تو اون لینک خبری که یکی از دوستان گذاشته، سازمان ارتباط رادیویی ادعا کرده که هیچ شکایتی بدست ما نرسیده.
یعنی به ریش ما میخندند؛ پدرسوخته ها.
Printable View
تو اون لینک خبری که یکی از دوستان گذاشته، سازمان ارتباط رادیویی ادعا کرده که هیچ شکایتی بدست ما نرسیده.
یعنی به ریش ما میخندند؛ پدرسوخته ها.
دوست عزیز توی لینکی که توی امضام هست برو و اونجا شکایتت رو بکن و حقت رو بگیرنقل قول:
حق گرفتنیست
آخرین ورژن فریمور رسمی مودم DX350, IX350 گرین پکت مبیننت
ورژن 1.5.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این کیان بیان ببین چند نفر میشناسم شکایت کرده یکیش خودم هنوز در دست بررسی ؟!!!!!!:grrr:
اقا هر کس میتونه اون مال 8:30 رو پر کنه من پور کردم و همه موارد حتی مودم جیبی و نماینگانش گفتم
داره دوباره داغ میکنم :grrr:
نه خسته برادر!!!!!!!!!! آقا ببینید چه افتضاحی واییییی :13:نقل قول:
من روز جمعه مدام گزارش باقی مانده حجم می گرفتم، کم نمی کرد، الان اومدم گزارش روزانه گرفتم دیدیم نامرد روز جمعه هر چی استفاده کردم و نکردم رو زده به حسابم! همون روز توی گزارش اش 0 میداد!! نامردا :18:
چند روز پیش بهشون توی قسمت "صدای مشتری" پیغام دادم که سرعت دانلودم کمه ناراضی ام و بهونه نگیرید که سیگنالم ضعیفه چون توی Demo من با 80 تا دانلود می کردم و این حرفا، الان چک کردم که جواب داده:
موضوع تیکت باز شده هم بسته!
من میگم با همین سرویس با 80 دانلود می کردم، نمیشه الان 1-4 هستم همشه اون 3 نفر دیگه در حال دانلود باشن و من 90% اوقات در بدترین حالت باشم با 16 دانلود کنم!
مشترک گرامی
باسلام واحترام
سرویس 512کیلوبیت برثانیه معادل 64 کیلوبایت برثانیه میباشد(برای تبدیل بیت به بایت تقسیم بر 8 انجام میشود) چون ضریب اشتراک درشرکت مبین نت 1 به 4 میباشد بنابراین سرعت دانلوددرپهنای باند 512 کیلوبیت برثانیه دربازه 16 تا64 کیلوبایت برثانیه میباشد.
درمینیم حالت 16 درماکزیمم حالت 64 کیلوبایت سرعت خواهید داشت
این درصورتی است که مودم شما از نظر سیگنالی در وضعیت مناسب قرار گرفته باشد
برای بررسی این موضوع ابتدا یک صفحه اینترنت اکسپلورر باز کرده و
192.168.1.1
را در آدرس بار تایپ کنید
یک صفحه باز می شود که از شما
username و password
می خواهد که هردو را کلمه
admin
وارد کنید . بعد از واردشدن به صفحه مشترکین از سمت چپ گزینه
status
را انتخاب کنید . از داخل آن گزینه
wimax
را انتخاب کنید . پارامترهای مودم دراین قسمت قابل مشاهده می باشد . با جابجایی مودم باید مقدار
rssi
نزدیک -70
و پارامتر
cinr
بالاتر از 15 با شد . اگر با جابجایی سیگنالها بهتر نشد - حتما با بخش پشتیبانی به شماره 096790 تماس بگیرید
با تشکر از همکاری شما
چند وقتی مبین نت خدمات بدی رو داره میده و کلا هم سیاستشون تو فروش بیشتره ولی نمیاد آنتن های فرستندشون رو بیشتر کنن که پهنای باند بیشتری داشته باشن.
