سرويس 1 مگابايت نامحدود، مشهد
سرور تهران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور سوييس:
Printable View
سرويس 1 مگابايت نامحدود، مشهد
سرور تهران:
سرور سوييس:
بلهنقل قول:
یعنی بین 2 تا 6 صبح 50% تخفیف میخوره >>>>> یعنی مثلا اگه بین 2 تا 6 صبح 500 مگ دانلود کنی 250 مگ از حسابت کم میشه
سلام
با توصیه یکی از دوستان سرویس 2 مگ ایرانسل گرفتم با مودم جیبی
صبح ها که تست سرعت گرفتم بین 50 تا 60 بود. و شبها بین 15 تا 25
این یعنی از سرویس 512K هم پایین تر
به پشتیبانی چهار روز پشت سر هم زنگ زدم. همش میگن ارجاع دادیم به واحد فنی باهاتون تماس میگیرن
کارم شده که صبح ها من تماس میگیرم و گزارش میدم و عصرعا اونا تماس میگیرن یه جوری منو میپیچونن. به بهونه اختلال سیستم
همین طوریه که ماهی 130 چوق از جیبمون میره
خونه از شاتل 1 مگ استفاده میکنم. صبح ها سرعتش روی 220 تا 230 هستش و شبها روی 80 (حالا میفهمم فرق وایمکس و ای دی اس ال چیه!!)
----------------------------------------
نقل قول:
من سرعت 512 دارم و روز یا شب فرق نمیکنه سرعتم بین 60 تا 70 هست. احتمالا یا پوشش منطقه شما خوب نیست یا واقعا یه ایراد فنی هست!
كي گفته ايرانسل تعرفه ي شبانه داره؟؟؟ منبعش چيه؟؟
خود سایتش گفته :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تابستان امسال با ساعات خوش وایمکس ایرانسل
در تابستان امسال کاربران اعتباری خدمات وایمکس ایرانسل می توانند از تخفیف ۵۰ درصدی ویژه بهرهمند شوند. بدین ترتیب، از ساعت ۲ تا ۶ بامداد، هزینه هر مگابایت ترافیک مصرفی با ۵۰% تخفیف معادل ۵۰ ریال محاسبه میشود.
• لطفا توجه داشته باشید که تنها مشترکین اعتباری ایرانسل قادر خواهند بود از این پیشنهاد تخفیفی استفاده کنند.
با سلام خدمت همه دوستان، نمیدونم چرا دیروز و امروز اینقدر سرعت اینترنت وایمکس ایرانسل اومده پائین، تقریبا یک چیزی شبیه به اون دوستمون که از مشهد برامون نتیجه تست گذاشته، البته من از بابت این کارشون ازشون تشکر میکنم چون خیلی دوست داشتم ببینم که در خارج از تهران وضعیت چطوره و همین جا تقاضا میکنم که اگه دوستان از شهرستان هایی به غیر از تهران به این تاپیک سر میزنن و مطالب را مطالعه میکنن تست بگیرن و نتیجه را به همراه نام شهر ئر تاپیک قرار بدن اگر هم از تهران هستن نام محله را عنوان کنن.
سلام بچه ها
من میخواستم تو جشنواره تابستانه ی ایرانسل ، وایمکس بگیرم و از طرح 512 مگ با مودم همراهش که میشه 200 تومن استفاده کنم
وقتی اینترنتی میخوام ثبت نام کنم ، برا مشترک خانگی حداکثر 128 داره ، ببینم برا دانشجو ها و اینا سرعت بالاتر نمیده؟ ، فقط باید شرکت باشه یا نماینده ی اون ... بد میشه که اینطور!!
سلام موقع ثبت نام به عنوان مشترک >>> شركتي( حقيقي ) <<< ثبت نام کننقل قول:
بعد میتونی از نامه دانشگاه و کارت دانشجویی یا نامه معرفی از محل کارت استفاده کنی ! خیلی چیز سخت و خاصی نیست ! میتونی یه مایه هم بدی به کارشناس نصب موقع نصب مودم خودش برات درستش میکنه !
سلام.
