با سلام خدمت همگي دوستان.
لينك دانلود يه برنامه براي خواندن فايلهاي pdf واسه اين گوشي مي خواستم(ببخشيد اگه تكراريه).
ممنون ميشم اگه برنامه اي بزاريد كه نياز به ساين نداشته باشه ي يا اينكه كرك داشته باشه.
با تشكر
Printable View
با سلام خدمت همگي دوستان.
لينك دانلود يه برنامه براي خواندن فايلهاي pdf واسه اين گوشي مي خواستم(ببخشيد اگه تكراريه).
ممنون ميشم اگه برنامه اي بزاريد كه نياز به ساين نداشته باشه ي يا اينكه كرك داشته باشه.
با تشكر
کسی نمی دونه؟:41:نقل قول:
به نام خدا
سلام رفقا ، از هركي مي تونه خواهش دارم تمام ترفند ها و پچ ها ي K800 رو از طريق پيام خصوصي برايم ارسال كنه ممنونش مي شم . براي اينكه سرعت اينترنتي ام صبر آدم رو لبريز مي كنه و حوصله گشتن توي صفحات رو ندارم.
حالا فك كردي سرعت ما چقدره ؟ يه زحمت به خودت بده سرچ كن بعدم اگه حال داشتي يه زحمت ديگه هم بكش و دانلود كن. شرمنده زحمتت زياد شد. حال نداري بگير بخواب.نقل قول:
يعني شب گوشيشو خاموش كرده صبح روشن كرده يا نه همينطوري روشن بوده اينطوري شده ؟نقل قول:
خاموش کرده!نقل قول:
البته فلش کرد درست شد.... :10:
سلام
من k810 دارم میشه اینجا سوال بپرسم؟
هر کاری می کنم نمی تونم گوشی رو با usb وصل کنم به کامپیوتر !وقتی وصل می کنم کامپیوتر گوشی رو نمی شناسه !
اگه سوالم تکراریه شرمنده .یه راهنمایی بکنید.
چقدر درد برای فلش؟نقل قول:
خوب باید درایورش نصب بشه که تو cdش هست. اگرم میخوای هکش کنی باید USB FLASH نصب باشهنقل قول:
فکر کنم سر من کلاه گذاشتن!!چون تو جعبه گوشیم cd نداره !تو صفحه های اول خوندم که بدون برنامشم می شه !نقل قول:
حالا چی کار کنم؟برنامشو از کجا بیارم؟
به خیلی ها سی دی رو نمیدن فقط شما نیستی.
گوشیو خاموش کن بعد وصل کن درست میشه.
مثل mp3 player دوتا درایو تو my computer اشکار میشه که میتونی بری تو اونا.