استاد از کجا باید بفهمم ورژن بازیم چیه که کرک مربوطه رو دانلود کنم؟نقل قول:
سپاس گزارم.
Printable View
استاد از کجا باید بفهمم ورژن بازیم چیه که کرک مربوطه رو دانلود کنم؟نقل قول:
سپاس گزارم.
سلامنقل قول:
خب ميشه همونها رو بگيد؟
با تشكر
سلام..
تو تایپیک 700 صفحه ای پیدا کردن مطلب کار سختی هست..
خواهشن یه ترینر سالم برام بزارید Become Leaue
میخوام امارمو بالا ببرم
سلام دوست مننقل قول:
من اومدم اینجا سوالی پرسیدم که اکثر کسایی که باعث شدن این تاپیک 800 !!! صفحه ای بشه با یه آره نه ناقابل میتونن جوابش بدن حالا شما اومدی اون همه التماس خواهش مارو برای جواب دادن ندید گرفتی که هیچ تهمت شایه پراکنیم بهم میزنی؟ واقعاً خوشا معرفتت!! شایعه میخوام درست کنم که چی گیرم بیاد؟؟؟
دوست عزیز شایعه رو سایت رسمی کونامی چیکار میکنه؟
به جای نقطه چین باید کلمه پچ رو بگذاریدکد:http://pes2009web.winning-eleven.net/pes09pc_e/-----/index.html?ver=1.30.0000?lang=ENGLISH
:13:
ممنون از اطلاعات کارشناسانتون!!
اینو بگیرنقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/5546143/55186a6/PesLegend_Editor_Em_Portugues.html
ممنون ازت هستم به خاطر پاسختون دوست خوبم...اگه لطف کنین زیر دیپیم روش استفاده رو هم بگین رو پل سرات کمکتون میکنم...نقل قول:
ببخشید!
من این بازی رو از رو دی وی دیهاش کپی کردم رو هارد حالا میخوام نصبش کنم فایل setup.exe نیست
اگه کسی میتونه یک جا فقط همین فایل و برام upload کنه!
بسبار مــــــــــــــمـــــــــ ـنون میشم!
بله ديدم لينك رو من به شخص واقعا متاسفم كه زود قضاوت كردم واقعا از شما عذر مي خوام و شديدا اميدوارم كه عذر خواهي من رو بپذيريد و قضاوت نادرستم رو ناديده بگيريد البته تقير از خود كونامي هم هست كه با اينكه پچ جديد ارائه كرده اصلا صداش رو هم در نمياره و من حتي توي هيچ سايتي حتي سايت Home Page كونامي هم هيچ مطلبي كه نشاني از انتشار پچ جديد باشه نديدم ولي اين لينك كه شما دادي داخلش لينك پچ 1.40 رو گذاشته كه باز هم در نوع خودش جالبه كه در متن لينك عبارت 1.30 هم ديده ميشه حتي متن لينك هم كه متعلق به خود كونامي هست اشتباه هست واقعا مي تونم يه چيز استنباط كنم كه كونامي هم بعضا نشون ميده همچين يه نمه عقده اي هست و پچي رو كه ارائه ميده رو پابليك نمي كنه. در هر صورت تقصير بنده هست كه خوب نگشتم و ندانسته به شما گفتم كه شايعه مي سازي. در حاليكه شما اين پچ رو در اختيار داريد. اي كاش همون ديروز وقتي به وجود پچ 1.40 اشاره كردي لينك رو هم مي دادي كه من با ديدنش به حقانيت حرف شما پي ببرم. قضاوت عجولانه نكنم. در هر صورت من از شما معذرت مي خوام با پيغام خصوصي هم ازتون معذرت نخواستم تا پيش همه از شما معذرت خواسته باشم پيش همه كساني كه شايد حرف من رو قبول كرده باشند و بايد همه بدونند كه حق با شماست.نقل قول:
اما در مورد سوالتون اگه جواب ندادم براي اين بود كه توي همون پست لعنتي صفحه قبلم به يه نفر ديگه كه سوال مشابه پرسيدن رو جواب داده بودم فكر كردم مطالعه كنيد. براي آنلاين بازي كردن همونطور كه گفتم براي ما ايروني ها كاريست غير ممكن چون حتي اگه همه جنس هم جور باشه يكي رو كم داريم سرعت بالاتر از 1 مگ بر ثانيه توي ايران كسي اينترنت خانگيش اينقدر نيست واقعا اين سرعت هم كمترين سرعت هست چون داخل بازي با مشكل لگ و افت پينگ مواجه ميشيد به خاطر فاصله طولاني كه ما از ايران تا سرور كونامي داريم شما كافيه سريال اورجينال بازي رو داشته باشي و حتي به صورت رايگان مي توني گيم آيدي و كونامي آيدي رو از سايت باز كني فقط حتما بازي موقع نصب بايد سريال يكتا و اورجينال وارد كنيد نه سريال Fake كه فقط به درد نصب بازي مي خوره
خوب من كه عرض كردم اگه هيچ پچ نصب نكرده باشي ورژن بازي شما 1.00 هست. تا كنون اين پچ هاي گيم پلي از سوي كونامي عرضه شده:نقل قول:
----- 1.10
----- 1.20
----- 1.30
----- 1.40
كه مطمئن ترينشون پچ 1.20 هست چون هم يت سرور نصب ميشه روش هم كرك سالم و صحيح براش وجود داره. لينك خود پچ و كركش رو توي اينجا قرار دادم مي تونيد هر دو رو دانلود و نصب كنيد:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=3621804&postcount=7005
شما برنامه PES Legend رو نياز داريد كه البته يا بايد ويستا باشه سيستم عامل شما يا هم اگه از xp استفاده مي كنيد برنامه دات نت فريم ورك 3.5 رو نصب كنينقل قول:
سلام دوستان ، یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم شما راهنمایی کنید.
من این بازی رو البته ای نسخه ای که ایرانی ها از 2 دی وی دی به 1 دی وی دی تبدیلش کرده بودن گرفتم...
نصبش حدود 1.5 ساعت وقت گرفت که در پایان هم ارور داد و نصب نشد!
روو چندتا سیستم دیگه هم نصبش کردم و همین مشکل رو داشت...
رفتم از قسمت Add Or Remove پاکش کنم که همش این پیغام رو می ده :
The Following File Dose Not Exist Or Is Not A Valid Unistallation Log File.
C:/Games/T20GAMES/Unistal.Log
و پاک نمی شه!چیکار کنم تا از بین بره؟!
نرم افزار خاصی برای این کار نیست؟!
با تشکر...
استاد به این ادرس رفتم پچ 1.20 رو دارم دانلود میکنم اما لینکه کرکش فکر کنم تاریخ مصرفش گذشته.اگه براتون زحمتی نیست میتونید لینک رو چک کنید؟نقل قول:
پچ رو که میخوام اجرا کنم ارور میده the upgrade ----- cannot be installed مشکل از کجاست؟
نقل قول:
از اینجا میتونی کرک و سایر پچ ها و ابزار هارو دانلود کنید
کد:http://rapidshare.com/users/R1MWO0
خب برو توی تایپیک نرمافزارها و نرمافزار unsistaller رو دانلود کن به راحتی بازیتم پاک میکنهنقل قول:
پچ 1.40 رو نصب كردم و واقعا شاهد تغييرات بسيار خوب و زيبايي بودم يك پچ مكمل و زيبا از كونامي باعث شده كه بازي از اين رو به اون رو بشه خصوصيات پچ كه من استنباط كردم تا اينجا:
ديگه دروازبان ها در مقابل شوت هاي سنگين و مهلك كه در موقعيت هاي تك به تك زده ميشه شانس بسيار كمي براي مهار دارند در حاليكه قبل نصب پچ هر چقدر شوت از نزديك و با شوت پر قدرت زده مي شد دروازبان هر چقدر هم كه ضعيف بود با يه عكس العمل مصنوعي و غير واقعي موفق مي شد توپ رو مهار كنه.
ديگه شوت هايي كه توسط بازيكنان شوت زن از پشت محوطه جريمه زده ميشه با اختلاف از بالاي دروازه به بيرون نمي ره و در چهار چوب هست
موشن هاي جديدي در هنگام دريافت پاس يا دادن پاس و حتي حركات بدون توپ بازيكنان به بازي اضافه شده.
