salam baba dameton garm
Printable View
salam baba dameton garm
شاید من منظورم را بد بیان کردم.نقل قول:
منظورم این بود که وقتی میخواهید ورژن 400 را نصب کنید در همان ابتدای نصب به شما پیغام میده که نسخه ای جدیدتر از نسخه ای که در حال نصب آن هستید منتشر شده است.
من منظور شما دوست عزیزم رو متوجه شدم ولی به نظرم میاد اگر قرار باشه نسخه ای از یه نرم افزار ارایه بشه اولین مرجعش سایت مربوطه هست ، که در این مورد خاص چیزی وجود نداره...نقل قول:
لینک دیگه ای از این نسخه ندارید؟
نقل قول:
نقل قول:
آخرین نسخه برای kis همون 11.0.1.400 هست.
لینکی که شما گذاشتی برای سایت امریکاست.
kis2011_11.0.1.401en_us.exeکد:http://usa.kaspersky.com/downloads/free-home-trials/internet-security
نشون دهنده ورژن امریکایی هست.
هرکشوری یک سایت رسمی برای کسپرسکی داره. ورژنی که توی سایت اون کشور میذاره به زبان همون کشور هست. مثلا نسخه امریکایی شده 11.0.1.400 .
به طور مثال نسخه زبان برزیلی :
که دانلود کنید میشهکد:http://brazil.kaspersky.com/downloads/versoes-de-teste/internet-security
kis2011_11.0.1.401pt_br.exe
موفق باشید.
والا نمی دونم. وقتیکه ورژن 400 را میخواهم نصب کنم پیغام زیر نمایش داده میشه. لاز به توضیح است که لحظه نصب، بدون v+p+n به نت وصل هستم.نقل قول:
تصویر زیر را ملاحظه بفرمائید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- منظورتون از نسخه برزیلی این هست که زبان و اینترفیس برنامه برزیلی هست؟
2- در همین نسخه برزیلی، "401" نشان دهنده چی هست؟
3- من این فایل را دانلود کردم و نصب کردم. ما در about برنامه همون 400 نمایش داده میشه.
4-
1 _ زبان برنامه به زبان برزیلی هستنقل قول:
2 و 3 _ فقط نشان دهنده زبان برنامه ورژن بالاتری نیست.
اصلا به نت وصل نباشنقل قول:
ورژن انگلیسی رو هم از این لینک بگیر:یادمه ورژن 400 فرانسه و المانی هم زود تر از ورژن انگلیسیش اومدکد:http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions?downlink=206914025
پس شاید نسخه بالا تر برزیلی هم اومده ولی شما از لینکی دادم دانلود کن و نصب کن .
نقل قول:
منون از جوابتون.
چند تا سوال دیگه دارم.:
1.در مورد safe run وsafe surf و sand box میشه توضیح بدید و کاراییش رو هم بگید و نحوه کار کردن با این گزینه ها؟
خیلی ممنون:11:
اگر ویندوز 32 بیتی دارید از این تکنولوژی کسپرسکی میتونید کامل استفاده کنید.نقل قول:
این یعنی اجرای برنامه ها در یک محیط بسته یا ایزوله.
مثلا میتونید حتی یک ویروس رو با سندباکس باز کنید ویروس باز میشه اما بعد از بسته شدن پنجره چون محیط آزاد نبوده از بین میره.
توی ویندوز 64 بیتی بهتر هفقط مرورگرت رو با سندباکس باز کنی. وقتی مرورگرت رو با سندباکس باز کنی میتونی هرچقدر سایت ویروسی خواستی بری نگاه کنی و کوچکترین الودگی روی سیستم شما وارد نشه.
به این عکس توجه کن واضحه:
موفق باشی
من از کاسپر 2011 استفاده می کنم و از لایسنس اصلی استفاده می کنم.
نمی دونم چرا وقتی روی درایو و یا پوشه و ... کلیلک راست می کنم گزنه اسکن با کاسپر غیر فعاله ! دلیلش چی می تونه باشه؟
در ضمن از ویندوز 7 استفاده می کنم.
راهی نیست باید دوباره کسپرسکی رو نصب کنید. در هنگام نصب آبشن ها گزینه های انتخاب شده روی حالت دیفالت باشه.نقل قول:
من بصورت دیفالت نصب می کنم.نقل قول:
دوباره نصب کردم.قبل از اولین ری استارت گزینه اسکن با کاسپر تو منوی کلیلک راست فعاله ! ولی بعد که ری استارت می کنم غیر فعال میشه.
