اینم یه cj سفید پوست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم مود افکت و آیکون که نسخه نهایی هست و فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه و چند روزه دارم آمادش میکنم.
عکس زیر تغییرات Hud رو نشون میده ولی غیر از این تغییرات؛ ماه بازی کوچیکتر میشه، اسلحه ها پوکه پرت میکنن، حشره های بازی طبیعی میشن، دود و شعله عوض میشه، ابرها تغییر میکنن و ماشینها چراغ زنون دارند و سایه ها طبیعی تر شده.
البته فقط نصفش مال منه و بقیه رو من نساختم.
دانلود کنید با حجم 500 کیلو بایت:
[HTML]http://mihd.net/oihp5k[/HTML]
سلام ...
من مثل جت اول 2 رو زدم بعد هم 8 رو نگه داشتم اما بولدزر بيلش بلند نشد . ولي جت رو اينجوري راحت ميشه حركت داد .
*** دوستان كسي هوا پيماي F15 يا F22 براي GTA Sanandreas نداره ؟ من هرچي گشتم يا جت بدرد نخور بود و يا بعد از نصب دچار مشكل شدند .
*** دوستان بعضي از مواقع پيش مياد مثلا سر يه چهار راه توي بازي ميريم يا هر جاده ديگه ، يه دفعه ماشينا كه تصادف مي كنن بعضي هاشون ميرن تو هم . مشكل از چيه ؟
مشکل از کمبود رم و تنظمات گرافیکی است عزیز
شاید این بلدزر شما جدید هست یعنی بلدزر اصلی بازی نیست و سازنده ی اون این قابلیت رو روش نزاشته.نقل قول:
سلام ...
من مثل جت اول 2 رو زدم بعد هم 8 رو نگه داشتم اما بولدزر بيلش بلند نشد . ولي جت رو اينجوري راحت ميشه حركت داد .
*** دوستان كسي هوا پيماي F15 يا F22 براي GTA Sanandreas نداره ؟ من هرچي گشتم يا جت بدرد نخور بود و يا بعد از نصب دچار مشكل شدند .
*** دوستان بعضي از مواقع پيش مياد مثلا سر يه چهار راه توي بازي ميريم يا هر جاده ديگه ، يه دفعه ماشينا كه تصادف مي كنن بعضي هاشون ميرن تو هم . مشكل از چيه ؟
برای تستش بهتره با GGMM قسمت بیلشو رو تست کنی ببینی بالا پایین میشه یا نه.
در مورد مشکل دومت علت معمولش اینه که ماشینهای جایگزین از نظر طولی با ماشینهای اصلی فرق دارند.
یک مثال میزنم:
برای بازی تعریف شده اگر یک ماشین Phoenix جلو بود، ماشین پشت سر در فاصله ی 1 متری Phoenix توقف کنه.
حالا شما یک ماشین مثل Dodge Viper جایPhoenix گذاشتید. طول این ماشین از Phoenix بیشتره ولی ماشین پشت سر در همون فاصله ی 1 متری توقف میکنه ولی در این فاصله فضای خالی وجود نداره و ماشینها بهم میخورند. چون این یک حالت غیر طبیعی هست و شما دخالتی در اون ندارید باعث میشه ماشینها تو هم فرو برن و ناگهان یکی از ماشینها رو به بالا یا عقب پرت میشه (البته خیلی خیلی کم و به اندازه ی نیم متر)
دلیل دوم میتونه همونطور که رضا گفته سرعت سیستم باشه. ولی تو این حالت فرو رفتگی پیش نمیاد ولی تصادف ها خیلی زیاد میشه و تمام شهر همیشه در حال تصادف میشه.
برای اثبات این قضیه تنظیمات گرافیک رو بالا ببرید و وقتی بازی گیر داره وارد بازی بشین.
گه میشه لینک دانلود برنامه ggmm رو بزارید
خودم لینکشو پیدا کردم ولی یکی به من بگه چه جوری میشه با ZModeler2 یا برنامه های دیگه ماشین بسازم
حق با شما و آقا رضاست . من اشتباهمو فهميدم . من فكر مي كردم شما شماره 2 سمت چپ و بالاي كيبورد رو مي گيد . من 8 رو درست ميزدم اما 2 رو نه . مشكل من همين بود بايد 2 سمت راست رو ميزدم تا بيل بلند بشه . در مورد چيزي ديگه اي كه گفتيد بله من همش مجبورم كد thgloj رو در بازي وارد كنم تا ماشين ها زياد نيان . توي بازي من تصادف هاي خيلي شديد ميشه و در اين هنگامه كه سرعت بازي شيديدا كاهش پيدا مي كنه و بازي كردن غير ممكن ميشه .نقل قول:
منظورتون از بالا بردن گرافيك چيه ؟ روزوليشن رو بالا ببرم ؟
لازم نیست گرافیک رو بالا ببرید چون با این تفاصیر بازی شما همینطوری سنگین هست.نقل قول:
حق با شما و آقا رضاست . من اشتباهمو فهميدم . من فكر مي كردم شما شماره 2 سمت چپ و بالاي كيبورد رو مي گيد . من 8 رو درست ميزدم اما 2 رو نه . مشكل من همين بود بايد 2 سمت راست رو ميزدم تا بيل بلند بشه . در مورد چيزي ديگه اي كه گفتيد بله من همش مجبورم كد thgloj رو در بازي وارد كنم تا ماشين ها زياد نيان . توي بازي من تصادف هاي خيلي شديد ميشه و در اين هنگامه كه سرعت بازي شيديدا كاهش پيدا مي كنه و بازي كردن غير ممكن ميشه .
منظورتون از بالا بردن گرافيك چيه ؟ روزوليشن رو بالا ببرم ؟
برای رفع مشکل تصادف بهتره رزولیشن رو کم کنید یا اون رو از 32Bit به 16bit تغییر بدین.
یک چیزی هست اگه بازی رو توی کنسول بازی کرده باشید و به دیلیمور (یک شهر بالای همون شهر اولیه) برید یک جایی هست که عکس دو نفر تو هم (!!!!) داره و اگه برید رو اون و دسته ی دوم وصل باشه یک حالتی بوجود میاد که می توانید توی شهر دوتایی بچرخید و البته هیچ مرحله ای نمی توانید برید و از هم دیگر هم نمی توانید بیشتر از یک حدی دور شید و در کل چیز جالبی نیست