ممنونم ولی اگه بردم و اونجا بازم به حالت قبلی دراومد چیکار کنم؟ فرض کنیم این راه حل جواب نده راه حلهای دیگری هم وجود دارن؟نقل قول:
Printable View
ممنونم ولی اگه بردم و اونجا بازم به حالت قبلی دراومد چیکار کنم؟ فرض کنیم این راه حل جواب نده راه حلهای دیگری هم وجود دارن؟نقل قول:
میتونید یه جا آپلودش کنید لینک بذارید ما ببینیم؟نقل قول:
هر کی بخواد راهنماییتون کنه، فایل رو داشته باشه راحت تر کمک میکنه.
شما هم فونت ها رو Embed بکن.نقل قول:
هم یه نسخه PDF بساز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم یه Save as Word97-2003 بگیر.
هم همون نسخه ی 2007ش رو ببر.
آخه کامپیوتر استاد، فونتتون رو هم که نداشته باشه با یه فونت دیگه (مثلا Arial) باید نشون بده؛ نه اینکه حروف به هم بریزن.
مگر این که XPش از این MRTها باشه که زده بعضی قسمت ها رو دستکاری کرده.
میتونید هم چند برگش رو برای ما Save as کنید ببینیم به هم میخوره یا نه؟
فایل وردی که ذخیره نکرده ایم می شه بازیابی کرد انگار در 2010 می شه در 2007 چطور است ؟
ممنونم دوست عزیزمنقل قول:
من قبلا باورژن های مختلف سیوش کردم اما بازم نشد.
سلام
دوستان من یه مشکل پیدا کردم با word : )
تو جدول پایین من تو ستون سمت راست باید یه سری توضیحات وارد کنم ولی فقط روبروی خط اول میشه تایپ کردم و بقیه رو هیچ جوره نمیشه
باید چی کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من دنبال امکانی تو ورد 2010 هستم که بتونم یه سری اطلاعات که تو فایل اکسل 2010 ثبت شده رو جاهای خاصی از یک فایل ورد داشته باشم بدون اینکه مجددا تایپ کنم
مثلا اطلاعات مربوط به هر سلول به بخش خاصی از ورد انتقال پیدا کنه!!
میتونید راهنمایی کنید؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
امروز آفیس 2010 پلاس را نصب کرده ام بعد از نصب کامل روی WORD کلیک میکنم 2 الی 3 تا طولبار می آ د و بعد تا اخر میرند و تمام می شوند اما WORD باز نمیشه ؟
سلام یه مشکل برام بوجود اومده ممنون میشم کسی راهنماییم کنه:
در تنظیمات ورد ، قسمت numeral را در حالت contex قرار دادم. چرا شماره صفحات را به صورت انگلیسی میزنه؟
چه جوری میشه درستش کرد.
بقیه قسمتها درست هستند.
سلام؛ سؤال من هم هست.نقل قول:
ضمناً برای اینکه در یه فایل چند صفحه ای مثلا از صفحه ی سوم شماره صفحه بخوره باید چکار کنیم؟ (یعنی صفحه ی سوم شماره ش بشه ۱ )
راهی هست تا من تمامی فونتهای که تو قسمت فونت کپی کرده ام همه را پاک کنم؟
نقل قول:
در مورد سوال اول جواب رو پیدا کردم: روی شماره صفحه کلیک کرده و بعد از پر رنگ شدن اون، text direction رو از left to right به right to left تغییر میدیم. به همین سادگی
در مورد سوال دوم کافیه که کل متن رو به چند سکشن (section) تقسیم کنید. و تویه سکشن مورد نظرتون از شماره 1 شروع کنید. (یعنی تنظیمات رو از حالت continue به حالت start at تغییر بدبد)
این کار رو انجام میدم ولی درست نمیشه! چرا؟نقل قول:
نقل قول:
چطوری باید این کار رو بکنم؟
سلام
اما اگر بخواهیم از صفحه دلخواهی در فایل شماه گذاری شروع شود ( مثلا از صفحه پنجم شماره گذاری بصورت 1و2و3و... شروع شود)
چگونه بايد انجام شود
باسلام
من در يك فايل متني هدر ايجاد كردم و تو هدر هم يه جدول زدم حالا ميخوام تو جدول شماره صفحه بخوره! اصلا همچين كاري ميشه كرد؟
سلامنقل قول:
باید Section ایجاد کنین
نقل قول:سلامنقل قول:
باید Section ایجاد کنین
برای Section زدن:
روی صفحه ای که میخواین شمارش فرق کنه کلیک کنین و از Page Layout> Page Setup> Breaks> Continuous روبزنین
الان سکشن ایجاد شده
بعد برای اون سکشن شماره گذاری کنین
section رو درست میکنم ولی وقتی شماره میزنم از صفحه ی اول شماره میخوره.نقل قول:
کجا رو اشتباه انجام دادم؟
[QUOTE=JOSTOJUGAR;7199758]سلام
دوستان من دنبال امکانی تو ورد 2010 هستم که بتونم یه سری اطلاعات که تو فایل اکسل 2010 ثبت شده رو جاهای خاصی از یک فایل ورد داشته باشم بدون اینکه مجددا تایپ کنم
مثلا اطلاعات مربوط به هر سلول به بخش خاصی از ورد انتقال پیدا کنه!!