الان رو xp هم نصی دارم ولی مشکلی نداره
این تنظیمات دیفالت و پیشفرض کسپرسکی هست اینو لود کنیدنقل قول:
اگر بازم نشد مشکل از سیستمتونه!
دانلود: [PHP]up.--------.com/Files7/c8751504cc8a44999a94.rar[/PHP]
نحوه وارد کردن
در این قسمت گزینه لود رو بزنید و فایل دیفالت رو لود کنید
اگر مشکل حل نشه از سیستمه!
متاسفانه راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه. اما بد نیست توی ویندوز 7 با این برنامه فقط درایو ویندوز رو اسکن کنی. اگر فایل ریجیستری هم پیدا کرد پاک کنی.نقل قول:
اپدیت باشه و در خواست ریست رو تایید کن.
اگر مورد مشکوکی توی درایو ویندوز 7 پیدا کرد میتونید دوباره کسپرسکی رو نصب یا حداقل ریپیر کنید.
امیدوارم موفق بشید.کد:http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
سلام دوستان.
من kis 7.321 دارم و اپدیت هم هست ولی ویندوزم بعد از چند دقیقه کار کردن خیلی کند میشه...(ختی ویندوز رو هم از اول نصب کردم درست نشد!!!)
cpu الکی رو 50% هستش؟!!!
لطفا بگین چیکار کنم؟
اول از همه پیشنهاد میکنم حتما kis 7 رو پاک کنی که دیگه خیلی قدیمی شده.نقل قول:
این ورژن با ویندوز سون مشکل داره اگر ویندوز 7 استفاده میکنید این طبیعی هست.
پس حتما ارتقا ورژن داشته باشید.
با این برنامه میتونید برنامه رو به طور کامل پاک کنید.
سپس ورژن جدید رو نصب کنید.کد:http://support.kaspersky.com/downloads/utils/kavremover.exe
اگر شما ویندوز xp استفاده میکنید و در گذشته این مشکل نبوده با این برنامه که اپدیت کردی فول اسکن کن و هرچه پیدا کرد پاک کن و در خواست ریست رو تایید کن.
اگه موردی باقی مونده حتما توضیحات تکمیلی تر بده.کد:http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
موفق باشید
این برنامه کرک نداره؟
شما کدوم ورژن kis رو پیشنهاد میدین؟
امکان داره ورژن های قدیمی کسپر با این وجود که اپدیت شدن نتونن یه ویروسو پیدا کنن؟ولی ورژن جدیدتر اونو پیدا کنه؟
شما از آخرین نسخه ، یعنی 11.01.400 استفاده کن:46: ، مشکلی نداره :نقل قول:
شما کدوم ورژن kis رو پیشنهاد میدین؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5035892&postcount=7232
با سلام
من فايل آپديت ماهانه رو گرفتم اين ارور رو ميده
اشكال از كجاست ؟
عکست خیلی کوچیکه عزیز ، چیزی مشخص نیستنقل قول:
سلام دوستان. /////^^^^^|||||
می مشکلی با کاپر دارم.امیدوارم به کمک شما مشکل من حل بشه.
من کاسپر ورژن7.0 رو نصب میکنم.مربوط به سال 2007 مشه.حالا اینو اپدیت کردم ولی تا حالا نتونستم براش کی درستی پیداکنم.
میخواستم بدونم برای کاسپر(انتی ویروس)2007 باید بگردم کی مخصوص 2007 رو پیدا کنم که در سال 2010 تولید شده یا اینکه کی های کاسپر 2010 بهش میخوره؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
خواهش میکنم کمکم کنید
این دوستی که یه کرک 2046 روزه معرفی کرد
من بی خبر رفتم و کی رو دادم و فایل کرکی که توش بود رو نصب کردم
الان کاسپرم قاطی کرده
چطوری میتونم اونم فایل نصبی کرک رو حذف کنم؟
کمک
ویرایش:وقتی فایل کرک رو نصب کردم کاسپر اون رو بعنوان کرک شناخت و من Add To Exclusions رو زدم
حالا چطور میتونم از اون حالت درش بیارم که بازم بعنوان کرک بشناستش؟
سلام دوستان عزیز
من از KIS 2010 و از لایسنس اصلی استفاده می کنم. البته چون جدیدا قطعات سیستمو آپگرید کردم کلا ویندوز (نسخه اصلی XP Professional) و برنامه ها رو جدید اینستال کردم. متاسفانه هر وقت یه برنامه setup یا بعضا یه application اجرا میکنم یا حتی گاهی اوقات وقتی یه وبسایتو دارم نگاه میکنم، سیستم freeze میشه و نزدیک به 1 دقیقه یا حتی بیشتر طول میکشه تا ران بشه. با سیستم قبلی اصلا این مشکلو نداشتم. وقتی هم که KIS رو disable میکنم مشکل حل میشه. بسیار ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان
چرا از نسخه 2010 یا 2011 استفاده نمیکنی؟نقل قول:
از آخرین نسخه استفاده کن و خودتو راحت کن
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5393442&postcount=7784
ببخشيد اشتباه از من بود
هر كارش ميكنم ارور ميده
خواهش میکنم کمکم کنیدنقل قول:
سیستمم شده عین لاکپشت
باسلام خدمت شما و دستياران اين سايت پرمحتوا و عالي.يك سوال براي من پيش امد واين كه من قبلا از اينترنت سكيوريتي نسخه فاينال ورژن 2010 استفده ميكردم كه بعد از امدن نسخه 2011 ورژن 11.0.1.400 حدود يك هفته پيش من نسخه 2010 را پاك واين نسخه 2011 را نصب كردم كه بعد از نصب , گذاشتنم سيستم را اسكن كند كه بعداز اسكن كردن چند ويروس پيدا كرد و انها را به صورت خودكار حذف كرد اما انتي ويروس همچنان قرمز بود كه با كليك بروي دكمه fix it nowباز مشكل حل نشد ومجبور شدم به ريستارت كردن سيستم كه باز مشكل پابرجا بود كه با خودم گفتم شايد اين يك باگ نرم افزاري باشه كه من را مجبور كرد به پاك كدن اين نرم افزار و نصب نسخه 2010 خودمون چون همچين مشكلي در نسخه 2010 نبود و ايا اين نسخه 2011 چه تفاوت هايي با نسخه 2010 دارد ايا ازنظر مبارزه با ويروس ها و قدرت محفظت از سيستم با نسخه 2010 يكي است يا اين كه اين ورژن 100 برابر از نسخه قبلي بهتر است و اينكه مي ارزد من نسخه cr2 2011حدود 1 ماه ديگر مي ايد نصب كنم به جاي اين ورژن 9.0.0.736 كه واقعا قدرتس عالي است وراستي سرعت سرورهاي اپديت نسخه 2011 هم مثل نسخه 2010 كه پايين نيست براي اپديت انلاين.با تشكرفراوان
سلام.ميخواستم بپرسم كه اين گزينهConcede resoures to other applications كه در تنظيمات كاسپرسكي در قسمت optionsاين محصول است براي چيست وبري انتي ويروس چه اهميت و فايده اي دارم با تشكر فراوان از شما
محتوای مخفی: دانلود به روز رسانی نسخه 9 کاسپراسکی پیور بدون اتصال به اینترنت تا تاریخ 20 شهریور 89
محتوای مخفی: دانلود به روز رسانی نسخه 2011 اینترنت سکیوریتی کاسپراسکی بدون اتصال به اینترنت تا تاریخ 20 شهریور 89
محتوای مخفی: دانلود به روز رسانی کاسپراسکی اینترنت سکیوریتی 2010 بدون اتصال به اینترنت تا تاریخ 20 شهریور 89
محتوای مخفی: پسورد
منبع : سافتگذر
نقل قول:
در هنگامی که کسپرسکی از منابع سیستم به طور کامل استفاده میکنه به طور مثال اسکن با زدن این تیک منابع سیستم از کسپرسکی گرفته میشه و به برنامه مورد نظر شما یعنی برنامه ای که با آن کار میکنید داده میشه تا 50 درصد.
نقل قول:
برای حل مشکل شما برنامه رو به طور کامل پاک کنید.
Add To Exclusions
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4806219&postcount=6934
قطعا قوی تر.نقل قول:
البته باید بدونید دیتابیس نسخه 6 کسپرسکی با 11 یکسان هست اما کسپرسکی آنتی ویروسی هست که فقط روی دیتابیس کار نمیکنه و تمام آپشن هایی که داره در ورژن جدید بهبود داده شده.
اگر مشکلی بوجود اومد مثل قبل اعلام کنید تا راه حل ارائه بشه.
تست کنید اگر نخورد اعلام کنید کی قرار داده میشه.نقل قول:
سلام drhaniball عزیز و خسته نباشی یک سوال برام پیش آمد و این که نسخه فاینال 2011 cr2 شما نمی دونید چه وقت روانه بازار میشه آخه من دیگه نسخه 11.0.1.400 رایکبار نصب کردم برام بس است. فعلا دارم از 2010 اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی استفاده میکنم باتشکرفراوان ازشما آقای drhaniball و دیگرکاربران عزیز این سایت
درود به همه.اگه کسی میدونه بطور دقیق فرق تنظیمات موجود داخل ایندو قسمت چیه لطفاً بگه.
توی نسخه های قبلی فقط یه دکمه بود و بوسیله ی تنظیمات داخلش میشد مسیر سورس آپدیت را عوض کرد ولی در نسخه ی جدید می بینیم که دو تا دکمه وجود داره که میشه از داخلشون سورس آپدیت را عوض کرد
فرقشون چیه و اگه بخوایم سورس آپدیت را عوض کنیم درستش اینه بوسیله ی کدوم یکی اقدام کنیم؟؟
پیشاپیش ممنون:11:
ممنوننقل قول:
نه شما این کار رو نکنید. اومدیم و 5 ماه دیگه ورژن جدید رو بیرون داد. این یک باگی هست که حتی توی 2009 هم دیده میشد.
قطعا باز این ایراد رفع نمیشه. با چند کلیک اون ایراد حل میشه.
پس شما باز نسخه 400 رو نصب کن . وقتی قرمز شد شما روی قرنطینه کلیک کن. حالا از منوی کشویی بالا که الان روی قرنطینه هست گزینه اکتیو رو انتخاب کن. سپس هرچه در این پنجره میبینی پاک کن. حالا کسپر رو ریبوت کن. یعنی کلیک راست و گزینه exit بزن دوباره کسپرسکی رو run کن.
موفق باشی.
شما وقتی روی هرکدوم از این ستینگ ها کلیک میکنید وارد پنجره run mod & update source میشید. که هرکدوم در یک سربرگ قرار داره.نقل قول:
که میتونید سربرگ هارو تعویض کنید. یعنی هر دو پنجره یکی هستند.
سلام دوستان عزیز
من از KIS 2010 و از لایسنس اصلی استفاده می کنم. البته چون جدیدا قطعات سیستمو آپگرید کردم کلا ویندوز (نسخه اصلی XP Professional) و برنامه ها رو جدید اینستال کردم. متاسفانه هر وقت یه برنامه setup یا بعضا یه application اجرا میکنم یا حتی گاهی اوقات وقتی یه وبسایتو دارم نگاه میکنم، سیستم freeze میشه و نزدیک به 1 دقیقه یا حتی بیشتر طول میکشه تا ران بشه. با سیستم قبلی اصلا این مشکلو نداشتم. وقتی هم که KIS رو disable میکنم مشکل حل میشه. بسیار ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان
میتونی APP رو غیر فعال کنی ولی از امنیتت کم میشه! ولی سرعت بالا تر میاد مثلا وقتی یه برنامه اجرا کنی دیگه چک نمیکنه و راحت ران میشه برنامت و..:11:نقل قول:
بسیار ممنون از جوابتون ولی آخه رو سیستم قبلی هم این فعال بود ولی این مشکلو نداشتم. نظر شما در این مورد چیه؟
احتمالا برنامه های زیادی نصب کردی که بیشترشون کرک شده بودننقل قول:
حالا app رو غیر فعال کن نشد بگو:11:
وارد ستینگ > اپ کنترل شوید. در این پنجره additional مقدار زمان تعیین شده برای تعریف رول برنامه هارو بدین.نقل قول:
برای اطمینان از سالم بودن سیستم این برنامه رو نصب و اپدیت سپس فقط درایو ویندوز رو چک کنید. موردی بود پاک کنید.
کد:http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
کش مرورگرتون هم چندوقت یک بار کاملا خالی کنید.
موفق باشید.