چه فرقی داره.شما هر هدفونی رو که میخای بیار.یا مستقیم به خود گوشی وصل میشه.یا به قسمت ریموتنقل قول:
مشکلی از بابت اتصال هدفون نداره این گوشی
Printable View
چه فرقی داره.شما هر هدفونی رو که میخای بیار.یا مستقیم به خود گوشی وصل میشه.یا به قسمت ریموتنقل قول:
من هندزفری 5700 رو به کامپیوتر میزنم، پس باید هدفون به 5700 بخوره دیگه...نقل قول:
من فکر نکنم بشه چون همه هدفون ها 3.2 میلیمتری هستند ولی سوراخ هدفون 5700 به گمانم 2.5 میلیمتری باشه پس با این حساب این گوشی از نظر هدفون استاندارد نیست وهر هدفونی به 5700 نمیخوره.
کاملا تایید میشه :31: البت به نظر باید به ریموت زد.:8:نقل قول:
چه فرقی داره.شما هر هدفونی رو که میخای بیار.یا مستقیم به خود گوشی وصل میشه.یا به قسمت ریموت
از همتون ممنون.:10::8:
میشه براش یک تبدیل صدا گرفت که هر نووع هدفونی بهش بخوره :8: :8:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
بله شما درست میگید ولی هر هدفونی بش نمیخوره مگر هدفون رو اول بزنی به ریموت بعد بزنی به گوشی.
فقط خواستم بگم که نمیشه مستقیم بش هدفون استاندارد وصل کرد.:10::46:
اینم از اشتباهات نوکیاست که گوشی اکسپرس میوزیک هدفونش استاندارد نیست.:2::13:
لطفا" بگید چگونه ودر کدوم قسمت چراغ قوه 5700رو میتونم فعال کنم
با تشکر
نظر تون چیه که
5700 رو بفروشم و بجاش یک 5800 بگیرم
به نظر من خوبه ولی اگر به گوشی های لمسی علاقه داری ولی روی دوربینش زیاد حساب باز نکن چون طبق گفته ی سایت های معتبر کیفیت خوبی نداره...صدای بلندگوهاش هم کمی از 5700 بلندتره ولی مثل 5700 قادر به تولید صدا های بم نیست...ولی اگر تو با هدفون موسیقی گوش میدی....میتونی با 5800 کیفیت صدای فوق العاده ای رو تجربه کنی:8:نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر میتونی به سایتمراجعه کنی.کد:www.gsmarena.com
چراغ قوه نداره ولی از فلشش می تونی استفاده کنینقل قول:
(آموزشش هم یکی دو صفحه قبل هست)
نه چون 1.انگیج نداره. 2.انگیج نداره . 3. لمسی هست.نقل قول:
نقل قول:
اینم اموزش واسه شما:
1.از تو مدیا میری کمیرا رو میزنی.
2.بعد اپشن و فلش ان.
3.یه عکس میگیری بعد که فلش زد فورا پایین گوشیتو میچرخونی بعد روشن میمونه فلش.
4.باید از منم تشکر کنی.:27::31::40::10::11:
من اگه جایت بودم اینکارو نمیکردم یا حداقل با 5800 نمیزدم .....نقل قول:
اولاً فراوونی برنامه هایی که برای 5700 هست فعلاً برای 5800 نیست ......
دوماً هک نمیشه ..... یعنی باید بیخیال Ngage بشی .....
سوماً گوشیهایی لمسی طالب خودشو میخواد ..... چون دردسرهای خاص خودشو داره ..... از جمله اینکه کوچکترین ضربه ای پدر lcd رو درمیاره ......
سلام.
چند شب پيش گوشيم افتاد تو سطل خيار شور يه مغازه!!!!!11:31::31::2: خاموش نشد. و خيلي سريع کشيدمش بالا! حتي در پشتشو باز کردم و ديدم باطريش خيس نشده. اما همون لحظه پيغام enhacment... داد. بعدش از اون شب هر يک دقيقه! يه پيغام مياد رو صفحه که ميگه:
select enhacement:
headphones
music stand
صداي داخل گوشي هم (وقتي کسي داره از اونطرف صحبت مي کنه) ضعيف تر شده. تازگيا که انگار صداهاي ديگه هم جيغ شده!
کسي مي دونه بايد چيکار کنم؟ ببرمش تعمير؟ خودم نمي تونم کاري کنم؟
بیچاره گوشیت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..ببرش به درمانگاه ( تعمیرگاه معتبر )نقل قول:
باز دمش گرم که نسوخت :10: :5: :46:نقل قول:
یکی از آشنا ها گوشیش سامسونگ بود افتاد تو آب و سوخت :31:
تورو خدا کمکم کنيد
امروز یه برنامه تو گوشی اجرا کردم یهو ديدم رم گوشي هر چی فایل توش بوده مخفی شده .با رم ريدر به کامپيوتر وصلش کردم و backup از اون درایو گرفتم (واسه محکم کاری)
فقط توش پوشه های ,private,sys , system, FOUND.000 داره که پوشه FOUND حجمش 1.8 گیگه
برنامه جدید رو رم نصب میشه (خدا رو شکر نسوخته) ولی قبلیا مخفی شده ! باید چه کار کرد تا درست بشه کلي برنامه و فايل مهم توش داشتم
اگه فرمتش کنم نمیشه با برنامه , فایلها رو recover کرد ؟
خواهشن سریع جواب بدین که چی کار کنم !
چه برنامه ای نصب کردی؟
هیچ برنامه ای نصب نکردم و فقط برنامه نقشه تهران رو یه بار اجرا کردم اومد دفعه دوم که همین کارو کردم نیومد ونقل قول:
بعدش رفتم تو قسمت sms ها دیدم نوشته unable to read messege بعد خودش اتومات ذخیره sms رو به phone تغییر داد و بعد ادامه ماجرا که گفتم اتفاق افتاد...
احتمال داره چون برنامه زیاد توش نصب کردم قاط زده باشه ؟:18:
راهی جز فرمت نداره ؟
من که نمیدونم مشکلش چیه. ولی میدونم به خاطر زیادی برنامه ها نیست. چون منم خیلی خیلی زیاد برنامه دارم.نقل قول:
احتمال داره چون برنامه زیاد توش نصب کردم قاط زده باشه ؟
خب شما فرمت کن چی میشه مگه اول بک اپ بگیر بعد فرمت کن .
سلام !
ببینید این ورژن نیازی به آپگرید داره ؟
اصلا میشه ؟
چطوری ؟
ممنون !
V 03.83.1
22-06-07
rm-230
Nokia 5700 (08.01)
=================
ویرایش :
جواب سوالم رو گرفتم
واسه منم همین ورژنه.احتیاج داره؟؟نقل قول:
ویرایش :
جواب سوالم رو گرفتم
تو خود سایت نوکیا نوشته بود آخرین ورژنش همینه
این رو ندیده بودم برای همین پرسیدم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
مال منم همین بود. گوشیم طی مشکلی باید فلش میشد گفتم آپ هم بکنه. پروداکت رو عوض کرد بعد آپگرید کرد به: 5.11نقل قول:
واسه منم همین ورژنه.احتیاج داره؟؟
تغییرات خاصی نداره ولی: فارسی داره که من ازش استتفاده نمیکنم + اینکه صدای برنامه فلش لایتش یه جوری شده. خیلی بم و کم شده. بقیه تغییراتشو اگه کسی میدونه بگه.
ممنون. بای
metana چجوری اپدایت کردی از کجا اپدیت واسه ما هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ببخشید فارسی ساز واسه 5700 هست؟؟؟؟؟؟یعنی مثلا منو فارسی باشه و کلا همه چیزاش فارسی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعضی از گوشی ها وقتی می خری فارسی هست
ولی مال من که نبود
بگردی فارسیش هم هست
اونموقع که من خریدم قرمزا فارسی داشتن ولی من مشکی گرفتم چون کلا زیاد تو گوشی فارسی بدرد نمیخوره و مشکیش به نظرم قشنگتر بود.ولی اگه اومدی تهران فک کنم تو پاساژ علاادین واست فارسیش بکنن.نقل قول:
سلام ببخشید فارسی ساز واسه 5700 هست؟؟؟؟؟؟یعنی مثلا منو فارسی باشه و کلا همه چیزاش فارسی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها به نظرتون حجم عکس به چی بستگی داره رنگ یا نور یا نمیدونم.من با 5700 حالت اتوماتیک بدون وایت بالانس و اینها از 100 تا 500 کیلو بایت حجم دارم
نقل قول:
اره دوستمم قرمز گرفته فارسی داره ولی من مشکی گرفتم فارسی نداشت:18:
البته فارسی که استفاده نمیکنم فقط خواستم بدونم همچین چیزی هست یا نه. ممنون.
من بردم تعمیر گاه واسم آپ کرد.نقل قول:
metana چجوری اپدایت کردی از کجا اپدیت واسه ما هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بای.
راستی کسی میدونه چرا اینطوری شده؟ واسه آپدیته؟ یا...نقل قول:
اینکه صدای برنامه فلش لایتش یه جوری شده. خیلی بم و کم شده.
نقل قول:
خودم نمیتونم از خونه اپ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا هست اپدیت؟؟؟؟؟؟؟:11:
نقل قول:
فکر کنم بستگی به کیفیت دوربین داره مثلا 95 تا 1.5 مگ هم باش عکس گرفتم.:8:
چرا نمیتونید .... اگه adsl داری میتونی با نصب برنامه nsu گوشیتو آپدیت کنی .....نقل قول:
البته قبلش پروداکت کد گوشیتو چک کن ببین فریمور جدید برای گوشیت اومده یا نه.........
سلام دوست عزیز اگه مموری گوشیت رو فرمت نکردی بهت بگم من یه بار گوشی م شبیه مال تو شد اصلا مموری رو نمیشناخت هیچ مموری رو یه شب تا صبح گوشی خاموش بدون باتری اینکار رو کردم درست شد.ولی اینطور که شما میگی مموری رو میشناسه ان رو یه تست بزن ببین چی میشه.نقل قول:
چرا نمیشه. DJ.Mamal آموزشرو گذاشته:نقل قول:
خودم نمیتونم از خونه اپ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا هست اپدیت؟؟؟؟؟؟
ولی...کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=160561
اگه وسط کار برق بره یا درست عمل نکنی به احتمال بالای 80% باید با CPU خداحافظی کنی.!
چه کاریه؟ ببر بیرون مطمئنم هست. من 6 تومن دادم کارم راه افتاد.
نقل قول:نقل قول:
سلام
adsl که دارم ولی این برنامه که گفتی نه بعد پرو داکت کد هم تو سایت نوکیا زدم ولی گفت اخرین ورژن همینه.:18::18::19::19:
اون اموزش دی جی مامال هم خوندم ولی بازم خوب اپدیت نیست.
ببرم بیرون از کجا واسش اپ گیر میاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:وقتی نوکیا میگه نیست.:2::2:
این نوکیا چرا واسه اینجور گوشیا دیر به دیر اپ دیت میزنه ولی 95 هر چند ماه اپدیت جدید واسش میاد؟؟؟؟؟؟؟
من میگم بفروشیم ایفون بخریم هر ماه هم اپدیت میاد براش از نوکیا هم خیلی سر تره.
نظرتون چیه بفروشیم ایفون بخریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم به خاطر رسیدگیتون به تاپیک ها.:11::11::11::11::40::40::40::40::40:
نه...هرگز آیفون نخر...هرگز...چون اکثرا فعلا باهاش مشکل دارند در ضمن تو ایران هم خدمات نداره...نرم افزارهاش هم هنوز کمه...اون سایت نوکیا رو هم ولش کن...اونا 5700 رو از لیست خارج کردند و بیخیالش شدند...این آپدیت هم در مناطق دیگه غیر از خاور میانه اومده...و با سری rm-230 سازگاره...پس برو بده بازار برات نصبش کنن...خیالت هم راحت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آیفون از نظر صدا نا امیدت میکنه
نه من دوستم ایفون گرفته هیچ ایرادی نداره برنامه هاشم خیلی از سیمبیان بیشتره .
صداش رو که نگو رو سریهای جدیدش میخوان بنویسن این گوشی برای سیستم شنوایی شما خطرناک است صداشم فابریک قفله رو نصف زیادش کنی کر میشی باهدفون خیلی هم از 5700 بهتره .
حالا میبرم اپ کنم شاید نظرم عوض شد.
میگم این گوشی با این که اکسپریس میوزیکه چرا صداش خیلی کمه؟؟؟؟؟؟؟
اکسپرس موزیک یعنی کیفیت صدا نه بلندی صدا:5:نقل قول:
ببخشید خیلی زحمت بتون میدم.!!!!!!
میشه 5700 رو به اینترنت کامپیوتر وصل کرد؟؟؟؟؟؟
یعنی این که وایلاس و ویلان و ... نداره میشه از طریق پی سی سویت با سرعت کامپیوتر به اینترنت وصلش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه اپلود رنکینگ و بازی انلاین با انگیج میخوام.ممنون.