میتونید راهنمایی کنید؟
سلام
خب منم راهنمایی کنید دیگه با تشکر
توی Footer سکشنتون دبل کلیک کنیننقل قول:
و از قسمت Design>Navigation گزینه Link to Previous رو غیر فعال کنین
بعد به Insert>Page Number>Format Page Numbers برین و Start at رو بکنین 1
و بعد دوباره شماره گذاری رو انجام بدین
منظور از Text Direction اینه:نقل قول:
آره همین. رو یه سیستم دیگه انجام دادم درست شد!نقل قول:
ولی نمیدونم چرا رو سیستم خودم نمیشد. البته من نرم افزار persian numberals رو نصب کرده بودم. حالا نمیدونم ربط داره یا نه
سلام:46:
من برای یک فایل word میخوام از Header استفاده کنم ولی دو تا مشکل هست.
یکی اینکه اون Header که مد نظر من هست در لیست هدر های موجود در نرم افزار نیست! من در متن مختلف هدرهای زیادی دیدم که تو نرم افزار word نیست چه جوری میشه از از این header ها استفاده کرد؟
دوم اینکه وقتی یه هدر استفاده می کنم و بعد میخوام صفحه ها رو طوری شماره گذاری کنم که شماره صفحه ها بالای صفحه باشه هدر پاک میشه و نمیشه header و page number رو همزمان با هم استفاده کرد! راه حل چیه؟
توی 2013 چرا با اینکه contex هم انتخاب میکنی نمیتونی اعداد رو فارسی بنویسی؟ باید چیکا رکنیم
سلام
جواب یک قسمت از سوالتون رو میتونم بگم
برای استفاده از هدر و number page شما باید هدر مورد نظرتون رو انتخاب کنید و بعد در هر قسمت از هدر که مایل بودید با استفاده از quick part یه فیلد جدید ایجاد کنید و قسمت متن اون فیلد رو با استفاده از page number > current position پر کنید در این صورت شما همزمان هم هدر رو دارید هم page number
البته برای بخش دیگه ی سوالتون میتونید با استفاده از هدرهای موجود و آنچه مد نظرتون هست با استفاده از shape dh clip art هدر موردنظرتون رو طراحی کنید
نرم افزاری هست که بتونم حجم فایل wordم رو کم کنم ؟؟؟
بدون اینکه خودم به طور دستی ، حجم عکس های توی فایل رو تغییر بدم.
ممنون :)
همه اين كارارو كردم اون كاري هم كه تو پست بعد( 7779)گفتيد ميكنم كه از اول شماره نخوره ولي بازم ميخوره چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چون گزینه زیر، مثل عکس، فعاله!نقل قول:
باید غیر فعالش کنین
دقت کنین که رو قسمت Footer (نه Header) کلیک کنین و این گزینه رو غیر فعال کنین
اقا جواب اين مشكل مار و كسي نمدونه!؟ اصلا همچين چيزي امكان داره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم امکانش باشه...
سلام به همه ی عزیزان.من یه مشکل بزرگ دارم که از دوستان تقاضای کمک فوری دارم
من یه فایل wordدارم که 9صفحه هستش. با صفحه ی اول کاری ندارم:اما می خوام برای 8صفحه ی بعدی این کارها رو انجام بدم.
از صفحه ی دوم تا 9ام می خوام در هدر این صفحات یک متن 4 حرفی و شماره صفحه رو قرار دهم. شماره صفحات من باید از شماره ی 567 شروع بشه و به 574 ختم بشه - و جای شماره صفحه با متن نوشته شده در صفحه ها تغییر کنه. مثلاً
در صفحه ی 567متن هدر سمت راست وشماره ی صفحه سمت چپ باشه و در صفحه ی 568 برعکس باشه یعنی شماره سمت راست ومتن در سمت چپ هدر قرار بگیره.
ازدوستان تقاضای عاجزانه دارم منو کمک کنند .چون هرکار می کنم نمی تونم این کار رو انجام بدم. سپاسگزارم از همه عزیزان
سلامنقل قول:
میتونید این کار رو انجام بدید کافیه هر قسمت از جدولتون که میخواید شماره صفحه بخوره کلیک کنید و با استفاده از تب header&footer tools ( با کلیک تو قسمت هدر خود به خود فعال میشه) page number> current position رو انتخاب کنید.
سلام من میخوام برای پایان نامه یک رفرنس بسازم
یک رفرنس که بخ جای خلاصه رفرنس شماره داشته باشه اینطوری [1] ، [2] و...و در آخر هم صفحه رفرنسم را شماره بمندی کنم
کل اینترنت را گشتم متاسفانه هیچی در این مورد نیافتم در صورتی که بسیاری بسیاری از کتاب ها منبع دهشون اینجوریه
خواهشا کسی میدونه کمک کنه خیلی واجبه ثواب داره
دوست من با نرم افزار رفرنس نویسی میتونی این کارو به راحتی انجام بدی.پایان نامه ی خودم با استفاده از همین نرم افزار بود.برای کسی که دنبال پژوهش هست و خواهان سازماندهی مقالات دانلودی هست چنین نرم افزاری لازم است. مانند نرم افزار :
Thomson Reuters EndNotes X6 v16.0.0 Build 6348
سلام دوستان من می خوام از زیر نویس تو صفحاتم استفاده کنم
وقتی این کار رو با ورد 2010 انجام دادم به جایه این که زیر نویس های هر صفحه رو از 1 شروع کنه تمام زیر نویس ها رو دنبال هم شمالره بندی می کنه و از ادامه ی زیر نویس صفحات قبل !
می شه راهنمایی کنید؟
سلام دوست من. باید بری توی تب Refrences سپس Footnotes.'گوشه سمت راست ان یک فلش کوچک است.اونو بزنی یه کادر میاد.در قسمت Numbering عبارت Restart each page را انتخاب کن.
به جای نقطه چین وطن دانلود اضافه کن:10:
سلام
تعداد زیادی اسم و فامیل هستند
مثلا به صورت
علی ریاحی
زهره بابائی
مریم الیاسی
و ..
می خوام به حروف الفبا سورت شوند اما از نظر نام خانوادگی
یعنی اینطور شود
مریم الیاسی
زهره بابائی
علی ریاحی
با درود
دوستان من یک سری شعر رو به صورت دوبیتی به صورت خام توی تکست ویندوز تایپ کردم. حالا می خوام اونها رو توی ورود به این صورت که در عکس زیر می بینید با اندازه ی یکسان و برابر در بیارم. باید چکار کنم؟ هر کاری می کنم نمی شه
نشانی عکس:
سلام
به نظر من که بیایید اون متن رو که میخواین ببرین جلوتر مثل اون عکس اشاره گر رو ببرید اول متن بعد دکمه TAB رو بزنید.
من که اینو میدونستم.
سلام
توی ورد 2007 یه فایل با پسوند doc دارم که می خوام چند صفحه اول اون به این صورت شماره گذاری بشوند:
یک ، دو ، سه ...
و ادامه صفحات به این صورت شماره گذاری بشن:
1و2و3و4و...
باید چیکار کنم؟
سلام
برای مرتب کردن پایان نامه م چندتا سوال داشتم.
برای عکسهام Caption تعریف کردم ولی وقتی عکس رو جابجا میکنم caption جابجا نمیشه. میخام به هم وصل یا گروپ بشن. چیکار باید بکنم؟
مشکل دیگه در مورد شماره عکسها در caption هست. میخام مثلا عکسهای فصل اول کارم با شماره 1-1، 1-2، و... مشخص بشه و فصل دوم با 2-1 و... سرفصلهام رو با style تعریف کردم ولی بازم درست شماره نمیخوره
word قابلیت این رو داره که یک فرمت رو به همه عکسهایی که توش وارد میکنیم بده؟ فرمت کادر و سایز و ...
سوال بعدیم در مورد شماره گذاری صفحاته. مثلا میخام دهمین صفحه وردم شماره صفحه یک داشته باشه و ده صفحه اول که جلد و... هست شماره نداشته باشه. چجوری میشه اینکار روکرد؟
ببخشید سوالام زیاده. خیلی اورژانسی به جوابشون نیاز دارم.پیشاپیش ممنون:)