دوستان من میخواستم ببینم آیا شما از وایمکس ایرانسل راضی هستید آیا ؟
یکی از دوستام میخواد اینترنت بگیره و خواستم بدونم به نظر شما اگه بره یک خط تلفن بخره و یک اینترنت از مثلاً مخابرات بگیره بهتره یا بیاد و یک وایمکس بگیره ؟؟؟ شما از سرعتِش راضی هستید ؟
با هیتلر شکن و ساکـــس که مشکلی نداره ؟؟؟ دانلود شبانه داره آیا ؟
مرسی.
سلامنقل قول:
كلاً ايرانسل دانلود شبانه و رايگان نداره . براي من كه 512 نامحدود دارم ديشب كه افتضاح بود و حتي ساکـــس هم كار نميداد ، ولي در مجموع ازش راضي هستم .
در كل اگر خط تلفن adsl رو ساپورت ميكنه توصيه ميكنم اول adsl بگيريد به خاطر كمتر بودن هزينه ماهيانه مگر اينكه مثلاً مستاجر باشيد و بخواهيد دائماً جابجا بشيد در اينصورت وايمكس بهتره .
دوستان من امروز وایمکس ایرانسل گرفتم و سرویس یک مگابایت ایرانسل رو درخواست داده بودم حالا اومدن نصب کردن و رفتن من وقتی تست میگرم سرعت بیشتر از 70 کیلو بایت نیست در صورتی که باید 120 باشه و اینکه آنتم 100 خط داره
میخواستم ببینم ماله شما هم به همین منواله یا خیر
سلامنقل قول:
بذار یه چند روزی بگذره . همچنین در ساعات مختلف شب و روز تست کن . اگر درست نشد زنگ بزن به پشتیبانی .ضمناً تست speedtest هم بذار تا بهتر بشه اظهار نظر کرد .
تست 512 نامحدود دائمی .
خدایی این 128 هست یا یک مگابایت
این با سرور کرج :
ابن با سرور دوبی :
پينگ هم اصلا خوب نيست احتمالاً در منطقه اي كه هستيد ترافيك بالاست .نقل قول:
من قبل از اينكه خونمو عوض كنم سرعتش معادل 128 بود ، بعد از اينكه خونمو عوض كردم سرعتش خيلي بهتر شد (512 دارم) .
در هر حال اگر درست نشد زنگ بزنيد پشتيباني ....
تست زير هم براي زماني بود كه خونه قبلي بودم ...
نقل قول:
سلام دوستان بعلت جابجایی و نبود پورت آزاد مخابرات در منطقه مجبور به خرید وایمکس هستم. اول اینکه دوستانی که تو تهرانپارس وایمکس ایرانسل دارند کیفیت رو در چه سطحی میبینند و اینکه من به سرعت بالا نیاز دارم در یک شرکت هم مشغول به کار هستم و نامه هم دارم آیا به من سرعت بالا برای خانه میدهند؟ تفاوت داعمی و اعتباری در چیست ؟ و آیا میتوانم در دوره ماه بعد تعویض سرویس انجام دهم ؟ برای مثال ماه اول ۵۱۲ ۱۰ گیگ استفاده کنم و ماه دوم در خواست نامحدود دهم ؟ ممنون
سلامنقل قول:
حوالی فلکه اول سیگنال دهی و کیفیت ارتباط عالی هست.
باید به نام و ش ملی خودتون و خطاب به شرکت ایرانسل و با درج سرعت مورد نظر نامه بگیرید. میدونید که باید سربرگ و مهر شرکت رو هم داشته باشه.
تفاوت دایمی و اعتباری که مثل سیمکارتها مشخص هست ولی معمولا همه اعتباری میگیرن.
توی تعرفه های یک سرعت مثلا 512 پایه به نامحدود امکان پذیر هست ولی تغییر سرعت فقط با درخواست اشتراک جدید میسر هست.
ممنون من ۵۰۰-۶۰۰ متر با اول فاصله دارم تیر انداز هستم پس برم درخواست بدم راستی طبقه ۳ هستم میتونم مودم داخلی سفارش بدم ؟
مطمئن نیستم ولی با توجه به نقشه ایرانسل و تجربه خودم بعید میدونم با داخلی به مشکلی بربخوری. مخصوصا طبقه سوم.نقل قول:
بچه ها یکی کمک کنه ببینم چه می شه کرد :
من الان 2 روزه نمیتونم به fb وصل شم... البته بیشتر سایتای **لتر رو باز نمیکنه اصلا.. از proxifier و سرویس https استفاده میکنم . وقتی می خوام سایتهای معمولی رو باز کنم مشکلی نیست ولی ....
با پشتیبانیه این https هم که صحبت کردم گفت مشکل از ایرانسله. میگه ایرانسل و مبین و شاتل isp رو بستن...
چیکار میشه کرد پَ؟
سلام من الان دو روز ثبت نام کردم ولی هیچ تماسی نگرفتن باهام تا کی باید صبر کرد ؟
من که استفاده میکنم جواب میده
يه سوال داشتم دوستم از مبين نت وايمكس گرفته ميتونم از كارت دانشجوييش استفاده كنم سرعت بالا بگيرم ؟؟؟ مودم به نام ون ميشه ؟؟؟ دردسر كه نداره ؟؟؟؟ ممنون
بايد بنام خودتون باشه وگرنه بعيد ميدونم قبول كنن !!نقل قول:
سلامنقل قول:
من یهسوال برام پیش اومده
فرض کنیم من 256 نامحدود ماهیانه دارم و میخوام اونو به بلند مدت نامحدود 6 ماهه تعغیر بدم حالا کی باید اینکار رو بکنم روز آخر تیر یا روز اول مرداد
میخوام یطوری باشه که خوذش بصورت اتوماتیک این ماه به ماه رو تایید نکننه
متشکر
تخفیف مودم USB وایمکس ویژه دانشجویان
۷۰ درصد تخفیف مودم USB وایمکس
ویژه دانشجویان
شما دانشجویان عزیز میتوانید با ثبتنام سرویس وایمکس ایرانسل در جشنواره تابستان امسال (تا ۳۱ شهریور) از ۷۰ درصد تخفیف ویژه در قیمت مودم USB بهرهمند شوید.
توجه: ارائه کارت دانشجویی معتبر جهت احراز هویت الزامی است.
قیمت مودم بدون احتساب ۵% مالیات بر ارزش افزوده ارائه شده است.
مودم USB وایمکس ایرانسل با ابعادی بسیار کوچک و زیبا، مانند یک حافظه فلش به رایانه شخصی شما متصل میشود و اینترنت پرسرعت را در اختیار شما قرار میدهد.
برای ثبت نام سرویس وایمکس می توانید:
• به یکی از فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل (که اسامی آنها در وب سایت ایرانسل آمده است) مراجعه کنید؛ یا
• از طریق شمارههای ۷۰۷ (از خطوط ایرانسل) و ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ (از سایر خطوط) با مرکز تماس وایمکس ارتباط برقرار کنید.
توجه:
- مراحل ثبت نام و عملیات پرداخت باید ظرف مدت ۳ روز از زمان ثبتنام انجام شود؛
- در طول دوره این پیشنهاد تخفیفی، هر نفر تنها میتواند یک حساب وایمکس ثبت نام نماید؛ بدیهی است در صورت ثبت نام برای بیش از یک حساب، ثبت نام های اضافی ملغی میگردد.
روش های پرداخت هزینه اشتراک وایمکس ایرانسل:
۱. پرداخت اینترنتی
برای استفاده از سامانه پرداخت اینترنتی لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوید و پس از کلیک بر گزینه «پرداخت ها»، به قسمت «پرداخت صورت حساب/ پرداخت اینترنتی» مراجعه کنید.
۲. خرید کارت شارژ و بارگذاری اینترنتی
برای بارگذاری کارت شارژ لازم است وارد سیستم کنترل حساب اینترنتی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوید و پس از کلیک بر گزینه «پرداخت ها»، به قسمت «شارژ مجدد» مراجعه کنید.
۳. مراجعه حضوری به شعب بانک
پرداخت بايد با در دست داشتن «شناسه پرداخت»، طبق اطلاعات بانكي روبرو صورت گيرد: بانک ملت به شماره حساب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يا بانک تجارت به شماره حساب ۲۱۰۴۴۷
سلام من اشتباها ثبت نام رو تایید نکرده بودم و این 3 روزه یه جورایی سر کار بودیم همه :31: الان زنگ زدم گفت ثبت نام رو تایید کن بعد پول رو بریز میان برای نصب ! ولی مگه اول از ایرانسل تماس نمیگیرن که تایید کنن میشه مودم داخلی استفاده کرد یا نه ؟ اینجوری من پل مودم داخلی رو بریزم بعدا دبه کنن پول فضای باز رو بخوان چی ؟
دوستان یه 4 روزه که پینگ منطقه امیر اباد به بالای 1000 رسیده جاهای دیگه هم اینطوریه یا فقط اینجا اینطوریه
اهواز امروز کاملا قطع بود و این قطعی هنوز ادامه دارد.
البته فقط امروز نبود...چند هفته ایی هست که توی اهواز کیفیت افت کرده....پینگ شدیدا رفته بالا قطعی هم زیاد شدهنقل قول:
کلا نسبت به قبل خیلی بدتر شده.
دوستانی که مشکل دارن یه خواهش از همگی دارم: به یه روشی ناراضی بودنتون رو نشون بدین....توی ecare قسمت "ارجاع درخواست یا مشکل" یه شکایت ثبت کنید درمورد پینگ بالا و قطعی زیاد....به 700 هم زنگ بزنید.
تست امروز
512 نامحدود
سرور تهران
سرور باکو
ولا من از شنبه که برام نصب کردن تا الان اصلا سرعت خوبی نداشتم و مثلا یک مگابایت میباشد که 128 هم نیست
پشتیبانی هم که زنگ میزنه میگه آنتی ویروس قطع کنید فایروال رو قطع کنید ولی خوب امروز گقت مشکل داخل شبکه ای داریم
سلام به همه دوستان
بچه ها من برای سرویس 256 نامحدود اعتباری برای پدرم ثبت نام کردم چون منطقه ای که ایشون هستش حداقل قیمتی که برای 256 نامحدود ارائه میشه 40 الی 44 تومنه من
صفحه تعرفه های وایمکس رو دیدم ومخصوصا این جدول رو که بالاش اینطور نوشته:
گزینه های اشتراک طرح های شش ماهه ( مختص کاربران فعلی که تمایل دارند طرح خود را تمدید نمایند ) در جدول زیر ارائه شده اند:
و پیش خودم فکر کردم وقتی یکبار آدم سرویسی رو میگیره لابد جزو همین کاربان فعلی بحساب میاد
الان چند روز مونده که سرویس تموم بشه برای تمدید کردن رفتم توe-careدیدم جزو گزینه ها ی بلند مدت فقط بلند مدت 256 فقط پایه هست ینی ماهی 3 گیگ به 707 زنگ زدم
میگه یا باید ماه به ماه بگیری یابلند مدت پایه رو از بلند مدت 6 ماهه نامحدود خبری تیست میگم اگریه ماه صبر کنم چی میگه اصلا تعرفه بلند مدت نامحدود وجود نداره:44:
خلاصها اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم حالا یعنی پدر من باید ماه به ماه 48 تومن بده؟
با سلام
تعرفه های gprs تفاوتی نکرده ؟
دوستم وایمکس 512 ایرانسل گرفت 6 ماهه 36 تومن 100 تومن هم پول مودم به نظرتون خوب نیست
ممنون میشم جواب بدین
نقل قول:
شما کدوم محله و منطقه هستین ؟
اصفهان هستم مننقل قول:
شما کدوم محله و منطقه هستین ؟
سلام
میخوام512بگیرم
چه کار باید بکنم؟
چه نامه ای میخواد؟
ممنون
من ديشب سرويس شبانه كه نصف قيمت هست رو تست كردم. مثل تمام سرويس هاي رايگان يا نصف قيمت شبانه اينم داغون بود.
سرعت من حدودا 25 تا 30 ميانگين 29 بود! ولي اين همه مهم نيست .خيلي وقتا هم 32 بود !
فريز شدن ريسيو فايل خيلي داشتم !
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه قصد فروش مودم گرفته و مودم BM632w بود من خواهانش هستم حتما خبر بده. لطفا خبر را به صورت پیغام خصوص نده.