نه مناز پشت شیشه آکواریوممیخوام..آخه یه دوربین دارم خودم Iso3200...مارکNikon با اینکه 12.1 مگاپیکشله ولی اصلا از شیشه آکواریوم خوب نمیگیره..تنظیماتش هم هر چی ور رفتم چیزی پیدا نکردم
نه مناز پشت شیشه آکواریوممیخوام..آخه یه دوربین دارم خودم Iso3200...مارکNikon با اینکه 12.1 مگاپیکشله ولی اصلا از شیشه آکواریوم خوب نمیگیره..تنظیماتش هم هر چی ور رفتم چیزی پیدا نکردم
میگم همچین دوربینی نداریما مدل دوربین چیهنقل قول:
سلام . دوستان گل . من خیلی عجله دارم . اگه ممکنه از بین این مدل ها بگید که کدوم بهتره ؟ :40:
Sony Cyber-Shot DSC-T99
Sony Cyber-Shot DSC-WX5
Sony Cyber-Shot DSC-TX5
Sony Cyber-Shot DSC-H55
Sony Cyber-Shot DSC-W390
Sony Cyber-Shot DSC-W380
Sony Cyber-Shot DSC-HX5
اگر مدل دیگه ای هم هست لطف اعلام کنید . فقط خواهشا قیمتش از 300 بالاتر نره :31::40:
HX5 اما بالای 350 میشه
شما از دوربین چی میخواهید ؟؟؟
دوست عزیز چیز خیلی زیادی نمیخوام . کیفیت عکس بالا . کیفیت فیلم بالا . و امکانات جانبی مثل لرزش گیر و زوم و و.. :40:نقل قول:
سلام وتشکر از کلیه عزیزانی که بمن پاسخ دادن ببخشید گزینه سپاس برای من غیر فعال هستش:11:
راستش دیروز 1سر تو بازار زدم بهم اینارو پیشنهاد دادن و البته فروشنده گفت که لومیکس از کانن بهتره میخواستم بازهم لطف کنیدو از بین این موارد بگید کدوم بهترن
Ixy30s
sp1400is
sx210is
sx130
,lumix fx65
راستی قیمتها توشیراز از چیزی که تو نت نوشته خیلی پایینتره
1سوال دیگه این که کیفیت فیلم تو شب 210sxیعنی خیلی بده یا اینکه قابل تحمله؟ممنون
مگه از یه دوربین چیزه دیگه ای هم میشه خواست :18:نقل قول:
بین اون چند مدل بهترینش البته تا 300 تومن H55 هست
عجیب که شما نمیدونید چند مدل از اینایی که انتخاب کردید بالای 300 وحتی HX5 حدود 400 قیمت داره
:5::40:
دوست عزیز باور کن که از یه دوربین بیشتر از این چیزا دیگه انتظار نمیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10::11:نقل قول:
سلام
بین برند های نیکون و کنون کودوم یکی برای کار آتلیه بهتره . هر مغازه چیزی رو که خودش داره میگه بهتره .
آخه قیمت کنون نسبت به نیکون با همون امکانات مناسب تره . فقط یکی از فروشنده ها گفت اگه کنون بگیری باید لنز هم بگیری که با قیمت نبکون یکی میشه .
نظرتون در مورد Nikon D5000 چیه ؟ کسی استفاده کرده ؟
مدل دوربینم coolpix s700.....دیگه چی بگم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
nikon d5000 / canon 500d / canon 550d در رنج پایین برای شما مناسب هست
لنز هم بستگی داره چقدر بودجه داشته باشید
مثل خودم توقع تون پایینه :10:نقل قول:
:11:نقل قول:
بین اون دوربینا من فقط sx210is و sx130 رو کامل میشناسم و درباره بقیه نظری نمیدم
اما کلا بهترین اونا sx210is با قیمتی حدود 330 بعد هم sx130
شما چی مد نظر دارید
چه جوری تو شیراز قیمتا پایینه ؟؟؟
اینو باید vvc جون جواب بدند اما نباید بد باشه :46:
هر دو خوبندنقل قول:
اما برای آتلیه بهتره برید سراغ اونایی که فیلم برداری نمیکنند مثل 1000D یا D3000 ویا دوربین بهتر اما قدیمی تر یعنی 450D که ارزش داره اینارو با لنز 18-55 میشه زیر 600 خرید (550)
D5000 دوربین مشکل داریه اما هم ردهش میشه 550d و 500d که فیلم برداری میکنند و گرون ترند بالای 750 با لنز 18-55
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب دوربین ضعیفیه نمیشه ازش انتظار زیادی داشت
چرا نیکونی که گفتم اومده باقیمت حدود 370نقل قول:
حالا بین این دو گزینه کدومو پیشنهاد میدین(تا حالا کسی با s8100 کار کرده؟)
در کل در دوربینهای کامپکت تفاوت زیادی بین نیکون و کانن هست؟
ممنون
[
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
[/QUOTE]نقل قول:
سلام
مبارک باشه عکس های خوب بگیرید :10:
از کجا و چند خریدید
سلام من از نمایندگی پاناسونیک واقع در فروشگاه اتکا در میدان حسن آباد با یک سال گارانتی و یک کیف خریدم 620000 تومان
من با نیکون کار نکردم کسی از دوستان هم فکر نکنم از این مدل داشته باشهنقل قول:
ولی نمونه عکسهاش رو که تو سایتهای خارجی دیدم بد نیست
یه چیز تو مایه های HX5 سونی ولی با اینکه به سونی تو سایتها امتیاز بیشتری دادن
من این مدل سونی هم دارم که بنظرم SX210 از اون بهتره چه برسه به نیکون :5:
سلام دوستان من یه دوربین کامپکت میخوام تا سقف 150هزارتومان.بهترین مدلی که میتونم بگیرم چیه؟کیفیت عکس خیلی واسم مهمه مخصوصا بر روی کامپیوتر.ممنون میشم راهنمایی کنید با ذکر قیمت
نقل قول:
سلام
بنظر من کانن A3100 دوربین خوبیه
12 مگا پیکسل و 4X زوم اپتیک ولرزشگیر لنز و باطری لیتیوم :5:
دوستان سلام
دوربين ديجيتال تا 350 تومن چي توصيه مي كنيد؟
مدل هاي مورد نظر من:
sony h55-w350-w380-canon sx210
قابليت هاي مورد نظر من:
كيفيت عكس بالا-قابليت عكس وايد-داشتن خروجي hdmi
با تشكر
خیلی ممنون که پاسخم رو دادید
glنقل قول:
بله canon هست اشتباه لپی بود:31:
کیفیت فیلمبرداری g12 بهتره یا hx5؟
glنقل قول:
مرسی elsin عزیز
والله... محدوده قیمت که هر چی پایین تر بهتر همون حدود 400 ولی خب امروز داشتم تاپیک "معایب hx5" رو میخوندم کلاً ناامید شدم از این دوربین چون من قراره بیشتر تو خونه از این دوربین استفاده کنم و فیلمبرداریش هم برام مهمه نمیدونم اگه این همه ایراد داره چرا انقدر ازش تعریف میکنن؟
در ضمن من نمیخوام استفاده حرفه ای از ذوربین بکنم برای من به عنوان یه کاربر عادی، کیفیت عکسای g12 با hx5 انقدر فرق داره؟ یعنی این معایبی که تو اون تاپیک برا hx5 شمردن g12 اصلاً نداره؟
Canon Ixus 1000 HS خوبه با قیمت 380,000 تومان اگه بخوای
Sony HX5 CyberShot هم بدک نیست با قیمت 375.000 تومان.
همون Canon Sx210 هم اگه اینقدر نداری بد نیست
قابلیت عکس واید رو همه دارننقل قول:
بنظرمن بهترین گزینه canon SX210 باکیفیت عکس و فیلم بالا که نسبت به بقیه یه سرو گردن بالاتره :5:
سلام به دوستان و اساتيد محترم...
با شرايطي كه ذيلا مينويسم، ممنون ميشم بهترين پيشنهاد رو بفرماييد،
1- دوربين قيمتش تا 500 تومن باشه
2- هم كيفيت عكاسيش برام مهمه و هم فيلمبرداري
3- علاوه بر كيفيت در روز، در شب و نور كم هم بتونه كيفيتشو حفظ كنه ( بعضي دوربينا در هواي آزاد و نور، عالي عكس ميگرن ولي داخل فضاي بسته و يا شب، افتضاحن)
4- اهل خريد لنز مخصوص و اضافه و ... نيستم، هرچي كه هست تو همون بدنه ي اصليش باشه
5- رنگ تصاوير با واقعيت منطبق باشه،..
با سپاس فراوان
سوپر زوم :نقل قول:
Panasonic FZ40 - FZ100
Fuji HS10
Canon SX30
كامپكت:
Canon G12
Canon S95
Panasonic LX5
Panasonic TZ10
البته FZ100, G12 , LX5 حدود 600 تومنه
اگر به وجود نويز در عكسها در شرايط نوري كم خيلي حساس هستيد دور سوپر زومها رو خط بكشيد و از كامپكتهايي كه معرفي كردم يكيو انتخاب كنيد.
نقل قول:
به نظر من میتونی یه Canon PowerShot SX30 IS بگیری با قیمت حدود 480/000 تومان.
اگه بیشترم پول داری میتونی بری سراغ سری G کنن. مثله Canon G11 با قیمت 520/000 تومان و Canon G12 که تازه اومده هم قیمتش حدود 580/000 تومانه.
عکسه سری G به نظرم عالیه البته عکاسی بیشتر به خود عکاسه تا دوربین.
یا حق...
کمی نویز داره اما مخصوصا رنگش خیلی عالیهنقل قول:
نیکون برخلاف DSLR در زمینه کامپکت ها همیشه بهترین نیست اما مسلما جزو خوب ها محسوب میشه
نقل قول:نقل قول:تایید میشهنقل قول:
ممنون
ممنون از راهنماییتون
من sx210 رو با قیمت پایه 289 هزارتومن خریدم که به اضافه کارت حافظه16 گیگ و کیف ومحافظ صفحه و بیمه و گارانتی شد344هزارتومن
بازهم ممنونم از راهنماییتون که بهم کمک کرد تا انتخاب خوبی داشته باشم
منم نظرم با دوستان دیگر یکیهنقل قول:
اگر کامپکت بخواهی S95 با کمی بیشتر G12 ولی اگر اندازه براتون مهم نیست
SX30 کانن یا HS10 فوجی و پاناسونیک FZ40 :5:
نقل قول:
ممنون از راهنمايي دوستان..نقل قول:
canon سري G رو هر دو نفر اشاره كرديد، حالا فرق G11 و G12 در چه حده؟؟چون قيمتش يه مقدار متفاوت هست،
بعد اينا فيلمبرداريشون در چه حديه؟؟
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
ممنونم از شما...كامپكت دقيقا چه فرقي داره؟؟يا بهتر بپرسم، چه ويژگيهايي داره؟؟نقل قول:
لینکه مشخصات G11 و G12 رو واست میزارم برو نگاه کن اگه چیزیشو نفهمیدی سوال کن.نقل قول:
G11:
G12:کد:http://irdoorbin.com/DC/Detail.php?id=134
کد:http://irdoorbin.com/DC/Detail.php?id=188
کامپکت به دوربنهای کوچک و جمع و جور یا به اصطلاح جیبی میگن
فرق G11 با 12 بیشتر در کیفیت فیلمبرداریشونه که G12 فیلمبرداری HD داره
بهمراه زوم اپتیک که 11 فیلمبرداری HD نداره :5:
نقل قول:خيلي ممنون از معرفي اين سايت..نقل قول:
چند تا مطلب:
1- اين دوتا سري جي، 10 مگا پيكسل هستن و SX30 ، چهارده هست،اين يه برتري محسوس، بنظر نميرسه؟؟
2- ساخت جي 11 رو زده ژاپن،و جي 12 رو زده نامشخص، يعني ممكنه جي 12 ژاپن نباشه!؟بازار مشترك يا ..؟
3- جي 11 كارت حافظه همراشه ولي 12 نه.
4- درمورد فيلمبرداري هم كه همونطوري كه دوستمون گفتن جي 12 از بقيه بالاتره، كه خوب، فيلمبرداري برام مهمه.
خوشحال ميشم نظرتون رو در خصوص مواردي كه گفتم،بدونم.
اگر اندازه دوربین(کمی بزرگتر بودن) براتون مشکلی نداره CANON SX30 یا PANASONIC FZ40 مناسبند
اما اگر دوربینی کوچک اما با کیفیت میخواهید اونوقت باید سراغ CANON G12 یا S95 یا PANASONIC LX5 برید
G12علاوه بر مطالب دوستان دارای انتخابهای بیشتری در ایزو هستنقل قول:
canon سري G رو هر دو نفر اشاره كرديد، حالا فرق G11 و G12 در چه حده؟؟چون قيمتش يه مقدار متفاوت هست،
نقل قول:
1.شما قبلا گقتي كه كيفيت عكس بالا ميخواي. ولي مگاپيكسل بالاتر هميشه دليل بر بالاتر بودن كيفيت نيست و حتي تو اين رده از دوربينها باعث زياد شدن نويز ميشه. مگاپيكسل بالاتراز 10 در چاپهاي با سايز بزرگتر از A3 كاربرد داره.
2. G12 ساخت ژاپن بايد باشه
3.كارت حافظه اي كه همراه G11 هست مقدارش كمه و فقط جنبه جذب مشتري داره.
4. فيلم برداري G12 اچ دي هست كه در مقابل DV در G11 خيلي بهتره.
سلام دوستان
من زیاد از دوربین سردرنمیارم.امروز رفتم یک nikon coolpix p100 خریدم (بدون تحقیق).قیمتش 420 تومن
نظرتون راجع به این دوربین چیه؟
آیا اشتباه نکردم؟
با تشکر
سلام دوستان
من زیاد از دوربین سردرنمیارم.بنابراین بدون تحقیق امروز یک nikon coolpix p100 خریدم 420 تومن
به نظر شما اشتباه نکردم اینو خریدم؟
باتشکر
مبارک باشه دوربین خیلی خوبیهنقل قول:
ولی قبل از اینکه دوربین بگیرد بپرسید چطوره در کل همونجور که گفتم بهترین دوربین مدل سوپر زومه نیکونه که شما گرفتید
امیدوارم عکسهاتون رو در قسمت مربوط اپلود کنید تا دوستان رو عکسها هم نظرشون رو بدند :5::40:
بالاخره بین نیکون و کنون تصمیم گرفتم کنون بخرم.
البته فروشنده می گفت اگه کنون می خوای بخری دی 90 بخر 1220000 که احتیاج به لنز نداری ( که حدود 300 لنزشه اگه اون رو کم کنی قیمتش با کنون یکی میشه )اگر هم کنون می خوای دی 550 قیمتش 900 و دی 500 قیمت 720 .
من خودم میگم اول کاری دی 500 خوبه ( 15 پیکسل ) ولی بابام و فروشنده می گن می خوای هزینه کنی درست هزینه کن 200 تومن ارزش نداره دی 550 بگیر . (18 پیکسل) ( فکر کنم فرق دیگه ای نداشته باشه )
حالا بعد از این همه حرف که سرتون رو به درد آوردم اساتید چه نظری دارن و کدوم رو پیشنهاد میدن .
همون 550D مباركت باشه :46:نقل قول:
مزايا نسبت به 500D :
فيلم برداري Full HD
داشتن ورودي ميكروفن حرفه اي
ضبط صدا با كيفيت بالاتر
كيفيت بالاتر نمايشگر
نويز كمتر در ايزوهاي بالاتر از 800
سنسور 18 مگاپيكسل
حتي در حالت خودكار هم ميتونيد ايزو رو تغيير بديد
سيستم مترينگ پيشرفته تر مانند Canon 7D
با سلام خدمت دوستان من بین سه دوربین دیجیتال tz10 sx210 ixus210 واقعا گیر کردم و نمیدونم کیفیت عکس کدوم یکیشون بهتره .دوست دارم دوربینم لرزش توی عکس نداشته باشه و تنظیمات auto به خوبی جواب بده .در هر صورت هر چقدر توی سایتها تحقیق کردم به جای خاصی نرسیدم حالا اگه دوستان توی این ضمینه وارد هستند خواهشا بدون تعصب راهنمایی کنن .راستش خودم بیتر از لحاظ ظاهری از sx210 خوشم اومده ولی هر جا توی سایتهای ایرانی گشتم اکثرا ناراضب بودن .به هر حال من بهترین رو میخوام .این موارد هم چیزهایی هستش که من از دوربین میخوام:
1:حداقل با رزولشون 14 mp خواهشا نگین مگاپیکسل تاثیر نداره .اینو میدونم ولی باید حداقل 14 باشه
2:حداقل صفحه 3 اینچ (هر چقدر بزرگتر بهتر)
3:با کیفیتر بودن صفحه نمایش
4:فیلمبرداری اچ دی با 30 فریم
5:داشتن خروجی اچ دی ام آی
6:ندشاتن لرزش توی عکسها و حساس نبدودن به لرزش دست
7 : برد فلش قوی
8:زوم اپتیکل نسباتا بالا
ممنون و منتظرم
دوست عزیز میشه لطف کنی و چند عکس با دوربین توی خونه و با فلش بگیری و اینجا بگذاری .نقل قول:
در ضمن ببین عکسای با قلاشش چقدر به لرزش حساسه ؟
و در کل آیا عکسا نویز داره یا نه ؟