچی برنگردوندننقل قول:
یکیش هم که ناقص عودت کردن تازه معلوم هم نیست به کجا اضافه شده!!!!
عزیز من خودم تا حالا مشکل اینجوری نداشتم وگرنه تا حالا راه چاره براش پیدا کرده بودمنقل قول:
شرمنده
حضوری مراجعه کنید به یکی از مراکز چهارگانه و بهشون بگید متاسفانه اینجا هم کاری از دستم بر نمیادنقل قول: