سلامنقل قول:
من سينماي خانگي را از طريق hdmi به led وصل كردم. سينما يه خروجي اپتيكال هم داره، همينطور led خواستم تفاوت اين دو را در كيفيت انتقال صدا از سينا به led بدونم.
Printable View
سلامنقل قول:
من سينماي خانگي را از طريق hdmi به led وصل كردم. سينما يه خروجي اپتيكال هم داره، همينطور led خواستم تفاوت اين دو را در كيفيت انتقال صدا از سينا به led بدونم.
سلامنقل قول:
اگر صدای تلویزون را می خواهید انتقال بدید و تلویزیون HDMI ARC پشتیبانی می کنه کافیه به پورت HDMI تلویزیون که مخصوص ARC هست وصل کنید هربار که سینما روشن باشه و شما روی شبکه تلویزیون برید به طور اتوماتیک صدا باید پخش بشه مگر اینکه از تنظیمات سینما قسمت HDMI گزینه کنترل را خاموش کرده باشید. کیفیت هم بسیار خوب هست و نیاز به کابل اپتیکال نمی باشد. (کابل hdmi ورژن 1.4 و کیفیت بالا باشد.)
جوابم را گرفتم، دقيقا به همين شكل كه شما گفتي هست.نقل قول:
سلام
امروز زنگ زدم راستین
424= 1200
727=1300
خواستم سفارش بدم گفتم یه مشورتی بکنم ببینم کدومشو بگیرم ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم 727 یا همون 424 بگیرم
فقط 2تا سوال
اولیش اینکه به جز ساب این 2 مدل هیچ تفاوت ظاهری با هم ندارند یعنی شکل باند و پلیرش یکیه؟
دوم این مشکل پخش نکردن زیر نویس فارسی ت. تمام مدلهای پایونیر هست؟
آقا ما سواتمون(سوادمون) پایینه!
این امپ 922 مال کدوم برنده؟ تو نت گشتم کنوود میاره. به نت وصل میشه؟ میشه باهاش رادیو اینترنتی گوش کرد؟
ارزش خرید بسته به نیاز خودتون هست با توجه به بودجه ای که دارید من شخصا از نزدیک هیچ کدوم را ندیده بودم و تست نکرده بودم ولی 727 خریدم سابش خوشگل تر بود :دی (اون موقع برام حدود 1200 تموم شد)نقل قول:
تفاوت ظاهری دیگر خیر. می تونید توی لینک های زیر مشخصات و عکساشون را ببینید.
مشکل srt هست ولی مثل اینکه دوستان با vob/sub نتیجه گرفتن من زیاد دنبالش نرفتم چون نیاز نداشتم. روش هایی در همین تاپیک مطرح شده.
کد:http://www.pioneer.eu/uk/products/45/66/42/BCS-424/page.html
http://www.pioneer.eu/eur/products/45/66/42/BCS-727/page.html
Pioneer VSX-922نقل قول:
توی صفحه توضیح داده رادیو اینترنتی داره vTuner البته نام برده
کد:http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/VSX-922-K/page.html
دوست عزیز ارتفاع باندهای 727 چند سانته
ابعادش را توی سایت پایونیر که لینک دادم زده ارتفاعش کوتاه 111 سانتنقل قول:
کسی از حدود قیمتش خبر داره؟نقل قول:
حدود 1.5 هست.:n05:نقل قول:
سلام دوستان . من وقتی خروجی گیرنده دیجیتال و dvd پلیر رو مستقیم با کابل hdmi به lcd وصل میکنم کیفیت تصویر خیلی خوبه ولی وقتی خروجی این دو تا دستگاه رو به آمپ 922 میدم و از آمپ به lcd ، توی کیفیت تصویر افت محسوسی به چشم میاد این طبیعیه ؟
سلام.نقل قول:
معمولا آمپلی فایرها تاثیر میذارن روی تصویر ولی بسیار بسیار جزیی و حتی تو بعضی مدل ها هم اصلا قابل تشخیص نیست.شما از دو کابل یکسان استفاده می کنید؟
سلام به دوستان
اگه اهل فيلم هستيد توصيه مي كنم از فيلم "سقوط شاهين سياه" غافل نشيد.
با صداي dts فوق العاده و ويرانگر
دريافت اسكار براي موسقي متن
امتياز 7/7 از سايت idbm
محصول 2001،2 ريدلي اسكات
البته كه خيلي از شما ها حتما ديدينش. من قبلا بدون سينماي خانگي ديدمش اما بعد خريد 414 پايونير يكبار ديگه گذاشتمش روي دستگاه ميخكوب شدم.عالي بود.
مدل کابل هایی که دارم عین هم نیست تاثیرش جزیی است ولی حس میشهنقل قول:
اين فيلم در نسخه اصلي بلو-ري صداي غير فشره LPCM دارهنقل قول:
در بعضي از نسخه هاي دي وي دي dts بود.
اگه خیلی جزیی باشه که طبیعیه.کابل هاتون هم یکسان کنید شاید شرایط کمی بهتر شد.نقل قول:
سلامنقل قول:
منظورتون اينه كه نسخه ي اصلي فيلم بلوري ديسك با pcm هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
*عكس ها مربوط ميشه به سينماي خانگي پايونير مدل 414
*بر اساس نظر كاربران توي سايت پايونير اين مدل نمره ي 9 از 10 گرفته است.
انتظاري كه من ازاين مدل داشتم كاملا برآورده شده است. درباره ي اين مدل تنها يك مورد هست كه كمي من كاربر را محدود كرده، اونم، نداشتن آپشن هاي تنظيم صدا به صورت دلخواه است. خود سيستم با گذاشتن دكمه sound روي ريموت كنترل اين اختيار را بهت ميده تا ازبين چند گزينه ي ساختار بندي شده يكي رو انتخاب كني.( آيا اغلب مدل هاي در اين محدوده همين طور هستند؟(
*كار با اين مدل بسيار ساده است.( دلم ميخواست پيچيدگي بيشتري توي تنظيماتش باشه تا بتونم كشفشون كنم؛ كه نيست.)
*فرمت cd را بخش نمي كنه.
* mkv از روي usb بخش مي كنه.(براي من اينطور بود، بقيه فرمتها را امتحان نكردم(
* اغلب زيرنويس ها را بخش ميكنه.
* مقداري ريموت كنترلش كند است.(البته حسش نمي كني)
* به نظر مياد سابووفرش قدرتش بدك نباشه(البته نميدنم معيار ارزيابي يك سابووفر خوب،چي هست. لطفا راهنمايي كنيد.)
* آخرين ميزان صداش 40 است كه اگر منبع با كيفيتي(صوت يا تصوير) داشته باشيد، روي عدد30 ،ديگه كمتر متوجه ي صداهاي اطرافتون ميشيد. از بيرون هم صداي لرزش شيشه ها، همسرتان را سراسيمه بسوي شما خواهد آورد.( تجربه شخصي)
* بدون شك موارد بيشتري درباره ي اين مدل، وجود دارد كه در صورت داشتن دانش و توان، پاسخگو هستم.
سلام اگه وقت ديدن فيلم داشته باشيد دوتا پيشنهاد دارم.
1- فيلم راننده (DRIVE(I محصول 2011، نامزده اسكار براي بهترين اديت صدا، صداي dts، امتياز 7/9 از سايت idbm، با بازي درخشان rayan Gosling
2- فيلم بابل، محصول 2006، برنده ي اسكار براي بهترين موسيقي، صداي dts، امتياز 7/5 از سايت idbm، و بازي براد پيت
اساتید مجترم راهنمایی بفرمایید لطفا
من آمپ 922 دارم. بلوری پایونیر 450 و گیرنده م ا ه و ا ره استرانگ و تلویزیونم هم فیلیپس 8007 هست.
