در مورد گروه علی جون بگم که بعضی بچها نمیتونن بیان چون عضو نیستن واس اون فک کنم به مشکل میخوریم بهتره همه اینجا تلپ باشیم.
اینم یه شعار خییییییییلی قشنگ در مورد رئال :
A si a si a si gana real madrid
در مورد گروه علی جون بگم که بعضی بچها نمیتونن بیان چون عضو نیستن واس اون فک کنم به مشکل میخوریم بهتره همه اینجا تلپ باشیم.
اینم یه شعار خییییییییلی قشنگ در مورد رئال :
A si a si a si gana real madrid
علی فر که عمرا بهش این بازیو نمیدن.نقل قول:
ولی اگه بدن خیلی حال میده.
کلی میخندیم !!!!:31:
خب دیگه کم کم آماده شیم بریم تلپ شیم پشت تی وی !
امشب یه برد 1-0 هم زیاد به کارمون نمیاد!!!
حداقل باید 2-0 بزنیم تا تقریبا از صعود مطمئن بشیم:40:
خب ما ديگه جدي رفتيم
به اميد پيروزي رئال
ما نيز به جمع شما دوستان عزيز اضافيديم ...
فقطط همینو کم داشتیم که علیفر بیاد بازی رو گزارش کنه!نقل قول:
ولی واسه خنده بد نیست...
ااااااااااااایـــــــــــ ـــــــــــول
تركيب رو كامل بذارنقل قول:
14 نفر شدیم !
خب دیگه منم کم کم برم
جرارد نیست خوبه
تیم خییییییییلی چغریه اما خوب میبریم به سادگی ایشالا .
ما هم ديگه بريم كم كمنقل قول:
لیورپول قدر دوتا بخور ای دربدر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم نمیتونم بازی رو ببینم خواستم یه چی گفته باشم!
خب بچه ها من برم دیگه !
بهترين تركيب ممكننقل قول:
تركيب دو تيم:
کد:http://www1.uefa.com/live/competitions/ucl/matchday=7/day=2/match=302790/index.html
اقا کجا برید
هنوز نیم ساعت مونده دقیقا وقتی بازی شروع شد همه میریم تا اینکه نیمه بشه نیمه که شد اگه کسی تونست بیاد کسی نتونست اشکل نداره اما بعد بازی همه خواهشن تلپ شن اینجا .
فقط جاي اسنايدر و فن در فارت خاليهنقل قول:
خب من جدی برم دیگه
امیدوارم پیش بینی 4-1 ام درست از آب در بیاد !
امیدوارم فردا جشن بگیرمی همینجا !
سایت گل : کاسیاس- په په -کاناوارو - هاینزه - راموس . لاس - گاگو - گوتی - روبن . رائول - هیگواین .نقل قول:
ممد کدوم درست تره ؟؟ :دی
بای بای ! هی می خوام برم نمی تونم ! :دي ولی جدی بای !
امیدوارم بعد از بازی همه خوشحال بیاییم :10:
از پخش بازی مسخره شبکه 3 و گزارش مسخره ترش بدم میاد! :دینقل قول:
همه صبر کنن یه عکس بگیریم بعد بریم اینجوری بده
هر کی سرعتش بالاست عکس بگیره اپ کنه
ای بابا...چرا بازی رو زود شروع کردن؟canal + داره بازی رو نشون میده....
برادر دیگه هیچی که گزارش فارسی نمیشه !!!نقل قول:
من هیچیو با گزارش فارسی عوض نمیکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا" ؟؟ :oنقل قول:
خوب مث اینکه مارسول تو ترکیبه .
به نظر من که خوبه چون سرعتش واقعا بالاست در حین اینکه تکنیک مناسبی هم داره و این روزها در اوج قرار داره.
بین لاسانا دیارا و هانتلار یکیو برای لیگ قهرمانان انتخاب کردن . 2 تاشون نمیشد چون تو این فصل برای تیمهای قبلیشون بازی کرده بودن .نقل قول:
البته به نظرم اگه هانتلار رو انتخاب کرده بودن بهتر بود .
واییییییییییییییییی دلهره دارم
نشون نمیده که!
مگه بازی 11:15 شروع نمیشه؟
درسته ساعت 23:15 هست .... مگه کشکه نشون نده؟!!نقل قول:
نشون نمیده که!
مگه بازی 11:15 شروع نمیشه؟
بابا گزارش فارسی با غلط و غلوط و اطلاعات نا صحیح که به درد نمیخوره! تازه اونم گزارشگر ضد رئالی :دینقل قول:
Diego که میگه داره نشن میده
نقل قول:
ای بابا...چرا بازی رو زود شروع کردن؟canal + داره بازی رو نشون میده....
آفرین که میدونی ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کاشکی اشنایدر بود!
واقعا نیست؟
شوتای خوبی میزنه
از بیکاری دارم نشر اکاذیب میکنم....!:21:نقل قول:
هیچی فکرش رو نکن اشت شد.نقل قول:
بچها جرارد نیستش اما خوب این لیور اون بازی مقابل سیتش به نظر من بازی زگرری بود نباید گول اون بازی رو بخوریم.
اما من به این راموس خیلی اعتقاد دارم ایشالا میبریم.
بابا چرا زود میرین سر کار.یه چیزی گفتم دور هم باشیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]