پاس ها دقيق تر شدن و تعداد پاس هاي اشتباه كه قبلا واقعا از حساب كتاب در ميومد كم شدن
به نظر مي رسه بازيكنان هوشمند تر شدن.
ضربات آزاد بسيار بهبود پيدا كردن و ضربات آزادي كه از فصله دور زده ميشن شانس گل شدن دارند. در حاليكه قبلا دروازبانان خيلي راحت از پس شوت هاي ايستگاهي كه از فاصله نسبتا دور به دروازشون شليك مي شد بر مي اومدند.
اينها همگي استنباط بنده از اين پچ بود بسيار عالي هست اين پچ و به همون اندازه كه پچ 1.30 رو پيشنهاد مي كردم دانلود اين پچ استثنايي رو به همه پيشنهاد مي كنم و از اونجايي كه احتمالا اين آخرين پچي باشه كه كونامي عرضه كرده ارزش دانلود رو واقعا داره
لينك مستقيم پچ 1.40
کد:http://pes2009dl.konamionline.com/pes09/-----/91ff0cd628759869b5a4827b42ed7c97/PES2009Patch140.zip
نه بابا مگه خوردنه تاريخ مصرفش بگذره اشكال از فروم هست بعضي كلمات رو فليتر مينه مثله كلمه ل.ي.و.ن يا كلمه C.R.A.C.K تازگيا هم كلمه P a t c h رو براي دانلود كرك توي اون لينك جايي كه نقطه چين هست اين كلمه رو بي فاصله بنويس C r a c kنقل قول:
سلامنقل قول:
هر کاری میکنم سایتو باز نمیکنه ارور میده چه جوری دانلود کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست من ، میشه لینکش رو اینجا هم بذاری؟!نقل قول:
توي لينك يه قسمتش نقطه چين هست دستي بنويس p a t c h الته بدون فاصله اين كلمه اتوماتيك تازگيا توسط فروم فليتر شدهنقل قول:
سلام مجتبی جاننقل قول:
به این ادرس مراجعه کنید ودر خواست نرم افزار کنید .
قربانتانکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
نقل قول:
سلام ارمین جان
ببخشید ولی من این نرم افزار رو هم روی ویستا وهم روی xp اجرار کردم وبرای اجرای این نرم افزار روی xp از هیچ برنامه ای یا حتی برنامه ای که شما میگید استفاده نکردم ونیازی به نصب این برنامه نیست .
قربانتان :40:
چرا اگه XP سرويس پك 2 باشه نياز هست. احتمالا ويندوز شما اين برنامه رو موقع نصب اتوماتيك نصب كرده .Net Framework محصول مايكروسافت هست و روي ويندوز ها قرار داده ميشه تا در موقع نصب ويندوز اون هم نصب بشه. البته اگه ويندوز SP3 باشه كه كلا اين برنامه رو sp3 اينكلود هستنقل قول:
سلام من پچ 1.4 رو دانلود کردم ولی هنگام نصب هنگ میکنه ...
لطفآ کمکم کنید .
با سلام خدمت دوستان
بعضی از دوستان هنگام نصب این برنامه دچار مشکل ارور می شدن این مشکل قابل حل هستش .
اما شرطی داره که باید اجرا بشه واون اینکه باید سیتم شما بالا باشه .
شما می تونید با نصب ویندوز ویستا این برنامه رو نصب کنید ولی باید به این نکته توجه داشته باسید که :
هنگام نصب این برنامه شما یه ادرس پیش فرض برای نصب دارید باید دقت کنید که در این مسیر نصب نشه اگه در این مسیر نصب بشه باز ارور خواهد داد ولی شما اکه این برنامه رو در محل نصب بازی نصب کنید هیچ مشکل نخواهید داشت ودر فولدر زیر .به طور مثال :
E:\ Pro Evolution Soccer 2009
فقط دقت داشته باسید که باید در فولدر Pro Evolution Soccer 2009 نصب بشه .
موفق باشید :10:
قربانتان :40::40::40:
دوستان برای من پچ 1.4 هنگ میکنه ! تو پچ 1.3 هم همین بود . تو ویندوز Sp 2 و Sp 3 هم فرقی نمیکنه . هنگام نصب قبل اینکه هیچ آدرسی بپرسه برا نصب روی این پنجره هنگ میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمکم کنید . :10:
صبور باشيد فقط همين حتي ممكن مجبور بشي 5 دقيقه به همون حالت بذاري بمونه براي سيستم هاي مختلف فرق مي كنه شما سيستمت خيلي قوي نيست واسه همين مدت زماني كه طول ميكشه براي نصب شدن آماده بشه زياد هست تا زماني كه فعال بشه كليد آپديت بايد منتظر باشي حتي شده 5 دقيقه يا بيشترنقل قول:
ممنون صبر کردم مشکل حل شد !نقل قول:
یک سوال دیگه الان که پچ نصب شده موقع باز کردن دوباره dvd اصلی بازی رو میخواد یعنی کرک ای که کپی کرده بودم جایگزین شده . الان اگه کرک رو دوباره کپی کنم ، پچ و اصلاحاتش از بین میرن ؟ اگه آره پس چطوری بازی رو بالا بیارم بدون کرک ؟
من یک برنامه میخوام که بشه اهنگهای بازی را عوض کرد
فكر نكنم باشه يا شايدم اگه هست خيلي كم ياب هست چون من تا اين لحظه نديدم. اگه كسي داره من خودمم مشتريشمنقل قول:
لينكي كه توي صفحه 701 هست رو دانلود كن فقط متن لينك يه قسمتش فليتر شده دستي اون رو تغيير بده به c r a c k اين كلمه فليتر هست همون كرك واسه 1.20 خوب جواب ميدهنقل قول:
کروزر جان شاید این اموزش برای ادیت اهنگهای بازی به دردت بخوره
Programs you will need:
AFS Explorer 3.7 - This program is for editing the '.img' files.
DkZ studio - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is for converting '.WAV' files into '.ADX' format (ADX is the format that PES uses for sound files)
You will also need a program that will convert your CD's or mp3's into .WAV files.
I used this one [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . It's freeware and seems very good.
First of all you need to determine which 'ADX' files contain the music tracks.
To do this I pain stakingly exported files from serveral folders within the 'cs0d' img. file and listened to them.
I discovered the files containing these tracks where from 'unnamed_90 to unnamed_150'. So actually they're only within 2 folders (0-99 & 100-199).
Step-by-step:
Convert your music tracks to WAV.
Convert you WAV. music files to ADX.
Rename your ADX files, starting at 'unnamed_90' to 'unnamed_150'
*Note - Don't put the '.adx' at the end of the number.
Then follow these instructions ...
2. Start AFS Explorer and go to menu FILE - IMPORT AFS File
3. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
4. From your PES 2009 img folder open cs0d.img (backup it first)
5. Answer NO to questions and the file will be opened.
6. Go to Action > Import Folder and choose the folder with the renamed ADX files.
7. Answer Yes to questions and the file will be opened.
8. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
9. Now save the "cs0d" as "1cs0d.img"
10. Wait for end of rebuilding and answer Yes to the next questions and the file will reloaded
11. Close AFS Explorer
12. Remove your old "cs0d.img" and rename the new "1cs0d.img" in "cs0d.img"
Now you will have your on tracks on menus ect ...
Note* I haven't worked out where the 'songs.txt' file is located? Editing this file should allow you to name the track and artist.
*Edit...
I worked out the tracks for the various menus:
Main menu= unnamed_96.adx, unnamed_104.adx, unnamed_106.adx, unnamed_109.adx & unnamed_122.adx
Champions League= unnamed_32.adx, unnamed_33.adx, unnamed_34.adx & unnamed_35.adx
Master League= unnamed_98.adx, unnamed_100.adx, unnamed_101.adx, unnamed_115.adx & unnamed_120.adx
Become a Legend Mode= unnamed_114.adx, unnamed_119.adx & unnamed_123.adx
Cup= unnamed_137.adx, unnamed_138.adx & unnamed_140.adx
Edit Menu= unnamed_97.adx & unnamed_118.adx
Highlights= unnamed_91.adx, unnamed_92.adx, unnamed_93.adx, unnamed_94.adx & unnamed_95.adx
*Note - Other web-sites use 'Kitserver' and a different system. They say it's more simple than rebuilding the image every time you want to edit something..
واي ترجيح ميدم بيخيال شم البته راه حل خوبيه ولي اگه يه برنامه بود كه اين كار هارو به صورت هوشمند انجام مي داد خيلي عالي بود
یعنی برای 1.4 کار نمیکنه ؟ فقط 1.2 ؟نقل قول:
با توضیحاتی که در مورد 1.4 دادی ... من 1.4 میخوام ! :(
راهی نیست ؟
منظورم اين بود كه واسه 1.40 خوب جواب ميده كرك كه ذاتا براي 1.20 هست(اشتباه لپي شد)
درود دوستان.
بچه ها من میخوام پچ 1.40 رو اجرا کنم این پیغام میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی؟
سپاس گزارم.
not foundنقل قول:
کرک رو نوشتم رو لینک اما مثل اینکه فایل پاک شده .
اقا من ميخوام پچ نصب كنم ولي بازيم كرك نداره ! چجوري ميشه اين بازي رو رجستر كرد! ؟؟ كه پچ نصب شه
چون نصب بازي شما دستكاري شده و بازي در مسير ريجستري تقلبي قرار گرفته سيستم پچ چون نمي تونه مسير رو تعيين كنه پيغام خطا ميده امتحان نكردم تا حالا ولي شما امتحان كن اين كار رو كه مي گمنقل قول:
اول برو به Program Files فولدري كه داخلش بازي Pro Evolution 2009 هست رو پيدا كنه اسمش هر چي هست با حروف بزرگ به كلمه KONAMI تغيير نام بده در واقع بازي شما بايد توي اين مسير باشه
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
حالا متن زير رو داخل يك new text document كپي كن
و Save as بزن Save as Type رو روي All قرار بده و اسم فايل رو دقيقا اين قرار بده pes2009.reg حالا سيو كن يه فايل با فرمت reg برات ايجاد ميشه روش كليك كن تا وارد ريجسترب بشه حالا سعي كن دوباره پچ رو نصب كني فقط اگه در درايو غير از C نصب كردي بازي رو از داخل متن بالا C رو تغيير بده به همون درايوي كه نصب كردينقل قول:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\PES2009
]
"code"="APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM"
"installdir"="C:\\Program
Files\\KONAMI\\Pro Evolution Soccer 2009\\"
نه درسته C r a c k بايد بنويسي ها يعني حرف اول رو بزرگ بايد بنويسينقل قول:
آقا این پچ ها رو جایی دارن ما بخریم؟؟؟ آخه من با اینترنت ذغالی کار می کنم.
از دوستي اشنايي. مركز سي دي محلتون تهيه كني خيلي مطمن ترهنقل قول:
نقل قول:
منم همين خطارو داشتم اين كارو كردم هيچ تغيير و تعصير نداشت.. بيخود بيد
سلام
ببینید من وقتی بازی میکنم یه پرازیت مانند از وسط ال سی دی رد میشه این مشکل از کجاست؟
گرافیک بازی رو کجا باید تنظیم کرد ؟! (خیلی کمه)
اون مربوط به Screen Refresh Rate هستش. اونو باید در حالت 65 Hrz بزاری که غیر فعاله و اگرم فعالش کنی، باز چشاتو به ...F میده!!!!!نقل قول:
هرتز مانيتورت رو بايد بذاري روي 75 هرتز بلدي كه چه جوري اين كار رو بكني؟ اگه بلد نيستي بگو توضيح بدم. موفق باشي خشايار خاننقل قول:
نه عزیزم بگو بی زحمت!نقل قول:
هرتز مانيتورت رو بايد بذاري روي 75 هرتز بلدي كه چه جوري اين كار رو بكني؟ اگه بلد نيستي بگو توضيح بدم. موفق باشي خشايار خان
راستی در مورد گرافیک نمیدونی چیکار باید بکنم بره بالا ؟!
برای تنظیمات گرافیک این بازی یک ایکن مخصوص وجود داره. برو داخل فلدر بازی و از اونجا تنظیمات رو دستکاری کن.
خیلی خیلی ممنون!نقل قول:
برای تنظیمات گرافیک این بازی یک ایکن مخصوص وجود داره. برو داخل فلدر بازی و از اونجا تنظیمات رو دستکاری کن.
ولی واقعا عجب گرافیکی داره رو high ماله من رو low بود