البته این حرفشون کاملا درسته ولی اگه سیگنال مودمتون هیچ جوره به هیچ صراتی مستقیم نیست اونوقت حق با شماستنقل قول:
در ضمن این سرویس 1 به 4 به این معنی نیست که به 4 نفر میدن در واقع اینو با ضریب بالا اینو انجام میدن یعنی یک خط مثلا 20004مگابیت رو به 40 نفر میدن
در بعضی ساعات فقط 89 مگابایت دانلود شده.نقل قول:
پست بالا:
دوستانی که با کندی سرعت مواجه هستند و پشتیبانی سعی در پیچوندن داره با این قسمت
در میان بزارید من خودم پیغام دادم اینا بهتر از سازمان مقررات رادیویی پیگیری میکنند اگه تعداد پیام ها زیاد بشه زودتر پیگیریشن
وضعیت در حال حاضر واقعا داغون هست پینگ 450 با تایم اوت .
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
دیگه سیگنال بهتر از این فکر نمی کنم کسی داشته باشه !
با این وضع آنتن دهی پینگ نزدیک 500 با تایم اوت ، دانلود شبانه 500 مگابایت سرویس 1 مگابیت :2:
نه دیگه، من هم نباید گیر الکی بدم، کارم داره راه میوفته خدا رو شکر،الان که بهتر فکر می کنم دانلود های بیجا ضرورتی نداره! :31:نقل قول:
شما درست می فرمائید.
این دومی رو نمی دونستم،جالبه :46:
سلام
من یک مودم cpe wimax از امریکا اوردم مارک alvarion breeze cpe si 3.5 تمام مشخصاتش با مودم های تو ایران یکی هست
تماس گرفتم با مبین نت ولی میگن ما فقط بلدیم با مودم خودمون و ایران سل خدمات میدیم
ایا راهی هست که ادم به این بیسواد ها یاد بده,چون خودم بلدم باهش کار کنم.
ممنون
سلام خوب یه توضیح بدین ما هم اطلاعاتمون زیاد بشه.شاید تونستیم یه حرکتم روش بزنیم...نقل قول:
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
اینجاست که یکی باید به اهالی فن این رسته ی خدمانی بگن:نقل قول:
اقا حفظ نکن !
یاد بگیر.
سلام
بفرمایید چه اطلاعات باید بدم.
این مشخصاتش
ظاهرا سرویس هاس قدیمی بهتره... یعنی همون طرح 1 مگ با 10 گیگ ترافیک
ا مگ مبین نت دارم ... اصلا نمی تونم وارد سایت اسپید تست شم ... یک هفته است که کیفیت واقعا خراب شده
من 3 فایل رو هر کدوم با 15 کانکشن باید دانلود کنم تا سرعت 120 کیلو بایت بر ثانیه رو ببینم
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما تو خود مبین نت کار می کنن
3تا دیگه از دوستام هم همین مشکل رو دارن ... من واقعا متاسفم
از این لینک میشود ثبت نام کرد و مک آدرس را هم داد.نقل قول:
یا اینکه باهاشون تماس میگیرید و مک آدرس مودم رو میدید، ثبت نام کرده و هزینه را واریز میکنید و مشخصات حسابتان را میدهند، سپس تنظیم و استفاده میکنید.
آنها بلد نیستند اما اگر خودتون بلدید فقط تنظیمات رو ازشون بگیرید و خودتون تنظیم کنید. کمی پافشاری کنید انشاالله میشود.
من با قند شکن باید برم سایت سپید تست ... این دوستان چه شکلی با این اینترنت می تونن کار کنن برای من سواله
یه زمانی با 15 تا کانکشن 120 ک بایت دانلود می کردیم می ساختیم ... الان همون هم نمی تونیم
نه بابا من پارسال از مبین نت اینترنت گرفتم ولی چون همون رو تمدید می کنم دیگه تعرفم عوض نشده (36 تومن میدم واسه 1 مگ با 10 گیگ ترافیک)نقل قول:
یعنی اگه الآن اگه بخوام بازم بگریم باید همون 1 مگ با 8 گیگ ترافیک رو بگیرم
ولی در کل من هرکی که دیدم از قبل داشته راضی بوده هرکی تازه گرفته ناراضی هستش
تو فکر این بودم که 2 مگ بگیرم ولی اگخ بخوام تعرفه رو عوض کنم دیگه نمیتونم اینی که الآن دارمو بگیرم
منم دقیقا همین سرویس رو دارم و ز لحاظ قیمت و ترافیک بهتر از این تعرفه های جدید هست تنها تفاوتش همون ضریب اشتراک هست که من 1به 8 هستم .نقل قول:
نمی دونم واقعا این ضریب اشتراک 1به 4 خیلی فرق داره یا نه ؟
اما به ریسکش که بخوامتعرفشو عوض کنم فلا نمی ارزه!!!
دوستان کسی سرویس 512 محدودیت 8الی 20 رو گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتش چنده ؟
چطوره ؟
سلامنقل قول:
شما تو سایت مبین نت همینطور که دوستوم گفت مک ادرس مودم رو ثبت نام کنید
وقتی شناسه و پسورد رو گرفتین کافیه اگه خواستین فرکانس ها رو میدم و فاصله سرچ فرکانس ها
من مودم ایرانسل دارم دادم کردن مبینت نت بعد خودم مودم رو دستکاری کردم یدیدم اصلی چیزه خاصی نداره الان مودم رو طوری تنظیم کردم که هم می تونم برم مبین نت هم ایرانسل
اگر تهرانی ببر داتک از اونا سرویس بگیر. اونا سوادشون توی تنظیم و تبدیل مودم بیشتره.نقل قول:
سرعت دانلود شبانه 2 مگ از سرور پر سرعت چقدر هست؟
من شنیدم به یک فایل certificate هم برای تبدیل نیازه.نقل قول:
خواهشا دوستان بگن این سرعت مزخرف همیشگیه؟
بابا آخه تو روز سرویس 2 مگ سرعتش باید 20 کیلوبایت باشه؟یعنی از 256 هم کمتر؟من اصلا نمیتونم تست speedtest رو انجام بدم....سیگنالمم ایده آل نیست ولی خوبه. نباید حداقل 100 kb تو روز سرعت داشته باشم؟آخه این چه مسخره بازیه؟
سلام
شما صفحه ecare را باز میکنید؟ من چند روزی هست نمیتونم بازش کنم.
شما برای اطمینان از لینک های مستقیم و با idm دانلود کنیدنقل قول:
ببینید سرعت چقد میشه
منم یه طرح قدیم 512 دارم که اصلا نمیخام عوضش کنم 10 تا از این 1 مگا رو جواب میده :31:نقل قول:
میخاستم بدونم شما جدیدن پول ریختید الان مالیات 4 درصد رو میدید یا 5 درصد ؟؟
سلام
دوستان من همین کار را کردم و انها هم باهام تماس گرفتن و پرسیدن مدل مدم چیه وقتی گفتم گفتن نمیشناسیم حدمات نمیدیم بنظر شما دوباره فرم پر کنم و این بار به دروغ مارل مدل خودشونو بگم
ظاهرا فقط بايد با اينترنت مبين نت بريد تو اين صفحه.نقل قول:
سلام دوستان کسی 512 8الی 20 رو گرفته؟؟؟؟؟
چطوریه؟؟؟
مدل مودم رو میتونی الکی بگی ولی شرکت سازندرو نمیتونی چون از رنج مک مودم میشه فهمید ساخت چه شرکتیه.نقل قول:
نیازی نیست، مبین و ایرانسل هر دو از certificate شرکت چینی هواوی استفاده میکنن.نقل قول:
بله تو این سایت میشه از مک فهمید ماله چه شرکتیه
ماله مبین نت میزنه Green Packet Bhd
آخرین بار که ریختم همون 4 درصد بودنقل قول:
512 4 گیگ داشتم مثل هلو 96 کیلو میگرفتم
2 مگ دو گیگ گرفتم سزعت افتضاحه
5 درصد هستش .یه 2-3 هفته ای میشه یا بیشترنقل قول: