والا یادم نمیاد دقیقا کدوم رو میگی ولی اگه منظورت undead knights بوده که هنوز نیومده . در ضمن این بازی فعلا برای ژاپن تاریخ خورده و تاریخه انگلیسیش معلوم نیست .نقل قول:
والا یادم نمیاد دقیقا کدوم رو میگی ولی اگه منظورت undead knights بوده که هنوز نیومده . در ضمن این بازی فعلا برای ژاپن تاریخ خورده و تاریخه انگلیسیش معلوم نیست .نقل قول:
سلامنقل قول:
میشه بفرمایید فرمت بازی ها چیه ؟
یعنی cso هست یا iso یا چیز دیگه ؟
در ضمن برای اینکه بفهمید پی اس پیتون اسلیمه یا فت باید به چاقی و لاغری اون توجّه کنید .
psp من عرضش 2 سانتیمتره یعنی اسلیمه .
ولی فت ندارم که بدونم اندازش چقدره ولی اگه از 2 سانتی متر بیشتر بود یعنی فته .
یا حق .
آخرین قیمت PSP-slim رو می خوام ؟
آقا کسی جوابه منو نداد لطفا یکی جواب بده :42:
فرق بین رم PSP با رم معمولی چیه ؟
یا کلا رم مخصوص psp هست؟
قیمت 4 گیگش چنده ؟
توضی کامل بدین خیلی خیلی ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه با اینکه از ایران نخریدید اما دستگاهتون کرک شده :نقل قول:البته فرم ویر دستگاه شما خیلی قدیمی که خودتون میتونید به راحتی آپدیت کنید در این تاپیک تمام توضیحات داده شده:نقل قول:
3.90m33-3
psp custom frimware 5.00 M33 (آموزش نصب و مشکلات و توضیحات)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269484
با توجه به اینکه psp های 3000 , 2000 (اسلیم) جدید تا حالا کپی نشدند قیمت بستگی به خیلی موارد داره کرک نشده از 180 کرک شده (کم یاب) 300 (یکم بالا پایین)نقل قول:
این هم فروش کنسول ها و بازی هاشون ( جالبه 3 بازی PSP مقام دارند و فروش PSP اول است . )
Week of March 9-15, 2009
Software:
1) Musou Orochi Z (PS3) - 112,000
2) Resident Evil 5 (PS3) - 61,500
3) Rittai Picross (DS) - 38,000
4) Mario & Luigi RPG 3 (DS) - 37,900
5) Dynasty Warriors: Strikeforce (PSP) - 33,300
6) New Play Control! Pikmin 2 (WII) - 28,700
7) Yakuza 3 (PS3) - 23,800
8) 7th Dragon (DS) - 22,300
9) Monster Hunter Freedom Unite (PSP) - 16,200
10) Resistance: Retribution (PSP) - 15,600
Hardware:
PSP 43,463
PS3 28,014
DSi 27,564
Wii 17,941
DS Lite 11,571
Xbox 360 8,378
PS2 4,844
من یه فکری برای هک کردن PSP دارم :
اگه دقت کرده باشید UMD رو از توی PSP توی عکسی که UMD است اجرا می کنن .
حالا اگه بازی رو کاری کنیم که از همون قسمت اجرا بشه دستگاه باید قبول می کنه .
حالا این عملی می شه ؟ ( علی خودت بگی بهتره ) ( هر دوتا علی ) ( aliranger یا choory )
و چه جوری می شه به dark alex گفت ؟؟؟ راهنمایی کنید ؟:46:
لطفا قیمت دقیق PSP توی پاساژ لباف رو بگید ؟
280 هزار توماننقل قول:
سلام.نقل قول:
منظورت را درست متوجه نمیشم.
اکه منظورت این هست که برای اجرا بازی های umd از داخل psp به آیکون umd رفته و بازی اجرا میشه باید بگم که اون فقط ایکون یو ام دی درایو هست.و وقتی که umd داخل دستگاه باشه نشان داده میشود.
هک کردن یک کنسول به این راحتی ها نیست.
PSP از رم های memory stick pro duo استفاده میکنهنقل قول:
آقا کسی جوابه منو نداد لطفا یکی جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق بین رم PSP با رم معمولی چیه ؟
یا کلا رم مخصوص psp هست؟
قیمت 4 گیگش چنده ؟
توضی کامل بدین خیلی خیلی ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 گیگ هم قیمتی ندارم ولی اصلش فک کنم نزدیک 35 باشه
نقل قول:
یعنی بازم کیفیت صداش خوب نمی شه ؟چه بد ! باشه ممنونم از راهنماییتون
راستی بچه ها این Prinny چقدر سخته ! من تو حالت سخت بازی رو شروع کردم با یه ضربه میمیریم ... خیلی سخته حتی یه اشتباه هم نباید کرد !!
منم اصلا فکر نمیکردم این طوری باشه ولی فوق العاده سخته مخصوصا مبارزه با غول آخرها .نقل قول:
راستی کسی این resistance رو تموم کرده ؟ من الان مرحله بعد از paris هستم
آخ گفتین این Prinny خیلی سخته.تو این چند سال اخیر یکی از سخت ترین بازی هاست که دارم بازی می کنم...من الان همون اوایلشم..مبارزه با اون دوقلو ها...کلا بازی سختیه..بیشتر سایت ها هم از سخت بودن این بازی یخورده شاکی بودن.
.
.
.
شما ها تا کجا جلو رفتین تو این بازی ؟
سلامنقل قول:
مثل اینکه کسی حواسش نبود .
در کل ببخشید از راهنمایی اشتباهم .
من خیلی وقتی چون psp slim ندیده بودم فکر می کردم پی اس پیم اسلیمه ولی چند وقت پیش اسلیم دیدم و فهمیدم چجوریه .
از اونجایی که خریدم بهم گفته بود اسلیمه و با قیمت اسلیم بهم فروخت و منم چون اطّلاعات نداشتم خریدم .
خیلی وقتی فکر می کردم اسلیمه ولی بعداً فهمیدم پی اس پیم فته و یارو گولم زده ....
با این حال بازم اشتباهی می گم اسلیمه چون دیگه عادت کردم .
بازم عذر می خوام .
در این مورد هم من خودم همین امروز توپخونه بودم دنبال رم 16 گیگ بودم که همه می گفتن مطمئنّی 16 به پی اس پی می خوره ؟ منم گفتم آره . بعد اونا گفتن نداریم . یکی گفت اگه بخوای میارم منم گفتم نمی خوام می خوام زود برم . 8 گیگ 35 تومن بود منم دو تا خریدم . فقط دیگه رمی با Magic Gate پیدا نکردم دیگه ولش کردم .کد:
4 گیگ هم قیمتی ندارم ولی اصلش فک کنم نزدیک 35 باشه
ولی 4 گیگ باید حدود 15-10 تومن باشه البتّه اگه از جاهای ارزون بخرید .
خدانگهدار
سلام به برو بچ گل ... راستش من 1ماه پیش یه psp slim خریدم ، یه رم 4gig fake هم از پسرخالم 2در کردم ... چند وقته که وقتی بازی میکنم psp یهو وسط بازی رم گم میکنه و به جون کندن میفته ... با یکم فشار دادن درگاه رم 2زاریش جا میفته و به کارش ادامه میده ... اولش خیلی مهم نبود ولی الان داره نگرانم میکنه :13:
بنظرتون مشکل از رم یا psp ؟ اگه از psp هستش باید چیکار کنم ؟
منم همون اوایلش گیر کردم دیگه ادامه ندادم پاکش کردمنقل قول:
مشکل رم ( 90 درصد ) ولی فرمت بازی هم مهمه ( iso یا cso )نقل قول:
بچه ها باید از نمایشگاه GDC خبر داشته باشن . بازی هاش خیلی جالب بود . ( GOD OF WAR تایید شد .) ( دو تا بازی از Metal gear solid ) که یکیش قرار بود 2 سال پیش بیاد ولی 2009 می یاد . در ضمن نینجا گایدن این بار برای PS3 می یاد و ممکنه یه نسخه برای psp ساخته شه .
لیست بازی ها :
God of War: Chains of Olympus2
patapon
Monster Hunter Freedom Unite
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Metal Gear Solid: Portable Ops Plus
Duke Nukem Trilogy: Critical Mass
Assassin's Creed
Tom Clancy's EndWar
Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel 2: Sons of Liberty
echochrome
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
:دینقل قول:
منم همون اوایلش گیر کردم دیگه ادامه ندادم پاکش کردم
نه من تا مرحله ی 6 رفتم هنوز هم راست قامتم تا تمومش کنم ! من مرد بازی های سختم ! :دي
میگم اون 2قلو ها رو چطوری تونستی رد کنی!!!؟ قلق خاصی داره؟ من الان اونجا موندم!نقل قول:
اون دو تا اژدها یا اون دختر و پسره ؟نقل قول:
میگم اون 2قلو ها رو چطوری تونستی رد کنی!!!؟ قلق خاصی داره؟ من الان اونجا موندم!
بهترین راه برای کشتن غول ها پریدن رو سرشونه که گیج میشن و ضربه هایی که بهشون میزنی خیلی تاثیرش بیشتر میشه
سلام من يه دستگاه خريدم كه هر وقت روشنش ميكنم صفحش به شدت ميلرزه و هر وقت وارد بازي ميشم اين مشكل درست ميشه و صاف صاف ميگيره! انگار نه انگار صفحش قبلا ميلرزيده
تا امروز اين مشكل برام مهم نبود ولي امروز كه تصميم گرفتم چند تا آهنگ بريزم توش ديدم علاوه بر اين كه صفحه ميلرزه صدا هم خش خش ميكنه لطفا كمكم كنيد ايراد از دستگاهه يا فريم ور؟!
فريمور من از اول كه خريدم فريمور 5.00m33-4 رو داشت با نصب فريمور جديدي كه اومده اين مشكل درست ميشه؟
لطفا راهنمايي كنيد/
مرسی...ردش کردم...همون دختر پسره رو میگفتم.نقل قول:
مبارک باشه .نقل قول:
چند خریدی ؟
از کجا ؟
دست دوم یا نو ؟
فکر نکم از فرم ویر باشه بلکه از خود دستگاه است . شاید شما مدل 3000 رو گرفتی ؟ ( بازی کپی اجرا می کنه یا نه ؟)
مدل 3000 مشکل تصویری داره ولی صدا رو نه .
بهتره به مغازه ببری و درستش کنی .
الان رسیدم به یه غوله که اژدهاس خیــــــــــــلی سخته !!!!!!!
من امروز نصب کردم و تا مرحله 2 رفتم ولی بقیش رو گیر کردن و پاکش کردم .نقل قول:
پی اس پی فت اصلا حال نمی ده . ( سنگینه )
من اینو با رم 300 گرفتم! مدل 2000 اسلیم هست دست همه ی شما درد نکنه مشکل با آپدیت و دستکاری توی cpu speed درست شد!نقل قول:
بازی جدید چی اومده ؟ حالا که مشکلش درست شده میخوام بازی کنم!
مؤافقم .نقل قول:
پی اس پی فت اصلا حال نمی ده . ( سنگینه )
خوش به حال هر کی اسلیم داره .
کاش یه قرعه کشی بود توش یه psp slim برنده می شدم !
راستی یه سؤال :
این پک value با pianoblack چه فرقی داره ؟
مال من value هست یکی از دوستام هم فت داره ولی مال من با اون یه فرقی داشت اونم این بود که اون خطّ روی جای یو ام دی برای من سبزه نه نقره ای . ولی برای دوستم نقره ایه .
یعنی پک اون با پک من فرق داره ؟ فرق این دو پک به همینه فقط .
خدانگهدار
دوستان سلام
یه سوتی داستانی از God Of War گیر آوردم که از چند روز پیش هی میام بگم تو پی سی یهو یادم می ره .
این سوتی رو فقط افرادی که نسخه های 1 و 2 ps2 رو بازی کرده باشند و داستانشو بدونند می فهمند .
داستان این بازی بر می گرده به اونجایی که در حال آموزش دیدن از طرف خدایانه درسته ؟ خوب پس در اینجا هنوز شمشیر ها باید با گوشتش مخلوط باشن و از دستش جدا نشن و با زدن L+مربّع مثل god of war 1 خودش هم با شمشیرا بچرخه امّا در اینجا مثل god of war 2 شمشیرا رو تو دستاش می چر خونه و این دست به اون دست می کنه . اگه کسی نفهمید بگه بیشتر توضیح بدم .
خدانگهدار
resistance retribution در هفته اول 63000 نسخه فروش کرد .
راستی کسی این بازی رو تموم کرده ؟
سلام، من به تازگی یه psp slim گرفتم با : system software 3.80 m33-5
برنامه bookr و flash player رو چندین بار گرفتم ولی هیچ کدوم درست اجرا نمی شن!!!
لطفا راهنمایی کنید...
سلام
کسی از دوستان میدونه رم 4 گیگ و 8 گیگ برای psp تو چه قیمتهایی فروخته میشه
با تمام احترای که برای این بازی قائل هستم ولی نمی دونم چرا به دلم نچسبید چجندتا مرحله رفتم جلو ! ولی همش یه بازی دیگه رو بازی می کنم حالم نمی گیره اینو بازی کنم !نقل قول:
resistance retribution در هفته اول 63000 نسخه فروش کرد .
راستی کسی این بازی رو تموم کرده ؟
راستی بچه ها بازی فاینال فانتزی برای psp هم هست ؟ من هر چی می گردم پیداش نمی کنم !
بله هست final fantasy vii crisis core كه من دارمش خيلي قشنگه ولي من هنوز نتونستم resistanceبازي كنمنقل قول:
فاینال فانتزی کریسیس کر هست که اتفاقا یکی از بهترین بازی هایی هست که روی psp عرضه شده .نقل قول:
یه سوال ازت دارم :نقل قول:
تو پک پی اس پی که خریدی کابل اتصال به کامپیوتر بود یا جدا خریدی ؟
نه جدا باید بخرینقل قول:
تو پک پی اس پی که خریدی کابل اتصال به کامپیوتر بود یا جدا خریدی ؟
جدا باید بخری . قیمتی هم نداره 1000 تومان هست .نقل قول: