من شبی 3.5 گیگ تا 4.2 گیگ دانلود میکنم سرعت هم همون دو مگ هست کمی کمترنقل قول:
Printable View
من شبی 3.5 گیگ تا 4.2 گیگ دانلود میکنم سرعت هم همون دو مگ هست کمی کمترنقل قول:
سلام
یه هفته قبل خوب بود تا 7.8 گیگ دان داشتم ولی الان به زور به یه گیگ میرسه کلا ب......!! :sq_2:
اره البته نه تهران ولی تهران هم احتمالا همینجوریهنقل قول:
سلام سرویس اینترنت پرسرعت حامی 05 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) (159000 ريال + آبونمان
سرعت شبانش چنده سرویس فعلیم نامحدود 256 هست سرعتشم 30 هست اگه شبانش بالاتره همینو آخر ماه شارج کنم
رزان ترین سرویس حجمی با دانلود رایگان همینه دیگه؟
با کارت دانشجویی میشه سرویس 2مگ گرفت یا باید نامه بگیرم از دانشگاه ؟!
این سوسول بازیا واسه شرکتای دیگس :دی اسیاتک لازم نیستنقل قول:
100% موافقم... این سوسول بازیا چیه دیگه.. کارت دانشجویی و این چرت و پرتااا.... الان دیگه اکثر شرکتای دیگه هم هیچی نمیخوان حتی کارت ملی... فقط پولشونو میشناسن....نقل قول:
عزیز پول رو به صورت افقی پرت کن توو صورتش بگوو یالا سرویس 2 مگمو آواده کنید...:sq_25:نقل قول:
والا اسیاتک یک روزه خط رانژره میکنه سرعت خوبی دارند در اماده کرده:D
بچه ها بیکران برنزی 1024 سرعت دانلودش چنده آپلودش چنده ؟ گیشا مرکز نصرالهی
قیمتش 42 هزاره
اما جالبه قیمته 256 بیکران طلایی 46 هزاره
سرعت دانلود 1024برنزی بیشتره یا 256 طلایی ؟
زنگ بزن پشتیبانش بهتره اما طلایی ها رو میگن ثبات بهتری دارند گرچه برنزی بد نیست 1 ماهه شارج کن ببین اگه خوب بود دوباره شارج کن همین 1 مگ باید 100 تا 110 تا بده
نقل قول:نقل قول:ایرانسل که تا نامه مهردار با امضا خود رییس دانشگاه نگیره بالای 128 نمیده :sq_2:نقل قول:
به نظرتون از خود سایت آسیاتک ثبت نام کنم یا برم نمایندگی ؟ اصلا فرقی داره ؟
سایت نمایندگی چک میکردم یه مقدار قیمت ها بالاتر بود ؟!
نمایندگیاشو کلا بیخیال شونقل قول:
من با 1544 رفتم جلو،هم کارم سری پیش رفت و هم هزینه کمتری برداشت
بعضی از نمایندگیاش یکم زیآب زن شرکتم هستن
من داشتم سرعتش روز 90 بود شبا هم داغون! صفحه هم باز نمیکرد!نقل قول:
بعضی وقتا وقتی گوشی تلفنو قطع میکنیم ارتباطمون با اینترنت قطع میشه واسه لحظه ای،یعنی چراغ ADSL قطع و دوباره چشمک میزنه تا ثابت شه،چرا؟
اسپیلیتر بزار سر راه خط تلفننقل قول:
چک کن ببین snr margin ت چندهنقل قول:
به احتمال زیاد نویز خطت بالاست
آخه پریزی که تلفن استفاده میشه با پریزی که واسه مودم استفاده میشه متفاوته،مودم تو اتاقمه و به اسپیلیتر هم وصله،البته از تلفن تو اون پریز استفاده نمیشهنقل قول:
چطوری چک کنم؟نقل قول:
برای نصب 2 راه دارینقل قول:
1- خط تلفن ورودی به خونه رو جدا کنی یه سیم بهش وصل کنی بیاری تا پیش مودم بعد اسپلیتر وصل کنی یه سیم به مودم یه سیم هم به پریز تلفن بزنی تا از سیم کشی خونه استفاده کرد(که این کار ظرافت می خواد باید سیم رد کنی)
2- مودم رو با اسپلیتر وصل کنی به تفن در این صورت برای هر دستگاه تلفن توی خونه که به خط وصله باید یه دونه نویز گیر یا همون اسپلیتر بزاری
تو تنظیمات مودم هست مثلا مودم من Dlink هست از این طریق : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد پایین صفحه زده
دوتا ستون دارهنقل قول:
یه ستون Downstream هس که 3.6 و یه ستون Upstream هس که 14.7
البته این عددا متغیرن و کمی بالا پایین میرن
حالا این SNR Margin چی هس و به چه دردی میخوره؟
الان که بین پریز تلفن اتاق من و مودم یه اسپیلیتر هس که به اون اسپیلیتر هیچ تلفنی وصل نیس،به اون پریزم همینطورنقل قول:
یعنی باید یه اسپیلیترم بین پریز پذیرایی و دستگاه تلفن بذارم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3.6 هست ؟ ! افتضاحه که این شاخصی برای میزان نویز روی خطت هست که هر چی بالاتر باشه بهتره برای منم همچین خوب نیست ولی از شما افتضاحه دیگه با این مقدار که معلومه اصلا نمیتونی کانکت شی
اگه مودم رو با اسپلیتر وصل کردی به خط تلفن و از اون ور تو پذیرایی تلفن به همون خط وصله باید برای تلفن هم اسپلیتر بزارینقل قول:
یا این که تلفن رو ور داری بیار به خروجی اسپلیتر مودم بزنی
دوستان من الان 512 نامحدود برنزی دارم ،6 روز هم از شارژ سرویسم گذشته اگه بخوام سرویسم رو تغییر بدم تو سایت میشه این کارو کرد؟
تو امور مشترکین قسمت تغییر سرویس بسته!!!!!!
------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه سرویس های حجمی سرعتشون رو بالاتر میبنده این شرکت ؟
سرویس 1 مگ حجمی 5 گیگ تو روز و شب سرعتش چنده ؟
کانکت میشم فقط وقتی کسی زنگ میزنه و صحبت که کردیم تموم شد قطع کردیم اونموقع adsl قطع میشه واسه چن ثانیهنقل قول:
چنتا کار کردمنقل قول:
اول دستگاه تلفنو از پریز پذیرایی در آوردم و فقط مودمو با اسپلیتر به پریز اتاقم زدم،snr بین 12 تا 16 شد (یعنی upstream و downstream )
حرکت دومم اسپیلیترو از بین مودمو پریز برداشتم بردم تو پذیرایی و واسه دستگاه تلفن گذاشتم،مودمم مستقیم وصل کردم به پریز اتاقم ،snr بین 14 تا 17 شد،
حرکت سومم دستگاه تلفنو از پریز در آوردمو مودمم مستقیم به پریز وصل بود snr همین شد(یعنی در واقع هیچ وسیله ای جز مودم به پریز وصل نبود،اسپلیترم درکار نبود)
سرتو درد نیارم کلا upstream زیاد تغییری نمیکنه ولی down stream یه ذره میاد بالا و البته وقتی اسپلیتر به تلفن وصله دیگه اون قطع چن ثانیه ایم نیس
دوستان برای ثبت نام در آسیاتک باید به یکی از دفاتر آسیاتک تشریف ببرم یا از طریق سایت هم میشه ثبت نام کرد؟
زنگ بزن 1544 از همه راحتر و سریعترهنقل قول:
بهت شماره حساب میدم و ...
خلاصه زنگ بزنی راهنماییت میکنن دیگه
من کرمانشاه هستم... در سایت آسیاتک ثبت نام کردم و کلمه رمز عبور را دریافت کردم و وقتی وارد پنل کاربری میشم این مسیر را میروم : خدمات اینترنت => اینترنت پرسرعت adsl => ثبت نام ..... خوب مسئله اینجاست این قسمت را پرکنم آیا کار دیگه تمومه؟نقل قول:
راستیتش اونجا نرفتم،اگه به دروازه پرداخت یکی از بانکها وصل شی و پولو واریز کنی یعنی تقریبا کارت تمومه و باید منتظر بمونی تا اونا بهت زنگ بزنن یا خودت زنگ بزنی و شناسه پرداخت و کد صورتحسابو بهشون بدی ولی اگه پول اینا نگرفتن یعنی به دروازه پرداخت وصل نشدی و فقط یه ثبت نام عادی هس که مشخصاتتو وارد کردی ، باید بازم منتظر بمونی تا بهت زنگ بزنننقل قول:
بهترین کار اینکه یه زنگ به 1544 بزنی،اینهمه سوالم واست ایجاد نمیشه
همین
دوستان کسی میدونه آسیاتک 256 برنزیش چنده سرعت دانلودش؟
سلامنقل قول:
سرعتش 30
چندروز بعداز ثبت نام سرویس وصل میشه؟
برای من بعد از 5 روز وصل شد-کرمانشاهنقل قول:
سلام
این عکسی که میزارم میخوام ببینم مشکل از چیه که شبا سرعت کمه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به مرکز مخابراتی داره برای من که بعد از ۲۵ روز واریز و ثبت نام هنوز خبری نیست!نقل قول:
ماله منم شبا سرعتش افتضاحه,چون نصف قیمته فکر کنم خودشون یه کاری میکنن اینجوری شه ..یه بار یه مصاحبه داشتم ساعت 4 صبح,بیچاره شدم خودم رو بیدار نگه داشتم ولی بعد که انلاین شدم دیدم به به چه سرعتی !!نقل قول:
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
سلام،نویز خط خیلی بالاستنقل قول:
تو روز و شب با چند میگیری ؟
سرویست چیه ؟
دان استریمت هم ببین رو چند بستن
دوستان این سرویس های برنزی و طلایی چه فرقی با هم دارند؟ جفتشون که نامحدودند. ندیدم تو سایتش جایی توضیح داده باشه.
نقل قول:نقل قول:احتمالا دوستان از نمایندگیاش مراجعه کردننقل قول:
من تلفنی ثبت نام کردم و 72ساعته وصل شد
منطقه فرد اسدی