سلام من اسپیلتر را سر راه تلفن های خونه نصب کرده ام
اما گاهی اوقات تا تلفن را از خط جدا نکنی وصل نمی شود به اینترنت
گاهی هم تلفن وصل باشه ایراد نمی گیره و وصل می شه
اشکال از کجاست؟
Printable View
سلام من اسپیلتر را سر راه تلفن های خونه نصب کرده ام
اما گاهی اوقات تا تلفن را از خط جدا نکنی وصل نمی شود به اینترنت
گاهی هم تلفن وصل باشه ایراد نمی گیره و وصل می شه
اشکال از کجاست؟
شما اگه یه اسپلیتر در خونه میزاشتی یه سیم برا مودم میکشیدی کافی بود.نقل قول:
احتمال داره سیمکشی خونه شما مشکل داره .احتمالشم هست یکی از اسپلیتر ها خراب باشه.
لینک ثابت نمیشه یا به اینترنت کانکت نمیشه(چراغ اینترنت روشن نمیشه)؟
(((((مودم adsl که بیشتر از یک کانال داشته باشه و وایرلس هم ,چه مارک یا مارک هایی خوب هستند و قیمتشون چند هست؟))))))نقل قول:
شبکه!
حالا قضیه این فرکانسی که فرمودی چی هست؟
من از مودم zyxel Wireless - P-660HW خوشم امده نظر شما چی هست؟
ضمنا از اطلاعاتی که در فروم بدست اوردم فهمیدم مودم هایی هست که در هنگام خاموش بودن سیستم قابلیت دانلود دارند؟!؟!
آیا مدل مد نظر من چنین ویژگی داره یا نه؟
اگر نه بهترین مدل که این ویژگی و موارد قبلی که گفتم رو داره معرفی کنید .
ممنون
حالا یعنی اون تنظیماتی که داخل pdf فن اوا که اپ کردم وجود داره برای حالت bridge احتیاج نداره؟نقل قول:
رفتم مودم بخرم
asus am604g میخواستم ، گفت ندارم ! این مدل قدیمیه و تو بازار نیست ، asus G31 بخر ، جدیدتره
کسی از این مدل اطلاعی داره ؟ خوب هست که بخرم ؟
کلا مودم وایرلس خوب معرفی کنین ممنون میشم
asus dsl n13 قیمت 170-180.نقل قول:
یه هاردم باید بخرید اونم 100 تومن.
نقل قول:
چراغ لینک ثابت نمی شه
البته یک وقت های اینطوری است
مثلا الان تلفن وصله اینترنت هم فعال:41:
یا از نویز خطه یا اسپلیترها یا تلفنها یا سیمکشی منزل.
هروقت این مشکل اتفاق افتاد ببرید دم در خونه مودمو اونجا وصل کنید ببینید مشکل حل میشه.
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
نقل قول:
همون 8901 رو بخرید یه فروم دیگه خیلی تعریف ازش دیدیم.
این g31 رو اصلاً من ندیدم تو اینترنت ببینم اصلاً چی هست.
چه طوری می تونم dns هارو رو در تنظیمات داخلیtp-link 8811 عوض یا اصلا وارد کنم؟
سلام چند تا سوال داشتم :
1- از این مودم های نام برده شده کدوم بهتره ؟؟؟
2- قیمتشو میگید ؟؟؟
3- قیمت Ping 256 kb/s چنده ؟؟؟
سلام
برای راه اندازی ADSL حتما باید اسپیلتر باشه؟ یه دونه LED روی مودمم هست که مربوط میشه به DSL Conection و خاموش هستش چون اسپیلتر ندارم خاموشه؟
این اسپیلتر رو از کجا بخرم؟
سلامنقل قول:
من تازه adsl گرتم و زیاد وارد نیستم ولی اینو میدونم وقتی چراغ Adsl شما روشن باشه یعنی adsl شما راه اندازی شده ! دیگر اساتید هم حالا میان و بهتون کمک میکنن
میکرو فیلتر هم از فروشگاه های ارائه دهنده خدمات شبکه خریداری کنین شاید هم الکتریکی ها داشته باشن
دوستان من یه مودم linksys 120 دارم و میخوام وایرلسش رو راه اندازی کنم و با پاکت پیسیم شیر کنم کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام
ببخشید من زیاد سوال میپرسم
من مودم خریدم asus g31
با lan تنظیمش کردم ولی بلد نیستم وابرلس رو فعال کنم ! بعنی لپ تاپ وایرلس رو پیدا نمیکنه !
تنظیمات خاصی داره اینم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین :)
اه حوصله ام از Adsl و مشکلاتش سر رفت
کاش زودتر وایمکس برسه به شهر ما
یه چنتا از مشکلات رو بگو اگه میشه...نقل قول:
اه حوصله ام از Adsl و مشکلاتش سر رفت
کاش زودتر وایمکس برسه به شهر ما
این اسپیلتر هم مدل خاصی داره یا نه ؟
سلام به همه دوستان.قصد خرید مودم ADSL رو دارم و سرویسم مخابراته.کاربر خانگی هستم و نیازی به مودم های حرفه ای ندارم.حالا نظر شما چیه چقدر بابت این جریان هزینه کنم؟ یا اینکه مودمهای tp-link 8811 یا D-LINK DSL-2520U و تو این زنج قیمت جوابگوی من هست یا اینکه مودمهای با قیمت بالاتر بگیرم؟اگه قرار باشه این دو مدل رو بخرید کدومشون رو انتخاب میکنید؟چرا؟خودتون چی مارکی رو معرفی میکنید؟پیشاپیش ممنون :40:
اگه وایرلس نمیخواین.
یا tp-link یا zyxel یا asus.
dlink آشغاله.
چند تا سوال داشتم:نقل قول:
من خونمون حدود 160 متر البته ديوار زياد داره Zyxel-P660 HW به نظرتون جواب ميده؟
به نظرتون كدوم مودم وايرلس زايكسل بهتر از همه است (البته گيرم بياد)؟ قيمتش چنده؟
من خودم با ديدن اون تاپيك « کامپیوتر رو برای دانلود 24 ساعته روشن نذارید!!! - بهترین محصول اومد !!! » P660 HN چه فرقي با P660 HW داره ؟ فقط از نظر برد وايرلسش فرق داره؟نظرم عوض شد مي خواستم يك دانلود منيجر دار بخرم مي خواستم بدونم اونا خوبه؟ مديريت دانلود منيجرش خوبه ؟ برد وايرلسش زياده؟ در كل مي ارزه من جاي مودم وايرلس زايكسل اون را بخرم؟ آخه از ديروز تا اونجايي كه من شنيدم تعرفه ي برق برداشته شده.:19:
ببخشيد سوال زياد داشتم:11:
---------- Post added at 09:37 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
دوست عزيز ميشه بهتر توضيح بدي؟نقل قول:
کافیه!نقل قول:
HW سری G هست HN سری N
G تا 54 مگ و شعاع 150 متر(فضای باز)
N تا 300 مگ و شعاع 300 متر(فضای باز)
البته گیرنده هم باید N باشه تا از 300 مگ پشتیبانی کنه. اگر لپتاپ یا کارت وایرلس G باشه همون 54 مگ.
گرچه سرعت اینترنت تو ایران حداکثر 2 مگ هست و توفیقی نمیکنه...
اون مودمم که خودش دانلود میکنه ASUS DSL N13 هست 185 هزارتومن که یه هار اکسترنالم باید بخری اونم 100 هزار روهم میشه 285 هزار.
اینم اسوس DSL N 13:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=14082
اين مودم سري N چنده؟(البته براي اطلاع ميپرسم چون من بايد سري Gبگيرم چون پارس آنلاين ميگه من فقط اين مودم را قبول دارم)نقل قول:
يعني شما ميگيد ارزش گرفتن نداره؟اصلا من اين را ميخوام براي دانلود منيجريش بگيرم اصلا دانلود منيجر قويي داره؟نقل قول:
حالا در كل من مودمم را از پارس آنلاين بگيرم يا از بازار؟ميخوام ماه بعد بخرم
من برداشتم از جمله شما این بود که میگید اینترنت قطع میشه ولی الان که خوندم فکر کنم منظورتون این بود که نویز بعضی اوقات قطع میشهنقل قول:
ضمنا فکر نمی کنم وسایل برقی مشکلی به اون صورت ایجاد کنند
فکر نمیکنمنقل قول:
چون خودم قبلا فن آوا داشتم ، VCI و VPI وارد نمیکردم ولی شاید اون موقع روی پیش فرض بود و الان 8/35 شده
توی تنظیمات این مودم فقط این دو تا عدد مهمه
همچنین اگه صفحه تنظیمات بالا نیومد ، باید آی پی رو دستی ست کنید
DNS رو معمولا توی تنظیمات کارت شبکه وارد میکنننقل قول:
چه طوری می تونم dns هارو رو در تنظیمات داخلیtp-link 8811 عوض یا اصلا وارد کنم؟
ولی توی تنظیمات مودم هم میشه وارد کرد
البته اگه روی اتوماتیک هم باشه ، زیاد فرقی نداره
یک سوال داشتم
من برای مودم adsl خودم قبلا دادمش تنظیمش کردند برام برای وصل شدن
وقتی هم که 3 ماه اینترنتم تموم شد دیگه وصلش نکردم
حالا میخوام برای وصل شدن از اینترنت مخابرات استفاده کنم باید کجای تنظیمات مودم رو دست بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدل مودم هم asus هسنش
نه تلفن نويز داره كه بعضي وقتا قطع ميشه وگرنه اينترنت مشكلي ندارهنقل قول:
نقل قول:
من یه جای دیگه خوندم که سری G برای خونه های تا مساحت 250 متر کافیه. خونه ما ویلاییه و فکر کنم مساحت داخل خونه حدود 300 متر مربع یا کمی کمتر باشه. فاصله دو کامپیوتر هم حدود 10-15 متر میشه که 3 تا دیوار هم بینشون قرار داره. به نظرتون همین سری G کار منو راه میندازه؟
به خوبی جوابگو است.نقل قول:
یکی جواب بده من برای تنظیم دوباره مودم باید چی کار کنم؟؟!؟!! باید دکمه ریست و بزنم و دوباره تنظیم کنمش؟؟!!یا بدون ریست کردن هم میشه سرویس رو عوض کرد؟!؟!؟
ٍEXIR عزیز ممنونم.نقل قول:
میخواستم مودم وایرلس بگیرم و نمیدونستم کدوم بهتره.
این پستت و پستهای قبلی که ازت خوندم تو انتخاب نوع مودم خیلی کمکم کرد.
بهترین مودم بی سیم ( دیگر سر مودم بحث نکنید ) ..
LinkSys WAG 160 N
یا
LinkSys WAG 320 N
دوست عزیز بازم سوالی بود خوشحال میشم کمکتون کنم.نقل قول:
موفق باشید.
ای بابا ،یعنی هیچ کس اطلاعی در این مورد نداره؟یه توضیحی نمی تونن دوستان لطف کنن که مثلا فرق اساسی بین مودم های USB با LAN چیه؟نقل قول:
سلام
بچه ها من میخوام مودم بخرم.
میشه یه راهنمای کنید که چه مارکی و چه مودلی .
مودم بی سیم نمیخوام.
tp-link 8811 قیمت 22000. مودم خیلی خوبیه. (8817 خوب نیست)نقل قول:
یا
zyxel p-660 ru قیمت 40000.
تائید می کنمنقل قول:
سلام دوستان
یه راهنمائی فوری و جامع میخوام
امرز اومد وبگردی کنم دیدم اینترنتم قطع شده زنگ زدم به شرکت که اسیاتک باشه گفت کانفینگ مودمت بهم ریخته خلاصه از پشت تلفن راهنمائی کرد و مودم dlink وصل شد ناگفته نمونه من جدای از این مودم دو پورت که یه پرتش هم usb هست یه روتروایرلس هم دارم که اونم dlink 150 هستش خلاصه ما اومدیم اینم روتر و وصل کردیم با مودم با خیال اینکه درست شده دیدم باز جواب نمیده زنگ زدم شرکت گفت روتر هم باید کانفینگ بشه و از پشت تل نمیشه کار تخصصیه باید زنگ بزنید 2 روز بعد متخصص بیاد تازه زیره 20 تومن هم نمیگیره
البته ناگفته نمونه من اوایل که روتر نداشتم با کانکشن کانکت میشدم اما تو این کانفینگ جدید اوتومات کردم ممکنه به خاطر این باشه؟
اگر به خاطر این نیست یه راهنمائی کنید چطور این روتر و کانفینگ کنم که پول بی زبون و ندم دست اینا چون طرف میگفت کار سختیه باید ای پی و به روش ازمون و خطاا اینقد وارد کنی تا عمل کنه؟
خواهشا جامع کمک کنید
خیلی سپاسگزارم
سلام
مودم من G31 ASUS هستش
دیشب ویندوز لپتاپم را عوض کردم بعد از نصب ویندوز جدید دیدم به نت متصل نمیشه تماس گرفتم شاتل اول گفت این مدل مودم را پشتیبانی نمیکنیم بعد گفت شما ریستارت کلی بکن تا بگم چیکار کنم خلاصه ریستارت کردم نشد که نشد
از دوستان اگه کسی میدونه چجوری با ISP شاتل ست کنم ممنون میشم رهنمای کنه در ضمن استفاده وایرلس دارم
شاتل هم که نمیتونه کاری بکنه
چطوری وصل نمیشه؟نقل قول:
از کانکشن استفاده میکنی یا مودم اتومات کانکت میشه؟
هیچکدامش قبلا" وقتی وایرلس لپتاپ روشن میشد بصورت خودکار کانکت میشهنقل قول:
دیشب هم کانکشن میخواستم درست کنم نشد و هم وایرلس
از این آموزش استفاده کردم نتیجه نگرفتم
اگه روش خاصی بلدید ممنون میشم رهنمای کنیدکد:http://www.rahnamoonco.com/educational/white-papers/product-setup-guides/66-asus-dsl-g31-quick-setup-guide-farsi
در ضمن حتی لنش هم فعال نشد :31:
مودم و لپتاپ سالم هستن
سلام
اگه کسی مشخصات این سهتا مدمو داره ممنون میشم بذاره
tp-link 8811
tp-link 8960n
tp-link 8901
آقا من مودم Linksys 120 هستش هر کاری میکنم این لامپ DSL روشن نمیشه اسپیلتر هم گرفتم ولی بازم روشن نمیشه چی کار کنم؟ مشکل از سمت مخابرات!!!!