سوالم در رابطه با انتقال صدا از تی وی به امپ از طریق کابل hdmi و rca هستش.
میخوام تک تک وسایل به تی وی وصل بشه. اما صدا از طریق rca از تی وی به امپ برسه.
مثلا بتونم بلوری را مستقیما به تی وی وصل کنم و همینطور ر س ی و ر رو.
سوالم اینه که صدا از طریق rca به امپ منتقل میشه؟
میخوام کاری کنم که امکان پخش صدا هم از تی وی و هم از امپ بوجود بیاد و قابل انتخاب باشه.
بنظر شما شدنیه؟
تمام پورت های hdmi این مدل فیلیپس امکان rca رو دارن.
چون کابل مانستر نتونستم پیدا کنم و میخوام از خارج تهیه کنم الان امکان تست ندارم و کل این ست رو تازه تهیه کردم و میخوام بدونم چه نعدادی و با چه طولهایی نیاز دارم.
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم.
فکر کنم منظورتون arc هست و این کار شدنیه ولی فکر کنم صدای استریو بگیرید نه 6 یا 8 کاناله؛ این مورد که خروجی arc استریو هست یا نه را می تونید به دفترچه تلویزیون قسمت خروجی صدا دیجیتال spdif مراجعه کنید (با arc یکی هست معمولا) مثلا برای سامسونگ نوشته به غیر از صدای شبکه تلویزیون (و پلیر خود تلویزیون allshare) بقیه ورودی ها به صورت استریو خروجی می ده. تلویزیون معمولا یک ورودی با قابلیت ARC داره که اون باید با hdmi ورژن 1.4 به آمپ وصل باشه بقیه به سایر hdmiها (مراجعه به دفترچه) و توی آمپ تنظیمات hdmi گزینه کنترل فعال باشه. اگر از دیسک بلوری استفاده می کنید پیشنهاد می کنم مستقیم بلوری را به آمپ وصل کنید چون کیفیت انتقال صدا بیشتر هست. رس ی ور را هم با کابل اپتیکال به آمپ وصل کنید اگر صدای دالبی ساپورت می کنه و می خواهید.نقل قول:
با سلام
دوستان من اطلاع زیادی در مورد سینمای خانگی ندارم. میخواستم بدونم E-3550 Samsung زیرنویس ها رو به درستی ساپورت میکنه یا نه مخصوصا SRT.
همین محدوده قیمت چه مدل دیگه ای رو پیشنهاد میکنید که بلوری باشه و زیرنویس رو درست نشون بده ؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان
مشکلی داشتم ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید من امپ 1312 دونون و پلیر 440 پایونیر کابل مانستر 2000m
مشکلی که داشتم یک بلوری از دوستم امانی پرفتم کنسرت ادل صداش dts-hd ولی در موقع پخش علامت dts-hd چند لحظه چشمک می زند و صدا پخش نمی شود هرکاری کردم نشد فقط توانستم صدا را از طریق اپتیکال بصورت dts منتقل کنم . ممکن هست ایراد از کایل باشد .دوتا مانستر 2000 m و یک کایل دای 1.4 تری دی بین پلیر و امپ گذاشتم در همه حالتها اینطوری بود .
ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید.
با تشکر
ورژن ديسك براي كجاست؟ ادل كنسرت رويال البرا ت هال صداش دالبي !نقل قول:
شايد در ديگر نسخه هاي مخصوصا چين و تايلند تراك تي تي اس داشته باشه كه باز بعيد هست.
شما با بلوري فيلم با لوگوي دي تي اس اچ دي تست كنيد
بله LPCM صداي غير فشردهنقل قول:
تا 28 مگابيت در ثانيه بيت ريت صدا هست.
سلام
من دنبال یه ست سینمایی هستم البته برای موسیقی هم خوب باشه
این اسپیکر انتخاب خوبی هست؟ فوکال سری 800 chorus 816 v
بقیه اسپیکر ها ساب وسنتر وغیره برای صدای چند کاناله که با chorus 816 v ست باشن چی پیشنهاد میدین؟
قیمت م حدودا چند در میاد برام؟
سلامنقل قول:
سوراند chorus 800 v
سنتر chorus cc 800 v
ساب chorus sw 800 v
قیمت الان رو ندارم.باید برید و استعلام قیمت بگیرید.
از کجا میشه قیمت گرفت.من تهران نیستمنقل قول:
826 با دلار 3200 تومنی قیمت 3400 بود یک جفتنقل قول:
بقیه اش رو نمی دونم اما همه رو هم برات نزدیک 8 یا 9 تومن در مییاد
اما واقعا بلندگو های دوست داشتنی هستند و در نوع خودشون بی نظیر
اما باز بیشتر تحقیق کن
موفق باشی امیدوارم خرید خوبی داشته باشی
سلاااااااااام
من میخوام یه سینما خانگی تا سقف یه میلیون با ES6960 46 ست کنم و هیچچچچی هم از کیفیت برند ها سر در نمیارم. شما دیگه عمق فاجعه رو درک کن ! :n02:
برای خرید تلویزیون کلی تحقیق کردم وبعد از کلی سردرگمی آخر با کمک این سایت موفق به تصمیم گیری شدم .برا همین واسه سینما خانگی از اول اومدم از اینجا کمک بگیرم. :12:
حداقل مشخصاتی که در نظر دارم ایناست:
1- 4 تا اسپیکر داشته باشه : 1.5
2- فرمت هاي صوتی پرکاربرد و زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه
3- تفکیک صداش هم خوب باشه.
4- دوام هم داشته باشه و تا بچم دوبار اسپیکرهاشو زد زمین ، فرت نشه!!:n24:
خواهش موکونم راهنماییم کنید!
سپاسگذارم:n16:
بـــــــــــــــا سلام خــدمت دوستان...
ارزون ترین سینما خـــانگی که میشه خــرید چه مــدلی هست و قــیمتش چــــــــنده؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
صفحات سايت جستجو كنيد مدل مناسب با بودجه در نظر گرفته را انتخاب كنيد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام blu-ray 3d تا 500-600 معرفی میکنید؟
شاید led lg بگیرم از سری lg چی پیشنهاد میدید؟اگه مناسب نیست از برندهی دیگه پیشنهاد بدید:n05:
اولویت هم با صدای مناسب هستش چون شاید اصلا دیسک blu-ray نگیرم منظورم از صدای مناسب صدای شفاف و با تفکیک بالا هستش واسه ولوم بالا و لرزوندن شیشه ها نمیخوام:n02:
با تشکر .ورژن را نمی دانم دقت نکردم پس دادمش یه ایمیل خدمتتان ارسال کردم . ممنون می شوم جواب بدهید ممنوننقل قول:
دوستان يكم در توضيح درخواست ها دقت كنند.نقل قول:
شما بلوري پلير ميخواي يا سينماي خانگي؟
اگر بلوري نميخري چرا بلوري ميخواي! سينمايي دي وي دي بگير ارزون تر و متنوع تر هست.
با 500-600 چيزي نميشه خريد كه صداي جالبي داشته باشد
مدل Htz-424 pioneerنقل قول:
سلام .
با تنظیمات پایونییر آشنا نیستم ولی احتمالا خود دستگاه داره دیکود میکنه و به آمپ میفرسته . شما باید صدا رو به صورت bitstream یا شبیه اون و خام به AV برسونید تا کاره دیکود کردن رو AV انجام بده.
نقل قول:
از سینمای خانگی دی وی دی و سینمای blu-ray حداقل چیزی که مناسب میدونید معرفی کنید:n16:نقل قول:
اولویت هم که گفتم
خودتون يه چرخي بزنيد ببينيد چيزي پيدا مي كنيد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]